2014-07-04 ساعت 01:02
(2014-07-03 ساعت 22:34)nasim نوشته:(2014-07-03 ساعت 17:36)kkr129 نوشته: سلام دوستان این سوال را برای خانومم میپرسم چون خودم مدارکم تکمیله اما خانومم برنده اصلیه و این سوال را داره
-------------------------------------------------
سوالی داشتم
من دیپلم و پیش دانشگاهی دارم . کاردانی هم تمام کردم الان ترم 3 کارشناسی هستم
فقط اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیمو دارم .
دانشگاه کارشناسیم مدرک کاردانیمو نمیده میگه کارشناسی که تموم کردی کاردانیت اینجا دیگه میمونه ما به شما کارشناسیتو میدیم اونم تازه موقت
حال من 1 ترم دیگه دارم دانشگاه یعنی بهمن احتمالا تموم میشم احتمالا مصاحبه منم فروردین یا اردیبهشته ( خیلی خیلی خوش شانس باشم بهم کارشناسی موقت را بدن ) اما کاردانی دیگه نمیدن
من هنوز فرم 260 پر نکردم میترسم توی قسمت مدارک کاردانی هم بزنم بعد روز مصاحبه بهم بگه کو مدرکش .. و من هیچی ندارم ..
میخاستم ببینم دوستان چه راهی پیشنهاد میدن با این وضعیت ( بنده وضعیت خدمت یا بدهی یا .... هم ندارم )
سپاس
دوست عزیز شما می توونین فقط مدرک دیپلمو پیش و روز مصاحبه ارایه کنین . شما می تونین توی فرم ها کاردانیتونو بنویسین و روز مصاحبه بگین دست دانشگاه هست . ( اما به نظر من اگه فقط دیپلم و پیش و ارایه بدین بهتره . روز مصاجبه هر چقد خودتونو بالاتر نشون ندین چه از لحاظ کاری چه درسی بهتره ) مخصوصا که برنده اصلی خودتون نیستین .
سلام ممنونم .
اما یه چیزی که هست ما مهر ماه که برای لاتاری اولین ثبت نام را کردیم برای ایشون زدیم که کاردانی خوندن
الان هم توی ds260
میخایم باز بنویسیم کاردانی خوده اما الان استیودنت هست و داره لیسانس میخونه
حال به این دلیل میگم آخرین مدرک اخذ شده در زمان پر کردن فرمها فوق دیپلمش هست که اون دست دانشگاه امانته
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
سفرنامه از سیر تا پیاز من