موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دیپلم من نظام جدیده و مدرک پیش دانشگاهیم را دارم اما مدرک دیپلم دبیرستان را گم کردم ، من باید برای بردن مدرک دیپلم دبیرستان برای سفارت چکار کنم؟
ضمنا به اداره آموزش و پرورش هم مراجعه کردم و گفته برو پست و فرم درخواست تائید مدرک را تکمیل و به همراه کپی مدرک دیپلم دبیرستان(اگر داری) یا ریز نمرات سوم دبیرستان برای اداره آموزش و پرورش پست کنم و آدرس دارالترجمه را بدهم تا خودشان برای دارالترجمه تائیدیه بفرستند و آنها این تائیدیه را ترجمه کنند. این برای سفارت قابل قبوله؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز ايا براي ارمنستان هم بايد مداركو از قبل بفرستيم يا در همان زمان مصاحبه ببريم؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای کیس 2 نفره ترجمه تمام مدارک تحصیلی 2 نفر نیازه؟؟؟ریز نمرات چطور؟؟؟
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میتونه آدرس و تلفن دارالترجمه های قابل اعتماد مهاجرسرا برا من پیام خصوصی کنه؟
درضمن من فوق لیسانسم و هر دو تا مدرک لیسانس و فوقم موقت هست ( دانشگاه دولتی بودم)
هنوز نمیدونم این برام مشکل ساز میشه یا ن!؟!؟
خلاصه یه جا باشه ک کارمارو را بندازه 
دم شما گرم
Sent from my MediaPad X1 7.0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ميشه بگيد اين كارت ملي رو بايد ترجمه كنيم و ببريم يا نه؟ ممنون
شماره كيس: 37XX / آنكارا / كارنت: 9 DEC / نامه دوم: 12 DEC / مصاحبه: 17 FEB / وضعيت: AP
آپديت ها: 17feb, 19feb, 26feb, 27feb, 2march, 9march, 20march, 01jun, 02jun, 05 jun
كلير : Jun 05 بعد از 108 روز انتظار، دريافت ويزا jun 10
ورود به امريكا: July 06
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
اتفاقاً جزو پروسه بوده و آفيسر هم نگاه مي كنه.تنها چيزي كه ترجمه نمي خواد پاسپورته!!! به جان خودم ،پارسال يكي از سؤالات اساسي دوستان بود ، هر چي كه ما بيشتر تعجب مي كرديم از اين سؤال ، دوستان عزيز هم بيشتر مي پرسيدند!
كارت ملي ، شناسنامه ، كارت پايان خدمت ، مدارك ديپلم و ليسانس و فوق و بالاتر، و اگر ازدواج كرده باشيد دو عدد ترجمه ي اصل از سند ازدواج .پيروز باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤