موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای مدرک دبپلم و پیش دانشگاهی، باید تاییدیه خاصی از آموزش و پرورش بگیریم یا خود مدارک کافیه؟
ممنون از راهنماییتون.
کیس نامبر: 2015AS2XXX || سفارت: ابوظبی || ارسال فرم ها: 15 ژوئن || مصاحبه : دسامبر || ویزا : اپریل || تعداد اعضای کیس: دو نفر
سفرنامه ابوظبی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بابا سلام و خسته نباشید
سوال من این هستش که من دانشجوی ارشد هستم و از دانشگاه گواهی اشتغال به تخصیل گرفتم اما تاریخ اعتبار این گواهی تا پایان شهریور هستش و من در مهر ماه مصاحبه دارم من این گواهی به همراه کارت دانشجویی دادم برا ترجمه که فقط مهر تایید دارالترجمه داره و مهر دادگستری و وزرات خارجه ان را تایید نمی کنن ایا من باید گواهی اشتغال به تخصیل دوباره بگیرم یا نیاز نیستش؟؟؟؟؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال مهم دارم. قبلا هم پرسیدم اما کسی چواب نداده، لطفا راهنمایی کنید.
من مدرک دیپلمم را گم کردم و آموزش و پرورش رفتم و گفت که بگین برای کجا می خواهی تا برای همان جا ارسال کنیم و حالا برای دارالترجمه ارسال کرده اما داخل نامه ارسالی نوشته که اصل فرم را نزد خودتان نگهدارید(یعنی دارالترجمه) و لذا به من نمی دهند. حتی دوباره اداره آموزش و پرورش هم رفتم و میگن چیزی نمی دیم و همین کپی کفایت می کنه. من باید چکار کنم؟
البته اصل مدرک پیش دانشگاهیم را دارم.
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 19:20)azarmidokht نوشته: دوستان یه سوال من امروز مدرک موقت لیسانسم رو دادم برای تایید وزارت علوم حالا میخواستم بدونم آیا ریز نمرات هم تاییدیه میخواد؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
دوست عزیز قبلن دانشگاهها ریز نمرات رو خودشون به لاتین با مهر می دادن. ولی الان فقط نسخه فارسی رو با مهر دانشگاه می تونین بگیرین. برای اینکه دارالترجمه ریز نمرات رو ترجمه کنه نیاز دارین تا ریز نمرات رو هم توسط وزارت علوم تایید کنین.
حتمن هم می دونین که این کار رو از طریق سایت خدمات آموزشی وزارت علوم ( mad.msrt.gov.ir )) می تونین انجام بدین.
موفق باشین.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما داریم از استرس دیوونه میشیم. لطفا یه نفر که مطمئن هست به ما جواب بده.
یه سری از بچه ها میگن چون تاریخ اعتبار کارتهای ملی گذشته حتما باید قبل از ترجمه تعویض کنیم.
ما مصاحبمون یه ماه دیگه هست و دیگه وقت تعویض نداریم. چون مثل اینکه تعویض کردنش یک ماه طول میکشه.
میخواستم بپرسم آیا واقعا لازم هست؟ یا این هم مثل مهر دادگستری و وزارت امورخارجه ناشی از وسواس بعضی دوستان هست؟
کسی هست تعویض کرده باشه؟ چقدر طول کشیده؟ کجا تعویض کرده؟
شماره کیس: 2015AS1xxx /تاریخ رویت قبولی: 1 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : 24 May/ کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: August 15 / مصاحبه : October 9 - Ankara / دریافت ویزا : یک ضرب / مقصد : دالاس / ورود به آمریکا : January 15/ دریافت گرین کارت:Feb 9
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال داشتم، کپی مدارک که باید همراهمون ببریم باید کپی برابر اصل باشه یا کپی معمولی باشه کافیه؟
سوال دیگه اینکه در انتهای مدرک ترجمه شده یک کپی از مدرک هم وجود داره، با وجود اون بازهم باید کپی ببریم؟
ممنون