موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 19:54)baabaak نوشته: سلام دوستان
یه سوال داشتم، کپی مدارک که باید همراهمون ببریم باید کپی برابر اصل باشه یا کپی معمولی باشه کافیه؟
سوال دیگه اینکه در انتهای مدرک ترجمه شده یک کپی از مدرک هم وجود داره، با وجود اون بازهم باید کپی ببریم؟
ممنون
کپی برابر اصل وقتی لازم میشه که اصل مدرک موجود نباشه ، وقتی شما اصل مدرک رو با خودتون میبرید و نشون میدین دیگه کپی برابر اصل معنا پیدا نمیکنه.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میدونم جای این سوالم اینجا نیست ولی راستش جای مناسبش رو پیدا نکردم! فرم سفارت رو باید دستی مثلا با خودکار پر کنیم یا روند خاصی داره.ممنون
شماره کیس: **2015AS5/تاریخ رویت قبولی:may1/ کنسولگری:ankara/ تعداد افراد منظور در کیس :1/ ارسال فرمهای سری اول:22May/ مصاحبه:2oct/ دریافت ویزا:2oct!!/ ورود به آمریکا:25 NOV،
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز منظورتون از فرم سفارت چیه؟ اگه منظورتون فرم ds260 _ که باید بصورت انلاین پر کنید
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من یه جایی خوندم که باید از تمامی صفحات پاسپورت کپی گرفته شود آیا واقعا لازمه آخه به جز صفحه اول بقیه صفحه ها مشابه هستند؟
ممنون
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
تا جایی که خبر دارم بهتره هیچ توضیحی نده وگرنه براش گرون تموم میشه. ایشون کار اداری میکردن. البته اگر بشه پیدا کرد که پروژه تحقیقاتی در سربازی داشته که کاری از دستتون بر نمیاد متاسفانه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
می خواستم بدونم من که تاریخ مصاحبه ام 9 oct یا 17 مهر هستش کی مدارک پست کنم که 15 روز قبل مصاحبه به دست سفارت برسه چون با پست سفارشیtnt می خوام بفرستم ممنون. و اسپانسر من کی مدارک خودش از امریکا پست کنه ممنون.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من مدرک دیپلم و لیسانسم رو ترجمه کردم و امادست به نظر شما فوق دیپلمم رو هم ترجمه کنم ببرم برا مصاحبه یا نیازی نیست؟
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه