موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شما میتوانید بدهید براتون با آب طلا هم مهر کنند هر کس اختیار پول خودش رو داره.
اما برای دوستانی که قصد ارائه مدرک به سفارت رو دارند همون مهر مترجم کافی است.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خودش طلاست، دیگه نیاز به آب طلا نداره :-)
محض احتیاط مهر دادگستری..... گرفتم.گفتم یه وقت گیر ندن اونجا
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان عرض کردم لازم نبود. هیچ وقت هم لازم نشده در کل این سالها و سفارت هم هیچوقت عنوان نکرده. خوشبختانه شما وضعیت مالی خوبی دارید و براتون 400-500 تومن در هزینه ها اصلا به چشم نمیاد. اما لازم نیست این فرهنگ هزینه اضافه رو در سایر کاربران که مثل بنده 1 دلار هم اون ور آب بیشتر به دردشون میخوره تبلیغ کنید.
به امید موفقیت شما
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کسی چیزیو تبلیغ نکرد، من فقط گفتم بابت اطمینان خاطر خودم و چون میخوام همه کارامو درست انجام بدم تا تردیدی نداشته باشم.
کسیو هم تشویق به انجام کاری نکردم تا تبلیغ باشه.
اینجا قراره یه جو دوستانه بین همه باشه نه پاچه گیری
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
چرا پاچه گیری ؟ بنده کاملا صمیمانه خدمت شما عرض کردم داستان رو. و دوستانه اعلام کردم که این نگرانی رو به سایرین انتقال ندید چون بیمورده
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان گرامی
ببخشید میخاستم ببینم کسی از دوستان هست که مشکل منو داشته باشه!؟!
من مدرک لیسانس و فوقم موقت هست
برا ترجمه کسی مشابه من بوده و مدارکشو ترجمه کرده یا نه؟
و اینکه ایا با همون سر برگ قوه قضاییه یا مترجم دیگر ( مثل مترجمان استرالیایی و ...)؟
اگر کسی از دوستان مشکل مشابه داشته و حل شده به من پیام خصوصی بده ممنون میشم
پیشاپیش ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چند روز پیش مدارک من رسید به سفارت اما نامه تایید گرفتن نردم.لازمه بزنم؟اگه لازمه به چه آدرسی؟ و چی بنویسم؟همین که رسید یا نه یه جمله کافیه؟
مرسی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من نمیدونم این سوال به کدوم تاپیک مربوط میشه اینجا میپرسم امیدوارم جواب بگیرم اگه گواهی تمکن مالی از یه شعبه بانک باشه اما تو 2 تا حساب باشه مشکلی داره؟ ممنون
شماره کیس:2015AS32XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد کیس :1 نفر > مصاحبه: 21 ژانویه > وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا 28 اپریل
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من درجه نظامی در دوران سربازی را به انگلیس اونی زدم که تو ویکی پدیا بود اما دارالترجمه ی چیزه دیگه زده حالا چیکار کنم ؟ فرمم را ویرایش منک یا بیخیال شم یا جایی هست که مثل ویکی پدیا ترجمه کنه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میدونم سوالم ممکنه تکراری باشه . ولی اینکه ترجمه ها مهر دادگستری وخارجه نمیخواد واسه شناسنامه هم هست با فقط واسه مدرک دیپلمه ؟
ممنون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من مدارك تحصيلي ( ديپلم، پيش + ريزنمراتشون) رو با هم ترجمه كردم... همش بصورت پلمپ شده به هم چسبيده و فقط صفحه ي اخرش مهر دادگستري و وزارت خارجه داره .. صفحه هاي ديگش فقط ترجمس و مهر مترجمه فقط (اون دو تا مهر رو مدرك ديپلممه ) ... من چون ميخوام ادامه تحصيل بدم تو دانشگاه قبول ميكنن اينجوري
-شماره کیس:2015AS10##
-کنسولگری: ابوظبي
-ارسال فرمهای سری اول: 23 May
- نامه دوم: 20 September
-مصاحبه: 2014 November 10
- ویزا: November 13
- ورود به آمریکا: November 24