موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم . برای مدارکی که به سفارت میبریم حتما باید گواهی اشتغال به کار و سوابق کاری داشته باشیم؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من برای ترجمه یه کم نگران شدم اگه میشه لطف کنید و راهنمایی کنید
من برنده اصلی هستم و مدرک کارشناسی نا پیوسته دارم و همسرم دانشجو کارشناسی هست
حالا سوال اینه من برای ترجمه مدرک برای خودم فقط ترجمه کارشناسی ناپیوسته رو و ریز نمراتشو ببرم یا ترجمه مدرک کاردانی و دیپلم هم همراهم باشه با ریز نمراتش؟
و برای همسرم فقط مدرک 12 سال دیپلم و ریز نمراتش لازمه یا اینکه گواهی اشتغال به تحصیلشم باید ببرم و همچنین ترجمه اونو ؟ اگه هرجای سوالم هم اشتباه لطفا راهنماییم کنید . ممنون
شماره کیس:***2015AS3/کنسولگری:ابوظبی/تعداد افراد منظور در کیس :2/ارسال فرمهای سری اول: 16jun 2014/کارنت شدن کیس:10oct /مصاحبه: 11دسامبر / AP/آپدیت ها : 22دسامبر(ایمیل) - 1فوریه - ٢٧مارچ - ٢٩ مارچ / دریافت ویزا : ٢ اپريل/ورود : ٢٢ مي آرزوي من اين است ؛ نتراود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد و به اندازي هر روز تو عاشق باشي ...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و روز خوش
من مدرك ديپلم و پيش دانشگاههيم رو گم كردم ولي مدرك فوق ديپلم و ليسانسم رو دارم
به نظر شما لازم اون دوتا رو پيگير شم بگيرم يا ليسانس وفوق ديپلم كفايت ميكنه
لطفا راهنمايي كنيد
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شما اون دو تا رو هم پیگیر شید. کار یک روز آموزش پرورش منطقه و آموزش پرورش مرکزی است. ممکنه از شما بخوان با اینکه احتمالش خیلی کمه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان.
تو مدارک ِدرخواستی آنکارا هیچ حرفی از ریز نمرات و ترجمش نشده .من دیدم که بعضی دوستان ترجمه کردند. واقعا ریز نمرات نیاز هست؟
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید کسی دارالترجمه ای رو سراغ داره ک مدرک کارشناسی و ارشد موقتو با سربرگ قوه قضاییه ترجمه کنه؟؟
نمیخام ده ملیون پول بیزبون بدم برا آزاد سازی ؛(
ممنون میشم اگه داره پیام خصوصی کنه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزيزان
من الان دارالترجه بودم براي ترجمه مدرك موقت كارشناسي ناپيوسته ام از دانشگاه علمي كاربردي ، اما بهم گفت حتما باييد به تاييد وزارت علوم برسه ؟ گفت اگه مي خواي رو سربرگ رسمي بخوره بايد تايديه بگيري ! حالا مي خوام بدونم حتما بايد تو سربرگ رسمي ترجمه بشه يا نه ؟ و اينكه حتما بايد مدركم تاييد بشه و اينكه چقدر زمان مي بره براي تاييد مدرك ؟ لطفا راهنماييم كنيد ، ممنون از همه
شماره کیس:***2015AS3/کنسولگری:ابوظبی/تعداد افراد منظور در کیس :2/ارسال فرمهای سری اول: 16jun 2014/کارنت شدن کیس:10oct /مصاحبه: 11دسامبر / AP/آپدیت ها : 22دسامبر(ایمیل) - 1فوریه - ٢٧مارچ - ٢٩ مارچ / دریافت ویزا : ٢ اپريل/ورود : ٢٢ مي آرزوي من اين است ؛ نتراود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد و به اندازي هر روز تو عاشق باشي ...