موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-05 ساعت 18:53)milad.nas نوشته: سلام به همه عزيزان
من الان دارالترجه بودم براي ترجمه مدرك موقت كارشناسي ناپيوسته ام از دانشگاه علمي كاربردي ، اما بهم گفت حتما باييد به تاييد وزارت علوم برسه ؟ گفت اگه مي خواي رو سربرگ رسمي بخوره بايد تايديه بگيري ! حالا مي خوام بدونم حتما بايد تو سربرگ رسمي ترجمه بشه يا نه ؟ و اينكه حتما بايد مدركم تاييد بشه و اينكه چقدر زمان مي بره براي تاييد مدرك ؟ لطفا راهنماييم كنيد ، ممنون از همه
با سلام
بله دوست عزیز منم مدرک کادانی داشتم بردم وزارت علوم مهر زد که اونو باید اول تو سایت درخواست کنی بعدم من این کارو کردم فقط به خاطره اینکه مدرک برای دانشگاه اونور لازم شد باید مهر وزارت امور خارجه و دادگستری داشته باشه ولی برای سفارت طبق گفته دوستان لازم نیست منم مدرک موقت دادم ترجمه شد ریز نمراتم بود اونارم مهر زد ولی هیچکدوم از مدارکم مهر دادگستری و امور خارجه نداره و همرو در سربرگ خوده ترجمه رسمی گرفتم
کیس: 36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-11 ساعت 09:33)milad.nas نوشته: (2014-11-10 ساعت 23:57)afshin.as نوشته: (2014-11-05 ساعت 18:53)milad.nas نوشته: سلام به همه عزيزان
من الان دارالترجه بودم براي ترجمه مدرك موقت كارشناسي ناپيوسته ام از دانشگاه علمي كاربردي ، اما بهم گفت حتما باييد به تاييد وزارت علوم برسه ؟ گفت اگه مي خواي رو سربرگ رسمي بخوره بايد تايديه بگيري ! حالا مي خوام بدونم حتما بايد تو سربرگ رسمي ترجمه بشه يا نه ؟ و اينكه حتما بايد مدركم تاييد بشه و اينكه چقدر زمان مي بره براي تاييد مدرك ؟ لطفا راهنماييم كنيد ، ممنون از همه
با سلام
بله دوست عزیز منم مدرک کادانی داشتم بردم وزارت علوم مهر زد که اونو باید اول تو سایت درخواست کنی بعدم من این کارو کردم فقط به خاطره اینکه مدرک برای دانشگاه اونور لازم شد باید مهر وزارت امور خارجه و دادگستری داشته باشه ولی برای سفارت طبق گفته دوستان لازم نیست منم مدرک موقت دادم ترجمه شد ریز نمراتم بود اونارم مهر زد ولی هیچکدوم از مدارکم مهر دادگستری و امور خارجه نداره و همرو در سربرگ خوده ترجمه رسمی گرفتم
ممنون دوست عزیز
یه سوال دیگه اگه تو سربرگ ناجیت باشه که مشکلی پیش نمی یاد؟
سربرگ ناجیت چیه؟
کیس: 36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
پارسال هم موضوع گواهي عدم سوء پيشينه بارها و بارها مطرح ميشد. و هميشه هم جواب اين بود كه براي ايرانيان ساكن ساير كشورهاست نه براي مقيمان ايران. توي پست هاي مختلف هم عزيزان غير مقيم مي نوشتند كه از ما گواهي خواستند، اما اين شامل افراد داخلي نميشه، خيالتون راحت باشه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
با درود و سلام
آیا ترجمه مدارک تحصیلی موقت با مهر ناتی ( مترجمان استرالیا ) مشکلی ایجاد میکنه!؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام ایا مدرک کا ردانی موقت علمی کاربردی قابل ترجمه هست؟شنیدم که میگن حتما باید مد رک اصلی باشه.