موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام منظورتون از اصل مدرک علمی کار بر دی پیچیده تره چیه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من همه ی مدارکمو این ماه ترجمه کردم از اونجایی که احتمالا از اسفند به بعد مصاحبه داشته باشم میخواستم بپرسم این ترجمه ها اعتبارشونو از دست نمیدن؟ مخصوصا ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی ؟
ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من مدارک مربوط به سند ملکی را ترجمه کردم و حتی ارزش گذاری ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری انجام دادم. ترجمه سند مورد تایید وزارت امورخارجه و دادگستری قرارگرفت اما ترجمه ارزش گذاری مورد تایید قرار نگرفت. برای تایید باید چه کاری انجام برم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه نفر از اساتید بیزحمت منو کامل راهنمایی کنه
من خودم برنده لاتاری 2015 شدم و کیس من دو نفره هستش و خانمم هم با من باید بیاد برای مصاحبه.میخواستم بدونم مدارکی که برای خانمم که برنده اصلی نیست باید ترجمه کنم چیا هستش؟بیزحمت اگر کسی اطلاعاتش کامله منو راهنمایی کنه که چیزی رو جا نندازیم.ممنون
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-18 ساعت 19:30)babak12 نوشته: (2014-11-18 ساعت 18:16)moj237 نوشته: با سلام
من مدارک مربوط به سند ملکی را ترجمه کردم و حتی ارزش گذاری ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری انجام دادم. ترجمه سند مورد تایید وزارت امورخارجه و دادگستری قرارگرفت اما ترجمه ارزش گذاری مورد تایید قرار نگرفت. برای تایید باید چه کاری انجام برم؟
دوست عزیز نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت امورخارجه نیست
فقط مهر مترجم رسمی نیاز است
دوست عزیز
سند ملکی رو برای چی نیاز دارید؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
ازکسانی که مدارک رو ت جدید رجمه کردن ممکنه بگن قیمتهاش برای موارد شناسنامه ، کارت ملی، گواهینامه فوق لیسانس و لیسانس و کارت پایان خدمت و ریز نمرات چقدر هزینه کردن برای هر کدام
با تشکر
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
می خواستم ببینم آیا نداشتن اصل آخرین مدرک مشکلی ایجاد می کنه؟ من خیلی نگرانم چون مدرک موقت رو ترجمه کردم اما ریز نمراتش رو ندارم.
ممنون
Case No.: 2015-51XX - ارسال فرم 260: 19 می 2014 -نفرات کیس: 2
تاریخ کارنت: 24 مارچ 2015 تاریخ مصاحبه: 11 می 2015 - سفارت: ایروان - نتیجه: AP-
خودم و همسرم: شغل دولتی-همسرم: سربازی ارتش
آپدیت ها: 11-13-14-19 می و 2 جون (آپ سفارت)- آپدیت کلیرنس 20 جولای
کلیرنس:21 جولای - دریافت ویزا:28 جولای