موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-21 ساعت 08:50)p00ya2001 نوشته: سلام دوستان
من مدرك عدم سوء پيشينه كه به زبان آلماني بود دادم ترجمه متاسفانه تو اصفهان فقط يه جا بود حالا كه گرفتم ميبينم رو سر برگ قوه قضاييه نيست و دارالترجمه شم شماره ثبت نداره
نميدونم مشكل ايجاد ميكنه يا نه؟
معمولا برا این موارد مشکلی پیش نمیاد ولی اگه میخوای استرسی نداشته باشی اون یکبرگ سوء پیشینه رو جایی دیگه ترجمه کن تا خیالت راحت باشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
آیا ترجمه کارت ملی الزامی هست؟
با تشکر
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-22 ساعت 10:58)ghorbani_saeid نوشته: سلام به همگی
آیا ترجمه کارت ملی الزامی هست؟
با تشکر
بله عزیزم !
شناسنامه - کارت ملی جزو اصلی ترین مدارک حساب میشه که باید ترجمه بشه !!
--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آیا نیازی به ترجمه کارت شناسایی محل کار هست !؟
ترجمه محض اطمینان چی؟!
ممنون
Sent from my MediaPad X1 7.0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمتتون، منم برنده ی 2015 هستم میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم. من و همسرم دانشجوی فوق لیسانس هستیم، میخواستم بدونم دقیقا چه مدارکی رو باید ترجمه کنیم و آیا نیازی به مهر وزارت خارجه هست یا ترجمه ی دارالترجمه کفایت میکنه؟ و اینکه روی بسته ی پستی چه چیزهایی باید نوشته بشه که معلوم بشه این بسته مربوط به ماست؟! و اینکه آیا باید علاوه بر این ارسال مدارک فرم دیگه ای رو قبل از مصاحبه پر کنیم و بفرستیم؟مثلا اون دفتر پستی که ویزا قرار هست به اونجا ارسال بشه رو باید چه زمانی مشخص کنیم؟
خیلی از مطالب رو مطالعه کردیم ولی دقیقا متوجه نشدیم و میخواستیم به اطمینان خاطر برسیم.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید..
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. روزتون/شبتون بخیر
من تو سایت آنکارا یه چک لیست از مدارکی که باید برای روز مصاحبه همراه داشته باشیم پیدا کردم، که یکی از موارد اون Finance بود که منتها توضیح داده نشده بود که ما باید برای سفارت آنکارا چه میزان پشتوانه مالی نشون بدیم. می شه لدفن در رابطه با این موضوع: "میزان پشتوانه مالی (به دلار یا تومان) که هر فرد باید به سفارت آمریکا در آنکارا نشون بده و چه طوری(چند ماه باید مبلغ مورد نظر در حساب باقی بمونه، یا سند باید چند وقت به اسم فرد متقاضی ثبت شده باشه)" توضیح بدهید لطفن.
با سپاس
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
امضای بنده رو بخونید توضیح داده شده
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون