2014-11-02 ساعت 16:50
(2014-11-02 ساعت 14:53)mohammad_sepah نوشته:(2014-11-02 ساعت 14:34)ریحانا نوشته:(2014-11-02 ساعت 11:21)mohammad_sepah نوشته: با سلام
البته من هم کامل مصاحبه ایشون رو دیدم و مطمئنم که در جواب خانمی که گفت من جامانده لاتاری پارسالم اگه امسال برنده بشم ..... که سارا هم گفت قطعا امسال کوتاهتره کلیرنستون.
یه مطلب جالب دیگه ای هم که تاکید میکرد این بود که در جواب یه بنده خدایی (که جامانده 2014 بود و اذعان داشت که امسال 2500 تا ویزا بیشتر ندادند به ایرانی ها ) گفت دقیقش رو نمی دونم ولی مطمئنم حدود 3500 تا سهمیه ویزای ایران رو دادیم..
نمیدونم امکان داره همچین چیزی؟؟؟؟ در حالی که همه بچه های پارسال میگن 2500 ویزا بیشتر ندادن
یعنی د رپاسخ این شخص گفته کلیرنستون کوتاهتره یعنی او که قبلا پروسه کلیرنسو گذرانده و یا بطور کلی طول مدت کلیرنس ها در سال 2015 کوتاه تر میشه ؟؟....من متاسفانه برنامه اش را ندیدم. ممنون
والا من هم مصاحبه رو دیدم هم دانلودش کردم و دوباره دیدم. در جواب اون خانم میگه این حرف رو. ( ولی باز هم این برداشت منه و نظر دوستانم محترم )
ما هم مثبت برداشت می کنیم هرچند یکی از دوستان در تاپیک کلیرنس نوشته که آفیسر گفته 2 تا 4ماه منتظر بماند.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من