موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همهٔ دوستان منتظر
یادش بخیر ، پارسال من هم مثل شما منتظر بودم و پستهای اینجارو میخوندم !!
مرسی از همهٔ بچههایی که توی این سایت فعالیت میکنن و آگاهی میدن.
هر قسمت از تاپیکهای ۲۰۱۵ که رفتم اطلاعات اونقدر کافی بود که جایی برای اظهار نظر نمیموند.
فقط تنها چیزهایی که میتونم بگم اینه که:
پیش داوری نکنید ، الکی به خودتون استرس وارد نکنید ، شرایط هیچ دو نفری با هم برابر نیست و ممکن دو نفر که فکر میکنن شرایط یکسان دارن یکی ویزا بگیر و اون یکی نه، پس حتی اگه کسی رو دیدید که شرایطش با شما برابر بود باز پیش داوری نکنید و به خودتون استرس ندید، نمیگم با شرایط اینچنینی زیادی خوشبین باشید، نه، میگم به خودتون استرس وارد نکنید، استرس از توانایی شما در معرفی خودتون جلوی آفیسر کم میکنه، اصلا استرس نداشته باشید
تمامی مراحل حضور در سفارت از یک کار اداری داخل ایران سادهتر هست ، در سفارت دوستی بود که بعد از قبولی در گرفتن ویزا، روزی که برای گرفتن پاسپورتش اومده بود سفارت، از بس حول بود مدارکشو گرفت و پاسپورتش رو جا گذاشت !!!
عجله نداشته باشید ، از کامل بودن مدارکتون مطمئن شید ، یک چارت تهیه کنید از همهٔ مدارک و مدارکی که وابسته به زمان هستن رو طبقه بندی کنین و واسشون زمان تنظیم کنید (مثل کارت واکسیناسیون یا تمکن مالی یا بلیط هواپیما) تا بعد از گرفتن نامهٔ دوم سردرگم نباشید
حتما اگر از نظر زبان مشکل دارید ، زبانتون رو تقویت کنید ، حتی در حد الفبای اولیه هم بدونید بهتر از اینه که برای کوچیکترین چیزها به دیگران وابسته باشید
برای صدور ویزا مبلغ ۳۳۰ دلار باید در سفارت بپردازید ، دقیقا ۳۳۰ دلار همراه داشته باشید ، اونجا پول چنج نمیکنن
امیدوارم برای همهٔ شما بهترینها اتفاق بیفته، موفق باشید.
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
2014-11-04 ساعت 11:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-04 ساعت 11:05 توسط hedyhoney.)
بچه ها یکی بگه من چطور اصل مدرک پیش دانشگاهی بگیرم؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
میری پیش دانشگاهی ازشون میگیری. اگر پیشدانشگاهیت هم منحل شده میری آموزش پرورش منطقه بهت میگن پرونده هاتون رو کجا فرستادن
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
یادش بخیر پارسال همین موقعها در تدارک سفر به آنکارا برای مصاحبه بودم
کیس نامبرم 1500 بود و در 20 نوامبر مصاحبه شدم بعد از 201 روز کلیر شدم روزهای سخت و پرالتهابی بود مخصوصا با جوی که برای 2014 پیش اومد
برای همه تون آرزوی موفقیت میکنم تا بتونید ویزا بگیرید و هر چه زودتر بیاید آمریکا
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-04 ساعت 18:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-04 ساعت 18:58 توسط golli.)
بله
من با عکسی که برا لاتاری 2013 و 2014 ثبت نام کرده بودم امسال هم ثبت نام کردم و برنده شدم
تاریخ رویت قبولی:10 jun
ارسال فرم های اول:24 JUL
آنلاک کردن فرمها : 12 oct
تعداد افراد کیس:2نفر
شماره کیس:2015AS00002###
سفارت : آنکارا
تاریخ دریافت نامه دوم :2015/24/3
تاریخ مصاحبه : 4 may
دریافت ویزا : ۴ آگوست
مقصد : نیویورک
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزيز.من متاسفانه نتيجه قبولي خودمو دير ديدم و فرم ds-260 رو سپتامبر پر كردم و فرستادم با توجه به اينكه كيس نامبرم زير ١٠٠٠ هست به نظر شما نامه دومم كي ممكن هست كه بياد ؟؟!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
کسی خبر جدید از کی سی سی نداره ؟
جواب ایمیل منو داده و باز گفته ظرف چند هفته . چهل روز پیش هم ایمیل دادم گفته بود چند هفته طول میکشه . مثل اینکه اینا هم خیلی رو حرف خودشون هستند و مثل ملا نصرالدین حرف مرد یکی هست . و سه ماه دیگه هم بگن چند هفته دیگه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااااااااااا ما يكضرب گرفتيمممممم
شماره کیس:2015AS00005xxx
تعداد افراد کیس:1 نفر
تغییر از آنکارا به ابوظبی
ارسال فرم:28 مي
تاریخ مصاحبه: jun 25th
ویزا:
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان که 3روزپیش ابوظبی مصاحبه داشت و برنده اصلی خانم بود کلیرنس خوردن .دلیلش رو نمی دونن اما میگفت افیسر در مورد شغلم سوال کرد و وقتی توضیحات قانع کننده نبود دوباره پرسید بگو دقیقا چه کاری انجام میدی?این مورد میتونه برای کسانی که مشاغل دولتی دارن پیش بیاد حتما قبل از مصاحبه توضیح شفافی در مورد کاری که انجام میدین تهیه و تمرین کنید که البته شامل حقیقت ودور از بزگنمایی باشه
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که میخوان برای مصاحبه سعی کنید خیلی شغلتون رو مهم و کلیدی جلوه ندید چون اونوقت هی ازتون بیشتر سوال میکنه و کارتون سخت تر میشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-29 ساعت 10:53)h-amin نوشته: (2014-10-29 ساعت 01:31)behjat نوشته: (2014-10-28 ساعت 23:22)kaamiran نوشته: آیا از دوستانی که کارنت شده اند کسانی هستند که فرمشان را در ماه جولای فرستاده باشند و نامه دومشان آمده باشد؟
سلام دوست عزیز من هم ماه جولای فرمهامو فرستادم ولی هنوز نامه دومم نیامده کیس 26xx
سلام. من هم کارنت شدم فرم 260 را 22 جولای فرستادم. هنوز نامه دوم را دریافت نکردم کیسم زیر 200 هست.
من هم 24 جولای فرستادم و کیس نامبرم هم زیر 1000 هستش و هنوز نامه دوم رو نگرفتم!
شماره کیس: 2015AS0007XX ، رؤیت قبولی: May 1st ، سفارت: آنکارا ، تعداد افراد کیس: 2 نفر ، ارسال فرم سری اول: July 24th ، کارنت شدن: Aug 12th ، دریافت نامه دوم: Dec. 12th ، مصاحبه: هفته اول فوریه کلیرنس: April 3rd