موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان با سلام خدمت همگی
همانطور که اکثر دوستان میگویند نباید نگران بود و باید منتظر بود و دید که چه پیش می آید. ولی طبق عادت همه ایرانیها ما عادت داریم که یا از این طرف پشت بام بیفتیم یا از آنطرف. درسته که قبول شدن در لاتاری پایان زندگی نیست ولی اینکه مهاجرت به آمریکا تازه شروع از صفره و شاید کسی دوام نیاورد و اینگونه انرژیهای منفی هم درست نیست. باید بنشینیم و ببینیم که موفق میشویم یا نه. همانطور ما در این قرعه کشی ناممان درآمده اگر صلاحمان باشد ویزایمان هم صادر میشود و اگر صلاحمان نباشد مسیر دیگری را طی خواهیم کرد. پس بهتره به امید بهترین سرنوشت بنشینیم و با حرفهای ناامیدکننده به خودمان و دیگران انرژی منفی تزریق نکنیم.
به امید همه دوستان و آینده ای خوش و سلامت
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-06 ساعت 22:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-06 ساعت 22:31 توسط masouleh.)
سلام به همه دوستان
من واقعا برای دوستان 2014 ای که هنوز کلیر نشدن متاسفم امیدوارم هر چه سریعتر کارشون اوکی بشه، اما به نظر من اصلا مقایسه کار بجایی نیست چون شرایط هر شخصی برای خودش یونیکه ، من صد ردصد مخالف این صحبتهای چند تا از دوستان هستم که بیشتر حس نا امیدی رو میداد . ولی موافق اینم که واقع بینانه فکر کنیم و در نظر داشته باشیم125000 نفر انتخاب شدن که 50000 نفر بیشتر ویزا نمیگیرن حالا به هر دلیلی ، رنکینگ بالا ، نواقص پرونده کلیرنس و.... اگه اشتباه نکنم شانس ما میشه حدود 40 درصد ولی با همه این اوصاف اینهادلیل نمیشه که از شانسی که بهمون داده شده لذت نبریم یادتون باشه همه موقع شرکت در دی وی لاتاری میگفتیم چی میشه اگه ما ببریم خوب حالا اون روز اومده و The best things happen when you least expect it. Just sit back and enjoy the ride.
کیس نامبر:2015AS0004xx افراد کیس: 3 نفر آ،نکارا، تاریخ ارسال فرم ها: 22 می کارنت: 12 آگوست 2014 نامه دوم: 23 اکتبر 2014 تاریخ مصاحبه: 3 دسامبر دریافت ویزا: خودم AP همسر و فرزند یک ضرب آپدیتها 24 دسامبر، 20 فوریه، 26 فوریه بعد ارسال ایمیل ، 27 مارچ، 30 مارچ، 31 مارچو کلیر 8 آپریل دریافت ویزا22 آپریل ورود به آمریکا 6 می
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و ممنون از همه عزيزاني كه وقتشون رو ميذارن و به بقيه كمك ميكنن.
توي مطالبي كه مطرح شد متوجه شدم كه سفارت به مدرك تحصيلي و بخصوص ديپلم دبيرستان خيلي اهميت ميده. من خودم اپليكنت اصلي هستم و همسرم همراه من هست. خودم مدارك ديپلم ١٢ ساله دبيرستان، ليسانس و فوق ليسانس دارم و همه مدارك و ترجمه هاش كامل هست. ولي همسرم ديپلم ١١ ساله هنرستان و فوق ديپلم دانشگاه داره كه ترجمه هاشون هم موجوده. ولي اصل مدرك فوق ديپلمش دستمون نيست. چون همسرم دانشجوي ليسانس هست و مدرك فوق ديپلمش توي دانشگاست كه بهمون نميدنش.
[/php]از طرفي ما توي فرم ٢٦٠ آخرين مدرك تحصيلي ايشون رو همون فوق ديپلم نوشتيم و اسمي از دوره ليسانس نياورديم. با اين شرايط كه ايشون اپليكنت اصلي نيست و ترجمه و اصل ديپلم ١١ ساله هنرستان و فقط ترجمه فوق ديپلمشون در دسترس هست، آيا اين شرايط ميتونه توي مصاحبه اثر منفي بذاره؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
با سپاس فراوان
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان از شما کسانی هستند که کارنت شده اند ولی نامه دوم هنوز دریافت نکردن؟ من ماه جون فرم رو پر کردم و کیس نامبرم زیر 100 هست ولی هنوز نامه دوم نیومده؟ اگه اکتبر مصاحبه باشه پس کی دیگه نامه میاد؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کیس نامبر ما ۱۰۰۰ تا۲۰۰۰ ،ما فرممونو ۱۹ می پر کردیم ۳روز بعد از کارنت شدن نامه ی دوممون اومد فرداش یک ایمیل اومد که برید سایتو چک کنید
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-07 ساعت 00:01)reza-alavi نوشته: سلام به همه دوستان و ممنون از همه عزيزاني كه وقتشون رو ميذارن و به بقيه كمك ميكنن.
توي مطالبي كه مطرح شد متوجه شدم كه سفارت به مدرك تحصيلي و بخصوص ديپلم دبيرستان خيلي اهميت ميده. من خودم اپليكنت اصلي هستم و همسرم همراه من هست. خودم مدارك ديپلم ١٢ ساله دبيرستان، ليسانس و فوق ليسانس دارم و همه مدارك و ترجمه هاش كامل هست. ولي همسرم ديپلم ١١ ساله هنرستان و فوق ديپلم دانشگاه داره كه ترجمه هاشون هم موجوده. ولي اصل مدرك فوق ديپلمش دستمون نيست. چون همسرم دانشجوي ليسانس هست و مدرك فوق ديپلمش توي دانشگاست كه بهمون نميدنش.
از طرفي ما توي فرم ٢٦٠ آخرين مدرك تحصيلي ايشون رو همون فوق ديپلم نوشتيم و اسمي از دوره ليسانس نياورديم. با اين شرايط كه ايشون اپليكنت اصلي نيست و ترجمه و اصل ديپلم ١١ ساله هنرستان و فقط ترجمه فوق ديپلمشون در دسترس هست، آيا اين شرايط ميتونه توي مصاحبه اثر منفي بذاره؟ در ضمن محل مصاحبه آنكاراست.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
با سپاس فراوان
دوست عزیز ضمن تبریک خدمتتون عرض کنم فقط مدارک شخص برنده یعنی شما ملاک دریافت ویزا هستش و مدرک همراهان مهم نیست. از طرفی شما میتوانید با مراجعه به واحد دانشگاهی همسرتون و وثیقه گذاشتن مدرکی معتبر یا تعهد کتبی اصل فوق دیپلم ایشان رو برای مدتی مشخص تحویل بگیرید و پس از انجام مصاحبه به دانشگاه مذکور تحویل دهید.موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بنده ليست مدارك مورد نياز براي مصاحبه در سفارت تركيه رو كه مطالعه ميكردم، ديدم يكي از مدارك مورد نياز، فرم DS-230 پارتهاي ١ و ٢ و همچنين فرم DSP-122 هست. كسي راجع به اين فرمها چيزي ميدونه؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
با سپاس فراوان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-07 ساعت 14:44)ارشان۲۰۱۵ نوشته: (2014-09-07 ساعت 14:04)reza-alavi نوشته: سلام دوستان
بنده ليست مدارك مورد نياز براي مصاحبه در سفارت تركيه رو كه مطالعه ميكردم، ديدم يكي از مدارك مورد نياز، فرم DS-230 پارتهاي ١ و ٢ و همچنين فرم DSP-122 هست. كسي راجع به اين فرمها چيزي ميدونه؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
با سپاس فراوان
سلام این فرم ها مربوط به ۲۰۱۴است و ربطی به لاتاری ۲۰۱۵ندارد
ممنون از راهنماييتون.
با اين توضيح، يك سوال ديگه مطرح ميشه. راهنماي متقاضيان ويزاي گونه گوني يا "INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS" كه توي همين سايت لينكش موجوده، مربوط به سال ٢٠١٤ ميشه. آيا اين راهنما براي سال ٢٠١٥ عوض نشده؟ از دوستان كه اطلاع دارند ممنون ميشم راهنمايي كنند.
لينك راهنماي مذكور:
http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
با سپاس فراوان