کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-12 ساعت 09:08)tyrex نوشته:  دوستان کسی که الان دانشجو لیسانس باشد مدرک تحصیلی را پیش دانشگاهی انتخاب کند؟؟؟
و شغلش را دانشجو بزنه؟؟؟
چجوری بهتره؟؟؟
میشه توضیح کامل بدین
سلام،اگه آخرین مدرکی که دارید و صادر شده پیش دانشگاهی هست بزنید پیش دانشگاهی.و بله شغل رو هم دانشجو.ممکنه مدرکی که اونجا می نویسین رو ازتون بخوان ارائه بدین،پس اونچه که دارین رو بنویسین.
تشکر کنندگان: matin86 ، maral-map
(2015-05-11 ساعت 23:37)hossein haji نوشته:  سلام دوستان
من قبول شدم اما تا سه ماه دیگه سرباز هستم. می خواستم بدونم آیا برای پر کردن فرم مشخصات پاسپورت اجباریه؟ آیا می توانم به جای پاسپورت گزینه other document انتخاب کنم؟
case من حدود 2000 است چقدر زمان برای ارسال فرم دارم و تاریخ تقریبی دعوت به مصاحبه کی هستش؟

بجای پاسپورت، فعلاً OTHER TRAVEL DOCUMENT بزنید،
در این حالت شماره و مشخصات پاسپورت نمیپرسه و میتونید فرم رو ارسال کنید.
با توجه به کیس نامبرتون، اگه تا آخر می فرم رو بفرستید، اکتبر یا نوامبر (2 تا 3 ماه بعد از پایان خدمت) مصاحبه میشید.
بعد از اینکه مشکل پاسپورت حل شد، روز مصاحبه مشخصات پاسپورت رو اصلاح میکنید.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، آلیس-1980 ، maral-map
چرا فرم DS-260 که در سایت اصلی لاتاری هست 76 صفحه س. ولی فرمی که اینجا قرار دادین 11صفحه؟!
من متوجه نمیشم کدوم درسته؟
تشکر کنندگان:
من خیلی نگران هستم .اون زمان موقع ثبت نام ادرس خونه خودمونه واسه هم خودم و هم نامزدم تو فرم اولیه نوشتم .الان که می خواهیم ازدواج کنیم تو فرم 260 چه ادرسی برای خودم و همسرم بزنم ؟
ممکنه آفیسر گیر بده؟؟
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 08:59)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-12 ساعت 00:56)Rira_1982 نوشته:  ولي من كُلّاً با صحبتاي خانم سارا گرو نااميد شدم از برنده شدن، در مورد كيس نامبر ٣٠٠٠ ميگفت خيلي بالاست ديگه چه برسه به ماها كه ٤٠٠٠-٥٠٠٠ هستيم

نا امیدی معنایی نداره شماره کیس بین 4000 الی 5000 رنج خوبی هست حتما مصاحبه میرید و در صورت چک خوردن به موقع هم کلیر می شوید برید دنبال زبان و واکسن تهیه مدارک تون سال دیگه انشالا آمریکا هستی
به نظرتون کسی که کیس نامبرش بینه ۴ تا ۵ هزار هاست کی میره برای مصاحبه ؟
تشکر کنندگان: matin86
[عکس: uhs5_ezgif.com-gif-maker.gif]
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
[عکس: _2.bmp]
سلام
لطفا دوستان به لینک مورد نظر نگاه کنید . یه عکس میباشد .
مربوط به (سر ب ا زی ) در اینجا او نایی که در (3 پ آ ه ) خدمت کردن به این سوالات چی باید جواب بدن ؟
rank/position یا همان رتبه سمت (درجه )
military specialty یا همان تخصص نظامی
یکی که کارش اداری بوده و دفتر دار بوده چی بزنه ؟
و این شامل تخصصی که نمیشه . تشکر .
تشکر کنندگان: r.bazargan ، puryapurya ، matin86
سلام
از زمانیکه به KCC ایمیل میزنیم معمولن چقدر طول میکشه تا جواب بدند؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 11:40)saman_rrr نوشته:  سلام

بستگی داره دوست عزیز
به عنوان مثال من هر موقع ایمیل زدم بین یک هفته ، سه روز و یاحتی یک روز بعد هم جواب دادن
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: saman_rrr ، matin86
(2015-05-12 ساعت 11:20)tyrex نوشته:  من خیلی نگران هستم .اون زمان موقع ثبت نام ادرس خونه خودمونه واسه هم خودم و هم نامزدم تو فرم اولیه نوشتم .الان که می خواهیم ازدواج کنیم تو فرم 260 چه ادرسی برای خودم و همسرم بزنم ؟
ممکنه آفیسر گیر بده؟؟
نگران نباشید آدرس چیزی نیست که بهش گیر بدن.آدرس همیشه تغییر می کنه و مسئله ی مهمی نیست.
تشکر کنندگان:
خدایا کی ها رو برنده کردی

بچه های مهاجرسرا از 3 سال حتی تا 12 سال منتظر برنده شدن داریم

طرف نمیدونه چیکار کنه معلومه هیچ آمادگی برا قبولی و هیچ فکری برا مهاجرت نداشته همنطور الکی اسم فقط نوشته

همین ها میرن اونجا و سرشکسته بر میگردند

اصلا با مشکلات پیش رو آشنایی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////
تشکر کنندگان: usa001 ، faryas ، puryapurya
(2015-05-12 ساعت 00:38)benzamin_d نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 23:40)َalikh نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 23:36)benzamin_d نوشته:  با سلام خدمت دوستان
بنده از روزه اول تشکیل این فروم تک تک پست ها رو خوندم و خیلی چیزها دستگیرم شده. از شما خواهشمندم در صورت امکان به سوال های بنده تا جایی که تجربه دارید یک جواب روشن بدهید.
بنده در روز ثبت نام لاتاری زیر 21 سال بودم و الان بالای 21 هستم (برنده اصلی خودم هستم). تمام مدت در حال تحصیل بودم(دانشجوی ترم آخر) و نه سربازی رفتم و نه معافیت دارم و نه هیچ سابقه کاری دارم و نه عضو هیچ تشکیلاتی بوده ام.(کیس نامبر ++52). بنده ۱ سال اخیر در پی ویزای دانشجویی برای آلمان و خواندن زبان آلمانی بوده ام و برنامه ریزی دقیقی داشتم تا سال دیگر در آلمان باشم ولی الان که لاتاری برنده شدم 100% اولویت اولم آمریکاست(به دلیل هم زبان و سطح بالای دانشگاه ها و هم ویزای اقامتی بودن و نه تحصیلی یک کشور فوق پیشرفته).
۱.به نظر شما با شرایط بالا احتمال ap خوردن چقدر است؟(می دانم همه چیز به افیسر بستگی داره ولی نسبت به تجربتون جواب بدید)
۲.با توجه به کیس نامبرم،این را در اولویت دوم بزارم یا در اولویت اول؟(نسبت به ویزای دانشجویی آلمان)
۳.با توجه به این که امسال در ماه می کیس نامبر مشابه بنده در ویزا بولتون اعلام شد،درسم(پروژه) را تا سال دیگه کش بدم؟
خیلی ممنون که بدون چشم داشتی به سوالات ما پاسخ میدهید.
۱- احتمالش کمه سفارت رو پیشنهاد میکنم ابوظبی بزنینپ
۲- حتی الامکان هر دو رو حفظ کنین
۳- دلیل لینکه میخای کش بدی چیه ؟ ببین چجوری پاستو راحتتر میتونی بگیری
دلیل کش دادن درس داشتن معافیت تحصیلی است.
به چه دلیل ابوظبی؟ راحت تر کارمو راه میندازن؟ویزاگرفتن ابوظبی دردسر نمیشه واسه منه دانشجو؟
در ضمن بنده یک بار که ۶ ساله بودم به همراه مادر و برادرم در کوبا به سفارت آمریکا رفتیم و از آنها درخواست ویزای تفریحی کردیم که رد کردن. آیا اینو تو اون قسمت که گفته تاحالا درخواست ویزاتون رد شده وارد کنم؟(چون من ۶ سالم بود و در پاس مادرم بودم) تاثیر منفی داره در مصاحبم؟
در هر صورت ببینید از چه راهی پاسپورت راحت تر بت میدن

ابوظبی کیسهایی که قابلیت یکضرب داشته باشن راحت تر یکضرب میده
حتما وارد کن و توضیح هم بده چون تو سیستمشون دارن

(2015-05-12 ساعت 11:40)saman_rrr نوشته:  سلام
معمولا 2 روز کاری ولی الان سرشون شلوغه ممکنه بیشتر طول بکشه
تشکر کنندگان: matin86
سلام،
من پسرم مرداد ماه ١٨ سالش ميشه و نگران اينم كه مصاحبه بين مرداد و مهر باشه كه دانشگاه نرفته هنوز و ١٨ سالش هم پر بشه و نتونه از كشور خارج بشه. شما اطلاع دارين كه مدرسه توي تابستون معافيت تحصيلي صادر ميكنه؟ اگر نه فرم رو چه زماني بفرستم كه بعد از مهر لازم به خروج از كشور بشه؟
تشکر کنندگان: lighthouse
سلام من شاغل هستم و هفت سال سابقه کار دارم والان دارم ارشد هم می خونم ولی مدرکش رو نگرفتم ایا در قسمت مشاغل باید ذکر کنم که دانشجو هم هستم
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان یه سوال این واس مرحله دوم راست هست یا دروغ . خواهشا جواب 100% بدین ممنون میشم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان