موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان من برنده ی 2016 هستم.
چند سوال داشتم از دوستان
1.کیس نامبر من 2300 و خورده ای هست. اگر توی 10 روز آینده فرم رو پر کنم مصاحبه ام فکر میکنید کی بیفته؟
2.من از چندین موسسه مثل هلال احمر، انجمن پزشکی کوهستان و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران مدرک دارم که دوره هاشون رو گدروندم. به نظرتون این ها رو توی قسمت موسسه هایی که توشون آموزش دیدم بنویسم؟ یا فقط همون مدرک دیپلم و اسم دبیرستانم رو بنویسم؟
3.من 54 ساله هستم و خودم برنده شدم همسرم هم 54 سال داره . آیا اینکه ما جوون نیستیم امتیاز منفی برای ما حساب میشه؟
4.ما دو فرزند بالای 21 سال داریم در فرم 260 یک سوال هست که آیا فرزندان شما با شما به آمریکا مهاجرت میکنند؟ من پاسخ دادم نه و سوال بعدی این بود که آیا بعدا به آمریکا مهاجرت خواهند کرد تا به شما بپیوندند؟ بچه های ما شاید بخواهند به طور مستقل در آینده برای مهاجرت یا تحصیل اقدام کنند ولی در حال حاضر برنامه ای ندارند. اگر من پاسخ نه بدهم برای مهاجرت آینده ی آنها مشکلی پیش می آید؟ و آیا اینکه ما بچه هایمان در ایران هستند نکته ی منفی برای ما به حساب می آید و امکان ریجکت شدن داریم؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در مورد محل هايي كه تا الان زندگي كرديم و همچنين سوابق شغلي، آيا فقط براي برنده كيس لازم هست يا بايد سوابق كاري و محل هاي زندگي همسر رو هم وارد كرد؟
ممنون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام در تکمیل فرم با این سوالات مواجه ام.خواهش میکنم راهنماییم کنید
1-موقعی که ثبت نام اولیه بود خود سایت لاتری یه help فارسی داشت.فرم 206 نداره اینو؟
2-در قسمت تکمیل اطلاعات شغلی برای شغل فعلی تاریخ انتها گذاشته،این تاریخ رو چی بزنم؟
3-پاسخ به سوال "در کدام شغل در آمریکا قصد دارید کار کنید" اجباریه؟اگه اجباریه چی بزنم بهتره؟
4-شماره تلفن هارو که داخل فرم میخوام پر کنم باید چجوری بنویسم؟هم یه مثال واسه شماره موبایل بزنید هم یه مثال واسه شماره منزل
5-در پاسخ به سوال "آیا شغل شما نیاز به دو سال تجربه یا آموزش دارد" چی بزنیم؟اگه بزنیم "آره" اونوقت اگه تغییر شغلت با شغل قبلیت کمتر از دو سال زمان برده باشه و در اون شغل هم کمتر از 2 سال مونده باشی مسخره نیست به نظرتون؟
6-در قسمت شغل پاسخ به "employer name" چی تایپ کنیم؟نام شرکت رو؟
7-"supervisor`s name" باید اسم مالک کارخانه رو تایپ کنم یا فقط نفری که سرپرستم بوده؟
8-آخر هر صفحه باید save بزنیم؟نزنیم چی میشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گفته بودند که کد پستی محل های قبلی زندگی و مدارسی که تحصیل کردیم اختیاری هست اما در فرم اجباری هست.
اگه مدرسه ای که درس خونده باشیم دیگه وجود نداشته باشه باید چیکار کرد ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان فرم DS-260 امسال با نمونه فرم های که از سال قبل گذاشتن تفاوت داره.؟؟؟
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این درسته که هر کی صرفا فقط سپاه سربازی رفته باشه ریجکت میشه؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: benzamin_d، Nazaninna، usa001
حکمت خدا بر این بود2016 در نیایم
به امید اینده
فرج در راه است...
هرجا هستید به یاد خدا و در راه مستقیم باشید و انسان دوست و خیر و سخاوتمند
یاحق