کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
ممنون میشم اگر ب سوال دومم هم پاسخ بدید.
تشکر کنندگان:
من تا الان دوبار تو فرم اصلی ۲۶۰رفتم،ولی به مشکل خوردم و نتوستم پروسه رو تکمیل کنم،این که چندبار بریم داخل فرم پوئن منفی ب حساب نمیاد؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 11:50)eshraghi.mn نوشته:  ممنون میشم اگر ب سوال دومم هم پاسخ بدید.

دوست عزیز شما تا زمانی که فرم رو سابمیت نهایی نکنید هیچ تاثیری در روند بررسی پرونده شما نخواهد داشت. پس تکمیل صفحه به صفحه فرم بی فایدست.
سعی کنید هرچه زودتر تکمیل و سابمیت کنید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان:
ترجمه ds 260 رو دانلود میکنم ولی وا نمیشه . چه طوری میتونم موفق شم؟ با تشکر
تشکر کنندگان:
فرم کی واشده خیلی وقته ؟ ما استرس داریم ؟چقدر وقت هست؟
تشکر کنندگان:
سلام
سوال داشتم
براي همه اعضاء كِيس ميشه فقط يك ايميل آدرس داد؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 11:53)eshraghi.mn نوشته:  من تا الان دوبار تو فرم اصلی ۲۶۰رفتم،ولی به مشکل خوردم و نتوستم پروسه رو تکمیل کنم،این که چندبار بریم داخل فرم پوئن منفی ب حساب نمیاد؟

نه خیر خیالتون راحت باشه شما هر چی دوست داری ورود و خروج کن به فرم و هر چی دوست داری ادیت کن فقط برای KCC دریافت اطلاعات شما مهم است. ولی اگه خیلی وسواس داری بچه های 2015 فرم DS-260 رو بصورت آفلاین گذاشتند که می تونید در برنامه adobe reader کامل کنید بعد که مطمئن شدید بروید در سایت وارد شوید و اطلاعات رو منتقل کنید
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 11:10)eshraghi.mn نوشته:  سلام
۱.همسرم برنده ۲۰۱۶هستن ولی من باید پاسپورتم رو تمدید کنم،ایرادی داره اگر ۲۶۰ایشون رو پر کنم و سابمیت کنم،ولی مال خودمو وقتی پاسم اومد،سابمیت کنم؟
۲.میشه چندبار تو فرم اصلی ۲۶۰رفت،ولی پروسه رو تا آخر کامل نکرد؟مشکلی پیش نمیاد؟

شما منتظر بشید تا پاسپورت جدیدتون صادر بشه بعد فرم را ارسال کنید یک ماه تاخیر در پروسه لاتاری شما تاثیری ندارد. هر تعداد که لازم است فرم را ادیت کنید در نهایت چیزی که برای KCCارسال میشود یه نسخه از فرم شماست نه چیز دیگر .
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 10:21)m_kh نوشته:  نه خدمتش سال ٩٦ تموم ميشه پس متاهل پر كنم ولي به عنوان همراه نزنم

با سلام
يك راه هست در حين خدمت هست ميتونه دانشگاه ثبت نام كنه از دانشگاه پاس بگيره ١٥ ميليون وثيقه بذاره يك ضرب ميرين
تشکر کنندگان: 2016
سلام دوستان 2016
فقط یک نکته بگم که در فرمها واقعیت و مهمها رو بنویسید نه خودتون رو مهمتر از اونچه هستید نشون بدین نه اگه جایی کار کردین که بیمه براتون رد شده اونو پنهون کنین اگه مدرکی رو ندارین ادعا شو نکنین اونها از هیچ چیز به اندازه دروغ بدشون نمیاد
در پر کردن فرمها عجله نکنین تحقیق کنین و با دقت پرش کنین تو این سه سفارت تنها بحث رفت و امده که فرق داره وگر نه پرونده همه یکجا میره تا مراحل بررسی بعدی رو طی کنه
موفق باشین
تشکر کنندگان: 2016 ، m.ghoreishi ، hassan8ir ، styvan ، ریحانا ، puryapurya
سلام دوستای عزیزم
مرسی که اینقدر به همدیگه کمک میکنین. حال میکنم
من قبولی 2016 کیس نامبر 5xxx هستم
1. من خانمم توو شرکتای مختلف از 14 سال پیش سابقه کار داره تا الان
لازمه که تمام اون سوابق کاری رو براش توو فرم وارد کنم یا همین دو تا شرکت در سه سال اخیر کافیه؟
2. کلا سوابق بیمه هم لازمه ترجمه رسمی بشه یا فقط گواهی سابقه کار من و خانمم رو ترجمه کنیم قبول میکنن
3. ما که توو ایرانیم هم باید گواهی عدم سوء پیشینه بگیریم یا نمیخواد؟ ( لطفا این سوالو اگه مطمئنین جواب بدین چون هر کس یه چیزی میگه)
4. الان توو فرم برا مصاحبه انکارا خورده (پیش فرض) ، ممکنه که خودشون ابوظبی بفرستن یا قطعیه دیگه؟
مررررررسی
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 14:26)ben123 نوشته:  سلام دوستای عزیزم
مرسی که اینقدر به همدیگه کمک میکنین. حال میکنم
من قبولی ۲۰۱۶ کیس نامبر 5xxx هستم
۱. من خانمم توو شرکتای مختلف از 14 سال پیش سابقه کار داره تا الان
لازمه که تمام اون سوابق کاری رو براش توو فرم وارد کنم یا همین دو تا شرکت در سه سال اخیر کافیه؟
۲. کلا سوابق بیمه هم لازمه ترجمه رسمی بشه یا فقط گواهی سابقه کار من و خانمم رو ترجمه کنیم قبول میکنن
۳. ما که توو ایرانیم هم باید گواهی عدم سوء پیشینه بگیریم یا نمیخواد؟ ( لطفا این سوالو اگه مطمئنین جواب بدین چون هرایواییه چیزی میگه)
۴. الان توو فرم برا مصاحبه انکارا خورده (پیش فرض) ، ممکنه که خودشون ابوظبی بفرستن یا قطعیه دیگه؟
مررررررسی

ماشالا سوالتو همه تاپیکا کپی کردیWink
پاسخ شما در تاپیک اصلی و متناسب با سوالتون داده شده
تشکر کنندگان: ریحانا
(2015-05-15 ساعت 12:36)Rira_1982 نوشته:  سلام
سوال داشتم
براي همه اعضاء كِيس ميشه فقط يك ايميل آدرس داد؟

سلام بله مشکلی نیست
تشکر کنندگان: 2016
سلام دوستان
برای سوابق کاری همه سوابق باید وارد شه یا 10 سال اخیر فقط؟ این متن معنیش 10 سال اخیره ؟
Provide the following information on all of your employers from the last ten years, starting with the most recent employer.
تشکر کنندگان:
دوستان بیش تر از 6 ماه جایی بوده باشیم باید عدم سوء پیشینه ببریم؟؟؟ چون من سال 2007 به مدت 9 ماه استرالیا بودم
الان فکر میکردم فقط بالای 12 سال بوده باشی باید سوء پیشینه ببری
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان