کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-19 ساعت 14:45)راحیل2016 نوشته:  سلام دوستان
برای حسابدار توی قسمت شغل کدام قسمت رو باید انتخاب کرد؟

بچه ها ممنون میشم راهنمایی کنید, منم همین سوال رو دارم...
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
در صفحه Previous U.S. Travel Information سوالی با این مضمون وجود دارد: "آیا تا به حال هیچ یک از ویزاهای آمریکای شما رد شده است؟"
مسئله مبهم برای من این است که منظور رد درخواست ویزا می باشد؟ یا رد ویزای صادره؟
چون هفت سال پیش من به مصاحبه رفتم و درخواست ویزایم رد شد (یعنی به من ویزا ندادند).
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
جه مدارکی را باید بدم دارالترجمه واسم ترجمه کنن
ما سه نفریم خودم و خانم و یه پسر هشت ساله
آیا واسه پسرم که تازه کلاس دوم ابتدایی رو تموم کرده چیزی نیاز به ترجمه داره
تشکر کنندگان:
سلام،
براي قسمت واكسيناسيون كه ميگه انجام دادين يا نه، بايد كدوم رو انتخاب كنيم؟ اگه قراره كه واكسن بزنيم گزينه yes رو بزنم يا ..؟
و سوال ديگه اينكه من كارت پايان خدمت جديد هنوز نگرفتم ولي توي كارت قبليم، رسته رو نوشته مكانيك، الان مكانيك رو بايد توي فيلد branch of service وارد كنم؟ يا نيروي هوايي و غيره؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 23:52)arminbhz نوشته:  سلام،
براي قسمت واكسيناسيون كه ميگه انجام دادين يا نه، بايد كدوم رو انتخاب كنيم؟ اگه قراره كه واكسن بزنيم گزينه yes رو بزنم يا ..؟
و سوال ديگه اينكه من كارت پايان خدمت جديد هنوز نگرفتم ولي توي كارت قبليم، رسته رو نوشته مكانيك، الان مكانيك رو بايد توي فيلد branch of service وارد كنم؟ يا نيروي هوايي و غيره؟
واکسن رو باید بله بزنید.و برای خدمت branch of service باید بگید که ارتش،سپاه و یا نیروی انتظامی.مکانیک اگه کارتون تو خدمت این بوده باید تو military speciality بنویسید.
تشکر کنندگان: arminbhz ، َalikh ، mehdihk
با سلام دوستان من کار آزاد دارم اما بیمه من از یک شرکت خصوصی رد میشه میخواستم بدونم که باید در پر کرن فرم چطوری عمل کنم سپاسپاسگذار میشم از پاسخ هاتونWink
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 23:40)aminabb نوشته:  سلام دوستان.
در صفحه Previous U.S. Travel Information سوالی با این مضمون وجود دارد: "آیا تا به حال هیچ یک از ویزاهای آمریکای شما رد شده است؟"
چون هفت سال پیش من به مصاحبه رفتم و درخواست ویزایم رد شد (یعنی به من ویزا ندادند).
بله همون رد تقاضای ویزا هست شما باید بله رو بزنین

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، sasachi ، ghobad2121 ، aminabb

(2015-05-20 ساعت 00:06)sasachi نوشته:  با سلام دوستان من کار آزاد دارم اما بیمه من از یک شرکت خصوصی رد میشه میخواستم بدونم که باید در پر کرن فرم چطوری عمل کنم سپاسپاسگذار میشم از پاسخ هاتونWink
به نظرم هر دو رو بزنین و به آفیسر توضیح بدین
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ghobad2121
(2015-05-19 ساعت 23:41)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان
جه مدارکی را باید بدم دارالترجمه واسم ترجمه کنن
ما سه نفریم خودم و خانم و یه پسر هشت ساله
آیا واسه پسرم که تازه کلاس دوم ابتدایی رو تموم کرده چیزی نیاز به ترجمه داره
کلیه شناسنامه ها, مدارک تحصیلی , کارت پایان خدمت , عقد نامه
برا گل پسر فقط شناسنامه
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ghobad2121 ، Rira_1982 ، shahram.mis1356 ، ed2008
(2015-05-19 ساعت 23:38)sepideh1234 نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 14:45)راحیل۲۰۱۶ نوشته:  سلام دوستان
برای حسابدار توی قسمت شغل کدام قسمت رو باید انتخاب کرد؟

بچه ها ممنون میشم راهنمایی کنید, منم همین سوال رو دارم...
من الان به فرم دسترسی ندارم ولی باید یه چیزی شبیه accountant یا accountancy یا finance باشه اکه نیست گزینه هایی که هستو ایجا بزنین تا راهنماییتون کنم
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ghobad2121 ، ed2008
سلام دوستان عزیز راجع به این عبارت توضیح بدین لطفا

DOSE THIS JOB REQUIRE AT LEAST 2 YEARS OF TRAINING OR EXPERIENCE ???????/
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 00:36)ghobad2121 نوشته:  سلام دوستان عزیز راجع به این عبارت توضیح بدین لطفا

DOSE THIS JOB REQUIRE AT LEAST ۲ YEARS OF TRAINING OR EXPERIENCE ???????/

آيا اين شغل شما حداقل نياز به دو سال آموزش يا تجربه داره؟
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز من دانشجوی ارشدم با توجه به این که اخرین مدرک تحصیلی من لیسانس ملاک عمل ثبت نام است و من تا پیش از مصاحبه دارای مدرک ارشد خواهم بود.اطلاعات دانشجو بودنم را باید در بخش مشاغل وارد کنم یا جایی دیگر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(2015-05-20 ساعت 00:47)Rira_1982 نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 00:36)ghobad2121 نوشته:  سلام دوستان عزیز راجع به این عبارت توضیح بدین لطفا

تشکر از لطفتون ,دوست عزیزم معنی جمله رو میدونم راجع بش توضیح بیشتری میخوام اگر لطف کنین
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 00:08)َalikh نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 23:40)aminabb نوشته:  سلام دوستان.
بله همون رد تقاضای ویزا هست شما باید بله رو بزنین

خیلی ممنونم.
تشکر کنندگان: َalikh
(2015-05-20 ساعت 00:57)ghobad2121 نوشته:  دوستان عزیز من دانشجوی ارشدم با توجه به این که اخرین مدرک تحصیلی من لیسانس ملاک عمل ثبت نام است و من تا پیش از مصاحبه دارای مدرک ارشد خواهم بود.اطلاعات دانشجو بودنم را باید در بخش مشاغل وارد کنم یا جایی دیگر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(2015-05-20 ساعت 00:47)Rira_1982 نوشته:  

تشکر از لطفتون ,دوست عزیزم معنی جمله رو میدونم راجع بش توضیح بیشتری میخوام اگر لطف کنین
این برای کسانی است که از اون ۲ شرط که یکیش دیپلم ۱۲ ساله و دیگری شغلیه که در رده بندی اونها قابل قبوله، می خواد توسط شغل eligible بشه. برای کسانی که دیپلم دارن این قسمت لازم نیست.
تشکر کنندگان: َalikh ، ghobad2121

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان