کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام دوستان . من فرم Ds-260 رو پر کردم و ارسال کردم . آیا فرم دیگه ای هم هست که باید بفرستم؟ عکس چطور؟ باید عکس بفرستم؟ هر چی تلاش میکتم عکسم ارسال نمیشه . میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من و همسرم یک فرزند متولد امریکا داریم که طبیعتا شهروند امریکاست و امسال برنده لاتاری شدیم . سئوالم اینه که ما اصلا باید برای بچمون هم فرم پر کنیم ؟ برای مصاحبه اون رو هم باید با خودمون ببریم؟ بعد اونجایی که می پرسه آیا تا به حال ویزای امریکا گرفتی یا نه چی بزنم؟ خوب در حقیقت ویزای امریکا نداره بلکه شناسنامه امریکایی داره . ممنون میشم کمکون کنید.
شماره کیس:2016as7xx
کنسولگری:آنکارا 
تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر(برنده خانم همسر)
مصاحبه:هفته اول Nov
دریافت ویزا: همسر برنده اصلي يكضرب، خودم ap
آپديتها: 10novو 11jan , 5jan
ورود به آمريكا:...
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 23:59)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 23:52)arminbhz نوشته:  سلام،
براي قسمت واكسيناسيون كه ميگه انجام دادين يا نه، بايد كدوم رو انتخاب كنيم؟ اگه قراره كه واكسن بزنيم گزينه yes رو بزنم يا ..؟
و سوال ديگه اينكه من كارت پايان خدمت جديد هنوز نگرفتم ولي توي كارت قبليم، رسته رو نوشته مكانيك، الان مكانيك رو بايد توي فيلد branch of service وارد كنم؟ يا نيروي هوايي و غيره؟
واکسن رو باید بله بزنید.و برای خدمت branch of service باید بگید که ارتش،سپاه و یا نیروی انتظامی.مکانیک اگه کارتون تو خدمت این بوده باید تو military speciality بنویسید.
با سلام سربازی من تو بسیج دانشجویی بودم،باید بزنم بسیج دانشجویی یا سپاه?
تشکر کنندگان:
سبلام دوستان

1- برای کسی که تو ده سال اخیر کارش رو عوض نکزده سوال were you previously employed باید جواب داده بشه؟
اگه بله...قسمت employment date to رو چی بزنیم در صورتیکه هنوز مشغول به کار همونجا هستیم؟

2- برای منکه تو این ده سال یکجا کار میکردم ولی این یکجا توی ده سال اخیر اسمش یکبار تغییر کرده باید دوتا سابقه کار با دو اسم متفاوت و ادرس یکسان پر کنم؟

با سپاس
تشکر کنندگان: mehdihk
(2015-05-20 ساعت 00:20)َalikh نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 23:38)sepideh1234 نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 14:45)راحیل۲۰۱۶ نوشته:  سلام دوستان
برای حسابدار توی قسمت شغل کدام قسمت رو باید انتخاب کرد؟

بچه ها ممنون میشم راهنمایی کنید, منم همین سوال رو دارم...
من الان به فرم دسترسی ندارم ولی باید یه چیزی شبیه accountant یا accountancy یا finance باشه اکه نیست گزینه هایی که هستو ایجا بزنین تا راهنماییتون کنم

سلام
شاخه هایی که برای شغل میزنه اینا هست.
acriculture,artist,business,communication,computer service,culinary and food service,engineering,government,homemaker,legal profession,medical,military,natural scinence,not employer,physical scinece,reserch,retired,social science,student,other
چیزی که مرتبط به مالی باشه نداره.میشه راهنماییم کنید.
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
تشکر کنندگان:
آقا من گواهی فوت پدرم رو ندارم
همسرم هم گواهی فوت پدرش رو نداره.
این واقعا لازمه؟
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان:
براي قسمت واكسيناسيون كه ميگه انجام دادين يا نه، بايد كدوم رو انتخاب كنيم؟ اگه قراره كه واكسن بزنيم گزينه yes رو بزنم يا ..؟
و سوال ديگه اينكه من كارت پايان خدمت جديد هنوز نگرفتم ولي توي كارت قبليم، رسته رو نوشته مكانيك، الان مكانيك رو بايد توي فيلد branch of service وارد كنم؟ يا نيروي هوايي و غيره؟
واکسن رو باید بله بزنید.و برای خدمت branch of service باید بگید که ارتش،سپاه و یا نیروی انتظامی.مکانیک اگه کارتون تو خدمت این بوده باید تو military speciality بنویسید.
تشکر کنندگان:
وقتي سابيت ميكنيم مرحله بعديش چيه چه قدر طول ميكشه وقت مصاحبه كيه كجا بايد چك كنيم وقت مصاحبه و جاش كجاست
تشکر کنندگان:
با سلام مادر من برنده لاتاری هستند چندتا سوال داشتم:
۱ - در قسمتی که در مورد تعداد بچه ها و اینکه ایا میخواهند با شما مهاجرت کنند یا نه؟ (بهتره که بله جواب بدیم یا خیر؟ ) اگر بچه ها بالای 21 سال داشته باشن
مرسی . (چون بعد از سیتیزنی میخوان برای ما اقدام کنن)
2 - ایشون کارمند بازنشسته بهداری هستند و اصل مدرک دیپلمشون را گم کردند ولی کپیشو دارن که دارالترجمه میگه ما اینو ترجمه نمیکنیم. چکار باید بکنند؟ آیا سابقه کارشون کفایت میکنه بجای مدرک دیپلم یا هردو باید باشه؟
3 - پدرم هم استاد بازنشسته دانشگاه پزشگی هستند و 73 سال سن دارن و سربازی در سپاه دانش خدمت کرده بودن که 1 دفترچه سپاه دانش دارن که اونم دارالترجمه میگه ما ترجمه نمیکنیم. آیا برای ایشون لازم هست کارت پایان خدمت و یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تشکر کنندگان: asher
(2015-05-20 ساعت 06:20)hadir نوشته:  
همونی که رو کارتتون خورده اگه نخورده همونی که بودین
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 23:01)َalikh نوشته:  [quote='f.shafeei' pid='613697' dateline='1432051451']
دوستان عزیز سلام..
من برای تکمیل فرم باید اسم و مشخصات تولد مادرم رو بنویسم.در شناسنامه مادرم محل تنظیم سند امور خارجه وحوزه کنسولی نوشته.حالا من باید محل تولد ایشون رو چی بنویسم؟؟؟؟
قاعدتا باید محل تولد باشه تو شناسنامشون اگه نیست همون شهر مربوط به محل تنظیم رو بزن
دوست عزیز ممون از پاسخ اما مشکل اینجاست که محل تنظیم سند در شناسنامه نوشته شده امور خارجه و حوزه تنظیم سند هم نوشته کنسولی.البته شهر تولد ایشان هم بغداد بوده آیا همون بغداد رو بزنم؟؟؟و من چون خودم هم معاف از خدمت بودم وهم کار دولتی نداشتم آیا احتمال ap هست به خاطر شهر تولد مادرم ؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 11:02)alina-b نوشته:  با سلام مادر من برنده لاتاری هستند چندتا سوال داشتم:
۱ - در قسمتی که در مورد تعداد بچه ها و اینکه ایا میخواهند با شما مهاجرت کنند یا نه؟ (بهتره که بله جواب بدیم یا خیر؟ ) اگر بچه ها بالای 21 سال داشته باشن
مرسی . (چون بعد از سیتیزنی میخوان برای ما اقدام کنن)
۲ - ایشون کارمند بازنشسته بهداری هستند و اصل مدرک دیپلمشون را گم کردند ولی کپیشو دارن که دارالترجمه میگه ما اینو ترجمه نمیکنیم. چکار باید بکنند؟ آیا سابقه کارشون کفایت میکنه بجای مدرک دیپلم یا هردو باید باشه؟
۳ - پدرم هم استاد بازنشسته دانشگاه پزشگی هستند و 73 سال سن دارن و سربازی در سپاه دانش خدمت کرده بودن که ۱ دفترچه سپاه دانش دارن که اونم دارالترجمه میگه ما ترجمه نمیکنیم. آیا برای ایشون لازم هست کارت پایان خدمت و یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1- اطلاعات کامل فرزندان رو بنویسید بالای 21 سال نمیتونین فرم اضافه کنین
2- هر جوری هست برین المثنی بگیرین برا سابقه شغلی ریسک عدم قبول کردن و ریجکتی هست
3-برا ایشون بعید میدونم لازم باشه ولی دلیلی نداره ترجمه نکنن ببرین دارالترجمه های دیگه قبول میکنن چون مهر دادگستری و وزارت امورخارجه نمیخاد
تشکر کنندگان: alina-b
(2015-05-20 ساعت 10:50)m_kh نوشته:  وقتي سابيت ميكنيم مرحله بعديش چيه چه قدر طول ميكشه وقت مصاحبه كيه كجا بايد چك كنيم وقت مصاحبه و جاش كجاست
باید صبر کنین کارنت شین از اکتبر شروع میشه هر ماه بر اساس شماره کیس
از http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html میتونین روند کارنتی رو چک کنین تا دو هفته بعد از کارنتی براتون نامه مصاحبه جایگزین نامه قبولیتون میشه
تشکر کنندگان: m_kh
سلام
منم یکی از برنده های امسال هستم .Cool
یه سوال داشتم .
مدارک تحصیلی باید برای پر کردن فرم ds-260ترجمه بشه ؟
مثلا دیپلم یا لیسانس
در ضمن من مدرک لیسانسم آماده نیس و فقط مدرک موقت دارم که نوشته ارزش ترجمه ندارد ،من باید چیکار کنم واسه پر کردن این فرم .Sad
مرسی
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 11:15)f.shafeei نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 23:01)َalikh نوشته:  [quote='f.shafeei' pid='613697' dateline='1432051451']
دوستان عزیز سلام..
من برای تکمیل فرم باید اسم و مشخصات تولد مادرم رو بنویسم.در شناسنامه مادرم محل تنظیم سند امور خارجه وحوزه کنسولی نوشته.حالا من باید محل تولد ایشون رو چی بنویسم؟؟؟؟
قاعدتا باید محل تولد باشه تو شناسنامشون اگه نیست همون شهر مربوط به محل تنظیم رو بزن
دوست عزیز ممون از پاسخ اما مشکل اینجاست که محل تنظیم سند در شناسنامه نوشته شده امور خارجه و حوزه تنظیم سند هم نوشته کنسولی.البته شهر تولد ایشان هم بغداد بوده آیا همون بغداد رو بزنم؟؟؟و من چون خودم هم معاف از خدمت بودم وهم کار دولتی نداشتم آیا احتمال ap هست به خاطر شهر تولد مادرم ؟؟؟؟
همون بعداد رو بزنین
نه بعید میدونم بستگی به رشته تحصیلیتون هم داره و... ترجیحا ابوظبی بزنین
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان