موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من رفتم برا ریز نمراتم دانشگاه میگه یه ماه طول میکشه بهت بدن ...میگه باید بره تهران تایید بشه ...طبیعی هست به نظرتون
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. بله يك ماه تقريبا طول ميكشه تا ريز نمرات آماده بشه.
Skickat från min iPhone med Tapatalk
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام و عرض خسته نباشید بابت راهنمایی های موثرتان، یه سوال از خدمتتان داشتم:
من از قبول شدگان لاتاری ۲۰۱۶ با کیس نامبر سه رقمی، در حال حاضر دانشجو ارشد هستم ، می خواستم بدونم چه نامه ای و با چه مضمون از دانشگاه برای سفارت بگیرم یعنی گواهی اشتغال به تحصیل به چه صورت ؟ و آیا نیاز ريز نمرات ارشد ترجمه کنم با توجه به اینکه هنوز تمام نشده (فقط واحد پایان نامه مانده) ؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 16:29)لطف اله نوشته: بچه ها من رفتم برا ریز نمراتم دانشگاه میگه یه ماه طول میکشه بهت بدن ...میگه باید بره تهران تایید بشه ...طبیعی هست به نظرتون
اگر دانشگاه ازاد بودين ميتونيد خودتون ريزنمرات رو بگيريد و دستى ببريد تهران ساختمان مركزى دانشگاه در عرض ٢ ساعت تاييديه رو بگيريد، اگر دانشگاه بفرسته ممكنه بيشتراز يكماه طول بكشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 08:04)humsun نوشته: (2015-08-01 ساعت 23:54)somi_da نوشته: باسلام و عرض خسته نباشید بابت راهنمایی های موثرتان، یه سوال از خدمتتان داشتم:
من از قبول شدگان لاتاری ۲۰۱۶ با کیس نامبر سه رقمی، در حال حاضر دانشجو ارشد هستم ، می خواستم بدونم چه نامه ای و با چه مضمون از دانشگاه برای سفارت بگیرم یعنی گواهی اشتغال به تحصیل به چه صورت ؟ و آیا نیاز ريز نمرات ارشد ترجمه کنم با توجه به اینکه هنوز تمام نشده (فقط واحد پایان نامه مانده) ؟
اصولا دانشگاه ها يه فرمت خاص براي گواهي اشتغال به تحصيل ميدن و ريز نمره هم نميدن به شما حالا اگه ميتونيد نامه رو كامل تر بگيريد كه چه بهتر ولي اگه هم نشد خودتون به آفيسر توضيح ميدين كه واحد پايان نامه مونده و اون رو هم به زودي تموم خواهيد كرد. اگه كارنامه داريد ترجمه اش ضرري نداره. ولي كلا همه اينا خيلي بستگي به دانشكده شما داره
درود
در تکمیل پاسخ دوست خوبمون، حتما کارت دانشجوییتون رو هم ترجمه کنید و اصلش رو هم روز مصاحبه به همراه داشته یاشید. در ضمن ریز نمرات ترم هایی که گذراندید رو هم برای محکم کاری ترجمه کرده و همراه داشته باشید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﺎﺭﺩاﻧﻲ ﻣﻌﻤﺎﺭﻱ ﺩاﺭﻡ ﺑﺎﻳﺪﺣﺘﻤﺎ ﺑﺮﻡ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﭘﻴﺶ ﺩاﻧﺸﮕﺎﻫﻲ ﺑﮕﻴﺮﻡﻳﺎﻣﻴﺸﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﻓﻮﻕ ﺩﻳﭙﻠﻤﻤﻮﺑﺒﺮﻡ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻛﻨﻢخﺧﻮاﻫﺶ ﻣﻴﻜﻨﻢﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﻦ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ
شماره کیس: 2016AS000033XX
تاریخ رویت قبولی:15may
کنسولگری:Abudhabi
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:20may
کارنت شدن کیس: 9october
مصاحبه:16 desember
دریافت کلیرنس:ﺧﻮﺩﻡ ﻳﻜﻀﺮﺏ ﻫﻤﺴﺮﻡ ap
دریافت ویزا:17desemberﻭﻳﺰاﻳﻪ ﺧﻮﺩﻡ
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ﺩﻳﭙﻠﻤﻢ ﻛﺎﺭﻭﺩاﻧﺶ ﺑﻮﺩﺣﺎﻻﺑﺎﻳﺪﭼﻜﺎﺭﻛﻨﻢ ﺑﺎﻳﺪﺑﺮﻡ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﻣﻌﺎﺩﻟﻮ ﺑﺪﻡ ﻭاﺳﻪ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻳﺎﻫﻤﻮﻥﻓﻮﻕ ﺩﻳﭙﻠﻤﻤﻮ ﺭﻳﺰﻧﻤﺮاﺗﻤﻮﺑﮕﻴﺮﻡ ﻭﻓﻮﻕ ﺩﻳﭙﻠﻤﻤﻮﺑﺪﻡ ﻭاﺳﻪ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻟﻂﻔﺎ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ ﻛﻨﻴﺪﭼﻜﺎﺭﻛﻨﻢ
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ﻟﻂﻔﺎﺟﻮاﺏ ﺑﺪﻳﻦ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-03 ساعت 20:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-04 ساعت 00:09 توسط Amir.AA.)
(2015-08-03 ساعت 00:37)ﻋﺎﻃﻔﻪ ﭘﻴﺮﻫﺎﺩﻱ نوشته: ﺩﻳﭙﻠﻤﻢ ﻛﺎﺭﻭﺩاﻧﺶ ﺑﻮﺩﺣﺎﻻﺑﺎﻳﺪﭼﻜﺎﺭﻛﻨﻢ ﺑﺎﻳﺪﺑﺮﻡ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﻣﻌﺎﺩﻟﻮ ﺑﺪﻡ ﻭاﺳﻪ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻳﺎﻫﻤﻮﻥﻓﻮﻕ ﺩﻳﭙﻠﻤﻤﻮ ﺭﻳﺰﻧﻤﺮاﺗﻤﻮﺑﮕﻴﺮﻡ ﻭﻓﻮﻕ ﺩﻳﭙﻠﻤﻤﻮﺑﺪﻡ ﻭاﺳﻪ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻟﻂﻔﺎ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ ﻛﻨﻴﺪﭼﻜﺎﺭﻛﻨﻢ
سلام
دوست عزیز متاسفانه شما امضاتون رو تکمیل نکردید تا بشه دقیق تر راهنماییتون کرد. شما برنده اصلی هستید؟
اگر شما اصل دانشنامه فوق دیپلم خودتون رو دریافت کردین دیگه نیازی نیست نگران دیپلم کارودانش باشید. دانشنامه و ریز نمراتتون رو ترجمه کنید و با خودتون ببرید. اما من بودم برای احتیاط به اداره آموزش پرورش ناحیه ای که دیپلم گرفتم مراجعه میکردم و درخواست دیپلم معادل 12ساله میدادم تا خیالم راحت باشه. در ضمن اون ها میتونند شما رو کاملتر راهنمایی کنند.
همچنین میتونید با مراجعه به یک دارالترجمه معتبر و زیر نظر دادگستری، تمام سوالات خودتون رو در این خصوص بپرسید و از تجربه اونها هم بهره ببرید. هر سال صدها نفر مثل من و شما به این دارالترجمه ها مراجعه میکنن و سوالاتی مشابه سوالات شما دارند. من خودم جواب یکسری از سوالام رو از همین طریق گرفتم. با مراجعه به سایت قوه قضاییه استان خودتون، میتونید لیست دارالترجمه های مجاز استان را دریافت کنید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-03 ساعت 21:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-03 ساعت 21:46 توسط ﻋﺎﻃﻔﻪ ﭘﻴﺮﻫﺎﺩﻱ.)
ﺳﻼﻡ اﺯﺗﻮﻥ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﻛﻪ ﺟﻮاﺏ ﺩاﺩﻳﻦ ﺑﻠﻪ ﻣﻦ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻫﺴﺘﻢ ﺑﺎﻛﻴﺴﻪ 33xx ﺧﻴﻠﻲ ﻛﻤﻚ ﻛﺮﺩﻳﻦ ﻭاﻗﻌﺎاﻳﻦ ﺳﺎﻳﺖ ﻋﺎﻟﻴﻪ اﮔﻪﻧﺒﻮﺩﺑﺎاﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﻣﺸﻜﻞ ﭼﻴﻜﺎﺭﻣﻴﻜﺮﺩﻳﻢ ﻭاﻗﻌﺎﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﻦ ﻭﺧﻴﻠﻲ ﺩﻟﺴﻮﺯاﻧﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﺑﺮاﻳﻪ ﻫﻤﻪ ﺁﺭﺯﻭﻳﻪ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻣﻴﻜﻨﻢ
اﻣﻀﺎﺭﻭﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻂﻮﺭﻱ ﺗﻜﻤﻴﻞ ﻛﻨﻢ????!!!!
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-04 ساعت 00:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-04 ساعت 00:22 توسط Amir.AA.)
(2015-08-03 ساعت 21:45)ﻋﺎﻃﻔﻪ ﭘﻴﺮﻫﺎﺩﻱ نوشته: ﺳﻼﻡ اﺯﺗﻮﻥ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﻛﻪ ﺟﻮاﺏ ﺩاﺩﻳﻦ ﺑﻠﻪ ﻣﻦ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻫﺴﺘﻢ ﺑﺎﻛﻴﺴﻪ 33xx ﺧﻴﻠﻲ ﻛﻤﻚ ﻛﺮﺩﻳﻦ ﻭاﻗﻌﺎاﻳﻦ ﺳﺎﻳﺖ ﻋﺎﻟﻴﻪ اﮔﻪﻧﺒﻮﺩﺑﺎاﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﻣﺸﻜﻞ ﭼﻴﻜﺎﺭﻣﻴﻜﺮﺩﻳﻢ ﻭاﻗﻌﺎﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﻦ ﻭﺧﻴﻠﻲ ﺩﻟﺴﻮﺯاﻧﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﺑﺮاﻳﻪ ﻫﻤﻪ ﺁﺭﺯﻭﻳﻪ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻣﻴﻜﻨﻢ
اﻣﻀﺎﺭﻭﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻂﻮﺭﻱ ﺗﻜﻤﻴﻞ ﻛﻨﻢ????!!!!
درود بر شما
انجام وظیفه میکنیم. بالاخره توی این راه پر مخاطره و پر از استرس مهاجرت، تنها دلگرمیمون میتونه همین انتقال اطلاعات، همفکری و استفاده از تجربه های همدیگه باشه.
برای تکمیل امضا، در قسمت بالای همین صفحه، روی گزینه "کنترل پنل کاربر" کلیک کنید. سپس در صفحه باز شده سمت راست صفحه و در زبانه "پروفایل شما" ، روی "تغییر امضا" کلیک کنید. حالا میتونید نسبت به تکمیل امضاتون اقدام کنید. برای این کار میتونید امضای یکی از دوستان رو کپی کنید توی این صفحه و اطلاعاتش رو با اطلاعات خودتون جایگزین کنید.
امیدوارم تونسته باشم کمکتون بکنم.
برای تشکر کردن از کسانی که به سوالاتتون پاسخ میدن هم میتونید از گزینه تبریک و تشکر که در پایین همین قسمت قرار داره استفاده کنید.
موفق باشید