کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-08-12 ساعت 23:25)sinar نوشته:  بچها دارالترجمه ای که غیر رسمی ترجمه کنید سراغ دارید ؟ من نمیخوام تایید کنم لیسانسمو توسط وزارت علوم

منظورتون چیه دوست عزیز؟ من هم مدرک لیسانسم مهر تایید وزارت علوم رو نداشت و دارالترجمه معتبر و زیر نظر دادگستری گفت که تایید وزارت علوم الزامی نیست و در سربرگ خود دارالترجمه قابل ترجمه هست. همچنین با سربرگ ناجیت که سربرگ رسمی ایالت متحده هستش. تایید وزارت علوم بیشتر برای ارزش گذاری مدارک و برای افرادی هست که قصد ادامه تحصیل در خارج از ایران دارند. اما توصیه شده که برای اینکه روزه شک دار نگیرید، حتما مدارک تحصیلی خودتون رو به تایید وزارت علوم برسونید.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: ehsan TT
(2015-08-13 ساعت 01:57)amirabas93 نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 23:25)sinar نوشته:  بچها دارالترجمه ای که غیر رسمی ترجمه کنید سراغ دارید ؟ من نمیخوام تایید کنم لیسانسمو توسط وزارت علوم

منظورتون چیه دوست عزیز؟ من هم مدرک لیسانسم مهر تایید وزارت علوم رو نداشت و دارالترجمه معتبر و زیر نظر دادگستری گفت که تایید وزارت علوم الزامی نیست و در سربرگ خود دارالترجمه قابل ترجمه هست. همچنین با سربرگ ناجیت که سربرگ رسمی ایالت متحده هستش. تایید وزارت علوم بیشتر برای ارزش گذاری مدارک و برای افرادی هست که قصد ادامه تحصیل در خارج از ایران دارند.

من که قصد ادامه تحصیل دارم اما بنا به شرایط خدمتم نمیتونم تاییدش کنم.پس این قضیه روتینه؟من فکر کردم برای هر ترجمه ای نیاز به این تایید هست.ممنون از شما
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان: matin86 ، ehsan TT
دوستان من متوجه نشدم من كه الان دانشجوي ليسانسم بايد مداركما به تاييد وزارت برسونم براي سفارت؟ البته تو فرم ds نوشتم كه قصدم ادامه تحصيله؟ اگه بايد تاييد كنه وزارت همون مدارك ديپلم و پيش دانشگاهي كافيه ديگه؟
ممنون
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان
آقا منی که دیپلم فنی دارم و فوق دیپلم و کارشناسی ناپیوسته.
بازم نیازه که واسه فوق دیپلمم معادل بگیرم از فردوسی؟!
تشکر کنندگان:
(2015-08-13 ساعت 22:37)kian_parsi نوشته:  دوستان من متوجه نشدم من كه الان دانشجوي ليسانسم بايد مداركما به تاييد وزارت برسونم براي سفارت؟ البته تو فرم ds نوشتم كه قصدم ادامه تحصيله؟ اگه بايد تاييد كنه وزارت همون مدارك ديپلم و پيش دانشگاهي كافيه ديگه؟
ممنون

بله کافیه ولی اگر تو فرم 260 اعلام دانشجویی کردی باید علاوه بر دیپلم و پیش دانشگاهی گواهی تحصیلی از دانشگاه بگیری و ترجمه و ارائه کنی که نشون بده دانشجویی و دروغی نگفتی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Amir.AA ، kian_parsi
(2015-08-13 ساعت 23:22)shahvahid نوشته:  سلام به دوستان
آقا منی که دیپلم فنی دارم و فوق دیپلم و کارشناسی ناپیوسته.
بازم نیازه که واسه فوق دیپلمم معادل بگیرم از فردوسی؟!

سلام خیر الزامی نیست بشرطی که ریز نمرات کاردانی و کارشناسی رو ترجمه کنی. چون فقط به این وسیله افیسر مجاب میشه که دروس پیش رو در کاردانی پاس کردی.
من خودم این کار را کردم و مشکلی پیش نیامد
تشکر کنندگان: Amir.AA
سلام دوستان
من اگر بخوام بعدش ادامه تحصيل بدم بايد دو نسخه ترجمه شده از مدارك تحصيليم داشته باشم؟ منظورم اينه كه روز مصاحبه اصل ترجمه مدارك رو ازمون بگيرند ديگه برنميگردونند؟!
بعدشم اينكه واسه دانشگاهاى آمريكا مهر دادگسترى لازم هستش؟
کیس نامبر: ***٣
رویت قبولی : ۷ می
ارسال فرمها: ۱۳ می
تعداد نفرات:۱ 
سفارت: گوانجو چين
مصاحبه: ۱ دسامبر، AP
آپديت ها: ٣ دسامبر، ١٤ ژانويه (به وقت آمريكا)، ١٩(تبديل "/" به "Or")و ٢٠ و ٢١ ژانويه به وقت سفارت
دريافت ايميل براى تحويل دادن پاسپورت: ٢٠ ژانويه
ویزا : ٣ فبريه , ورود به آمریکا: ٢٨فبريه
تشکر کنندگان:
(2015-08-15 ساعت 01:01)saman_rrr نوشته:  سلام دوستان
من اگر بخوام بعدش ادامه تحصيل بدم بايد دو نسخه ترجمه شده از مدارك تحصيليم داشته باشم؟ منظورم اينه كه روز مصاحبه اصل ترجمه مدارك رو ازمون بگيرند ديگه برنميگردونند؟!
بعدشم اينكه واسه دانشگاهاى آمريكا مهر دادگسترى لازم هستش؟

سلام. بله روز مصاحبه ترجمه ها رو میگیرن.
اگر قصد ادامه تحصیل داری حتمآ دو نسخه ترجمه بگیر که در هزینه هات صرفه جویی میشه. حتمآ نسخه دومم تاییدیه دادگستری و وزارت علوم داشته باشه که برا ادامه تحصیل ضروری هستش
تشکر کنندگان: Amir.AA ، matin86
دوستانی که تو نامه اول انکارا هستین، عجله نکنین واسه ترجمه که پول الکی هزینه نکرده باشین، بزارین نامه دوم بیاد و مطمعن بشین که همونجاست مصاحبتون بعدش مدارکو بدین ترجمه، منم اول گول انکارارو خوردم و مدارکو دادم ترجمه بعدش زدو مارو فرستادن ابوظبی.
موفق باشین
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: ho_tasha ، matin86
سلام دوستان.یک سوال خیلی مهم دارم که هنوز جوابشا پیدا نکردم.
این مدارکی را که باید 15 روز جلوتر برای ترکیه بفرستیم باید کپی مدارک باشه یا اصل مدارک)یعنی دو نسخه بگیریم و یه نسخه را براشون بفرستیم). چون من در تاپیک های مختلف خوندم که یک سری افراد اصل را فرستادن ولی در سایت سفارت زده فقط یک نسخه کپی از مدارک.
ممنون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-08-15 ساعت 10:44)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.یک سوال خیلی مهم دارم که هنوز جوابشا پیدا نکردم.
این مدارکی را که باید 15 روز جلوتر برای ترکیه بفرستیم باید کپی مدارک باشه یا اصل مدارک)یعنی دو نسخه بگیریم و یه نسخه را براشون بفرستیم). چون من در تاپیک های مختلف خوندم که یک سری افراد اصل را فرستادن ولی در سایت سفارت زده فقط یک نسخه کپی از مدارک.
ممنون.

سلام
امیررضا جان تا اونجایی که من اطلاع دارم شما باید ترجمه ی مدارک خواسته شده رو 15 روز قبل برای سفارت آنکارا پست کنید. خیلی گفته شده که علاوه بر اصل ترجمه، یک کپی از اصل مدارکتون هم به همراه ترجمه ها پست کنید و روز مصاحبه فقط اصل مدارک رو جهت بررسی و مطابقت به همراه داشته باشید.
باز هم دوستانی که تجربه مصاحبه در سفارت آنکارا دارند میتونند کامل تر راهنمایی کنند.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: Neda Gh
در واقع شما میگویید هم اصل را بفرستیم و هم کپی ها را؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-08-15 ساعت 12:27)امیررضا.س نوشته:  در واقع شما میگویید هم اصل را بفرستیم و هم کپی ها را؟

اصل ترجمه پست بشه. اصل مدرک دست خودت باشه. در ضمن هر ترجمه یک نسخه کپی با مهر برابر اصل همراشه و نیاز نیست مجددآ کپی بگیرید
یعنی مصاحبه کننده مدرک اصل فارسی را هم چک می کنند؟
در کل یعنی باید دو نسخه بگیریم و یکی از ترجمه های ی مدارک را بفرستیم و دیگری را با خودمان ببریم؟

تشکر کنندگان:
(2015-08-15 ساعت 19:16)امیررضا.س نوشته:  یعنی مصاحبه کننده مدرک اصل فارسی را هم چک می کنند؟
در کل یعنی باید دو نسخه بگیریم و یکی از ترجمه های ی مدارک را بفرستیم و دیگری را با خودمان ببریم؟

آره اصل مدارک که همون فارسیاست با یه کپی از ترجمه ها باید روزه مصاحبه همرات باشه. قبلشم که اصل ترجمه با یه کپی از اصل مدارکت باید بفرستی

بچه ها من الان دانشجو ام اصله مدرکه دیپلمم دست دانشگاهه یا دسته خودمه.کسی هس بدونه !!SadSad
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان