کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام يه سوال داشتم
من اون قسمت كه هدفتون از آمريكا اومدن چيه را نوشتم study الان بايد برا همين مداركم مهر دادگستري و وزارت را داشته باشه يا دارالترجمه كافيه؟ اين study كه زدم كه مشكل ايجاد نميكنه برا قبولي؟
ممنون
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
سلام دوستان امروز بولتین ویزا coming soon زد احتمالا دوشنبه 10 اگست اولین سری کارنتی های ماه اکتبر رو میزنه .شاد باشید
تشکر کنندگان: camaro
دوستان عزیز 2016 لطفا امضا خود را تکمیل کنند همانند بچه های 2015

جهت ویرایش امضا به
http://www.mohajersara.com/usercp.php
مراجعه کنید . سپس ویرایش امضا بزنید .
ممنون
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: humsun
(2015-08-04 ساعت 18:30)kian_parsi نوشته:  سلام يه سوال داشتم
من اون قسمت كه هدفتون از آمريكا اومدن چيه را نوشتم study الان بايد برا همين مداركم مهر دادگستري و وزارت را داشته باشه يا دارالترجمه كافيه؟ اين study كه زدم كه مشكل ايجاد نميكنه برا قبولي؟
ممنون
سلام دوست عزیز شما اگر نیاز به ادامه تحصیل دارید باید تایید دادگشتری و امور خارجه رو بگیرید البته توجه اشته باشید که مهر دادگشتری و وزارت امور خارجه 6 ماه بیشتر اعتبار نداره چون به دلیل جلوگیری از تقلب هر 6 ماه یکبار تغییر میدن مهر رو ولی نمی دونم که برای سفارت نیاز هست یا نه.
ولی تفکر خودم این است که فعلاً نیاز نیست برای سفارت.
تنها چیزی که در تاپیک گذشتگان خوندم این بود که شاید در مورد مسائل مالی شما بیشتر بپرسن چون نیاز به مقدار پول بیشتری می باشین منظورم این هست که نسبت به دیگران باید نامه تمکن پرو پیمون تری ارائه بدین که قابل قبول باشه برای ادامه تحصیل.
موفق باشید
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: kian_parsi
سلام به همه دوستان باتجربه
من فارغ التحصیل دکتری هستم و الان تو فرصت 1 ساله بعد از فارغ التحصیلی هستم، مدرک و نمرات فوق لیسانسمو از دانشگاه با برگه سبز اعزام به خدمت گرفتم، آیا با برگه اعزام میتونم ترجمه مدرک و ریزنمرات فوق لیسانسمو توی وزارت علوم تایید کنم یا بدون پایان خدمت تایید نمیکنن؟ مدرک دکتری که گرو دانشگاه میمونه، میخوام اگر ایشالله ویزا گرفتم دانشگاه اونور بتونم حداقل با فوق لیسانسم پذیرش بگیرم
برنده اصلی: همسرم، کیس نامبر : 2000
تشکر کنندگان:
(2015-08-04 ساعت 23:52)camaro نوشته:  سلام به همه دوستان باتجربه
من فارغ التحصیل دکتری هستم و الان تو فرصت ۱ ساله بعد از فارغ التحصیلی هستم، مدرک و نمرات فوق لیسانسمو از دانشگاه با برگه سبز اعزام به خدمت گرفتم، آیا با برگه اعزام میتونم ترجمه مدرک و ریزنمرات فوق لیسانسمو توی وزارت علوم تایید کنم یا بدون پایان خدمت تایید نمیکنن؟ مدرک دکتری که گرو دانشگاه میمونه، میخوام اگر ایشالله ویزا گرفتم دانشگاه اونور بتونم حداقل با فوق لیسانسم پذیرش بگیرم
برنده اصلی: همسرم، کیس نامبر : 2000

سلام دوست عزیز شما می تونید تماس بگیرین وزارت علوم همچنین اگر حضوری برین خیلی بهتره ولی میشه و اینکه باید بگید مدرکتون در دست دولت باقی می مونه منظورم وزارت علوم ولی نگید که باید براشون خدمت کنید البته به دنبال کارهای خروج از کشور و گرفتن مجوز لازم هم باشید چون دردسر های خودشو خواهد داشت.
در ضمن فکر نمی کنم جهت تایید مدارک نیازی به سربازی داشته باشن
و لطفاً یه سر به سایت تایید نمرات بزنید اونجا شرایط رو کامل گفتن.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: camaro
من پزشك هستم و هم دانشنامه و هم ريز نمرات پزشكي عمومي و تخصص را از دانشگاه گرفتم لازم است كه همه انها را ترجمه كنم چون بيش از ٢٠ صفحه هستند و يا اينكه فقط دانشنامه ها كافي است

تشکر کنندگان:
(2015-08-05 ساعت 12:51)Aabearff نوشته:  من پزشك هستم و هم دانشنامه و هم ريز نمرات پزشكي عمومي و تخصص را از دانشگاه گرفتم لازم است كه همه انها را ترجمه كنم چون بيش از ٢٠ صفحه هستند و يا اينكه فقط دانشنامه ها كافي است

سلام
صرفا ترجمه آخرین مدرکی که اخذ کردید و توی فرم هم ثبت کردید برای روز مصاحبه نیاز هست و ریزنمرات ضروری نیست. ولی توصیه شده برای احتیاط ریزنمرات رو هم ترجمه بکنید، به خصوص اگر قصد ادامه تحصیل دارید، تایید ریزنمرات برای دانشگاه های امریکا ضروریست.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: ed2008 ، ehsan TT ، Neda Gh
دوستان عزيز. سلام و شب به خير. در ابتدا برنده شدنتون در لاتاري رو تبريك عرض مي كنم و باز هم تبريك مي گم كه مديري همچون محمود عزيز در كنارتون هست. ايشون بسيار با تجربه هستن و سعي كنيد نهايت استفاده رو از ايشون ببريد.
لازم مي دونم يه موردي رو خدمتتون عرض كنم و اون اينكه سعي كنيد مدارك رو در حد نياز ترجمه كنيد و از ارائه مدارك مازاد به سفارت جداً خودداري كنيد به دو دليل. يك هزينه اضافه جهت ترجمه پرداخت نكرده باشيد و دو اينكه با ارائه مدارك بيش از اندازه دوران كليرنس خودتون رو زياد نكرده باشيد.
من در اين تاپيك فعال نيستم. اما اگر كسي از دوستان سئوالي داشت خوشحال مي شم پاسخگوتون باشم. موفق باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Rira_1982 ، humsun ، Amir.AA ، ho_tasha ، simsim2016 ، marysa ، مل مل
من امروز مدارك رو دادم براي ترجمه قيمت حدودي براي يك نسخه و بدون تمبر و هرگونه تاييد (دادگستري و امور خارجه) از ٦٠٠ تومن بيشتر شد.
اصلا يادم نيست كه يه نسخه ترجمه لازم بود يا نه كه حالا بايد برم ص اول و ٢٠١٥ رو بخونم. براي نسخه هاي دوم ده درصد قيمت رو ميگيرن گويا
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Siamak
(2015-08-06 ساعت 02:14)1362amin1362 نوشته:  دوستان عزيز. سلام و شب به خير. در ابتدا برنده شدنتون در لاتاري رو تبريك عرض مي كنم و باز هم تبريك مي گم كه مديري همچون محمود عزيز در كنارتون هست. ايشون بسيار با تجربه هستن و سعي كنيد نهايت استفاده رو از ايشون ببريد.
لازم مي دونم يه موردي رو خدمتتون عرض كنم و اون اينكه سعي كنيد مدارك رو در حد نياز ترجمه كنيد و از ارائه مدارك مازاد به سفارت جداً خودداري كنيد به دو دليل. يك هزينه اضافه جهت ترجمه پرداخت نكرده باشيد و دو اينكه با ارائه مدارك بيش از اندازه دوران كليرنس خودتون رو زياد نكرده باشيد.
من در اين تاپيك فعال نيستم. اما اگر كسي از دوستان سئوالي داشت خوشحال مي شم پاسخگوتون باشم. موفق باشيد.

با سلام
به طور مثال تنها آخرین مدرک تحصیلی را باید ترجمه کرد و مدارک قبلی از نظر شما ، مازاد میباشد؟
ممنون
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: Siamak
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%AA...#pid492281
اينجا گفته ترجمه فقط يك نسخه لازمه به جز عقدنامه. ولي اگه مصاحبه آنكارا باشه يك نسخه نبايد همراهمون باشه؟
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-08-12 ساعت 09:29)humsun نوشته:  http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%AA...#pid492281
اينجا گفته ترجمه فقط يك نسخه لازمه به جز عقدنامه. ولي اگه مصاحبه آنكارا باشه يك نسخه نبايد همراهمون باشه؟

درود
اگر سفارت شما آنکارا باشه شما ترجمه مدارک خودتون رو 15 روز قبل از مصاحبه پست میکنید. اما گفته شده که برای احتیاط یک نسخه هم همراه خودتون داشته باشید تا اگر احیانا بسته ی ارسالی شما گم شده بود یا تا روز مصاحبه هنوز دست سفارت نرسیده بود مشکلی واستون پیش نیاد. این فقط برای محکم کاری هستش و در اصل فقط یک نسخه کافیست.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: Audiophile ، ehsan TT ، Neda Gh ، golia
(2015-08-08 ساعت 20:56)Joje mohajer نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 02:14)1362amin1362 نوشته:  دوستان عزيز. سلام و شب به خير. در ابتدا برنده شدنتون در لاتاري رو تبريك عرض مي كنم و باز هم تبريك مي گم كه مديري همچون محمود عزيز در كنارتون هست. ايشون بسيار با تجربه هستن و سعي كنيد نهايت استفاده رو از ايشون ببريد.

با سلام
به طور مثال تنها آخرین مدرک تحصیلی را باید ترجمه کرد و مدارک قبلی از نظر شما ، مازاد میباشد؟
ممنون

دوست عزيز. آخرين مدرك تحصيلي به همراه ريز نمرات به همراه ترجمه هاش همراتون باشه كافيه.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان:
بچها دارالترجمه ای که غیر رسمی ترجمه کنید سراغ دارید ؟ من نمیخوام تایید کنم لیسانسمو توسط وزارت علوم
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان