کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-08-15 ساعت 06:15)babisondes نوشته:  دوستانی که تو نامه اول انکارا هستین، عجله نکنین واسه ترجمه که پول الکی هزینه نکرده باشین، بزارین نامه دوم بیاد و مطمعن بشین که همونجاست مصاحبتون بعدش مدارکو بدین ترجمه، منم اول گول انکارارو خوردم و مدارکو دادم ترجمه بعدش زدو مارو فرستادن ابوظبی.
موفق باشین

دوست عزیز مگه سفارتهای دیگه ترحمه مدارک نمیخوان؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2015-08-16 ساعت 12:17)a4542 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 06:15)babisondes نوشته:  دوستانی که تو نامه اول انکارا هستین، عجله نکنین واسه ترجمه که پول الکی هزینه نکرده باشین، بزارین نامه دوم بیاد و مطمعن بشین که همونجاست مصاحبتون بعدش مدارکو بدین ترجمه، منم اول گول انکارارو خوردم و مدارکو دادم ترجمه بعدش زدو مارو فرستادن ابوظبی.
موفق باشین

آنکارا تفاوتش با بقیه سفارتها اینه که دو هفته قبل از زمان مصاحبه باید یک ست مدارک ترجمه شده رو براشون ارسالکنید ولی ابوظبی و ایروان نیازی به این کار نیست.
ضمنا یادتون باشه ترجمه ها نه نیاز به مهر دادگستری داره و نه مهر وزارت امور خارجه. فقط مهر دارلترجمه رسمی کفایت میکنه.
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
تشکر کنندگان: Amir.AA ، ed2008 ، lighthouse ، 1362amin1362 ، golia
(2015-08-16 ساعت 12:29)mfarazz نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 12:17)a4542 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 06:15)babisondes نوشته:  دوستانی که تو نامه اول انکارا هستین، عجله نکنین واسه ترجمه که پول الکی هزینه نکرده باشین، بزارین نامه دوم بیاد

آنکارا تفاوتش با بقیه سفارتها اینه که دو هفته قبل از زمان مصاحبه باید یک ست مدارک ترجمه شده رو براشون ارسالکنید ولی ...

داراترجمه اي كه من مدارك رو بهش دادم گفت تا سه ماه بعد فايل ترجمه رو نگه ميدارن و اگه لازم شد نسخه بعدي رو با ده درصد قيمت ميدن به ما
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ed2008 ، golia
سلام و خسته نباشید.من نفر اصلی هستم و برای کارم می توانم سابقه کار بگیرم . ولی برای همسرم در 12 سال 4 جای مختلف کار کرده و آیا لیست بیمه کافی ایست یا باید گواهی همه شرکتها را بگیره .و سوال دوم اینکه .با توجه به شماره کیسم **23 که جزو سری اولم هستم و پاسپورت همسرم تا مرداد سال دیگه اعتبار داره .آیا لارم است پاسپورت را تمدید کنم یا خیر؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-08-17 ساعت 23:17)MSDJVD نوشته:  سلام و خسته نباشید.من نفر اصلی هستم و برای کارم می توانم سابقه کار بگیرم . ولی برای همسرم در 12 سال ۴ جای مختلف کار کرده و آیا لیست بیمه کافی ایست یا باید گواهی همه شرکتها را بگیره .و سوال دوم اینکه .با توجه به شماره کیسم **23 که جزو سری اولم هستم و پاسپورت همسرم تا مرداد سال دیگه اعتبار داره .آیا لارم است پاسپورت را تمدید کنم یا خیر؟ ممنون

سلام. فقط به فکر تهیه مدارک خودت(نفر اصلی ) باش مدارک همراه مهم نیست.
شما بزودی میری مصاحبه و مرداد اینده یعنی یکسال دیگه.پس نیاز نیست تعویض کنی مگر اینکه خودت بخوای پاس تمدید شده با 5 سال اعتبار داشته باشی.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Siamak
(2015-08-18 ساعت 04:01)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 23:17)MSDJVD نوشته:  سلام و خسته نباشید.من نفر اصلی هستم و برای کارم می توانم سابقه کار بگیرم . ولی برای همسرم در 12 سال ۴ جای مختلف کار کرده و آیا لیست بیمه کافی ایست یا باید گواهی همه شرکتها را بگیره .و سوال دوم اینکه .با توجه به شماره کیسم **23 که جزو سری اولم هستم و پاسپورت همسرم تا مرداد سال دیگه اعتبار داره .آیا لارم است پاسپورت را تمدید کنم یا خیر؟ ممنون

شما بزودی میری مصاحبه و مرداد اینده یعنی یکسال دیگه.پس نیاز نیست تعویض کنی مگر اینکه خودت بخوای پاس تمدید شده با ۵ سال اعتبار داشته باشی.
ممنون از راهنمایی شما . ولی در صفحه اول این تاپیک مدارک برای برنده و*همراهان* شامل سابقه کار نیز می باشد . ولی عنوان کرده که مدرک تحصیلی فقط شخص برنده مهم است . ایا سابقه کاری نیز شامل این عبارت می باشد یا خیر؟ یعنی برای همسرم لازم به ترجمه مدارک تحصیلی و سابقه کار نیست؟
ممنون.
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز من هم همسرم شبیه شما بود به خاطر پاسپورت ولی من ریسک نکردم و پاسپورتشو بردم عوض کردم این خودش چندین مزیت داره
اول اینکه خیالت راحته که گیر ندن بهت بگن زمانش کم
بعد هم اینکه اگر قصد برگشتن نداشته باشی توی یکی دوسال آینده ان شاالله بعد از گرفتن ویزا و شروع زندگی در آمریکا حد اقل تا 2020 اعتبار داره
چون من وقتی مدارک تعویض پاسپورت رو دیدم که باید بره واشنگتن دی سی دفتر حافظ منافع ایران هزینه هاش یه ذره بیشتر از تمدید اینجا می شه البته خیلی بیشتر
پس عاقلانه از نظر من این هست که اینجا تعویض کنی چون خیلی سریع میاد
موفق باشی
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: Amir.AA ، m.ghoreishi ، ed2008
دوستان من گواهی اشتغال به کار از شرکتی که هستم رو گرفتم، ولی نمیخوام بقیه همکارام فعلا این قضیه رو بدونن. ممکنه تماس یا فکس ای به شرکت انجام بشه؟
[/quote]
کسی جواب سوالمو میدونه؟
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان:
(2015-08-18 ساعت 19:39)sepideh1234 نوشته:  دوستان من گواهی اشتغال به کار از شرکتی که هستم رو گرفتم، ولی نمیخوام بقیه همکارام فعلا این قضیه رو بدونن. ممکنه تماس یا فکس ای به شرکت انجام بشه؟
کسی جواب سوالمو میدونه؟
[/quote]

سلام

نه دوست عزیز هیچگونه تماسی با شرکت شما گرفته نمیشه خیالتون راحت باشه

.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: sepideh1234
(2015-08-18 ساعت 07:59)MSDJVD نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 04:01)m.ghoreishi نوشته:  

شما بزودی میری مصاحبه و مرداد اینده یعنی یکسال دیگه.پس نیاز نیست تعویض کنی مگر اینکه خودت بخوای پاس تمدید شده با ۵ سال اعتبار داشته باشی.
ممنون از راهنمایی شما . ولی در صفحه اول این تاپیک مدارک برای برنده و*همراهان* شامل سابقه کار نیز می باشد . ولی عنوان کرده که مدرک تحصیلی فقط شخص برنده مهم است . ایا سابقه کاری نیز شامل این عبارت می باشد یا خیر؟ یعنی برای همسرم لازم به ترجمه مدارک تحصیلی و سابقه کار نیست؟
ممنون.

خواهش میکنم. شما اگر مدرک تحصیلی داری فقط همونو ترجمه کن. به هیچ عنوان نیازی به مدارک شغلی و کاری نداری.
مدرک تحصیلی همسر(همراه) اجباری نیست ولی اگر همراتون باشه ضرر نداره ممکنه افیسر بخواد رویت کنه.ممکنه اصلا نگاهشم نکنه.

(2015-08-18 ساعت 19:39)sepideh1234 نوشته:  دوستان من گواهی اشتغال به کار از شرکتی که هستم رو گرفتم، ولی نمیخوام بقیه همکارام فعلا این قضیه رو بدونن. ممکنه تماس یا فکس ای به شرکت انجام بشه؟

شما به هیچ عنوان به اون گواهی نیاز نخواهید داشت. اصلا تحویلش نمیگیرن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Siamak ، ed2008 ، sepideh1234 ، Amir.AA
باسلام خدمت دوستان عزیز و گرامی.
من مدارک رو بردم برای ترجمه یه دارالترجمه خوب
البته از صحبت های دوستان نیز بهره برده و هرچی گفتن بده برای دادگستری و امور خارجه بنده گفتم متشکرم همینجوری قبوله.
کلا با اضافاتش شد 586000 تومان ناقابل.
شناسنامه 2 عدد 1 سری اضافه از هر کدام
کارت ملی 2 عدد 1 سری اضافه از هر کدام
کارت پایان خدمت 1 عدد "
مدارک دیپلم پیش دانشگاهی و لیسانس 6 عدد 2 سری اضافه
ریز نمرات تمام مقاطع تحصیلی برای خودم و همسرم.
سند ازدواج 3 سری
سند ملک
گواهینامه رانندگی 2 عدد و اضافه
چند سند دیگر شخصی
دوستان اگر تمایل داشتن خصوصی پیغام بدن بگم آدرس رو فکر می کنم انسان منصفی بوده.
به امید ویزای یکضرب
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: Siamak
سلام عذر ميخوام يه سوال
كسي كه تكي برنده شده هم بايد شناسنامه پدر مادرش كه تو پركردن فرم ds اسمشونا آورده ترجمه كنه؟
يه سوال ديگم اينكه ريز نمرات دييرستانا قبلا به من دادن اما ندارمشون بايد چيكار كرد؟
ممنون
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
(2015-08-19 ساعت 21:55)kian_parsi نوشته:  سلام عذر ميخوام يه سوال
كسي كه تكي برنده شده هم بايد شناسنامه پدر مادرش كه تو پركردن فرم ds اسمشونا آورده ترجمه كنه؟
يه سوال ديگم اينكه ريز نمرات دييرستانا قبلا به من دادن اما ندارمشون بايد چيكار كرد؟
ممنون

با سلام

1 - ترجمه مدارک شناسائی پدر و مادر لازم نیست فقط اگر خدایی نکرده فوت شده باشند باید گواهی فوت شان ترجمه بشه.
2 - به دبیرستانتون مراجعه کنید دوباره بگیرید اگر نمیتونید به هر دلیلی به دبیرستانتون مراجعه کنید به آموزش و پرورش منطقه تون مراجعه کنید و گواهی بگیرید .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: kian_parsi
(2015-08-19 ساعت 22:16)Siamak.k نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 21:55)kian_parsi نوشته:  سلام عذر ميخوام يه سوال
ممنون

با سلام

۱ - ترجمه مدارک شناسائی پدر و مادر لازم نیست فقط اگر خدایی نکرده فوت شده باشند باید گواهی فوت شان ترجمه بشه.
۲ - به دبیرستانتون مراجعه کنید دوباره بگیرید اگر نمیتونید به هر دلیلی به دبیرستانتون مراجعه کنید به آموزش و پرورش منطقه تون مراجعه کنید و گواهی بگیرید .

سلام دوست عزیز.من خودم دوباره رفتم دبیرستان و پیش دانشگاهیم و ریز نمراتم را گرفتم.ایرادی نداره.موفق باشه.

موفق باشید
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: kian_parsi
سلام لطف ميكنيد آدرس و شماره تماس دارالترجمه واينكه از چه مداركي بايد ٢ سري ترجمه تهيه كنم را بفرماييد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان