کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-08-21 ساعت 15:38)MSDJVD نوشته:  ممنون از لطفتون . من مدارک تحصیلیم با پسوند بود که در قبل در شناسنامه داشتم . ایا با توضیحات در انتهای شناسنامه واعلام در فرم 260 که اعلام کردم اسم دیگه ای از قبل داشتم قابل توجیه است و مشکلی پیش نمی اد؟

خير مشكلى پيش نمياد فقط ترجمه تمام صفحات شناسنامه جهت ارائه به سفارت فراموش نشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان:
(2015-08-21 ساعت 15:38)MSDJVD نوشته:  ممنون از لطفتون . من مدارک تحصیلیم با پسوند بود که در قبل در شناسنامه داشتم . ایا با توضیحات در انتهای شناسنامه واعلام در فرم 260 که اعلام کردم اسم دیگه ای از قبل داشتم قابل توجیه است و مشکلی پیش نمی اد؟

سلام دوست عزیز نه مشکلی پیش نمی آید شما کاملاً صادقانه اعلام کردین هم در فرم و هم اینکه شناسنامه میبرید به همراه توضیحات ترجمه کنید مشکلی نیست.
به نظر من اگر الان مدارک رو تغییر بدین و مثلاً با اسم جدید باشه براتون مشکلی پیش میاد چون قبلاً شما با همون اسم و پسوند بودین و مدارگ نیز با همون اسم صادر شده هیچ مشکلی نیست فقط حتماً شناسنامه رو با توضیحات ترجمه کنن.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان:
(2015-08-21 ساعت 00:41)Siamak.k نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 00:39)marysa نوشته:  سلام
من کیس نامبرم **65. اینجری که احتمال میدم تیر سال دیگه مصاحبم بیفته. میخواستم بپرسم کار ترجمه مدارکمو از کی شروع کنم؟ الان زوده؟؟؟

با سلام

فکر میکنم ترجمه مدارک ۶ ماه اعتبار داره بهتره شماه یک تا دو ماه قبل مصاحبه بدین ترجمه.
ما کارنت شدیم ولی فعلا منتظریم تا نامه دوممون بیاد بعد واسه ترجمه مدارک اقدام کنیم .

موفق باشید
ایشالا که موفق باشید Smile حتما بعد مصاحبتونم که ایشالا 1 ضرب ویزا گرفتید بهمون کمک کنید.
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: sepideh1234
دوستان دارالترجمه با خدمات سریع ترجمه (چند روزه) سراغ دارند؟ ممنون می شم پیام بدند. (تهران)
تشکر کنندگان:
(2015-08-22 ساعت 11:09)feidom30 نوشته:  دوستان دارالترجمه با خدمات سریع ترجمه (چند روزه) سراغ دارند؟ ممنون می شم پیام بدند.

کاش شهر محل سکونتونم می گفتین !! احتمالا آدرس تهران می خواین .
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان:
(2015-08-20 ساعت 12:18)amirabas93 نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 23:23)m_kh نوشته:  سلام لطف ميكنيد آدرس و شماره تماس دارالترجمه واينكه از چه مداركي بايد ٢ سري ترجمه تهيه كنم را بفرماييد

سلام
برای این که از اعتبار و مورد تایید بودن دارالترجمه اطمینان حاصل کنید، میتونید به سایت "حوزه معاونت آموزش دادگستری استان محل سکونتتون" مراجعه کنید و لیست دارالترجمه های رسمی و مورد تایید دادگستری رو به همراه آدرس و شماره تماسشون دریافت کنید.
در ضمن اگر یک نفر و مجرد هستید، فقط یکسری ترجمه از مدارکتون کفایت میکنه ولی اگر متاهل هستید، از سند ازدواجتون (یا طلاق) ۲ سری ترجمه داشته باشید.
اما توجه داشته باشید که ترجمه هاتون عودت داده نمیشه. پس اگر قصد ادامه تحصیل در آمریکا دارید، یک نسخه ترجمه دیگه از مدارک تحصیلیتون تهیه کنید که حتما به تایید مراجع ذیربط هم رسیده باشه.
موفق باشید

سلام و تشکر از راهنماییتون

شما اشاره کردید که اگه قصد ادامه تحصیل رو دارید 2 سری ترجمه تهیه کنید که یک سری به تایید برسه . خوب تا اون موقع که کیس کلییر بشه و بره و بخواد ادامه تحصیل رو شرو کنه از 6 ماه بیشتر شاید بشه و اعتبار ترجمه ها تموم بشه ! پس ترجمه ها رو چیکار میشه کرد ؟
شماره کیس:$$2016AS2$ ، کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC، تعداد افراد کیس: 1نفر، تاريخ مصاحبه: هفته دوم اكتبر، آپديت : 16 اكتبر ، 3 مارچ ، کلیرنس : 3 مارچ
تشکر کنندگان:
(2015-08-22 ساعت 11:09)feidom30 نوشته:  دوستان دارالترجمه با خدمات سریع ترجمه (چند روزه) سراغ دارند؟ ممنون می شم پیام بدند.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: Farbod13
(2015-08-22 ساعت 15:53)aminreza نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 12:18)amirabas93 نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 23:23)m_kh نوشته:  سلام لطف ميكنيد آدرس و شماره تماس دارالترجمه واينكه از چه مداركي بايد ٢ سري ترجمه تهيه كنم را بفرماييد

سلام
برای این که از اعتبار و مورد تایید بودن دارالترجمه اطمینان حاصل کنید، میتونید به سایت "حوزه معاونت آموزش دادگستری استان محل سکونتتون" مراجعه کنید و لیست دارالترجمه های رسمی و مورد تایید دادگستری رو به همراه آدرس و شماره تماسشون دریافت کنید.
در ضمن اگر یک نفر و مجرد هستید، فقط یکسری ترجمه از مدارکتون کفایت میکنه ولی اگر متاهل هستید، از سند ازدواجتون (یا طلاق) ۲ سری ترجمه داشته باشید.
اما توجه داشته باشید که ترجمه هاتون عودت داده نمیشه. پس اگر قصد ادامه تحصیل در آمریکا دارید، یک نسخه ترجمه دیگه از مدارک تحصیلیتون تهیه کنید که حتما به تایید مراجع ذیربط هم رسیده باشه.
موفق باشید

سلام و تشکر از راهنماییتون

شما اشاره کردید که اگه قصد ادامه تحصیل رو دارید ۲ سری ترجمه تهیه کنید که یک سری به تایید برسه . خوب تا اون موقع که کیس کلییر بشه و بره و بخواد ادامه تحصیل رو شرو کنه از ۶ ماه بیشتر شاید بشه و اعتبار ترجمه ها تموم بشه ! پس ترجمه ها رو چیکار میشه کرد ؟
دوست عزیز اگر در اصل مدرک تغییری ایجاد نشده باشه ترجمه دارای اعتبار است و شما میتونید فقط تاییدات دادگستری و امور خارجه رو بگیرید بعد از اون هست که 6 ماه بیشتر اعتبار نداره
پس بهتره ترجمه رو بگیرید دم رفتن بدین تایید کنن که 6 ماه از اون تاریخ دارای اعتبار باشه.
سفرنامه
تشکر کنندگان: aminreza
(2015-08-22 ساعت 14:32)anita.k نوشته:  

کاش شهر محل سکونتونم می گفتین !! احتمالا آدرس تهران می خواین .

بله تهران
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من فوق لیسانس دارم.اما مدرک موقت تازه آماده شده. مدرک لیسانسم رو زمانی بهم میدن که دانشنامه اصلی رو تحویل بگیرم .از طرفی با کیس نامبر 2600 حتما تا اوایل آبان میریم مصاحبه با این وجود زمان مصاحبه امکان نداره که مدرک ارشد و لیسانس رو تحویل بگیرم. به نظرتون چه کاری ازم برمیاد.؟
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان:
(2015-08-22 ساعت 17:27)alakanzas نوشته:  سلام دوستان. من فوق لیسانس دارم.اما مدرک موقت تازه آماده شده. مدرک لیسانسم رو زمانی بهم میدن که دانشنامه اصلی رو تحویل بگیرم .از طرفی با کیس نامبر 2600 حتما تا اوایل آبان میریم مصاحبه با این وجود زمان مصاحبه امکان نداره که مدرک ارشد و لیسانس رو تحویل بگیرم. به نظرتون چه کاری ازم برمیاد.؟
شما میتونید همون مدارک موقت رو ترجمه کنید مدارک موقت تحصیلی هم بعنوان دلایلی بر درجات تحصیلی شما رسمیت و اعتبار دارند. تا حدی که بنده کسب اطلاع کردم مهم داشتن تحصیلات 12 ساله است که از شرایط قانونی برای اعطاء ویزاست.
تشکر کنندگان: alakanzas
با سلام به دوستان عزیز و گرامی
من امروز رفته بودم که مدارک ترجمه رو از دارالترجمه بگیرم که متوجه شدم هزینه خدمات و دادگستری و امور خارجه مربوط به دارالترجمه افزایش یافته.
از دوستان تقاضا دارم الکی پول بیشتر خرج نکنید چون امروز به من گفتن احتمال داره هزینه خدمات ترجمه هم زیاد بشه.
به امید موفقیت دوستان و ویزای یکضرب
سفرنامه
تشکر کنندگان: marysa
دوستان از این سایت میتونید لیست دارالترجمه های تهران و شهرستان رو دانلود کنید
http://www.ekfam.ir/Default.aspx?tabid=6191
شماره کیس:    31xx    تاریخ رویت قبولی:   8jun
کنسولگری:     ankara   تعداد افراد منظور در کیس :    2
ارسال فرمهای سری اول:    24jul     کارنت شدن کیس:   18nov
مصاحبه:      7jan               ویزا یه ضرب
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
تشکر کنندگان: ho_tasha ، m.ghoreishi ، simsim2016 ، Sky meteor ، مل مل
زمان ترجمه معمولا تا 3 روز هست.ولی معمولا 1 روزه تحویل میدن.بازم بستگی به اون دارالترجمه داره
شماره کیس:    31xx    تاریخ رویت قبولی:   8jun
کنسولگری:     ankara   تعداد افراد منظور در کیس :    2
ارسال فرمهای سری اول:    24jul     کارنت شدن کیس:   18nov
مصاحبه:      7jan               ویزا یه ضرب
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
تشکر کنندگان:
سلام.
من موقع ثبت نام اولیه و ثبت فرم ds260مدرک تحصیلی رو زدم برخی از واحدهای فوق لیسانس.حقیقت اینه که من برخی از واحدهای فوق لیسانسمو گذروندم و دانشگاه خودمو سال 90 ولش کردم و نرفتم دمباله درسو مشقم الا چی باید ببرم که سفارت مجاب شه من برخی از واحدامو گذروندم و نیمه تمام تو سال 90ول کردم درسمو
ایا ریز نمرات کفایت میکنه چون دانشگاه فقط ریزنمرات میده که روی ریز نمرات منم وضعیت تحصیلمو زده عدم مراجعه
ایا این ریز نمره کافیه بدم ترجمه برای سفارت قانع کنند است خواهش میکنم دوستایی که واقعا مطما هستن جواب بدن
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان