کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-08-19 ساعت 22:16)Siamak.k نوشته:  [quote='kian_parsi' pid='650178' dateline='1440005147']
سلام عذر ميخوام يه سوال
كسي كه تكي برنده شده هم بايد شناسنامه پدر مادرش كه تو پركردن فرم ds اسمشونا آورده ترجمه كنه؟
يه سوال ديگم اينكه ريز نمرات دييرستانا قبلا به من دادن اما ندارمشون بايد چيكار كرد؟
ممنون

با سلام

۱ - ترجمه مدارک شناسائی پدر و مادر لازم نیست فقط اگر خدایی نکرده فوت شده باشند باید گواهی فوت شان ترجمه بشه.
۲ - به دبیرستانتون مراجعه کنید دوباره بگیرید اگر نمیتونید به هر دلیلی به دبیرستانتون مراجعه کنید به آموزش و پرورش منطقه تون مراجعه کنید و گواهی بگیرید .

موفق باشید

مگه باید ریزنمرات دیپلم و پیش دانشگاهی هم ترجمه بشه؟ من فقط ریزنمرات دانشگاه رو گرفتم, قبلیا فقط مدرک رو دادم ترجمه
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان:
مگه باید ریزنمرات دیپلم و پیش دانشگاهی هم ترجمه بشه؟ من فقط ریزنمرات دانشگاه رو گرفتم, قبلیا فقط مدرک رو دادم ترجمه
[/quote]

بله ترجمه بشه ترجیحا

این پست رو مطالعه کنید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: sepideh1234
(2015-08-19 ساعت 23:23)m_kh نوشته:  سلام لطف ميكنيد آدرس و شماره تماس دارالترجمه واينكه از چه مداركي بايد ٢ سري ترجمه تهيه كنم را بفرماييد

سلام
برای این که از اعتبار و مورد تایید بودن دارالترجمه اطمینان حاصل کنید، میتونید به سایت "حوزه معاونت آموزش دادگستری استان محل سکونتتون" مراجعه کنید و لیست دارالترجمه های رسمی و مورد تایید دادگستری رو به همراه آدرس و شماره تماسشون دریافت کنید.
در ضمن اگر یک نفر و مجرد هستید، فقط یکسری ترجمه از مدارکتون کفایت میکنه ولی اگر متاهل هستید، از سند ازدواجتون (یا طلاق) 2 سری ترجمه داشته باشید.
اما توجه داشته باشید که ترجمه هاتون عودت داده نمیشه. پس اگر قصد ادامه تحصیل در امریکا دارید، یک نسخه ترجمه دیگه از مدارک تحصیلیتون تهیه کنید که حتما به تایید مراجع ذیربط هم رسیده باشه.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: m_kh ، ehsan TT
سلام دوستان .
من مدرکه دیپپلم و ریز نمراتشو با ریز نمرات پیش دانشگاهیو ترجمه میکنم ازون جایی که دانشجوام گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی هم ترجمه می کنم به نظرتون لازمه ریز نمراته دانشگاهمو ترجمه کنم؟Cool
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: 1362amin1362
(2015-08-20 ساعت 13:57)anita.k نوشته:  سلام دوستان .
من مدرکه دیپپلم و ریز نمراتشو با ریز نمرات پیش دانشگاهیو ترجمه میکنم ازون جایی که دانشجوام گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی هم ترجمه می کنم به نظرتون لازمه ریز نمراته دانشگاهمو ترجمه کنم؟Cool

بله حتما اینکارو بکنید .اصلا مهمترین بخش مدارکتون همین ریز نمرات دانشگاهه.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: anita.k
سلام. من برنده لاتاري ٢٠١٦ هستم. منظور از اينكه اصل مدارك همرامون باشه يعني مثلا ما شناسنامه هامون رو ترجمه كرديم ترجمه ها رو ببريم كافيه يا اينكه بايد اصل شناسناممون كه فارسيه هم ببريم ؟و اينكه اين براي همه ي مدارك اينجوريه يا مثلا ديپلمم رو هم كه به فارسي هستش رو با خودم ببرم يا فقط ترجمه اش كافيه ؟ و من گواهبه فوت مادرم را الان ندارم اين واجبه كه با خودم ببرم يا نه ؟؟
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز.بله. طبق گفته ی باتجربه های مهاجر سرا شما باید علاوه بر ترجمه ی مدارکتون باید اصل مدارک که فارسی نیز در روز مصاحبه همراهتون باشه.ضمن تسلیت به خاطر در گذشت مادر گرامیتون شما باید گواهی فوت ایشون رانیز ترجمه کرده و مانند مدارک قبلیتون با خودتون ببرید.البته ضرر هم نمیکنید که علاوه بر ترجمه ی شناسنامه ی خودتون،شناسنامه ی پدر و مادرتون هم ترجمه کنید.الببته این مورد آخر را مطمئن نیستم و اگر از افراد باتجربه بپرسید بهتر بهتون میگن.
موفق باشید.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: yasaminbabaee ، Siamak
(2015-08-20 ساعت 19:42)yasaminbabaee نوشته:  سلام. من برنده لاتاري ٢٠١٦ هستم. منظور از اينكه اصل مدارك همرامون باشه يعني مثلا ما شناسنامه هامون رو ترجمه كرديم ترجمه ها رو ببريم كافيه يا اينكه بايد اصل شناسناممون كه فارسيه هم ببريم ؟و اينكه اين براي همه ي مدارك اينجوريه يا مثلا ديپلمم رو هم كه به فارسي هستش رو با خودم ببرم يا فقط ترجمه اش كافيه ؟ و من گواهبه فوت مادرم را الان ندارم اين واجبه كه با خودم ببرم يا نه ؟؟

سلام
صد در صد بـــــــاید اصل کلیه مدارکتون اعم از مدارک شناسایی و تحصیلی، در روز مصاحبه همراهتون باشه. شک نکنید. در خصوص گواهی فوت هم به همین صورت هست و باید اصل و ترجمش همراهتون باشه. برای مشکلتون میتونید به اداره ثبت احوال محل سکونتتون مراجعه کنید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: marysa ، Neda Gh
سلام
من کیس نامبرم **65. اینجری که احتمال میدم تیر سال دیگه مصاحبم بیفته. میخواستم بپرسم کار ترجمه مدارکمو از کی شروع کنم؟ الان زوده؟؟؟
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2015-08-21 ساعت 00:39)marysa نوشته:  سلام
من کیس نامبرم **65. اینجری که احتمال میدم تیر سال دیگه مصاحبم بیفته. میخواستم بپرسم کار ترجمه مدارکمو از کی شروع کنم؟ الان زوده؟؟؟

با سلام

فکر میکنم ترجمه مدارک 6 ماه اعتبار داره بهتره شماه یک تا دو ماه قبل مصاحبه بدین ترجمه.
ما کارنت شدیم ولی فعلا منتظریم تا نامه دوممون بیاد بعد واسه ترجمه مدارک اقدام کنیم .

موفق باشید
تشکر کنندگان: marysa
(2015-08-21 ساعت 00:41)Siamak.k نوشته:  

با سلام

فکر میکنم ترجمه مدارک ۶ ماه اعتبار داره بهتره شماه یک تا دو ماه قبل مصاحبه بدین ترجمه.
ما کارنت شدیم ولی فعلا منتظریم تا نامه دوممون بیاد بعد واسه ترجمه مدارک اقدام کنیم .

موفق باشید

دوستان
ترجمه مدارك بشرطى كه در اصل اون مدرك تغييرى ايجاد نشه (مثل مدرارك تحصيل) تقريبأ تاريخ انقضا ندارند ولى مداركى مثل شناسنامه كه ممكنه ازدواج و طلاق توش ثبت بشه نبايد مدت زيادى از ترجمش گذشته باشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Amir.AA ، Mehdi0065 ، 1362amin1362
سلام و خسته نباشید . من مدرک دیپلمم را که از دانشگاه گرفتم نوشته گواهی موقت دیپلم این یعنی چی ؟باید اصلش را از رشت برام بگیرمم دیپلمم برای 20 سال پیش هستش ولی برایی پیش دانشگاهی عنوان موقت را ننوشته .الان مدرک دانشگاهی دارم . ممنون.
تشکر کنندگان: 1362amin1362
(2015-08-21 ساعت 04:28)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 00:41)Siamak.k نوشته:  

با سلام

فکر میکنم ترجمه مدارک ۶ ماه اعتبار داره بهتره شماه یک تا دو ماه قبل مصاحبه بدین ترجمه.

موفق باشید

دوستان
ترجمه مدارك بشرطى كه در اصل اون مدرك تغييرى ايجاد نشه (مثل مدرارك تحصيل) تقريبأ تاريخ انقضا ندارند ولى مداركى مثل شناسنامه كه ممكنه ازدواج و طلاق توش ثبت بشه نبايد مدت زيادى از ترجمش گذشته باشه
با سلام خدمت دوستان
متشکرم از آقای قریشی عزیز که زحمت می کشن و راهنمایی می کنن البته ایشون پیشکسوت و بزرگ ما هستن. آقا ارادتمندیم
در ارتباط با فرمایش آقای قریشی دقیقاً اگر تغییری در اصل مدرک اتفاق نیافتاده اعتبار داره زیرا اصل به ترجمه پیوست هست. ولی توجه کنید اگر تایید امور خارجه داشته باشه میتواند ترجمه اعتبار داشته باشه ولی مهر به دلیل اینکه هر 6 ماه تغییر می کنه از اعتبار ساقط می شه.
آاق یقریشی ارادتمندیم.

(2015-08-21 ساعت 09:43)MSDJVD نوشته:  سلام و خسته نباشید . من مدرک دیپلمم را که از دانشگاه گرفتم نوشته گواهی موقت دیپلم این یعنی چی ؟باید اصلش را از رشت برام بگیرمم دیپلمم برای 20 سال پیش هستش ولی برایی پیش دانشگاهی عنوان موقت را ننوشته .الان مدرک دانشگاهی دارم . ممنون.

دوست عزیز شما باید حتما مدارک پیش و دیپلمتون و لیسانس اصل باشه و موقت نباشه 1- چون سفارت اصلشو میخواهد 2- جهت ترجمه مدرک موقت قابلیت ترجمه نداره
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
ممنون از لطفتون . من مدارک تحصیلیم با پسوند بود که در قبل در شناسنامه داشتم . ایا با توضیحات در انتهای شناسنامه واعلام در فرم 260 که اعلام کردم اسم دیگه ای از قبل داشتم قابل توجیه است و مشکلی پیش نمی اد؟
تشکر کنندگان:
پس براي سفارت آنكارايكسري كافيه فقط سند ازدواج ٢ سري
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان