کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-08-22 ساعت 18:06)ستوده نوشته:  
(2015-08-22 ساعت 17:27)alakanzas نوشته:  سلام دوستان. من فوق لیسانس دارم.اما مدرک موقت تازه آماده شده. مدرک لیسانسم رو زمانی بهم میدن که دانشنامه اصلی رو تحویل بگیرم .از طرفی با کیس نامبر 2600 حتما تا اوایل آبان میریم مصاحبه با این وجود زمان مصاحبه امکان نداره که مدرک ارشد و لیسانس رو تحویل بگیرم. به نظرتون چه کاری ازم برمیاد.؟
شما میتونید همون مدارک موقت رو ترجمه کنید مدارک موقت تحصیلی هم بعنوان دلایلی بر درجات تحصیلی شما رسمیت و اعتبار دارند. تا حدی که بنده کسب اطلاع کردم مهم داشتن تحصیلات 12 ساله است که از شرایط قانونی برای اعطاء ویزاست.

دوست عزيز. دانشگاه موظف است پس از پايان تحصيلات شما در مقطع ارشد گواهي موقت و يا دانشنامه ليسانس شما رو با گرفتن رسيد از شما بهتون تحويل بده. پس لطفاً بر اين اصل پافشاري كنيد. شما در فرم ٢٦٠ اعلام كرديد كه فوق ليسانس هستيد و بايد فوق ليسانس رو ارائه بديد. حتي گواهي موقت. حال بهتر است در كنار گواهي موقت ارشد، دانشنامه ليسانس رو هم به همراه داشته باشيد. لطفاً ريز نمرات ارشد فراموش نشود. ولي تا ازت نخواستن ارائه نده. موفق باشيد. يا علي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: ed2008 ، alakanzas ، m.ghoreishi
(2015-08-20 ساعت 13:57)anita.k نوشته:  سلام دوستان .
من مدرکه دیپپلم و ریز نمراتشو با ریز نمرات پیش دانشگاهیو ترجمه میکنم ازون جایی که دانشجوام گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی هم ترجمه می کنم به نظرتون لازمه ریز نمراته دانشگاهمو ترجمه کنم؟Cool

دوست عزيز. شما مدرك ديپلم يازده ساله و مدرك پيش دانشگاهيتون كفايت مي كنه.
گواهي ديپلم. گواهي پيش دانشگاهي به همراه ترجمه هاش رو به همراه داشته باشيد و ريز نمرات دانشگاه هم لازم نيست. آخرين مدرك تحصيليتون كفايت مي كنه. موفق باشيد. يا علي
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، marysa
(2015-08-21 ساعت 09:43)MSDJVD نوشته:  سلام و خسته نباشید . من مدرک دیپلمم را که از دانشگاه گرفتم نوشته گواهی موقت دیپلم این یعنی چی ؟باید اصلش را از رشت برام بگیرمم دیپلمم برای 20 سال پیش هستش ولی برایی پیش دانشگاهی عنوان موقت را ننوشته .الان مدرک دانشگاهی دارم . ممنون.

دوست عزيز. آخرين مدرك دانشگاهي كفايت مي كنه. همونو ترجمه كنيد و ارائه بديد.
فقط جهت محكم كاري مدارك ديپلم ( موقت و يا اصل فرقي نمي كنه) و پيش دانشگاهي رو به همراه ترجمه هاش به همراه داشته باشيد.
موفق باشيد. يا علي

تشکر کنندگان: m.ghoreishi
سلام
کسی دارالترجمه معتبر که مهر دادگستری هم بزنه در اصفهان را میدونه؟
با سپاس
تشکر کنندگان: 1362amin1362
(2015-08-24 ساعت 14:50)masiharezoo نوشته:  سلام
با سپاس

دوست عزيز فقط جهت اطلاعتون عرض مي كنم. نيازي به مهر دادگستري بر روي مدارك نيست. فقط پيش دارالترجمه رسمي بريد كافيه. مهر مترجم رسمي برابر با مهر دادگستري هستش. موفق باشيد.

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، masiharezoo
(2015-08-24 ساعت 14:50)masiharezoo نوشته:  سلام
با سپاس

تشریف ببرید چهار باغ نبش امادگاه طبقه دوم بازار افتخار. یکی از بهترین دارالترجمه های اصفهان اونجاست
در ضمن بقول دوست خوبم امین جان اگر کیس لاتاری هستی مدارکتون مهر دادگستری نیاز نداره
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: humsun ، arminbhz ، 1362amin1362 ، masiharezoo
سلام يه سوال
ريز نمراتي ك بايد از دانشگاه بگيريم بايد حتما مهر داشته باشه؟ چون من امروز دانشگاه بودم گفتن ما مهر نميزنيم برا ريز نمرات
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
(2015-08-24 ساعت 20:43)kian_parsi نوشته:  سلام يه سوال
ريز نمراتي ك بايد از دانشگاه بگيريم بايد حتما مهر داشته باشه؟ چون من امروز دانشگاه بودم گفتن ما مهر نميزنيم برا ريز نمرات

نميدونم شما دانشجوييد يا فارغ التحصيل كه دانشگاه نميده ريزنمرات رو چون زمان فارغ التحصيلي بايد تحويل بدن به شما. ولي دارالترجمه اي كه من مدارك رو دادم بدون مهر هيچ چيزي رو قبول نميكرد
در هر صورت كار نشد نداره Big Grin تا رئيس دانشكده هم شده تشريف ببريد به نظرم
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Amir.AA ، 1362amin1362 ، kian_parsi
(2015-08-24 ساعت 21:19)humsun نوشته:  

نميدونم شما دانشجوييد يا فارغ التحصيل كه دانشگاه نميده ريزنمرات رو چون زمان فارغ التحصيلي بايد تحويل بدن به شما. ولي دارالترجمه اي كه من مدارك رو دادم بدون مهر هيچ چيزي رو قبول نميكرد

دوست عزيز حتماً بايد مهر دانشگاه رو داشته باشه. با رييس دانشگاه موضوع رو مطرح كنيد و بگيد كه مي خوايد به سفارت تحويل بديد. حتماً دستور مي دن باهاتون همكاري كنن. موفق باشيد. يا علي

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، kian_parsi
(2015-08-24 ساعت 22:58)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 21:19)humsun نوشته:  

دوست عزيز حتماً بايد مهر دانشگاه رو داشته باشه. با رييس دانشگاه موضوع رو مطرح كنيد و بگيد كه مي خوايد به سفارت تحويل بديد. حتماً دستور مي دن باهاتون همكاري كنن. موفق باشيد. يا علي

سلام دوست عزیز.من خودم هم ریزنمررات دانشگاه و هم گواهی اشتغال به تحصیلم را دفتر همکاری های بین الملل. ترجمه کرد و نمیذاره که دارالترجمه بیرون این کار را بکنه.شما خودت یه سوالی از آموزش دانشگاهت بپرس شاید پروستون به این صورت باشه و نیازی به دارالترجمه بیرون نباشه.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: kian_parsi ، مل مل

درود دوست عزيز اگر شما دانشجو باشيد دانشگاه ريز نمرات لاتين را به صورت غير رسمي ميده و مهر نداره و تنها هولوگرام دانشگاه را ميزنن از ما 20000 تومان هم ميگيرن و اگر فارغ التحصيل باشيد كه به صورت رسمي و لاتين ميدن و همه چيزم داره و اصلا نيازي به دارالترجمه نداريد. موفق باشيد.
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان: kian_parsi
سلام ممنون از همگي
بله من هنوز دانشجو هستم سال آخر
يعني من برم بهشون بگم برا سفارت آمريكا ميخوام؟ بد تر نكنه اوضاع را بگم آمريكا؟
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
(2015-08-25 ساعت 14:19)kian_parsi نوشته:  سلام ممنون از همگي

دوست عزيز چرا حرف از سفارت بزني اصلا ريز نمرات را كه خطاب به جايي نميدن شما بگو ريز نمرات لاتين را ميخام اگه گفت براي چي كه اصولا نبايد بپرسه چون بهش مربوط نيست بگو براي ادامه تحصيل ميخام
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
سلام می خواستم بونم من که مدرک دیپلم گم شده چه کار باید کنم.مرک بعدم کاردانی هست.:shy
تشکر کنندگان:
(2015-08-25 ساعت 14:26)alirezasadrearhami نوشته:  
(2015-08-25 ساعت 14:19)kian_parsi نوشته:  سلام ممنون از همگي

دوست عزيز چرا حرف از سفارت بزني اصلا ريز نمرات را كه خطاب به جايي نميدن شما بگو ريز نمرات لاتين را ميخام اگه گفت براي چي كه اصولا نبايد بپرسه چون بهش مربوط نيست بگو براي ادامه تحصيل ميخام

دوست عزیز.همانطور که دوست خوبمون گفت اصلا به اونا مربوط نیست برا کجا میخوای.فوقش بگو برای سفارت به یک کشوری غیر از آمریکا میخوام که نشون بده دانشجوی این دانشگاهم و برمیگردم.همین.شما اصلا از آمریکا هیچ حرفی نزن.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان