کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-08-24 ساعت 19:51)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 14:50)masiharezoo نوشته:  سلام
کسی دارالترجمه معتبر که مهر دادگستری هم بزنه در اصفهان را میدونه؟
با سپاس

دوست عزيز فقط جهت اطلاعتون عرض مي كنم. نيازي به مهر دادگستري بر روي مدارك نيست. فقط پيش دارالترجمه رسمي بريد كافيه. مهر مترجم رسمي برابر با مهر دادگستري هستش. موفق باشيد.

مرسی برای راهنمایی
تشکر کنندگان:
(2015-08-25 ساعت 14:19)kian_parsi نوشته:  سلام ممنون از همگي
بله من هنوز دانشجو هستم سال آخر
يعني من برم بهشون بگم برا سفارت آمريكا ميخوام؟ بد تر نكنه اوضاع را بگم آمريكا؟

سلام دوست عزیز .منم شرایطم مثه شماست .رفتم با دانشگاه صحبت کردم گفت اگه ریز نمرات تایید شده رو می خواین باید تا این ترمی که هستین تصفیه حساب کنین .به ازای هر ترم 1 میلیون 54 هزار تقریبا باید بپردازی که واسه من تقریبا 6.5 در میومد. ولی دانشگاه اینجوری بهم گفت که ریز نمرات تایید نشده رو ببرم واسه ترجمه چون هزینه نداره که من هنوز نبردم.نمی دونم ترجمه می کنن یا نه.و اینکه من گفتم واسه سفارته آمریکا می خوام ولی چیزی نگفتن
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان:
(2015-08-25 ساعت 16:23)anita.k نوشته:  

سلام دوست عزیز .منم شرایطم مثه شماست .رفتم با دانشگاه صحبت کردم گفت اگه ریز نمرات تایید شده رو می خواین باید تا این ترمی که هستین تصفیه حساب کنین .به ازای هر ترم ۱ میلیون 54 هزار تقریبا باید بپردازی که واسه من تقریبا ۶.۵ در میومد. ولی دانشگاه اینجوری بهم گفت که ریز نمرات تایید نشده رو ببرم واسه ترجمه چون هزینه نداره که من هنوز نبردم.نمی دونم ترجمه می کنن یا نه.و اینکه من گفتم واسه سفارته آمریکا می خوام ولی چیزی نگفتن
سلام دوست عزیز برای ترجمه هیچ مشکلی نیست شما هرچی بدین ترجمه میکنه ولی توجه داشته باشین که اونجا بهتون میگه ترجمه غیر رسمی منظورش این هست که روی سربرگ چاپ نمی کنه پس میشه ترجمه کرد حتی مدارک قدیمی نیز که از رده خارج شده هم می شه ترجمه مهم این هست که ببینید آیا ترجمه رسمی م یکنه یا غیر رسمی.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: kian_parsi ، anita.k
با سلام خدمت دوستان عزیز
این نرخ نامه قبلی قبل از 1/6/94 است که نرخ دارالترجمه و خدمات رسمی اونهاست امیدوارم مفید باشه
http://uplod.ir/trnj3788a777/نرخ_نامه_قا...می.pdf.htm

نرخ نامه قانونی ترجمه رسمی.pdf - 216 KB
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: golia
(2015-08-25 ساعت 17:14)ho_tasha نوشته:  
(2015-08-25 ساعت 16:23)anita.k نوشته:  

سلام دوست عزیز .منم شرایطم مثه شماست .رفتم با دانشگاه صحبت کردم گفت اگه ریز نمرات تایید شده رو می خواین باید تا این ترمی که هستین تصفیه حساب کنین .به ازای هر ترم ۱ میلیون 54 هزار تقریبا باید بپردازی که واسه من تقریبا ۶.۵ در میومد. ولی دانشگاه اینجوری بهم گفت که ریز نمرات تایید نشده رو ببرم واسه ترجمه چون هزینه نداره که من هنوز نبردم.نمی دونم ترجمه می کنن یا نه.و اینکه من گفتم واسه سفارته آمریکا می خوام ولی چیزی نگفتن
سلام دوست عزیز برای ترجمه هیچ مشکلی نیست شما هرچی بدین ترجمه میکنه ولی توجه داشته باشین که اونجا بهتون میگه ترجمه غیر رسمی منظورش این هست که روی سربرگ چاپ نمی کنه پس میشه ترجمه کرد حتی مدارک قدیمی نیز که از رده خارج شده هم می شه ترجمه مهم این هست که ببینید آیا ترجمه رسمی م یکنه یا غیر رسمی.
موفق باشید.

دوست عزیز فقط به این نکته توجه کن که روی بعضی از ریزنمرات و گواهی اشتغال به تحصیل نوشته این نامه قابل ترجمه است یا نه.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: kian_parsi
(2015-08-25 ساعت 19:27)chakavakl نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 21:10)amirabas93 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 19:32)chakavakl نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 13:34)amirabas93 نوشته:  [quote='jilibiliyaee' pid='651891' dateline='1440359057']
سلام.
من موقع ثبت نام اولیه و ثبت فرم ds260مدرک تحصیلی رو زدم برخی از واحدهای فوق لیسانس.حقیقت اینه که من برخی از واحدهای فوق لیسانسمو گذروندم و دانشگاه خودمو سال 90 ولش کردم و نرفتم دمباله درسو مشقم الا چی باید ببرم که سفارت مجاب شه من برخی از واحدامو گذروندم و نیمه تمام تو سال 90ول کردم درسمو
ایا ریز نمرات کفایت میکنه چون دانشگاه فقط ریزنمرات میده که روی ریز نمرات منم وضعیت تحصیلمو زده عدم مراجعه
ایا این ریز نمره کافیه بدم ترجمه برای سفارت قانع کنند است خواهش میکنم دوستایی که واقعا مطما هستن جواب بدن

درود
دوست عزیز شما چون فوق لیسانس رو به صورت نیمه تمام رها کردید، جز ارائه ریز نمرات دروسی که گذراندید، مدرک دیگه ای ندارید که ارائه بدید. به نظر من همین ریزنمرات کفایت میکنه. اما حتما با آموزش دانشگاه در این خصوص مشورت کنید و در صورت امکان از دانشگاه گواهی ای بگیرید که نشون بده شما از فلان تاریخ تا فلان تاریخ در دانشگاه مشغول به تحصیل بوده اید و n واحد رو گذروندید. چون موضوع شما خاص هستش فکر نمیکنم کسی بهتر از مسئولان دانشگاه بتونن شما رو راهنمایی کنند. ولی ارائه هر مدرکی که بتونه گذراندن هر تعداد واحد در مقطع فوق رو اثبات کنه کفایت میکنه. فقط امیدوارم آخرین مقطع تحصیلی رو در فرم DS260 ، کارشناسی نوشته باشید. چون منظور آخرین مقطعی هست که شما موفق به اخذ مدرک اون شدید. یعنی حتی اگر در حال حاضر دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد باشید، باید آخرین مقطع تحصیلی خودتون رو کارشناسی مینوشتید و در قسمتی که باید وضعیت حال حاضرتون رو توضیح میدادید مینوشتید که دانشجوی ارشد هستید.
موفق باشید
منم تو ثبتنام اولیه متاسفانه همینو زدم موقع ثبت 260هم زدم دانشجو چون پایان نامم هنوز ارائه نداده بودم یک ماه پیش ارائه دام پایان ناممو امروز رفتم دانشگاه که مدرکمو بگیرم متاسفانه مبلغ بدهیم به دانشگاه زیاد بود اصلا صرف نمیکرد که واسه مدرکی که اونجا اصلا به کارم نمیاد بخوام اینهمه هزینه کنم بگیرمش
کارت دانشجویی هم ندارم(مسخره ها بعد از دوسال هنوز کارت دانشجویی نمیدن میگن دستگاهمون خرابه!!!)
حالا موندم چیکار کنم، خواستم که گواهی اشتغال به تحصیل بهم بدن که من تا آخر شهریور دانشجوام گفتن اگه واسه سفارت میخوای باید تسویه حساب انجام بدی منم یه نامه گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم به مخاطب شرکت محل کارم به نظرتون سفارت همینو قبول میکنه ازم؟

در این خصوص پیشنهاد میکنم با یک دارالترجمه معتبر مشورت کنید و ببینید آیا گواهی اشتغال اگر خطاب به جایی غیر از سفارت باشه ارزش ترجمه داره و سفارت قبول میکنه یا خیر. تا اونجایی که من اطلاع دارم مورد قبول نیست. ولی تا جایی که میتونید از دانشگاه کارت دانشجوییتون رو بخواید، چون معتبرترین مدرکی هست که دانشجو بودن شما رو اثبات میکنه. همچنین ریزنمراتتون رو هم ترجمه کنید و همراه خودتون داشته باشید. دانشگاه باید گواهی اشتغال به تحصیل به شما بده و ربطی نداره که شما بدهی دارید یا خیر. تسویه بدهی زمانی ملاک هستش که شما اصل دانشنامه و یا تاییدیه ریزنمرات بخواید. حتما با سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در این خصوص مشورت کنید و از اون ها چاره بخواید. ممنون میشم در صورت تمایل من رو هم در جریان این مشکلتون بذارید.
موفق باشید
خودمم نظزم این بود هر طور شده کارت دانشجویی بگیرم ولی اگه نشد، گواهی اشتغال به تحصیل باید مخاطبش سفارت باشه؟ بعد گواهی میگه من تا آخر شهریور ماه دانشجو بودم روز مصاحبه آفیسر ازم مدرکمو نمیخواد؟
و یه سوال دیگه ریزنمرات بدون تایید قابلیت ترجه و استناد کردن دارن؟
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام
کسی دارالترجمه معتبر که مهر دادگستری هم بزنه در مشهد ميشناسه؟
شماره کیس:2016as7xx ، تاریخ رویت قبولی: May 17 ،کنسولگری:آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر، ارسال فرمهای سری اول:2 jun، کارنت شدن کیس:12 aug، دريافت نامه دوم:29 sep، مصاحبه:هفته اول Nov، دریافت کلیرنس:24 ساعت، دریافت ویزا:10 Novورود به آمریکا:***دریافت گرین کارت:***جمع تقریبی هزینه‌ها:***
تشکر کنندگان: babisondes
سلام دوستان. گواهی سوء پیشینه رو باید تهیه کنیم؟! در سفارت ایروان این مدرک و ترجمه‌اش خواسته شده! اما در آنکارا نخواسته و حتی با علامت قرمز رنگ (!) ایران رو استثناء کرده. من مصاحبه‌ام در ایروان است و گیج شدم. دوستان باسابقه کمک کنند لطفاً.
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرم‌ها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-‌میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 05:19)rezamehrzad نوشته:  سلام دوستان. گواهی سوء پیشینه رو باید تهیه کنیم؟! در سفارت ایروان این مدرک و ترجمه‌اش خواسته شده! اما در آنکارا نخواسته و حتی با علامت قرمز رنگ (!) ایران رو استثناء کرده. من مصاحبه‌ام در ایروان است و گیج شدم. دوستان باسابقه کمک کنند لطفاً.

سلام دوست عزیز.والا تا اونجایی که من در خود سایت اصلی dvlottery.state.gov خوندم دریافت سوء پیشینه از ایرانیان مقیم ایران نیاز نیست.برای هر سفارتی که میخواد باشه.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، humsun ، rezamehrzad ، مل مل
(2015-08-26 ساعت 10:28)امیررضا.س نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 05:19)rezamehrzad نوشته:  سلام دوستان. گواهی سوء پیشینه رو باید تهیه کنیم؟! در سفارت ایروان این مدرک و ترجمه‌اش خواسته شده! اما در آنکارا نخواسته و حتی با علامت قرمز رنگ (!) ایران رو استثناء کرده. من مصاحبه‌ام در ایروان است و گیج شدم. دوستان باسابقه کمک کنند لطفاً.

سلام دوست عزیز.والا تا اونجایی که من در خود سایت اصلی dvlottery.state.gov خوندم دریافت سوء پیشینه از ایرانیان مقیم ایران نیاز نیست.برای هر سفارتی که میخواد باشه.

امير جان، ميشه لطفاً لينك سايت بدي، ممنون ميشم، چون من ساكن ايران نيستم، اگه سوء پيشينه بايد بگيرم، بايد برم سفارت ايران
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵  May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
 آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
   دریافت کلیرنس:  ۱ مارچ  ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵  مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینه‌ها:...
تشکر کنندگان:
http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html

اینم لینکش.شما برو به قسمت پایینش expand all را بزن.یه بخش داره که مربوط به سوء پیشینه هستش.
البته بگم اگه شما در خارج از یک کشوری ساکن باشی فکر میکنم حدود 6 ماه به بالا باید از پلیس اون منطقه گواهی بگیری.حالا خودت اون لینک بالایی را بخونی همه چیز کامل دستگیرت میشه.
موفق باشی

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، humsun ، masoud_shj ، مل مل
من از اموزش ریز نمراتمو گرفتم و زیرش واسم مهر دانشگاه رو زد ایا همین مهر تعید میکنه ریز نمراتو.
منظور از ریز نمرات تایید شده چیه
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 16:11)امیررضا.س نوشته:  http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html

اینم لینکش.شما برو به قسمت پایینش expand all را بزن.یه بخش داره که مربوط به سوء پیشینه هستش.
البته بگم اگه شما در خارج از یک کشوری ساکن باشی فکر میکنم حدود ۶ ماه به بالا باید از پلیس اون منطقه گواهی بگیری.حالا خودت اون لینک بالایی را بخونی همه چیز کامل دستگیرت میشه.
موفق باشی
فرمايش شما كاملا درسته من و همسرم هم بيشتر ملاك رو روي همون مدارك درخواستي وزارت امور خارجه گذاشتيم ولي من ديروز تو سفرنامه هاي ابوظبي ديدم از يه خانومي گواهي عدم سو پيشينه رو خواستن و حتي cv هم خواسته بودن ازشون و جالبه برام ديگه براي چي cv!!!!
من گاهي تعجب ميكنم و كمي هم مضطرب ميشم. در ضمن يكي از دوستان من كه ٢٠١٥ بوده و تازه ويزاش رو گرفته (مصاحبه مارچ) ميگفت تو مصاحبه ازش حكم يا مدرك كارش رو خواسته و فقط ديده و بهش برگردونده. من تا اون روز نميدونستم بايد حكم كارمندي هم ارايه بديم البته دقت كنيد نامه اشتغال به كار نه
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 16:11)امیررضا.س نوشته:  http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html

البته بگم اگه شما در خارج از یک کشوری ساکن باشی فکر میکنم حدود ۶ ماه به بالا باید از پلیس اون منطقه گواهی بگیری.حالا خودت اون لینک بالایی را بخونی همه چیز کامل دستگیرت میشه.
موفق باشی

ممنون عزیز, من چون ساکن آلمان هستم, از پلیس آلمان در خواست گواهی سو پیشینه دادم , خوشبختانه دیگه برای ایران لازم نیست
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵  May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
 آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
   دریافت کلیرنس:  ۱ مارچ  ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵  مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینه‌ها:...
تشکر کنندگان:
دوستان هنوز افرادي كه كيس نامبر ٢٠٠٠ تا ٢٥٠٠ دارند كسي نامه دوم اش جايگزين شده است يا نه؟!

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان