موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی دارالترجمه معتبر که مهر دادگستری هم بزنه در مشهد ميشناسه؟
شماره کیس:2016as7xx ، تاریخ رویت قبولی: May 17 ،کنسولگری:آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر، ارسال فرمهای سری اول:2 jun، کارنت شدن کیس:12 aug، دريافت نامه دوم:29 sep، مصاحبه:هفته اول Nov، دریافت کلیرنس:24 ساعت، دریافت ویزا:10 Novورود به آمریکا:***دریافت گرین کارت:***جمع تقریبی هزینهها:***
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. گواهی سوء پیشینه رو باید تهیه کنیم؟! در سفارت ایروان این مدرک و ترجمهاش خواسته شده! اما در آنکارا نخواسته و حتی با علامت قرمز رنگ (!) ایران رو استثناء کرده. من مصاحبهام در ایروان است و گیج شدم. دوستان باسابقه کمک کنند لطفاً.
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرمها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-26 ساعت 10:28)امیررضا.س نوشته: (2015-08-26 ساعت 05:19)rezamehrzad نوشته: سلام دوستان. گواهی سوء پیشینه رو باید تهیه کنیم؟! در سفارت ایروان این مدرک و ترجمهاش خواسته شده! اما در آنکارا نخواسته و حتی با علامت قرمز رنگ (!) ایران رو استثناء کرده. من مصاحبهام در ایروان است و گیج شدم. دوستان باسابقه کمک کنند لطفاً.
سلام دوست عزیز.والا تا اونجایی که من در خود سایت اصلی dvlottery.state.gov خوندم دریافت سوء پیشینه از ایرانیان مقیم ایران نیاز نیست.برای هر سفارتی که میخواد باشه.
امير جان، ميشه لطفاً لينك سايت بدي، ممنون ميشم، چون من ساكن ايران نيستم، اگه سوء پيشينه بايد بگيرم، بايد برم سفارت ايران
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵ May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
دریافت کلیرنس: ۱ مارچ ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵ مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینهها:...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من از اموزش ریز نمراتمو گرفتم و زیرش واسم مهر دانشگاه رو زد ایا همین مهر تعید میکنه ریز نمراتو.
منظور از ریز نمرات تایید شده چیه
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-26 ساعت 16:11)امیررضا.س نوشته: http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html
اینم لینکش.شما برو به قسمت پایینش expand all را بزن.یه بخش داره که مربوط به سوء پیشینه هستش.
البته بگم اگه شما در خارج از یک کشوری ساکن باشی فکر میکنم حدود ۶ ماه به بالا باید از پلیس اون منطقه گواهی بگیری.حالا خودت اون لینک بالایی را بخونی همه چیز کامل دستگیرت میشه.
موفق باشی
ممنون عزیز, من چون ساکن آلمان هستم, از پلیس آلمان در خواست گواهی سو پیشینه دادم , خوشبختانه دیگه برای ایران لازم نیست
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵ May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
دریافت کلیرنس: ۱ مارچ ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵ مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینهها:...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هنوز افرادي كه كيس نامبر ٢٠٠٠ تا ٢٥٠٠ دارند كسي نامه دوم اش جايگزين شده است يا نه؟!