کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
من نميدونم شما برنامه زمانبندي تون چيه ولي حتما حتما زودتر براي ترجمه مداركتون اقدام كنيد. چندين ايراد تو مدارك ثبتي ما هست كه تا حالا متوجه نبوديم بعد از ٥ سال عقدنامه مون رو ديدم حداقل دو تا اشتباه داشت:آدرس همسر رو براي من نوشته بود و فاميلي مادر همسرم رو اشتباه و ....
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 01:07)Ryan 2014 نوشته:  سلام
کسی دارالترجمه معتبر که مهر دادگستری هم بزنه در مشهد ميشناسه؟

سلام
مشهد- بلوار سجاد –بهار2- ساختمان بارثاوا طبقه 4 - دارالترجمه رسمی رضا 7687714 - علیرضا دورخشان

بلوار امامت –چهارراه ميلاد –ساختمان صبا طبقه دوم 6070219 - ماهرخ خزاعي نژاد

اینا جزو معتبرترین دارالترجمه های مشهد هستند. میتونید تماس بگیرید و سوال کنید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، ehsan TT
سلام . کسی می دونه فزمت گواهی به اشتغال باید چطوز باشه وچه مشخصاتی باید داشته باشه.ممنون
تشکر کنندگان:
با سلام
من تو چک لیست ارسالی برای سفارت در آنکارا این قسمت رو دقیقا متوجه نمی شم.
در مورد تمکن مالی:
:Financial documents
Photography and translation(if the document is not in English or Turkish) for each family member

برای هر عضو خانواده نامه جدا می خواد یا نفر برنده می تونه یک نامه تمکن برای هر سه نفر بگیره ؟
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان:
(2015-08-28 ساعت 10:57)mehdihk نوشته:  با سلام
در مورد تمکن مالی:
Photography and translation(if the document is not in English or Turkish) for each family member

برای هر عضو خانواده نامه جدا می خواد یا نفر برنده می تونه یک نامه تمکن برای هر سه نفر بگیره ؟
سلام
شما بايد سه نسخه از نامه تمكن ماليتون بگيريد ،يعني به بانك بگيد ٣نسخه به شما بدن
تشکر کنندگان: mehdihk ، Audiophile ، مل مل
(2015-08-28 ساعت 11:01)sadaf44 نوشته:  
در مورد تمکن مالی:

سلام
شما بايد سه نسخه از نامه تمكن ماليتون بگيريد ،يعني به بانك بگيد ٣نسخه به شما بدن
ممنون
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان:
(2015-08-28 ساعت 11:01)sadaf44 نوشته:  
در مورد تمکن مالی:

سلام

سلام
با عرض معذرت
اصلا 3 نسخه لازم نیست. در واقع یک نسخه کافیه ولی محض احتیاط میتونید دونسخه بگیرید(فقط انکارا) یکی همراه سایر مدارک پست میشه یکی هم نزد خودتون باشه.
در ضمن دوستانی هم بودن که نامه تمکن رو دیر تهیه کردن و پست نکردن و موقع مصاحبه ارائه دادن.مشکلی هم پیش نیومده
موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: sadaf44 ، ho_tasha ، mehdihk ، humsun ، Audiophile
(2015-08-28 ساعت 10:14)MSDJVD نوشته:  سلام . کسی می دونه فزمت گواهی به اشتغال باید چطوز باشه وچه مشخصاتی باید داشته باشه.ممنون

سلام. اگر مدرک تحصیلی ارائه میدی پس گواهی اشتغال نیاز نیست ولی اگر تصمیم دارید تهیه و ترجمه کنید فرمت خاصی نداره و بصورت معمولی در سربرگ شرکت
یا اداره با مهر و تاریخ و ذکر نام سفارت امریکا باشه که قابلیت ترجمه رو داشته باشه
تشکر کنندگان:
(2015-08-28 ساعت 14:23)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 10:14)MSDJVD نوشته:  سلام . کسی می دونه فزمت گواهی به اشتغال باید چطوز باشه وچه مشخصاتی باید داشته باشه.ممنون

سلام. اگر مدرک تحصیلی ارائه میدی پس گواهی اشتغال نیاز نیست ولی اگر تصمیم دارید تهیه و ترجمه کنید فرمت خاصی نداره و بصورت معمولی در سربرگ شرکت
یا اداره با مهر و تاریخ و ذکر نام سفارت آمریکا باشه که قابلیت ترجمه رو داشته باشه
ببخشيد كه من خلاف صحبت شما ميگم. يكي از دوستان من كه اخيرا مصاحبه كرده و ويزا گرفته گفت كه زمان مصاحبه ازش مدركي مبني بر شاغل بودنش خواسته و گرفته و نگاه كرده.
توصيه من به دوستان اينه كه اگر كارمند هستن حكمي چيزي ببرن با خودشون
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
[emoji4]

تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 17:19)jilibiliyaee نوشته:  من از اموزش ریز نمراتمو گرفتم و زیرش واسم مهر دانشگاه رو زد ایا همین مهردانشگاه" تایید میکنه ریز نمراتو.
منظور از ریز نمرات تایید شده چیه
کسی جواب منو نمیده؟
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان:
سلام

یک سوال خیلی مهم دارم که اگر کسی لطف کنه با ایمیل بهم جواب بده ممنون میشم
مدرک ارشد من روزانه بوده و گذاشتم اداره کار تا آزاد بشه، بهمن آزاد میشه
اگر زودتر به مصاحبه دعوت بشم میتونم مدرک ارشد رو نبرم و ترجمه لیسانس رو ببرم؟

aa.abbasi@ymail.om
ممنون
شماره کیس: 2016AS00004xxx
سفارت آنکارا => ابوظبی
تعداد 1 نفر

تشکر کنندگان:
من مصاحبم ١٩ اکتبر هست, اما الان مدارکم کامله, میشه بفرستم؟ زود نیست؟چون نامه بانک رو گرفتم میخوام از تاریخش خیلی نگذره.
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان:
(2015-08-30 ساعت 22:01)Aliasghar.Abbasi نوشته:  سلام

یک سوال خیلی مهم دارم که اگر کسی لطف کنه با ایمیل بهم جواب بده ممنون میشم
مدرک ارشد من روزانه بوده و گذاشتم اداره کار تا آزاد بشه، بهمن آزاد میشه
اگر زودتر به مصاحبه دعوت بشم میتونم مدرک ارشد رو نبرم و ترجمه لیسانس رو ببرم؟

aa.abbasi@ymail.om
ممنون

درود
دوست عزیز شما باید حتما آخرین مدرک تحصیلیتون رو روز مصاحبه همراه داشته باشید. میتونید مدرکتون رو خریداری کنید اگر عجله دارید. باید ارزشش رو داشته باشه!
یا حداقل مدرک موقت ارشد رو بگیرید و بگید هنوز دانشنامم حاضر نشده.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: ehsan TT
(2015-08-31 ساعت 19:51)sepideh1234 نوشته:  من مصاحبم ١٩ اکتبر هست, اما الان مدارکم کامله, میشه بفرستم؟ زود نیست؟چون نامه بانک رو گرفتم میخوام از تاریخش خیلی نگذره.

دوست عزیز سعی کنید تاریخی ارسال کنید که اوایل اکتبر مدارک به دست سفارت برسه.
در ضمن تجربه نشون داده هرچه تاریخ نامه تمکن به مصاحبه نزدیکتر باشه بهتره.
شما اگر نامه رو از 19 سپتامبر به بعد میگرفتید عالی میشد.
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، mehdihk ، Audiophile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان