کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-11-05 ساعت 21:05)masoud398 نوشته:  دوستانی سوالی که از شما دارم اینه که نیاز به ترجمه ریز نمرات دوره لیسانس هست یا نه؟ پیش دانشگاهی و دیپلم چطور؟

مسعود،خدايي الان خودت بگو،خودت خودتو جريمه كن Cool
اخه داداش من دوست من،،چهل و سه صفحه رو ول كردي اومدي صفحه اخر سوالي رو ميپرسي كه بيش از صد بار بهش ج داده شده Shy
خير الزامي نيست
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ستوده ، masoud398 ، j.modarres ، سعید صادقی فر2
سلام

یک سوال داشتم من در قرعه کشی لاتاری امریکا ثبت نام کردم ولی دیپلم فنی حرفه ای رشته کامپیوتر دارم. ومیشه 11ساله . چطور میشه از طریق اموزش پرورش مدرک پیش دانشگاهی . بگیریم که معادل 12 سال تحصیل بشود نکته مهم .در کمترین زمان ممکن این مدرک پیش دانشگاهی رو بگیریم . ممنون اگر کسی اطلاعاتی داره جواب بده
تشکر کنندگان:
(2015-11-06 ساعت 22:07)reza3343 نوشته:  سلام

یک سوال داشتم من در قرعه کشی لاتاری آمریکا ثبت نام کردم ولی دیپلم فنی حرفه ای رشته کامپیوتر دارم. ومیشه 11ساله . چطور میشه از طریق اموزش پرورش مدرک پیش دانشگاهی . بگیریم که معادل 12 سال تحصیل بشود نکته مهم .در کمترین زمان ممکن این مدرک پیش دانشگاهی رو بگیریم . ممنون اگر کسی اطلاعاتی داره جواب بده

رضا جان
شما پيش دانشگاهي نرفته باشي آموزش پرورش به هيچ عنوان برات مدرك پيش صادر نميكنه،اگه منظورت اون مدركيه كه يسري از دوستان به عنوان مدرك معادل پيش ازش ياد ميكنند بايد عرض كنم كه اون مدرك هيچ كمكي به شما نميكنه،اينو مطمئن باشيد!چون فقط يه گواهيه و ارزش ديگري نداره!
حالا دوست داري يكم پياده روي كني و هزينه ميتوني همين تاپيك رو در ٢٠١٥ جستجو كني جوابتو ميگيري!
اگه شما مدرك بالاتر نداري از الان يكسال وقت داري تا نتيجه ها در بياد برو پيش تو بگير!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres
سلام
دوستان ایا میشه به جای دیپلم
تاییدیه تحصیلی از آموزش پرورش ببریم برای مصاحبه؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-07 ساعت 14:23)ثمیین نوشته:  سلام

سلام
اگر اصل مدركتون گم شده باشه و بهش دسترسي نداريد مشكلي نيست ميتونيد ارائه كنيد به سفارت!

طلب خير براي همه دوستان
(2015-11-07 ساعت 14:23)ثمیین نوشته:  سلام

سلام
اگر اصل مدركتون گم شده باشه و بهش دسترسي نداريد مشكلي نيست ميتونيد ارائه كنيد به سفارت!

طلب خير براي همه دوستان
دوستان اياسايز عكس ها بايد ٥در٥ باشد؟!

تشکر کنندگان:
(2015-11-08 ساعت 12:54)Aabearff نوشته:  دوستان اياسايز عكس ها بايد ٥در٥ باشد؟!

بلي سايز ها ٥*٥ ترجيحا بدون روتوش و خانوم ها اگه باحجاب هستند گوش ها بايد معلوم باشد!!!

طلب خير براي همه دوستان
دوستان غير از ثبت نام سي اس سي و مدارك ذكر شده در سايت فرم چك ليست را هم بايد براي انكارا پست كنيم و يا نه؟! در مورد تعداد عكس هم چيزي ننوشته است

تشکر کنندگان:
(2015-11-15 ساعت 16:10)Aabearff نوشته:  دوستان غير از ثبت نام سي اس سي و مدارك ذكر شده در سايت فرم چك ليست را هم بايد براي انكارا پست كنيم و يا نه؟! در مورد تعداد عكس هم چيزي ننوشته است

مداركتون
نامه تمكن مالي
سند ازدواج براي هر نفر يك نسخه
دو قطعه عكس ٥*٥
ثبت نام پست
(ترجيحا هم دو نسخه ترجمه كنيد اگه امكانش رو داريد چون شخصا دوستاني رو ديدم كه سفارت مداركشون رو حالا گم كرده بود يا نداشت ازشون نسخه ترجمه شده ميخواست و كپي قبول نميكرد،براي يكبرگ حدود ٨٠دلار ميپرداختند به دارالترجمه روبروي سفارت،حالا باز شما تصميم گيرنده هستيد)

تاپيك تور و سفر براي مصاحبه آنكارا رو مطالعه بفرماييد توضيحات تكميلي داده شده!

طلب خير براي همه دوستان
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺳﻨﺪاﺯﺩﻭاﺝ ﺑﺎﻳﺪﻳﻜﺴﺮﻱ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺷﻮﺩﻳادﻭﺳﺮﻱ?ﻳﻌﻨﻲ ﻳﻜﻲ ﺑﺮاﻳﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻭﻳﻜﻲ ﺑﺮاﻳﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻛﻨﻢ? ﻳﺎﺳﻔﺎﺭﺕ ﺩﻭﺗﺎﺗﺮﺟﻤﻪ ﻣﻴﺨﻮاﻥ?ﺳﻔﺎﺭﺕ اﺑﻮﻇﺒﻲ?
شماره کیس: 2016AS000033XX
تاریخ رویت قبولی:15may
کنسولگری:Abudhabi
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:20may
کارنت شدن کیس: 9october
مصاحبه:16 desember
دریافت کلیرنس:ﺧﻮﺩﻡ ﻳﻜﻀﺮﺏ ﻫﻤﺴﺮﻡ ap
دریافت ویزا:17desemberﻭﻳﺰاﻳﻪ ﺧﻮﺩﻡ
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
تشکر کنندگان:
دو سري ترجمه يعني براي هر كدام از زوجين يك نسخه

(2015-11-15 ساعت 23:09)Aabearff نوشته:  دو سري ترجمه يعني براي هر كدام از زوجين يك نسخه

ممکنه لطفاً بفرمائید مبلغ مذکور رو برای ترجمه چه مدارکی پرداخت کردید ؟
تشکر کنندگان:
شناسنامه كارت ملي كارت پايان خدمت ديپلم دبيرستان دانشنامه دكتري سند ازدواج هر كدام دو سري

تشکر کنندگان: ستوده ، golia
(2015-11-15 ساعت 23:58)Aabearff نوشته:  شناسنامه كارت ملي كارت پايان خدمت ديپلم دبيرستان دانشنامه دكتري سند ازدواج هر كدام دو سري

مدارک شناسایی و تحصیلی مربوط به یک نفر بوده یا دو نفر ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان