کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
شما نيازي به ترجمه مداراك تحصيلي وابستگان نداريد

تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-11-16 ساعت 00:13)Aabearff نوشته:  شما نيازي به ترجمه مداراك تحصيلي وابستگان نداريد

منظورتون از وابستگان ، همسر و فرزندان هستند ؟
تشکر کنندگان:
بله فقط مدارك تحصيلي برنده اصلي نياز است

تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-11-16 ساعت 00:25)Aabearff نوشته:  بله فقط مدارك تحصيلي برنده اصلي نياز است

مدارک شناسایی همسر و فرزندان چطور ؟ آیا ترجمه آنها نیاز نیست ؟
تشکر کنندگان:
مدارك شناسايي تمام افراد بايد ترجمه شود

تشکر کنندگان: j.modarres ، ستوده
(2015-11-15 ساعت 22:57)ﻋﺎﻃﻔﻪ ﭘﻴﺮﻫﺎﺩﻱ نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺳﻨﺪاﺯﺩﻭاﺝ ﺑﺎﻳﺪﻳﻜﺴﺮﻱ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺷﻮﺩﻳادﻭﺳﺮﻱ?ﻳﻌﻨﻲ ﻳﻜﻲ ﺑﺮاﻳﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻭﻳﻜﻲ ﺑﺮاﻳﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻛﻨﻢ? ﻳﺎﺳﻔﺎﺭﺕ ﺩﻭﺗﺎﺗﺮﺟﻤﻪ ﻣﻴﺨﻮاﻥ?ﺳﻔﺎﺭﺕ اﺑﻮﻇﺒﻲ?

سلام خانم پیر هادی
برای سند ازدواج حتما باید دو سری ترجمه همراه داشته باشید
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: ﻋﺎﻃﻔﻪ ﭘﻴﺮﻫﺎﺩﻱ ، matin86
دوستان من براي پست مدارك رفتم TNT هيچ پستي براي امريكا و يا سفارت هاي امريكا انجام نمي دهند

تشکر کنندگان:
(2015-11-08 ساعت 10:59)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-07 ساعت 14:23)ثمیین نوشته:  سلام
دوستان ایا میشه به جای دیپلم
تاییدیه تحصیلی از آموزش پرورش ببریم برای مصاحبه؟

سلام
اگر اصل مدركتون گم شده باشه و بهش دسترسي نداريد مشكلي نيست ميتونيد ارائه كنيد به سفارت!

سلام
ما تاييديه ديپلم رو برديم و قبول نكردن. اگر از كسي پذيرفتن لطفا بگيد دقيقا چه مهر هايي داشت.
تشکر کنندگان:
(2015-11-16 ساعت 19:13)Avin1363 نوشته:  

سلام
اگر اصل مدركتون گم شده باشه و بهش دسترسي نداريد مشكلي نيست ميتونيد ارائه كنيد به سفارت!

سلام
ما تاييديه ديپلم رو برديم و قبول نكردن. اگر از كسي پذيرفتن لطفا بگيد دقيقا چه مهر هايي داشت.
سفارت قبول نكرد؟سفارتتون كجا بوده؟من خودم مدرك مربوطه رو نديدم،نميدونم چه مهر هايي داشت ولي سفارت آنكارا يكي از دوستان چون اون دبيرستان كه سالهاي دور درس ميخوندن دگ وجود نداشته رفته بودند و تائيده آموزش و پرورش گرفته بودند،كه خب قبول كرده بودند ازشون و مطمئنا مهر آموزش پرورش داشته چون همونجا صادر ميشود!
حالا اگه منظور شما از تائيديه تحصيلي اون مدركي هست كه در ميدان فردوسي به دوستان داده ميشود بايد عرض كنم خدمتتون كه اون خير،هيچ جا اون رو قبول نميكنند!بشرطي كه ديپلم داشته باشيد و حتي ريز نمرات يا گواهي موقت باشه اصلش موجود نباشه اين تائيديه براي شما صادر ميشه چون ديپلم المثني نداره
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: matin86
(2015-11-16 ساعت 19:26)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 19:13)Avin1363 نوشته:  

سلام

سلام
سفارت قبول نكرد؟سفارتتون كجا بوده؟من خودم مدرك مربوطه رو نديدم،نميدونم چه مهر هايي داشت ولي سفارت آنكارا يكي از دوستان چون اون دبيرستان كه سالهاي دور درس ميخوندن دگ وجود نداشته رفته بودند و تائيده آموزش و پرورش گرفته بودند،كه خب قبول كرده بودند ازشون و مطمئنا مهر آموزش پرورش داشته چون همونجا صادر ميشود!
حالا اگه منظور شما از تائيديه تحصيلي اون مدركي هست كه در ميدان فردوسي به دوستان داده ميشود بايد عرض كنم خدمتتون كه اون خير،هيچ جا اون رو قبول نميكنند!بشرطي كه ديپلم داشته باشيد و حتي ريز نمرات يا گواهي موقت باشه اصلش موجود نباشه اين تائيديه براي شما صادر ميشه چون ديپلم المثني نداره
بله ، سفارت ارمنستان قبول نكرد. ديپلم مبوط به حدود ٣٠ سال پيش هست و الان ديگه مدرسشون نيست و تاييديه رو از آموزش پرورش گرفتيم كه با مهر اداره كل اموزش پرورش استان هست ، سفارت مي گه بايد مهر وزارت اموزش پرورش ويا وزارت امور خارجه هم روي اصل تادييه اضافه بشه كه هيچ كدوم قبول نمي كنند. اگر كسي بتونه راهنمايي كنه ممنون مي شم.
تشکر کنندگان:
(2015-10-10 ساعت 16:30)masoud_shj نوشته:  
(2015-10-05 ساعت 22:58)sunnyday نوشته:  
(2015-10-05 ساعت 11:17)ثمیین نوشته:  سلام و خسته نباشید
من به کمک دوستان احتیاج دارم
پدر من که تقریبا 25 سال پیش دیپلم گرفتن و الان که رفتا مدرک خودشان رو بگیرن مدرسه مدرک رو گم کرده و فقط ریز نمرات سال چهارم را به ما دادن . آیا آفیسر ما رو رد می کنن؟

دوست عزیز به منطقه آموزش و پرورش یا اداره کل مراجعه کنین و حتما یه نامه گواهی بگیرین که فلانی در فلان تاریخ در فلان مدرسه فارغالتحصیل شده و ریز نمرات رو هم بهمراه همان نامه گواهی ترجمه و به افیسر ارائه کنید و موقع مصاحبه حتما بگیر که باتوجه به مفقود شدن مدرک ، این گواهی رو گرفتیم.....
موفق باشین.......
البته شما با نشان دادن سابقه كار پدرتون، ديگه مشكلي ندارين

سلام
ما با چنين مشكلي مواجه شديم و و گواهي اموزش و پرورش كل رو قبول نكردن. اگر از شما قبول كردن مي شه بگيد گواهي تون دقيقا به چه صورتي بود؟ البته ما ريز نمرات رو هم نداريم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، من برنده شدم و مدارکم کامله ولی همسرم دیپلم نداره آیا امکانش هست به نداشتن مدرک تحصیلی همسرم گیر بدن
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان گل همراه
برای چندمین بار از همه خواهش میکنم که به سایت منتظر سرا برید و ثبت نام کنید که از آمار بچه ها ی 2016 با خبر باشیم.
بچه های 2015 خیلی بهتر عمل کردن تو این زمینه و 137 نفر ثبت نام کردن البته از 781 نفری که عضو مهاجر سرا بودن. یعنی حدود 17.5 در صد
ما الان از 437 نفر فقط 14 نفر هستیم یعنی 3 در صد
به این طریق از خود سایت مهاجر سرا میتونید منتظر سرا رو پیدا کنید:
مهاجرسرا » آمریکا » قرعه کشی گرین کارت » گرین کارت لاتاری ۲۰۱۶ » برندگان گرین کارت لاتاری ۲۰۱۶ » انجمن خصوصی برندگان ۲۰۱۶ » منتظرسرای ۲۰۱۶
ممنون از همتون
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: Hamid300
(2015-11-16 ساعت 21:05)Hamid300 نوشته:  سلام دوستان ، من برنده شدم و مدارکم کامله ولی همسرم دیپلم نداره آیا امکانش هست به نداشتن مدرک تحصیلی همسرم گیر بدن

سلام دوست من
فقط مدارک تحصیلی شخص برنده اهمیت داره
تشکر کنندگان: Hamid300
(2015-10-30 ساعت 09:43)ماندانا.م نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 12:14)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 03:44)ماندانا.م نوشته:  سلام خواهش ميكنم دوستاني كه تجربه مشابه دارن منو راهنمايي كنن،پسرمن خردادماه پيش دانشگاهي روتموم كرده الان دانشجوست براي گرفتن اصل مدرك ديپلم وپيش به دبيرستانش مراجعه كرديم گفتند يه درخواست ازدانشگاهش بياريدتامستقيما بفرستيم دانشگاه،حالا بايدچطوراصل مداركشو بگيريم؟درموردنامه ازدانشگاه ووثيقه وخروجش ازكشوراطلاعات دارم ولي مونديم اصل مداركشو چكاركنيم؟وآيا مدارك موقتش براي ادامه تحصيل اونجا ارزش داره؟

سلام

فقط مدارک تحصیلی شخص برنده مهمه و مدارک تحصیلی سایر اعضای کیس رو اصلا نیازی بهش ندارید .

سلام ممنون ازتوجهتون ولي من مدارك پسرم را براي ادامه تحصيلش در اونجا لازم دارم

سلام دوست عزیز یکی از دوستانم با پارتی مدارک شو از مدرسه گرفت اگه بتونین یک اشنا که با مدیر یا معاون یا حسابدار اونجا اشنا باشه بدون هیچ مشکلی بهتون میدن یا اینکه می تونین یک نامه اشتغال به تحصیل از دانشگاه به منظور گرفتن اصل مدرک برای دانشگاه بگیرین
ولی کی بگیرین خیلی مهمه شما دوست عزیز وقتی نامه دعوت به مصاحبه تون رو مشاهده کردید برین نامه رو از دانشگاه بگیرین و فوری ترجمه کنین مدارک و دیگه به دانشگاه ندین تا اونا بفهمن شما رفتید
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود