موضوعها: 0
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-16 ساعت 17:52)saeidfireboy67 نوشته: با سلام
مدیران عزیز لطفا جواب بدید وضعیت اورژانسی
میخوام مدارک رو برا سفارت در انکارا بفرستم اطلاعات مدارکی که باید به سفارت بفرستم هم نگاه کردم از سفارت و مدارک(نامه اول و دوم و پرینت تکمیل فرم 260 چیزی عنوان نکرده بود) یکی از دوستان میگه باید
پرینت نامه اول --نامه دوم--فرم تایید تکمیل 260فرم رو هم بفرستم؟ درسته؟!
و دومین سوال اینکه برگه contact sheet هم نوشته تو توضیحات سفارت که بفرستین ولی یک از دوستان با سابقه میگه نمی خواد
چون من کسی رو ندارم جای ادرس آمریکا خالی بزارم اشکال داره؟
سلام
مدیران جواب ندادن گفتم من در حد توان پاسختون رو بدم،
همونطور که خودتون هم گفتین هیچ جایی خواسته نشده نامه اول و دوم و پرینت تکمیل فرم 260 رو هم به همراه سایر مدارک پست کنید، ولی نهایتا اگر شما احتیاط کنید و پست کنید که ضرری نداره!! چون این ها جزو اولین مدارکی هستند که در ابتدای ورود به سفارت از شما خواسته میشه. ولی حالا شما اگر اصرار دارید، یک نسخه هم پست کنید تا خیالتون راحت تر باشه.
فرم contact sheet هم در واقع برگه ی اطلاعات تماس شماست تا اگر بعد از مصاحبه خواستند با شما تماس بگیرند، از طریق اطلاعات درج شده در این فرم با شما در تماس باشند. نمونه ی این فرم هم در همین سایت مهاجرسرا زیاد گذاشته شده. این فرم با اون آدرسی که باید در امریکا برای تحویل گرین کارت بدید تفاوت داره. برای اون آدرس، در واقع روز مصاحبه و در سفارت از شما میپرسن آیا آدرس شما برای دریافت گرین کارت، همون آدرسی هست که در فرم 260 وارد کردید یا خیر، شما هم در روز مصاحبه و هم بعد از ورود به امریکا و در فرودگاه میتونید این آدرس رو تغییر بدید.
در کل مواردی که گفتید، جزو مدارک اصلی که باید حتما 2هفته قبل به سفارت پست کنید نیستند و اصلا جای نگرانی نیست و نهایتا روز مصاحبه هر مدرکی که کم و کسر باشه از شما خواسته میشه. اما تا حد امکان آنچه رو که خواسته شده ارسال کنید.
با آرزوی موفقیت.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-16 ساعت 23:57)amirabas93 نوشته: (2016-03-16 ساعت 17:52)saeidfireboy67 نوشته: با سلام
مدیران عزیز لطفا جواب بدید وضعیت اورژانسی
میخوام مدارک رو برا سفارت در انکارا بفرستم اطلاعات مدارکی که باید به سفارت بفرستم هم نگاه کردم از سفارت و مدارک(نامه اول و دوم و پرینت تکمیل فرم 260 چیزی عنوان نکرده بود) یکی از دوستان میگه باید
پرینت نامه اول --نامه دوم--فرم تایید تکمیل 260فرم رو هم بفرستم؟ درسته؟!
و دومین سوال اینکه برگه contact sheet هم نوشته تو توضیحات سفارت که بفرستین ولی یک از دوستان با سابقه میگه نمی خواد
چون من کسی رو ندارم جای ادرس آمریکا خالی بزارم اشکال داره؟
سلام
مدیران جواب ندادن گفتم من در حد توان پاسختون رو بدم،
همونطور که خودتون هم گفتین هیچ جایی خواسته نشده نامه اول و دوم و پرینت تکمیل فرم 260 رو هم به همراه سایر مدارک پست کنید، ولی نهایتا اگر شما احتیاط کنید و پست کنید که ضرری نداره!! چون این ها جزو اولین مدارکی هستند که در ابتدای ورود به سفارت از شما خواسته میشه. ولی حالا شما اگر اصرار دارید، یک نسخه هم پست کنید تا خیالتون راحت تر باشه.
فرم contact sheet هم در واقع برگه ی اطلاعات تماس شماست تا اگر بعد از مصاحبه خواستند با شما تماس بگیرند، از طریق اطلاعات درج شده در این فرم با شما در تماس باشند. نمونه ی این فرم هم در همین سایت مهاجرسرا زیاد گذاشته شده. این فرم با اون آدرسی که باید در آمریکا برای تحویل گرین کارت بدید تفاوت داره. برای اون آدرس، در واقع روز مصاحبه و در سفارت از شما میپرسن آیا آدرس شما برای دریافت گرین کارت، همون آدرسی هست که در فرم 260 وارد کردید یا خیر، شما هم در روز مصاحبه و هم بعد از ورود به آمریکا و در فرودگاه میتونید این آدرس رو تغییر بدید.
در کل مواردی که گفتید، جزو مدارک اصلی که باید حتما 2هفته قبل به سفارت پست کنید نیستند و اصلا جای نگرانی نیست و نهایتا روز مصاحبه هر مدرکی که کم و کسر باشه از شما خواسته میشه. اما تا حد امکان آنچه رو که خواسته شده ارسال کنید.
با آرزوی موفقیت.
خیلی ممنون دوست عزیز ولی در مورد اینکه قسمت ادرس امریکا رو خالی بزارم چی؟
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
آیا اصل مدارک رو هم باید همراه ترجمه به سفارت ببریم یا ترجمه مدارک کفایت می کنه ؟؟
ممنون از دوستان
سلام
یه سوال دیگه داشتم و اون اینکه آیا مدرک تحصیلی شخص همراه هم نیاز هست که ترجمه بشه وببریم سفارت یا نه فقط مدرک تحصیلی شخص برنده کافیست؟
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-17 ساعت 01:21)saeidfireboy67 نوشته: خیلی ممنون دوست عزیز ولی در مورد اینکه قسمت ادرس آمریکا رو خالی بزارم چی؟
خواهش میکنم. ببینید این آدرس آمریکا، در واقع تا لحظه ی ورودتون قابل تغییره و توی این مرحله زیاد مهم نیست. حتی بعضی از دوستان آدرس هتلی در آمریکا رو مینویسند. اما سوال من این هستش که شما باید توی فرم DS260 این آدرس رو وارد میکردید، مگه اونجا آدرس ننوشتید؟ الان هم همون آدرسی که اون زمان وارد کردید رو بنویسید. طبق مصاحبه ی تصویری که با خانم گرو از وزارت خارجه آمریکا در این مورد سوال شده، ایشون توضیح دادن که در هر صورت باید یک آدرسی برای خودتون پیدا کنید و در فرم ها بنویسید و راهی نداره. ویدئوی این مصاحبه رو هم میتونید در یوتیوب ببینید. در کل میتونید از همین سایت بسیار خوب مهاجرسرا برای این مورد بهره بگیرید و از دوستان ساکن آمریکا کمک بگیرید. شرکت پاریزتراول هم در این خصوص خدمات شایسته ای انجام میدن که میتونید از کمکشون بهره ببرید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-17 ساعت 02:35)aminooo نوشته: با سلام
آیا اصل مدارک رو هم باید همراه ترجمه به سفارت ببریم یا ترجمه مدارک کفایت می کنه ؟؟
ممنون از دوستان
سلام
یه سوال دیگه داشتم و اون اینکه آیا مدرک تحصیلی شخص همراه هم نیاز هست که ترجمه بشه وببریم سفارت یا نه فقط مدرک تحصیلی شخص برنده کافیست؟
درود
بله دوست عزیز!! حتمــــــــــــا باید اصل مدارکتون رو هم روز مصاحبه به همراه خودتون به سفارت ببرید و به رؤیت آفیسر برسه. اما اصل مدارکتون رو بعد از بررسی و تطبیق دادن با ترجمه ها به شما برمیگردونند.
در خصوص مدارک تحصیلی شخص همراه، در واقع این مورد جزو مدارک الزامی نیست و خواسته نمیشه، امـــــا،
اما بودن دوستانی که آفیسر از همراهشون هم مدارک تحصیلی خواسته تا ببینه با آنچه که در فرم ها وارد کردند مطابقت داره یا خیر، بخصوص اگر رشته ی حساسی داشته باشند. دقیقا از یکی از دوستان بنده، مدارک و حتی ریزنمرات همسرشون رو هم گرفته و نگاه کرده. آفیسرها در این خصوص خیلی سلیقه ای عمل میکنند. در کل توصیه ی من به همه ی دوستان این هستش که تا حد ممکن دست پر به مصاحبه برید و مدارک کافی همراهتون باشه، ولی نکته ی مهمتر این هستش که هیچ یک از مدارک رو تا آفیسر از شما نخواسته بهشون ارائه ندید. دست پر به مصاحبه رفتن علاوه بر این که ریسک رو کم میکنه، خیالتون هم راحت تره و نهایتا شما میخواید 500 تومن بیشتر هزینه ی ترجمه بدید، آیا منطقی نیست الان 500 تومن بیشتر هزینه کنید ولی درعوض نقص مدرک یا AP نخورید و باعث بشه که بعدا چند برابر متحمل هزینه بشید؟؟ اگر هم تهیه مدارک تحصیلی شخص همراه سخت هستش، این رو دز نظر بگیرید که مدارک برنده ی اصلی مهم هستند و برای فرد همراه، حتی اگر مدارک تحصیلی هم بخوان، زیاد سخت نمیگیرن و حساسیت به خرج نمیدن.
براتون آرزوی موفقیت میکنم.
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2016-03-17 ساعت 15:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-17 ساعت 18:10 توسط Amir.Mansoury.)
سوال پیش آمده در دارالترجمه:
دوستان با سلام
یک سوال در دارالترجمه پیش آمده باید از شما راهنمایی بگیرم.
پیش نیاز ها را سریع میگم تا در جریان باشید.
دیپلم من هنرستان است.
دانشگاه فوق دیپلم گرفتم.
در همان دانشگاه کارشناسی میخونم که یک ترم دیگر تمام میشه.
دیپلم و فوق دیپلم را 3 روز پیش از دانشگاه گرفتم.
از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم.
از محل کارم که قبلا بودم گواهی اشتغال گرفتم.
--------------------------
امروز در دارالترجمه به من گفتند که مدرک دیپلم،کاردانی و اشتغال به تحصیل را برام ترجمه میکنند ولی مهر نمیکنند.
ترجمه غیر رسمی میکنند مثل زیر نمرات.
پرسیدم چرا!
گفتند مدرک دیپلم باید مهر وزارت آموزش و پرورش و ناحیه و ... بخوره. یعنی منظورشون پشت مدرک دیپلم بود.
روی مدرک دیپلم همه مهرها را داره و کامل است چون با همین دیپلم دانشگاه ثبت نام کردم و فارغ شدم و ...!
مدرک فوق دیپلم بنده هم پشتش مهر و تمبر داره و روش که تمامی مهرها را داره. گفت باید تو سایت وزارت علوم ثبت نام کنی کد رهگیری بگیری برای تایید!
کلا منظورش این بود مدرک دیپلم، فوق دیپلم و گواهی اشتغال به تحصیل باید مهر یا تایید وزارت علوم و آموزش و پرورش بخوره یا کد رهگیری بگیره.
گواهی اشتغال را اگر شرکت انگلیسی صادر و مهر کنه، همون را میتونم به سفارت بدم یا باید باز هم دارالترجمه کاری انجام بده؟
فکر کنم منظورم را متوجه شدید.
حالا موندم چیکار کنم!
راهنمایی کنید ممنون میشم.
❶ کيس نامبر 2016AS59XX
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❻تعداد افراد منظور در کیس 1 نفر
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
±جمع تقریبی هزینه ها 300 واکسن+300 ترجمه+150 پست مدارک به سفارت+600 دلار ویزا و مدیکال
✈ مقصد ایالت نوادا شهر لاس وگاس (برای شروع زندگی از زیر صفر!)
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-17 ساعت 11:51)amirabas93 نوشته: (2016-03-17 ساعت 01:21)saeidfireboy67 نوشته: خیلی ممنون دوست عزیز ولی در مورد اینکه قسمت ادرس آمریکا رو خالی بزارم چی؟
خواهش میکنم. ببینید این آدرس آمریکا، در واقع تا لحظه ی ورودتون قابل تغییره و توی این مرحله زیاد مهم نیست. حتی بعضی از دوستان آدرس هتلی در آمریکا رو مینویسند. اما سوال من این هستش که شما باید توی فرم DS260 این آدرس رو وارد میکردید، مگه اونجا آدرس ننوشتید؟ الان هم همون آدرسی که اون زمان وارد کردید رو بنویسید. طبق مصاحبه ی تصویری که با خانم گرو از وزارت خارجه آمریکا در این مورد سوال شده، ایشون توضیح دادن که در هر صورت باید یک آدرسی برای خودتون پیدا کنید و در فرم ها بنویسید و راهی نداره. ویدئوی این مصاحبه رو هم میتونید در یوتیوب ببینید. در کل میتونید از همین سایت بسیار خوب مهاجرسرا برای این مورد بهره بگیرید و از دوستان ساکن آمریکا کمک بگیرید. شرکت پاریزتراول هم در این خصوص خدمات شایسته ای انجام میدن که میتونید از کمکشون بهره ببرید.
موفق باشید
با سلام
من به دلیل تعطیل بودن پست ها امروز فرستادم ولی در فرم contact sheet قسمت امریکا رو خالی گذاشتم گفتم بعدن بهشون تو مصاحبه میگم
مشکلی نداره؟به نظرتون ایمیل بزنم بهشون
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-17 ساعت 15:18)saeidfireboy67 نوشته: با سلام
من به دلیل تعطیل بودن پست ها امروز فرستادم ولی در فرم contact sheet قسمت آمریکا رو خالی گذاشتم گفتم بعدن بهشون تو مصاحبه میگم
مشکلی نداره؟به نظرتون ایمیل بزنم بهشون
اگر نظر من رو میخواید، خالی نمیذاشتید بهتر بود، ولی الان به نظر من نیاز به هیچ کاری نیست. همونطور ک گفتم این آدرس رو در اصل روز مصاحبه از شما میپرسند و در فرودگاه مقصدتون هم امکان تغییر آدرس دارید. زیاد فکرتون رو درگیر نکنید. در هر صورت، این فرم جزو مدارک خیلی ضروری نیست که بخواید از این بابت نگران باشید.
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2016-03-17 ساعت 19:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-17 ساعت 19:57 توسط Amir.AA.)
(2016-03-17 ساعت 15:06)Amir.Mansoury نوشته: سوال پیش آمده در دارالترجمه:
دوستان با سلام
یک سوال در دارالترجمه پیش آمده باید از شما راهنمایی بگیرم.
پیش نیاز ها را سریع میگم تا در جریان باشید.
دیپلم من هنرستان است.
دانشگاه فوق دیپلم گرفتم.
در همان دانشگاه کارشناسی میخونم که یک ترم دیگر تمام میشه.
دیپلم و فوق دیپلم را 3 روز پیش از دانشگاه گرفتم.
از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم.
از محل کارم که قبلا بودم گواهی اشتغال گرفتم.
--------------------------
امروز در دارالترجمه به من گفتند که مدرک دیپلم،کاردانی و اشتغال به تحصیل را برام ترجمه میکنند ولی مهر نمیکنند.
ترجمه غیر رسمی میکنند مثل زیر نمرات.
پرسیدم چرا!
گفتند مدرک دیپلم باید مهر وزارت آموزش و پرورش و ناحیه و ... بخوره. یعنی منظورشون پشت مدرک دیپلم بود.
روی مدرک دیپلم همه مهرها را داره و کامل است چون با همین دیپلم دانشگاه ثبت نام کردم و فارغ شدم و ...!
مدرک فوق دیپلم بنده هم پشتش مهر و تمبر داره و روش که تمامی مهرها را داره. گفت باید تو سایت وزارت علوم ثبت نام کنی کد رهگیری بگیری برای تایید!
کلا منظورش این بود مدرک دیپلم، فوق دیپلم و گواهی اشتغال به تحصیل باید مهر یا تایید وزارت علوم و آموزش و پرورش بخوره یا کد رهگیری بگیره.
گواهی اشتغال را اگر شرکت انگلیسی صادر و مهر کنه، همون را میتونم به سفارت بدم یا باید باز هم دارالترجمه کاری انجام بده؟
فکر کنم منظورم را متوجه شدید.
حالا موندم چیکار کنم!
راهنمایی کنید ممنون میشم.
درود برشما
دوست عزیز من در مورد همین مسئله ی ترجمه ی مدارک تحصیلی، در پست شماره ی #697609 (صفحه ی قبل)، به طور کامل توضیح دادم. فکر نمیکنم بعد از مطالعه ی این پست، دیگه ابهامی بخواد باقی بمونه.
همونطور که در پست مذکور هم گفتم، دارالترجمه قانونا اگر بخواد مدارک تحصیلی شما رو ترجمه ی رسمی بکنه، باید مدارک شما حتما به تایید آموزش پرورش یا وزارت علوم برسه. این تایید شامل مهر و امضای سازمان ذیربط، تمبر و در مواردی هولوگرام و مهر برجسته هستش. خودشون در جریان هستند که چه مدارکی باید شامل چه مواردی باشه.
اما اگر شما استثنائا، برای یک یا دو مدرک تحصیلی اخیر، نتونستید تایید این سازمان ها رو بگیرید، مشکلی پیش نمیاد و از یک دارالترجمه ی معتبر که لایسنس نامبر داشته باشه بخواید مدارکتون رو توی سربرگ خودش ترجمه و مهر و امضا بکنه (ترجمه ی غیررسمی) و آفیسر از شما قبول خواهد کرد و هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد. اگر هم دوست داشتید، برای محکم کاری میتونید بگید مدرکتون رو توی سربرگ ناجیت که سربرگ رسمی و مورد تایید ایالات متحده امریکا هستش ترجمه بکنه. ترجمه در این سربرگ، نیاز به اخذ هیچ یک از تاییدیه های فوق رو نداره. با دارالترجمه ها طوری برخورد کنید که فکر کنند با یک شخص حرفه ای و مطلع روبرو هستند، چون متاسفانه یا به دلیل عدم علم خودشون و یا به دلیل منافع شخصی، از دادن اطلاعات کامل به شما جلوگیری میکنند. پست صفحه ی قبل من رو در خصوص ترجمه ی مدارک تحصیلی حتما بخونید.
در خصوص گواهی اشتغال هم، کلیه ی مدارک شما اگر به زبانی غیر از انگلیسی یا زبان رسمی کشوری که برای مصاحبه میرید باشه، باید به ترجمه برسه، پس وقتی شرکت به شما گواهی انگلیسی میده، نیاز به ترجمه نداره. فقط حتما این گواهی در سربرگ رسمی شرکت و با مهر و امضای رسمی و با ذکر تاریخ ها و شماره ی گواهی به میلادی باشه. (گرچه که با داشتن مدرک تحصیلی دیپلم 12 ساله و یا فوق دیپلم، نیاز به ارائه مدارک شغلی نیست) باز هم توصیه میکنم حتما با یک دارالترجمه ی معتبر مشورت کنید.
موفق باشید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2016-03-17 ساعت 22:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-17 ساعت 22:41 توسط Amir.Mansoury.)
(2016-03-17 ساعت 19:56)Amir.AA نوشته: (2016-03-17 ساعت 15:06)Amir.Mansoury نوشته: اما اگر شما استثنائا، برای یک یا دو مدرک تحصیلی اخیر، نتونستید تایید این سازمان ها رو بگیرید، مشکلی پیش نمیاد و از یک دارالترجمه ی معتبر که لایسنس نامبر داشته باشه بخواید مدارکتون رو توی سربرگ خودش ترجمه و مهر و امضا بکنه (ترجمه ی غیررسمی) و آفیسر از شما قبول خواهد کرد و هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.
با سلام
یک مشکلی که هست و باید ذکر بشه اینه دارالترجمه مدارک غیررسمی که روی سربرگ خودش است را فقط امضا میکنه و مهر نمیکنه!
این خودش یک مشکل هست!
❶ کيس نامبر 2016AS59XX
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
±جمع تقریبی هزینه ها 300 واکسن+300 ترجمه+150 پست مدارک به سفارت+600 دلار ویزا و مدیکال
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2016-03-17 ساعت 23:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-17 ساعت 23:35 توسط Amir.AA.)
(2016-03-17 ساعت 22:34)Amir.Mansoury نوشته: با سلام
یک مشکلی که هست و باید ذکر بشه اینه دارالترجمه مدارک غیررسمی که روی سربرگ خودش است را فقط امضا میکنه و مهر نمیکنه!
این خودش یک مشکل هست!
دارالترجمه برای ترجمه ی مدارک در سربرگ خودش، هیچ منعی نداره و من تعجب میکنم که شما میگید مهر نمیزنه. من الان نمونه ی همین ترجمه ی غیررسمی رو دارم که مهر و امضا و لایسنس نامبر مترجم و همه ی اونچه که باید داشته باشه رو داره. شدیدا توصیه میکنم به یک دارالترجمه ی دیگه مراجعه کنید. نهایتا مدرک دانشگاهتون رو توی سربرگ ناجیت ترجمه کنید. همونطور که گفتم دوست بنده همین کار رو کردند و آفیسر پذیرفت و ویزارو هم یک ضرب و بدون هیچ مشکلی گرفتند! اصلا جای نگرانی نیست.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-17 ساعت 23:04)Amir.AA نوشته: (2016-03-17 ساعت 22:34)Amir.Mansoury نوشته: با سلام
این خودش یک مشکل هست!
دارالترجمه برای ترجمه ی مدارک در سربرگ خودش، هیچ منعی نداره و من تعجب میکنم که شما میگید مهر نمیزنه. من الان نمونه ی همین ترجمه ی غیررسمی رو دارم که مهر و امضا و لایسنس نامبر مترجم و همه ی اونچه که باید داشته باشه رو داره. شدیدا توصیه میکنم به یک دارالترجمه ی دیگه مراجعه کنید. نهایتا مدرک دانشگاهتون رو توی سربرگ ناجیت ترجمه کنید. همونطور که گفتم دوست بنده همین کار رو کردند و آفیسر پذیرفت و ویزارو هم یک ضرب و بدون هیچ مشکلی گرفتند! اصلا جای نگرانی نیست.
بعد از تعطیلات مراجعه میکنم و این متن هایی که نوشتید را بهش میدم که برام مهر کنه.
سربرگ ناجیت را خودشون دارند؟
❶ کيس نامبر 2016AS59XX
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-17 ساعت 23:07)Amir.Mansoury نوشته: بعد از تعطیلات مراجعه میکنم و این متن هایی که نوشتید را بهش میدم که برام مهر کنه.
سربرگ ناجیت را خودشون دارند؟
باید مجوز استفاده از این سربرگ رو داشته باشند و یا به اصطلاح NAJIT Membership Number داشته باشند. ازشون بپرسید خودشون راهنماییتون میکنند. ولی ابدا ترجمه ی بدون مهر و امضا و درج نام و لایسنس نامبر مترجم رو با خودتون به مصاحبه نبرید. البته این توصیه ی من هستش.
موفق باشید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه كسي دارالترجمه كه تو تعطيلات باز باشه ميشناسه به من پيغام خصوصي بده ممنون ميشم
شماره کیس: 56xx ---- تاریخ رویت قبولی:May 18, 2015 ---- کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- 2015 --- کارنت شدن کیس:8فوریه مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP. : ١١،٢١،٢٢ آپريل -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم Ready : ١١،١٩،٢١ آپريل - ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یک سوال دارم.
مرک فوق دیپلم قصد دارم ترجمه کنم.
دانش نامه محسوب میشه یا گواهی نامه پایان تحصیلات؟
❶ کيس نامبر 2016AS59XX
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت