موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامی. من متأسفانه برای پیگیری گرین کارت Receipt number رو ندارم و فقط Tracking ID ها رو دارم. آیا راهی وجود داره که به کمک همین ترکینگها من شماره رسیدم رو پیدا کنم؟ آیا راهی برای پیگیری گرین کارت بوسیله ترکینگها وجود داره؟ دوستان و مدیر محترم صفحه چه راهحلی رو برای پیگیری گرین کارت پبشنهاد میدن؟ پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنونم.
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرمها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان می خواستم بپرسم در این موردی که می خوام بگم کسی تجربه ای داره یا میدونه ما چبکار کنیم بهتره؟
در کیس ما که سه نفره بود ویزای نفر اصلی اشکال تایپی داشت یعنی پسوند فامیل کیس اصلی که خانومم بود یک حرف اضافه زده بودن وقتی ما ویزاهارو گرفتیم متوجه نشدیم با همون ویزا هم اومدیم آمریکا تو فرودگاه هم کسی متوجه نشد ولی وقتی اینجا رفتیم اداره سوشیال کارمند اونجا متوجه شد و گفت این مغایرت داره با پاس حالا کدوم درسته و می خواین چطوری باشه ما هم فرم پر کردیم گفتیم پاس درسته ما هم می خوایم سوشیال طبق پاس باشه اونا هم گفتن اوکی ما استعلام میگیریمو حله فقط 4 هفته طول میکشه ما هم گفتیم اوکی. 6 هفته شد نیومد رفتیم پیگیری و اینا خلاصع بالاخره سوشیال و فرستادن ولی وقتی اومد باز دیدیم همون اشکال و داره رفتیم پرسیدیم چرا اینطوریه گفتن اداره مهاجرت به ما گفته ایتطوریه حالا بعد دو ماه گرین کارت هم اومده اونم همون اشکال و داره حالا ما نمیدونیم چییکار کنیم اطلاع بدیم یا نه همین و استفاده کنیم؟
فقط یه حرف تو پسوند فامیل اضافس
یکی از دوستان میگفت ولش کنین دیگه این اسمش تو امریکا این میشه دیگه
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطف میکنیدراهنمایی کنیدبابت سوشال (۱۶۵ دلار را قبل از ورود به امریکا واریز کردم) الان باید چکار کنم ؟ ایابایدمراجعه حصوری داشته باشم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
ما برنده 2014 هستیم و برای 15 جولای عازم لوس انجلس هستیم. قبلا گرین کارتمون را در هیوستن گرفتیم و پاس سفید گرفتیم و آمدیم تهران. اما الان با نوزادمون که اینجا به دنیا اومده داریم بر می گردیم.
کسی هست جولای بیاد لوس آنجلس؟همسفر خوبه ذاشته باشیم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی لطف میکند بابت سوشال راهنمایی کند . ۱۶۵$را0قبل از ورود پرداخت کردم ، الان حدود ۱هفته است ورود کردم .الان باید چکار کنم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-28 ساعت 18:06)sepehr007 نوشته: سلام
کسی لطف میکند بابت سوشال راهنمایی کند . ۱۶۵$را0قبل از ورود پرداخت کردم ، الان حدود ۱هفته است ورود کردم .الان باید چکار کنم
به نزدیکترین اداره سوشال مراجعه کنین و برا گرفتن سوشال نامبر اپلای کنین... توی سایتش یه فرمی هست که اگه پرش کنین و ببرین دیگه ازتون سوالی نمیکنن ولی اگه فرم نبرین یه سوال سوال مثل آدرس و مشخصات و شماره تلفن و ... ازتون میگیرن و بهتون یه رسید میدن که توش نوشته تو اون تاریخ اقدام کردین و تا دو هفته سوشالتون براتون ارسال میشه
موفق باشین
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
دریافت ویزا: یکضرب
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یادم میاد دو نفر از دوستان مثل من رسید نامبر گرین کارت رو دریافت نکرده بودن و نگران صدور گرین کارت بودن... میخوام بگم نگران نباشین گرین کارت من اومد??? پس برا شما هم میاد
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
دریافت ویزا: یکضرب