کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آقای دکتر شلغم چی؟ شلغم هم خوبه ؟ Big Grin
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، arian307 ، girl ، negi ، leila.e ، Tomas
الهه جون؟ یه اعتراف بکنم؟ منم معتاد شدم به اینجا :-) همش اینجام... هه..هه..ها..ها...یووهاهاها...
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، arian307 ، girl ، leila.e ، Tomas
راجع به ذغال مهاجرسرا تذکر داده بودم Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، arian307 ، mercedeh2011 ، girl ، leila.e ، Tomas
والا من دیگه هفته ای 1 بار به فیس بوک سر میزنم اما هر روز چندساعت اینجام. برای اینکه اینجا با هم هستیم همه و درک میکنیم مسائلی رو که
بقیه آدما خوب هضمش نمیکنن و این دوری براشون بی معنیه. گرچه نامزد جان میگه زیاد به این سایت نرو :d اما کو گوش شنوا؟ Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، girl ، leila.e ، Tomas
چرا انقدر مردا بدشون میاد زنهاشون بیان این سایت؟!!!! (الان شوهرم میاد این پستمو میخونه و از دستم عصبانی میشه)
من برم دیگه، کوپن امروزم پر شد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، shabnam.84 ، arian307 ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، girl ، leila.e ، Tomas
(2013-01-18 ساعت 00:08)mercedeh2011 نوشته:  آقای دکتر شلغم چی؟ شلغم هم خوبه ؟ Big Grin

شلغم بخارشو تنفس کنید جهت مرطوب شدن مجرای تنفسی.

خوردنش هم خوبه اما انتظار معجزه نداشته باشین.

مایعات و استراحت مهمترین عوامل هستند.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، shabnam.84 ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، girl ، leila.e ، Tomas ، سانازی
اوه اوه محمد جان شلغم تجویز نکن. :d من پنی سیلین میزنم اما شلغم مثل کابوسه برام Smile)

الهه حالا نامزد من که فارسی بلد نیست. اصلا هم هر سایتی رو چک نمیکنه

بهم میگه you dont listen, u little bad girl Big Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، arian307 ، mercedeh2011 ، girl ، mhy_1985 ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas
مرسی محمد جون خوبم....
بیا.. دیدین گفتم .. تازه مادرم میگه واسه سینه ای که درد میکنه و داغون شده بر عکس تصور عمومی شلغم مثل خنجر میمونه...
اما خوب تنفس کردنش اونم بخارش که از خوردنش بدتره... Sad
ضمن این که اسم و فامیلم رو دارین؟ Big Grin
مرسی عمو سعید... قول میدم ابرو داری کنم Smile
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، Saeedv13 ، girl ، mhy_1985 ، الهه سابق ، Tomas
(2013-01-18 ساعت 00:20)shabnam.84 نوشته:  والا من دیگه هفته ای 1 بار به FB سر میزنم اما هر روز چندساعت اینجام. برای اینکه اینجا با هم هستیم همه و درک میکنیم مسائلی رو که
بقیه آدما خوب هضمش نمیکنن و این دوری براشون بی معنیه. گرچه نامزد جان میگه زیاد به این سایت نرو :d اما کو گوش شنوا؟ Smile)

نامزد من همش میگه به جای بازیگوشی بشین همش زززززبان بخونSadRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، mhy_1985 ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، سانازی
(2013-01-18 ساعت 00:18)الهه سابق نوشته:  راجع به ذغال مهاجرسرا تذکر داده بودم Big Grin

ای بابا آبجی ؛ گفتی ولی دیـــــرررر گفتی Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، mhy_1985 ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas
(((گر چه شب تاریک است،
دل قوی دار،
سحر نزدیک است...)))
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، mhy_1985 ، الهه سابق ، Tomas
راست میگه حتما انگلیسی بخون اگه سرت شلوغ نیست و درگیر کار نیستی.
هم سرگرم میشی هم اینکه یه سری مطالب مفید برای اونجا یاد میگیری Smile تازه وقتی مشغول باشی کمتر فکر و خیال میاد سراغت

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، mercedeh2011 ، girl ، mhy_1985 ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas
(2013-01-18 ساعت 00:31)arian307 نوشته:  ...... ضمن این که اسم و فامیلم رو دارین؟ Big Grin

مــــــــــــــــبــــــــــــــــــــارکه
شما الان در مقابل تریبون قرار دارین ؛ میشه بفرمایید چه حسی دارین نسبت به صدور شناسنامه جدیدتون Smile

(2013-01-18 ساعت 00:38)shabnam.84 نوشته:  راست میگه حتما انگلیسی بخون اگه سرت شلوغ نیست و درگیر کار نیستی.
هم سرگرم میشی هم اینکه یه سری مطالب مفید برای اونجا یاد میگیری Smile تازه وقتی مشغول باشی کمتر فکر و خیال میاد سراغت

من چی ؟ منم به نظرتون زبان بخونم؟
الان که دیگه هیچی تو کله ام نمیره
همونایی رو هم که خونده بودم یادم رفته ... به جاش دارم میرم دیکشنری گویا بخرم برای مادربزرگ شوهرم Big Grin شاید به درد منم خورد
بچه ها امشب گل سنگم رو دیدین .... انوشیروان روحانی هم داشت پیانوش رو میزد ؛ مثل همون شونصد سال پیشی .... آخـــــی چقدر قشنگ بود؛ یاد خاطرات خیلی دور افتادم
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، mhy_1985 ، الهه سابق ، kamela ، leila.e ، Tomas
مرسده به خاطر این اسم و فامیل جدید هم که شده دیگه سعی میکنه هر طوری هست آبرو داری کنه :d

باید فامیلش و تغییر بده تو شناسنامه Tongue

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، arian307 ، mhy_1985 ، girl ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas
(2013-01-18 ساعت 00:38)shabnam.84 نوشته:  راست میگه حتما انگلیسی بخون اگه سرت شلوغ نیست و درگیر کار نیستی.

سر کار نمیرم ، ولی کلاس زبان هم نمیرم، خودم دارم میخونم با این سی دی های آموزش زبان نصرت که یکی میگه خوبه یکی میگه خوب نیست...Sad
نمیدونم دیگه!!!Sad

(2013-01-18 ساعت 00:31)arian307 نوشته:  مرسی محمد جون خوبم....
بیا.. دیدین گفتم .. تازه مادرم میگه واسه سینه ای که درد میکنه و داغون شده بر عکس تصور عمومی شلغم مثل خنجر میمونه...
اما خوب تنفس کردنش اونم بخارش که از خوردنش بدتره... Sad
ضمن این که اسم و فامیلم رو دارین؟ Big Grin

تبرریک به آقای با ارادهRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mhy_1985 ، girl ، الهه سابق ، Tomas