کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-01-18 ساعت 00:39)mercedeh2011 نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 00:31)arian307 نوشته:  

مــــــــــــــــبــــــــــــــــــــارکه
شما الان در مقابل تریبون قرار دارین ؛ میشه بفرمایید چه حسی دارین نسبت به صدور شناسنامه جدیدتون Smile

مرسدهههه میدونم که انقدر ویزا بت ساخته که به میکروفون گفتی تیریبون Big Grin..Rolleyes
تازه شناسنامم رو عکس دار هم کردم...Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، girl ، NedaE ، dinadino228 ، الهه سابق ، negi ، leila.e ، Tomas
(2013-01-18 ساعت 00:31)arian307 نوشته:  مرسی محمد جون خوبم....
بیا.. دیدین گفتم .. تازه مادرم میگه واسه سینه ای که درد میکنه و داغون شده بر عکس تصور عمومی شلغم مثل خنجر میمونه...
اما خوب تنفس کردنش اونم بخارش که از خوردنش بدتره... Sad
ضمن این که اسم و فامیلم رو دارین؟ Big Grin
مرسی عمو سعید... قول میدم ابرو داری کنم Smile

دقیقا آرین درست گفت، اگه سینه درد دارین از تنفس بخار خودداری کنید. اما اگه سرماخوردگی تون عمومیه و دچار خشکی مجرای تنفسی هستین. تنفس بخور و یا بخار بد نیست. من هم اعتقادی به شلغم ندارم. اما خوب گیاهه و خوردنش ضرری نداره مخصوصا اگه کمی گرم باشه.

موفق باشین/
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، dinadino228 ، arian307 ، الهه سابق ، Tomas
1-همانا هیچی بدتر از این نیست که نامزد آدم فرسنگ ها اون طرف تر،یه آدمِ ساده و مهربون امریکایی باشه که دروغ هم بلد نیست ولی یکی از دوستای
صمیمی اش یه دختر ایرانی حسود , ع و ض ی باشه :| :| :| دور از جون دوستای گل مهاجرسرایی،آخه چرا بیشتر دخترای ایرانی اینهمههههه عقده دارن :'( :'(
خدا رو شکر که از اصالت ایرانی فقط دروغگویی و غیبت و بدجنسی رو حفظ میکنن از آمریکایی شدن هم فقط طرز لباس پوشیدن و ارایش کردنِ یه طبقه ی خاص بی کلاس رو یاد میگیرن. ببخشید بچه ها اعصابم خیلی داغووون بود :|

2-آرین تاریخ بیشتر میگی بهم از پروسه ات؟ کی و بعد از چند ماه پرونده ات در uscis اپرو شد؟ یا امضات رو کامل کن Tongue
عکست خیلی خوب شده Smile))

3-جووودی واست دعا میکنم یک ضرب بگیری ویزارو :*

4-مرسده تا May میتونی بری بعد از May اونوقت ویزای 3 ماهه داری؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، poram ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، سانازی
ممنونم ندا جان Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985
(2013-01-18 ساعت 01:29)NedaE نوشته:  1-همانا هیچی بدتر از این نیست که نامزد آدم فرسنگ ها اون طرف تر،یه آدمِ ساده و مهربون آمریکایی باشه که دروغ هم بلد نیست ولی یکی از دوستای
صمیمی اش یه دختر ایرانی حسود , ع و ض ی باشه :| :| :| دور از جون دوستای گل مهاجرسرایی،آخه چرا بیشتر دخترای ایرانی اینهمههههه عقده دارن :'( :'(
خدا رو شکر که از اصالت ایرانی فقط دروغگویی و غیبت و بدجنسی رو حفظ میکنن از آمریکایی شدن هم فقط طرز لباس پوشیدن و ارایش کردنِ یه طبقه ی خاص بی کلاس رو یاد میگیرن. ببخشید بچه ها اعصابم خیلی داغووون بود :|

2-آرین تاریخ بیشتر میگی بهم از پروسه ات؟ کی و بعد از چند ماه پرونده ات در uscis اپرو شد؟ یا امضات رو کامل کن Tongue

آی گفتی ندا. دور از جون بچه های اینجا این چیزایی که میگی خصلت خیلی ها هستش. خدا رو شکر خیالم از نامزدم راحته. انقدر بهش اعتماد دارم.
توهم مطمئن باش و خیالت راحت از نامزدت چون وقتی کسی و انتخاب میکنن
و تصمیم به ازدواج میگیرن دیکه کسی نمیتونه دلشون و ببره Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، poram ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، سانازی
یعنی خدا هیچکس رو گرفتار ادم بیخیال نکنه!! خیلی اعصابم خوردههه! بعد از این همه انتظار زنگ زدم بهش میگم بیا هماهنگ کنیم برناممونو میگه استرس ایجاد نکن همه چیز درست میشه!! من میام میریم مصاحبتو انجام میدی ویزاتو میگیری میای اینجا.. همین. اینکه برنامه ریزی نداره! صورتم داغ شده از عصبانیت که چرا یه ادم باید اینقدر خونسرد باشه..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، poram ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، سانازی
(2013-01-18 ساعت 02:00)girl نوشته:  یعنی خدا هیچکس رو گرفتار ادم بیخیال نکنه!! خیلی اعصابم خوردههه! بعد از این همه انتظار زنگ زدم بهش میگم بیا هماهنگ کنیم برناممونو میگه استرس ایجاد نکن همه چیز درست میشه!! من میام میریم مصاحبتو انجام میدی ویزاتو میگیری میای اینجا.. همین. اینکه برنامه ریزی نداره! صورتم داغ شده از عصبانیت که چرا یه ادم باید اینقدر خونسرد باشه..

ای بابا امشب اعصاب تو هم خورده Sad
منم یکم مشکل تو رو دارم،نامزدم بی نهاااایت خونسرده،ولی من عادت دارم واسه همه چیز از قبل برنامه ریزی کنم.:| اوایلش روانی میشدم از خونسردیش ولی بعدش به این نتیجه رسیدم فقط و فقط راهش انعطاف هستش.منعطف شدم(انعطاف پذیری هایم را ذکر کردم به موقع اش،به قول معروف غیر مستقیم به روش آوردم)، یاد گرفت منعطف شد یکم (مدیونی اگه فکر کنی بیشتر از یکمممم تغییر کرد!!!!! ) Big Grin
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، سانازی
خیلی اعصابم خورد شد.. من این همه منتظر این روزا بودم حالا باید ناراحت بشم!! اخه واقعا برنامه ریزی نمیخواد؟ شاید من بزرگش کردم خیلی نمیدونم!!

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985
عزیزم قرار شد عروسی بگیری یا نه بالاخره؟ (دقت کردین من 2 ساعت پیش خداحافظی کردم؟ Big Grin)
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985
خوب همین دیگه.. اصلا نمیدونم قراره چکار کنیم! بعد میگه برنامه ریزی نیاز نداریم.. واقعا نمیدونم چی بگم!
کلا 20 روز وقت دارم.. نه بلیط گرفتیم.. نه هتل رزرو کردیم. نه وقت دکتر گرفتیم.

اصلا نمیدنوم میخواد بیاد ایران بعد بریم اونجا یا میخواد اونجا همدیگرو ببینیم!!! هیچ کاری نمیکنم که یاد بگیره باید برای هر کاری برنامه ریزی کرد.. ما دقیقا برعکس خواهرم و شوهرشیم.. خواهر من بیخیاااال شوهرش همیشه داره حرص میخوره مثل من!!

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، سانازی
عزیزم گرفتن وقت دکتر و رزرو هتل بلیط که توی 2-3 روز هم انجام میشه. اصلا بیا و با تور برو که راحت باشی و نخوای جدا جدا بگیری.
فقط میمونه عروسی که بعید میدونم قبل از رفتن به مصاحبه بتونی عروسی بگیری. ب
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985
(2013-01-18 ساعت 01:29)NedaE نوشته:  1-همانا هیچی بدتر از این نیست که نامزد آدم فرسنگ ها اون طرف تر،یه آدمِ ساده و مهربون آمریکایی باشه که دروغ هم بلد نیست ولی یکی از دوستای

وای که الان یه حلقه گل مینداختم گردنت بخاطر این چیزی که نوشتی ، کاملا باهات موافقم ، اگه نظر من رو میخوای اصلا روحیت رو خراب نکن و شاد تر و مهربون تر از قبل یاش ...دشمنت رو به هدفش نزدیک نکن
بچه ها شما ها که اینقدر همو می شناسین و با هم همربونین دوست جدید نمیخواین؟ با ما دوست نمیشین؟ اسم من پوران اینجا فقط گیرل و شبنم و الهه سابق رو میشناسم و عمو سعید
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، dinadino228 ، NedaE ، mhy_1985 ، سانازی ، mercedeh2011 ، shabnam.84
پوران جان به جمع ما خوش اومدی Smile
اینجا همه باهم دوستن و همه به فکر هم هستن. جای خوبی رو تو این سایت انتخاب کردی Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، NedaE ، mhy_1985 ، poram ، shabnam.84
اره الهه.. دیگه وقت نمیکنیم قبل از مصاحبه کاری کنیم.. ایشالا همه چیز به خبر و خوشی تموم بشه Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، mhy_1985 ، shabnam.84
بچه ها من به یک کمک فوری نیاز دارم
شوهر من میخواد اونجا خودشو بیمه کنه، حالا دیده توی پلن هایی که شرکت های بیمه ارائه میدن، علاوه بر هزینه ماهانه که باید پرداخت کنه، یه مبلغی هست بنام دیداکتبل که از 1000 دلار تا 10000 دلار در سال متغیره.
ما نفهمیدیم این دیداکتبل چیه؟ یعنی هم باید ماهانه پول بدیم و هم یه پول قلنبه اولش بدیم؟ اون پولو آخرش بهمون برمیگردونن؟
یه چیز دیگه اینکه وقتی بعنوان زن و شوهر اپلای میکنه قیمتها بجای 2 برابر، یهو 4-5 برابر میشه. امکانش هست جدا جدا بیمه کنیم خودمونو یا باید حتما بعنوان زن و شوهر اپلای کنیم
تور.خدا واسم بپرسید بچه ها. مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، Tomas ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، mhy_1985 ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان