موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
1-همانا هیچی بدتر از این نیست که نامزد آدم فرسنگ ها اون طرف تر،یه آدمِ ساده و مهربون امریکایی باشه که دروغ هم بلد نیست ولی یکی از دوستای
صمیمی اش یه دختر ایرانی حسود , ع و ض ی باشه :| :| :| دور از جون دوستای گل مهاجرسرایی،آخه چرا بیشتر دخترای ایرانی اینهمههههه عقده دارن :'( :'(
خدا رو شکر که از اصالت ایرانی فقط دروغگویی و غیبت و بدجنسی رو حفظ میکنن از آمریکایی شدن هم فقط طرز لباس پوشیدن و ارایش کردنِ یه طبقه ی خاص بی کلاس رو یاد میگیرن. ببخشید بچه ها اعصابم خیلی داغووون بود :|
2-آرین تاریخ بیشتر میگی بهم از پروسه ات؟ کی و بعد از چند ماه پرونده ات در uscis اپرو شد؟ یا امضات رو کامل کن
عکست خیلی خوب شده ))
3-جووودی واست دعا میکنم یک ضرب بگیری ویزارو :*
4-مرسده تا May میتونی بری بعد از May اونوقت ویزای 3 ماهه داری؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم ندا جان
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-18 ساعت 01:29)NedaE نوشته: 1-همانا هیچی بدتر از این نیست که نامزد آدم فرسنگ ها اون طرف تر،یه آدمِ ساده و مهربون آمریکایی باشه که دروغ هم بلد نیست ولی یکی از دوستای
صمیمی اش یه دختر ایرانی حسود , ع و ض ی باشه :| :| :| دور از جون دوستای گل مهاجرسرایی،آخه چرا بیشتر دخترای ایرانی اینهمههههه عقده دارن :'( :'(
خدا رو شکر که از اصالت ایرانی فقط دروغگویی و غیبت و بدجنسی رو حفظ میکنن از آمریکایی شدن هم فقط طرز لباس پوشیدن و ارایش کردنِ یه طبقه ی خاص بی کلاس رو یاد میگیرن. ببخشید بچه ها اعصابم خیلی داغووون بود :|
2-آرین تاریخ بیشتر میگی بهم از پروسه ات؟ کی و بعد از چند ماه پرونده ات در uscis اپرو شد؟ یا امضات رو کامل کن
عکست خیلی خوب شده ))
3-جووودی واست دعا میکنم یک ضرب بگیری ویزارو :*
4-مرسده تا May میتونی بری بعد از May اونوقت ویزای 3 ماهه داری؟
آی گفتی ندا. دور از جون بچه های اینجا این چیزایی که میگی خصلت خیلی ها هستش. خدا رو شکر خیالم از نامزدم راحته. انقدر بهش اعتماد دارم.
توهم مطمئن باش و خیالت راحت از نامزدت چون وقتی کسی و انتخاب میکنن
و تصمیم به ازدواج میگیرن دیکه کسی نمیتونه دلشون و ببره
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی خدا هیچکس رو گرفتار ادم بیخیال نکنه!! خیلی اعصابم خوردههه! بعد از این همه انتظار زنگ زدم بهش میگم بیا هماهنگ کنیم برناممونو میگه استرس ایجاد نکن همه چیز درست میشه!! من میام میریم مصاحبتو انجام میدی ویزاتو میگیری میای اینجا.. همین. اینکه برنامه ریزی نداره! صورتم داغ شده از عصبانیت که چرا یه ادم باید اینقدر خونسرد باشه..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 02:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-18 ساعت 02:33 توسط NedaE.)
(2013-01-18 ساعت 02:00)girl نوشته: یعنی خدا هیچکس رو گرفتار ادم بیخیال نکنه!! خیلی اعصابم خوردههه! بعد از این همه انتظار زنگ زدم بهش میگم بیا هماهنگ کنیم برناممونو میگه استرس ایجاد نکن همه چیز درست میشه!! من میام میریم مصاحبتو انجام میدی ویزاتو میگیری میای اینجا.. همین. اینکه برنامه ریزی نداره! صورتم داغ شده از عصبانیت که چرا یه ادم باید اینقدر خونسرد باشه..
ای بابا امشب اعصاب تو هم خورده
منم یکم مشکل تو رو دارم،نامزدم بی نهاااایت خونسرده،ولی من عادت دارم واسه همه چیز از قبل برنامه ریزی کنم.:| اوایلش روانی میشدم از خونسردیش ولی بعدش به این نتیجه رسیدم فقط و فقط راهش انعطاف هستش.منعطف شدم(انعطاف پذیری هایم را ذکر کردم به موقع اش،به قول معروف غیر مستقیم به روش آوردم)، یاد گرفت منعطف شد یکم (مدیونی اگه فکر کنی بیشتر از یکمممم تغییر کرد!!!!! )
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی اعصابم خورد شد.. من این همه منتظر این روزا بودم حالا باید ناراحت بشم!! اخه واقعا برنامه ریزی نمیخواد؟ شاید من بزرگش کردم خیلی نمیدونم!!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم قرار شد عروسی بگیری یا نه بالاخره؟ (دقت کردین من 2 ساعت پیش خداحافظی کردم؟ )
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 03:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-18 ساعت 03:15 توسط girl.)
خوب همین دیگه.. اصلا نمیدونم قراره چکار کنیم! بعد میگه برنامه ریزی نیاز نداریم.. واقعا نمیدونم چی بگم!
کلا 20 روز وقت دارم.. نه بلیط گرفتیم.. نه هتل رزرو کردیم. نه وقت دکتر گرفتیم.
اصلا نمیدنوم میخواد بیاد ایران بعد بریم اونجا یا میخواد اونجا همدیگرو ببینیم!!! هیچ کاری نمیکنم که یاد بگیره باید برای هر کاری برنامه ریزی کرد.. ما دقیقا برعکس خواهرم و شوهرشیم.. خواهر من بیخیاااال شوهرش همیشه داره حرص میخوره مثل من!!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم گرفتن وقت دکتر و رزرو هتل بلیط که توی 2-3 روز هم انجام میشه. اصلا بیا و با تور برو که راحت باشی و نخوای جدا جدا بگیری.
فقط میمونه عروسی که بعید میدونم قبل از رفتن به مصاحبه بتونی عروسی بگیری. ب
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
پوران جان به جمع ما خوش اومدی
اینجا همه باهم دوستن و همه به فکر هم هستن. جای خوبی رو تو این سایت انتخاب کردی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اره الهه.. دیگه وقت نمیکنیم قبل از مصاحبه کاری کنیم.. ایشالا همه چیز به خبر و خوشی تموم بشه
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من به یک کمک فوری نیاز دارم
شوهر من میخواد اونجا خودشو بیمه کنه، حالا دیده توی پلن هایی که شرکت های بیمه ارائه میدن، علاوه بر هزینه ماهانه که باید پرداخت کنه، یه مبلغی هست بنام دیداکتبل که از 1000 دلار تا 10000 دلار در سال متغیره.
ما نفهمیدیم این دیداکتبل چیه؟ یعنی هم باید ماهانه پول بدیم و هم یه پول قلنبه اولش بدیم؟ اون پولو آخرش بهمون برمیگردونن؟
یه چیز دیگه اینکه وقتی بعنوان زن و شوهر اپلای میکنه قیمتها بجای 2 برابر، یهو 4-5 برابر میشه. امکانش هست جدا جدا بیمه کنیم خودمونو یا باید حتما بعنوان زن و شوهر اپلای کنیم
تور.خدا واسم بپرسید بچه ها. مرسی