موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
رویا جان ببین اگه ازش جدا بشی برگردی ایران، به همه بگو من واقعا تحمل غربتو نداشتم. شوهرم مرد خوبی خوب ولی من داشتم توی غربت دق میکردم. به پدر و مادرت هم همینو بگو. لازم نیست کسی مشکلاتتو بفهمه. اینجوری احساس سرشکستگی نمیکنی. بگو انقدر غربت بهم فشار آورد که تصمیم گرفتم برگردم ایران. بگو شوهرم بنده خدا حق داشت، اون که نمیتونست بعد از اینهمه سال زندگی توی آمریکا پاشه بخاطر من بیاد اینجا زندگی کنه. واسه همین دیدیم بهتره جدا بشیم.
اگه چیزایی که میگی صددرصد حقیقت داشته باشه و ناشی از عصبانیتت نیست، اشتباه نکن و جدا شو.
میدونم حرف مردم آدمو داغون میکنه ولی همون مردم هم حداکثر 1 سال بعد دهنشونو میبندن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
وای چجوری بسازمش تا اون نخواد کمکی به رابطه کنه نمیشه! یه دست صدا نداره .. اون همه چیزو سپرده به زمان منم میخوام همین کارو کنم. حالا رابطمون از این بدترم میشه چون من تازه دست کشیدم ازش!! تنها چیزی که الان میتونه به رابطمون کمک کنه اینه که کارم درست شه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
وای رویا جان. خیلی ناراحت شدم. منم با بچه ها موافقم ازش شکایت کن. تو که برده ی این مرد نیستی. اگه انقدر اذیتت میکنه ازش جدا بشو. احتیاجی هم نیست به ایران برگردی. خودت کار میکنی و روی پای خودت می ایستی مثل خیلی ها که این کار و انجام میدن. شاید مشکل اینه که فکر میکنی نمی تونی تنهایی از پس مشکلاتت بربیای. مطمئنا سختی داره اما میتونی. واقعا برات دعا میکنم که خدا کمکت کنه و زندگیت خوب بشه هرطوری که هست حتی با وجود
جدا شدن. خودت برای زندگیت تماس بگیر چون بقیه تو زندگی و شرایط تو نیستن برای همین نظر خودشون رو میدن.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم چی بگم. با این اوضاع فقط برات دعا میکنم که دوباره خوشی و آرامش برگرده به زندگیت عزیزم. اما مطمئن باش راهی پیدا میشه و فقط امیدت رو از دست نده و مبارزه کن.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رویا من دارم تو شوک زندگی میکنم! حالا ماجرای خودم به کنار ماجرای شما هم روش. نمیفهمم چرا آدما قدر خوشبختیشون رو نمیدونن. مردی که میتونه خودشم تو آرامش باشه وقتی تو آرومی چرا اینجوری میکنه؟ آخه تو سه ماه اینهمه فاجعه؟! چطور به خودش همچین اجازه ای میده که هم زندگیه خودشو داغون کنه و هم مال یک سری افراد دیگه رو.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
رویا جان گلم، تو مطمئنی با کس دیگه ای رابطه داره؟ شاید خواسته لجتو درآره. آخه مگه به همین راحتی کسی اعتراف میکنه؟ معلومه که درکت میکنم عزیزم. ببین تو مگه نمیگی عشق آمریکا بودی؟ خوب، حالا به آمریکا رسیدی. فرض کن مجرد بودی، اونجا برنامه ای داشتی؟ اگه آره که میتونی جدا شی و به برنامه های خودت برسی و ایران هم برنگردی. اصلا فکر کن این مردی که داره اینهمه اذیتت میکنه شده نردبان ترقی تو. فکر کن مثل بعضی از آدما ازدواج مصلحتی کردی که فقط بیای آمریکا. خوب در این صورت بازم نمیتونی جدا بشی؟
اصلا بحثاتون سر چیه؟ خیلی اختلاف سنی دارین یا کم؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آخه رویا جان این که نشد چاره کار، من بخدا قسم میفهمم چی میگی و میدونم از ته دل داری اینارو میگی. ولی واقعا برنامت چیه؟ فعلا که ظاهرا مجبوری باهاش زندگی کنی. اونجا سر کار میری؟ اوقاتتو چطور میگذرونی؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
آخه مادرت هم اگه بفهمه جدا شدی دزسته ناراحت میشن اما اگه بدونه تو در عذاب بودی و اینجوری راحت شدی آزوم میگیره. همه ی پدر مادرا فقط خوشبختی
و ارامش بچه ها رو میخوان. باز هم تو بهتر میدونی چون ما تو جزئیات زندگیت نیستیم.اما هر کمکی ازمون برمیاد برات انجام میدیم.اما منم باز میگم تو زندگی
خودت رو بساز.الهه هم دقیقا حرف منو میزنه. خودت رو نباز. مرگ هم طلب نکن.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ای وای، چقدر سخته رویا، بخدا خیلی ناراحتم. هیچ دوستی، آشنایی، فامیلی نداری که بتونی حرفتو بهش بزنی؟ مشورتی بگیری؟ هیچ کس؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خودت هیچ فکری به ذهنت نمیرسه؟ خانواده شوهرتم که احتمالا نمیشه روشون حساب کرد. ولی من هرچی فکر میکنم میبینم به قول شبنم پدر و مادرت صلاحتو میخوان و حاضر نیستن بخاطر حرف مردم دخترشون توی غربت عذاب بکشه. ببین جلوی ضررو از هر جا بگیری نفعه دختر
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-30 ساعت 06:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-30 ساعت 06:31 توسط الهه سابق.)
رویا جان، یه سایتی هست که مثل مهاجرسراکاربر خیلی زیاد داره. کار این سایت ارائه مشاوره ازدواج، طلاق و بخصوص مشاوره در زمینه مشکلات زن و شوهرهاست. سایت خیلی خوبیه. اونجا هم عین مهاجرسرا همه بدون چشمداشت به هم کمک میکنن. من زیاد میرفتم توی اون سایت قبلا ها. معمولا هم مشاوره های خیلی خوبی میدن. مدیران سایت هم اکثرا مشاور خانواده ان. به نظرم بد نیست یه سر بزنی. تازه وقتی میری اونجا و مشکلات زن و شوهرهای دیگه رو میخونی میبینی واااااای! مردم چقدر بدبختی دارن بخدا
با اجازه مدیران سایت:
www.hamdardi.net
به خصوص این دو انجمنی که لینکاشو واست میذارم:
http://www.hamdardi.net/forum-23.html
http://www.hamdardi.net/forum-24.html
راستی من 2،3 روزی نیستم. برگشتم بازم با هم درددل میکنیم
فقط عزیزم اگه رفتی توی این سایت، حتما باید به فارسی تایپ کنی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببين رويا جون از الان ذهن پدر مادرتو اماده كن.اين تصور رو براشون نساز كه همه چى خوبه و ارومه.به خدا هيچ پدر مادرى زجر بچه شون رو نميخواد.من اينو به نيلو هم گفتم،هرچقدر كه اينجا پدر و مادرت نگرانتن وقتى خارج از كشور باشى ده برابر بدتر ميشه.نگران نباش،راستشو بهشون بگو،ببين اونا چى پيشنهاد ميدن
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام رويا جان، اين چه زندگيه برا خودت ساختي، دستات رو بزن به زانوات و بلند شو، واقعا از همين سايتها و مشاوره ها كمك بگير، اون ديونه رو بشون سرجاش
رويا اگر هم جدا شدي ايران به دردت نميخوره، همونجا بمون، كار كن و زندگي كن
تو فكر نكن بدبخت ترين ادمي، من ادمي رو ميشناختم دقيقا شرايط تو رو داشت و شوهرش بسيار پرمدعا، بعد از چندسال اين ازش جدا شد، دقيقا ٢ سال بعد از طلاق مرده سرطان گرفت و با فضاحت تمام ازين حلاليت ميخواست و درنهايت فوت كرد.
خودتو ازين جهنم بكش بيرون
حتما يه راه حلي وجود داره، ميگن اگه قراربود قفلها باز نشن كليدها ساخته نميشدن، دنبال كليدت بگرد. موفق باشي
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام ROYA عزیز.اصلا جای نگرانی نداره.به جای اینکه به فکر مرگ شوهرت باشی.فکر اساسی بکن و محکم قدم بردار. باز جای شکرش باقیه که شما دسترسی به اینترنت و تلفن داری. کشوری داری زندگی میکنی به زن خیلی اهمیت میدن و باکسانی که خیانت میکنن به شدت برخورد میشه.شما اگه حتی دیدی که همسرتون در حضور شما و یا جای که شما مطمئن هستید با کسی رابطه دارن همون لحظه با ۹۱۱ تماس بگیرید و بگید همسرتون به شما داره خیانت میکنه.تا اونجا که من شنیدم باز هم مطمئن نیستم در چنین مواردی طلاق شخص رو خود دولت میده و بیشتر از ۷۰ درصد دارایی به کسی که خیانت نکرده میرسه.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+