موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
عزیم اگه میشه انگلیسیشو بنویس که به همسرم اس برم بپرسم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 04:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-18 ساعت 14:27 توسط الهه سابق.)
deductible
مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی. حالا که داری زحمت میکشی، میشه بپرسی که جدا جدا هم میشه بیمه کنیم یا مجبوریم دونفری اپلای کنیم؟
مرسی گلم
بچه ها من واقعا دیگه برم بخوابم
الانم با شوهرم اسکایپ بودم، چشمام دیگه واقعا باز نمیشه
شب خوششششششششش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 04:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-18 ساعت 04:27 توسط kamela.)
بچه ها ماجرای این شهر جن زده چی هست؟؟چرا من این چیزا رو نمیتونم ببینم که بخونم؟؟در ضمن من هم شلغم دوست دارم...همه جورش رو..باورتون نمیشه که دختر 3سالم ماشاالاه مثل تانک شلغم میخوره...به نظر من خیلی چیز خوبی..من هر وقت سرما میخورم خیلی زود خوبم میکنه...شوهر من هم 2 روزه شدیدا سرما خورده و من هم شدیداااا در حال رسیدگی بهش...ولی از دیروز اینقدر بهش شلغم دادم که الان دیگه خوووووبه خوبه..بچه ها به محض اینکه احساس سرما خوردگی میکنید و یا به محض اینکه امپول انفولانزا زدید(حتی قبل از زدن واکسنش)سریعا دوتا ادلت کلد با هم بخورید..باور کنید کاملا پیش گیری میکنه...من الان مدت هاست با این روش گووووش شیطون کرررر سرما نخوردم...همین 2روز پیش تا شوهرم سرما خورد من 2تا باهم خوردم تا ازش نگیرم...به دخترم هم شربتش رو میدم..مرسده جوون من دیکشنری سخن گو دارم...خیلی بهت کمک میکنه و جاهایی که در امریکا گیر میکنی کمک خیلی خوبی هست...به همه پیشنهاد میکنم قبل از رفتن یکی بگیرن.....گررررل عزیزم چه احساس قشنگیی...یاد روزای اول دوستیم با شوهرم افتادم که حتی اسمش رو روم نمیشد صدا بزنم.....ولی مطمین باش این خجالت حداکثر مال 2 روزه...
الاهه جون شدیدا استراحت کن و امیدوارم زود خوب بشی عزیزم
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جون بهش اس دادم ولی فکر کنم خطش مشکل داره نمیتونه جواب بده تا شب صحبت میکنیم حتما, بازم میپرسم ازش.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ندا جون من اصلا به دوستام نگفتم ، یعنی راستش هنوز به خیلی از فامیلام هم نگفتم ، نامزدم هم هی غر میزنه که چرا اونو مخفی میکنم ، فکر میکنه شاید بازم خواستگار دارم یا ........... نمیدونم چی تو ذهنشه ، بهش حق میدم ولی انقدر از دوست و فامیل بهم ضربه خورده که اینبار گفتم میرم اونجا ازدواج کردم به مامانم میگم به بقیه اونایی که نمیدونن بگه همونجا یکی رو دید و ازدواج کرد ، از دوستای خوبم هم که نگم بهتره ، به ظاهر همه آرزوی خوشبختیت رو دارن ولی به محض اینکه میفهمن خوشحالی و داری به خوشبختی نزدیک میشی .........................
ای وای از این روزگار بد
.........................................
ایشون دوست من نیستند،دوست نامزدمه.
منم به بیشترِ دوستام و فامیل هنوز نگفتم ولی از طرفی هم هرچی فکر میکنم نمیشه از اون روش استفاده کنم که برم و... بعدا خانواده ام به بقیه همینجوری بگن همونجا یکی رو دید ازدواج کرد. به قول rs عزیز،فقط کافیه مثلا بگی پذیرش دانشگاه گرفتی،ملت همه کار و زندگی رو رها میکنن میگردن ببینن اسمت تو کدوم دانشگاه است!! )
من واقعا هنوز هیچ ایده ای ندارم که چجوری بگم بهتره. آخه فامیلای نزدیکمم اکثرشون ببخشید فضول هستند و به همه کارری کار دارن :| شرایط بدی شده که توضیحشم سخته!
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم مچبور بودیم به همه بگیم و واقعااااا دیوونم کردن تو این 2 سال. اول که نامزد شدیم همه گفتن بخاطر امریکا شوهر کرد بعد که شوهرم رفت برای من اپلای کنه گفتن ولش کرد رفت و دیگه نمیاد و چقدرررر با تمسخر با من حرف زدن چقدر حرف شنیدم.. حرفایی که یه زندگی رو از هم میپاشه, ناراحتم میشدم گریه میکردم ولی هدف داشتم و اونم این بود که یه زندگی خوب با شوهرم داشته باشم.. هیچوقت اون حرفارو بهش انتقال ندادم ولی خوب اخلاقم باهاش تغییر میکرد ودست خودمم نبود.. ولی میگذره. فقط تنها کاری که باید کنید اینه که بزنید تو پرشون و در جواب حرفاشون ناراحتشون کنید.. مثلا خاله من هر بار منو میدید ازم میپرسید شوهرت دوست داره؟ حالا فکر میکنی رفتی اونجا میتونی دووم بیاری تنهات نمیذاره شوهرت؟ یبار بهش گفتم خاله من تا حالا تو زندگی شما دخالت کردم؟ سؤال شما خیلی خصوصیه و من به مامانم اجازه پرسیدن همچین سؤالی نمیدم... خیلی بهش بر خورد ولی از اون به بعد دیگه هیچی نپرسید و من دیگه از دیدنش ناراحت نمیشدم..
اجازه ندید چیزی یا کسی از اینی که هستید بیشتر ناراحتتون کنه.. الان به اندازه کافی همه دارید فشار دوری رو تحمل میکنید.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
هر کی یه جوری درگیر شده با این مسئله.جودی تو گفتی و دچار این مشکلات شدی،منم یه جورِ دیگه.من نگفتم که مثلا دچار این حرف و حدیث ها و فضولی ها نشم،ولی حالا بعد از 3 سال دوستی،هر چی به ازدواج نزدیک تر میشیم،مشغولیت ذهنی منم بیشتر میشه که چجوری به فامیل و دوستان بگم.لابد میخوان برگردن بگم یکی رو تو 2 3 ماه دیدی چطوری سریع جواب بله دادی،لابد میگن به خاطر آمریکا رفتن بوده و .... :|
از طرفی میدونم که جلوی حرف مردم رو در هیچ شرایطی نمیشه گرفت و نباید اهمیت داد ولی در عمل نمیشه با این فامیل و دوستان درگیر نشد.متنفررررم از این ارتباط ها و دخالت های بی جایی که تو فرهنگ ما هستش.
من الان واقعا موندم که چجوری باید به خاله،عمه،عمو ... بگم که کمترین اذیت رو بشم از حرف های بعدش!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
مجبور نیستی یهو بگی من دارم ازدواج میکنم! اول بگو یه خاستگار دارم که شرایطش اینه دارم فکر میکنم ولی نظر کسی رو نپرس. بعد بگو میخوام قبول کنم.. کم کم بگو بهشون که شوک نشن.. فراموش نکن که تو و نامزدت از همه مهمترین و اصلا اصلا مهم نیست اونا چه فکری میکنن
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-18 ساعت 16:42)girl نوشته: مجبور نیستی یهو بگی من دارم ازدواج میکنم! اول بگو یه خاستگار دارم که شرایطش اینه دارم فکر میکنم ولی نظر کسی رو نپرس. بعد بگو میخوام قبول کنم.. کم کم بگو بهشون که شوک نشن.. فراموش نکن که تو و نامزدت از همه مهمترین و اصلا اصلا مهم نیست اونا چه فکری میکنن
آخه طرف که نمیتونه ویزای ایران رو بگیری،چجوری بگم اومده خواستگاری
2 ساله دارم خودمو میکشم بازم نتونستیم کاری کنیم ویزا بگیره.همش مجبور بودیم جاهای دیگه همدیگرو ببینیم.که تااااااازه از هییییچ کدوم از اون سفر های من هم خبر ندارن فامیل و دوستان ))
اصن یه وضی کاراگاه بازی شده!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 16:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-18 ساعت 16:57 توسط girl.)
خوب اصلا چرا باید اونا از سفرات بیخبر باشن؟ بخاطر اینکه حرف در میارن؟ بگو اشناست همدیگرو از طریق اینترنت دیدیم.. الان خیلیا اینجوری اشنا میشن و ازدواج میکنن. البته من تو شرایط شما نیستم ولی هر چیزی یه راه حلی داره و راه حلش جلو چشم ماست ولی ما انقدر اون دور دورا دنبال او راه حلیم که یادمون میره نزدیک خودمونو یه نگاه بندازیم
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
حالا شما خوبه نامزد هستید ما که عقدیم چند بار منو خاستگاری میکردن مامانم میگفت عقده قراره بره پیش شوهرش بعد میگفتن مگه هنوز باهمن؟ ما شنیدیم به هم خورده!!!!!!!!!!! چقدر حرص خوردم بخاطر این چیزاااا.. یکی بود بهم گفت تو که معلوم نیست کارت به کجا میرسه اگه نشد من میام!!!!! تا این حد مطمین بودن بهم میخوره و چقد میترسیدم, میگفتم نکنه یه چیزی هست من نمیدونم اینا میدونن.. چند بار از مادر شوهرم پرسیدم شما چیزی گفتید به کسی؟! ولی یه گوشتون در باشه یه گوش دروازه.. هرکی هرچی میگه فقط بخاطر حسادته.. من الان به هیچکس نگفتم دارم میرم مصاحبه میخوام یهو بشنون رفتم مصاحبه چون حوصله سؤالای جدید رو واقعا ندارم. حالا بری چی میشه؟ بعد کی میری؟ شوهرت کی میاد؟ اگه بهت ویزا ندادن چی؟ اگه ردت کردن چی؟ و...