موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم من تو تنظیمات این گزینه رو انتخاب کردم.. ما 5 ماه باهم بودیم بعد رفت و الان 2 ساله که رفته ولی با من میاد انکارا بعد باهم میایم ایران.. اخه شما نامزدی بودید ما ازدواجی هستیم. تو این یه مورد ازدواجیا راحت ترن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 18:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-18 ساعت 18:15 توسط الهه سابق.)
جودی جون و ندا جونم، جواب سوالمو پیدا کردم. مرسی از همتون
سانازی جان شما چرا توی ترکیه عقد کردید؟ مگه همسرتون ایرانی نیستن
حالا بچه ها یه سوال که ذهن منو خیلی مشغول کرده:
بچه هایی که نامزداشون آمریکایین، چجوری با نامزدشون آشنا شدن؟ منظورم اینه که آمریکاییا انقدر راحت میپذیرن که با یه خارجی و اونم اینترنتی آشنا بشن و بعد هم قرار ازدواج بذارن؟
منظورم اینه که توی مملکت ما این مورد خیلی کم پیش میاد که مثلا یه ایران پای اینترنت بشینه و با یه مثلا مالزیایی آشنا بشه و قرار ازدواج بذارن.
هضمش واسم خیلی سخته
میشه یکم توضیح بدین بچه ها؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
حتما عزیزم. الهه جان اونا واسشون خیلی راحت که از طریق اینترنت ازدواج کنن.. یه سایت خیلی معتبر دارن که اونجا میرن برای همسر یابی و اصلا دیدشون به این کار مثل ایران نیست. برادر همسر من از این طریق ازدواج کرده و خیلی زندگیشون خوبه. ایرانیا اگه یکی اینجوری ازدواج کنه میگین ترشیده بود یا عشق شوهر رفت تو اینترنت شوهر پیدا کرد !!! ولی اونجا میگن با دید باز همسرمو انتخاب کردم.
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
پس الهه جواب سوالت رو بگو ما هم بدونم،نامزد من که هنوز بیدار نشده )
ما اینترنتی آشنا نشدیم،من برای پرزنت کردن یه مقاله 3 سال پیش تو اسپانیا دیدمش.اونم واسه مقاله ی خودش اومده بود.بعدشم رابطمون ادامه پیدا کرد.ولی الهه به هیییچ وجه ارتباط اینترنتی واسشون عجیب غریب نیست.من این رو وقتی فهمیدم که : مادرِ نامزدم هنوز نمیدونست که دوست دختر داره(اون موقع ها که هنوز درخواست ازدواج در کار نبود و تازه دوست دختر دوست پسر بودیم.) ،بعد چون ایشون 2 سال هم قبل از اون تنها بود،مادرش گیر داده بود که چرا انقدر غیر عادی رفتار میکنی چرا تو هیچ سایت dating عضو نیستی. اونجا بود که من فهمیدم چقدر ما همه چیز رو سخت میگیریم و چقدر فرهنک اونا آسونه.حتی در این مورد کوچک،من دیدم که دقیقا چیزی که برای ما ""غیر عادی و غیر قابل هضم"" هستش برای اونا معنی نرمال بودن و نشانه ی تمایل به داشتن یه ارتباطِ خوب است.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ندا جان جوابمو هستی بانو عزیز توی این صفحه داده:
http://mohajersara.com/thread-1805-page-3.html
پس اینطورین؟
بعد دیدشون نسبت به ازدواج با خارجیا، بخصوص اگه خارجی از کشور جهان سومی باشه، منفی نسیت؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 18:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-18 ساعت 18:42 توسط NedaE.)
(2013-01-18 ساعت 18:33)girl نوشته: حتما عزیزم. الهه جان اونا واسشون خیلی راحت که از طریق اینترنت ازدواج کنن.. یه سایت خیلی معتبر دارن که اونجا میرن برای همسر یابی و اصلا دیدشون به این کار مثل ایران نیست. برادر همسر من از این طریق ازدواج کرده و خیلی زندگیشون خوبه. ایرانیا اگه یکی اینجوری ازدواج کنه میگین ترشیده بود یا عشق شوهر رفت تو اینترنت شوهر پیدا کرد !!! ولی اونجا میگن با دید باز همسرمو انتخاب کردم.
کلا ما هر چی دغدغه و نگرانیِ بیخود و در یک کلام دردسر ،داریم،از حرفِ م ف ت و دخالت تو حریم خصوصی دیگران است.از پوشش ا ج ب ا ر ی بگیر تا اینکه بدونیم کی دوست پسر داره،کی اجاقش کوره،کی کارش از نظر ما سطحش پایینه،کی چقدر درس خونده( به حمدالله نتیجه اش این شده که سر هر کوچه دانشگاه داریم از نوع آب دوغ خیاری)، و هزار تا چیز دیگه!!! در این مورد هم واسمون مهم نیست که طرف نیمه ی خودشو پیدا کنه فقط واسمون مهمه وقتی خواستگار میاد به فامیل نزدیک احترام کافی گداشته بشه حتما در جریان قرار بگیرن!!!!! و اینکه شام عروس ایا خوب بود یا بازم جا داره دهان مبارک رو باز کنیم....
البته دور از حون شما ها باشه.کلی گفتم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم اپروو همون تاییدیه اداره مهاجرته که معمولا 5 ماه بعد از اقدام میدن.
اسم نامه اش هم هست I797. شاید ایمیلشو داشته باشی. بنظر من حتما اپروو نامزدیتو .اسشون بفرست. پستی قبول میکنن نه با ایمیل
من 1 ساله که اقدام کردم و نوع ویزامم IR1 هست. شما CR1 هستی حتما چون زیر 2 ساله که ازدواج کردی. شایدم همسرت واست K3 اقدام کرده باشه.
ببین ویزای ازدواج 3 نوعه، یا IR1 واسه بالای 2 سال ازدواج کرده ها، یکی CR1 که واسه کمتر از 2 سال ازدواج کرده هاست. یکی هم k3 هست که متاسفانه خیلی ها ازش اطلاع ندارن و خیلی سریعتر از دو نوع دیگه است. حتی ممکنه نصف اونا زمان ببره. خلاصه خیلی خوبه. فرقش با اون دوتای دیگه اینه که همون اول بهت گرین کارت نمیدن و 2-3 ماهی طول میکشه گرین کارتو بدن دستت، درست مثل نامزدی
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
k3 ??? من اصلا از این خبررر نداشتم!!!!!
یعنی کلا از شروع تا پایان چقدر طول میکشه؟
فرقی هم میکنه که کی ازدواج کرده باشی؟
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر 7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 19:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-18 ساعت 19:09 توسط NedaE.)
(2013-01-18 ساعت 18:40)الهه سابق نوشته: ندا جان جوابمو هستی بانو عزیز توی این صفحه داده:
http://mohajersara.com/thread-1805-page-3.html
پس اینطورین؟
بعد دیدشون نسبت به ازدواج با خارجیا، بخصوص اگه خارجی از کشور جهان سومی باشه، منفی نسیت؟
هم اره هم نه.بستگی به آدمش داره و به طبقه اجتماعی و فرهنگی که توش بزرگ شده.و البته ایران جز جهان سوم نیست،کشور در حال توسعه محسوب میشه.
تجربه های آدم ها هم متفاوته من نظر شخصیم رو میگم شاید کسی چیز دیگری دیده باشه.مثلا من نوشته های rs عزیز را که میخوندم دیدم گفته تعامل با دموکرات ها برای ما سخته و لیبرال ها(به اصطلاح الکی خوش ها) آسون تره. ولی چیزی که من تجربه کردم اینه که اونایی که اصولا اسم عرب و خاورمیانه ای و ... میاد سریع میگن ت ر و ر ی س ت ،در واقع همون لیبرال های هستند.اینا تو عمرشون 4 تا کتاب نخوندن و واسه همین مثلا وقتی fox news جو سازی میکنه که اونا همه تروریست هستند و ... باور میکنند.لیبرال هایی هم که حالا به اصطلاح عالم محسوب میشن تو این دسته،همون امثال جرج دابلیو بوش یا رامنی هسنتد که اولی به عراق و افغانستان ح م ل ه کرد دومی هم گفته بود به ایران ح م ل ه خواهد کرد...! اینا همون دسته ای هستند که به مذهبی بودن هم معروف اند و قاعدتا ا س ل ا م ستیزی تو این دسته بیشتر خواخد بود.
ولی بر خلاف اونا،دموکرات ها که عمدتا intellectual محسوب میشن،آدم های بسیااار اهل مطالعه هستند و بسیار با ادب.و به همه از جهان سوم تا جهان اول احترام میذارن(البته تا زمانی که قانون شکنی یا بی احترامی نبینن از سوی طرفِ جهان سومی).حتی همون حرکت ضایعِ روم به دیوار fart که ما فکر میکنیم واسه اونا اصلا چیز بدی نیست،اتفاقا از نظر دموکرات ها خیلی بده و خیلی تفاوت های فاحش دیگه که بین این دو تا گروه هست.معمولا هم آدم های متعصب و خیلی مذهبی محسوب نمیشن در نتیجه با دین مبین ا س ل ا م هم کمتر مشکل دارن.(در واقع چون از پایه تعصب مذهبیشون خیلی کمتره،پس بین ا س ل ا م و مسیحیت و ... فرق چندانی نمیبینند،یعنی همه این دین ها به یه اندازه واسشون اهمیت نداره و فقط بنا به دموکراسی """احترام""" میگذارند و بس.
اینم بگم که خوب بله البته مثلا اگه یک نفر از جهان سوم عادت نداشته باشه به حقوقِ ریز و درشت دیگران احترام بذاره،قطعا هرگز نمیتونه احترام آنها را داشته باشه و براش شخصیتی قاعل نخواهند بود. که البته حداقل ما که خودمون همه جوره تو ایران با همه چیز دست و پنجه نرم کریم اینو خوب میدونیم که ادم محترم و با شعور تو این مملکت کم نیست و ربطی به ج ب ر جغرافیایی نداره
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 21:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-19 ساعت 03:37 توسط Saeedv13.)
(2013-01-18 ساعت 03:51)الهه سابق نوشته: بچه ها من به یک کمک فوری نیاز دارم
شوهر من میخواد اونجا خودشو بیمه کنه، حالا دیده توی پلن هایی که شرکت های بیمه ارائه میدن، علاوه بر هزینه ماهانه که باید پرداخت کنه، یه مبلغی هست بنام دیداکتبل که از 1000 دلار تا 10000 دلار در سال متغیره.
ما نفهمیدیم این دیداکتبل چیه؟ یعنی هم باید ماهانه پول بدیم و هم یه پول قلنبه اولش بدیم؟ اون پولو آخرش بهمون برمیگردونن؟
یه چیز دیگه اینکه وقتی بعنوان زن و شوهر اپلای میکنه قیمتها بجای 2 برابر، یهو 4-5 برابر میشه. امکانش هست جدا جدا بیمه کنیم خودمونو یا باید حتما بعنوان زن و شوهر اپلای کنیم
تور.خدا واسم بپرسید بچه ها. مرسی
ظاهرا هر چی مبلغ دیداکتبل کمتر باشه مبلغ ماهیانه بیمه بیشتر میشه ، مثلا اگه 2000 دلار دیداکتبل داشته باشی ، بعد رفتی بیمارستان یا اورژانس ( خدای نکرده ) اول تا 2000 دلار رو باید از جیب بدی ، بعدش 80 به 20 میشه ، 80 بیمه ، 20 شما ، این 80 به 20 هم بسته به خرج درمانت داره .
چکاب معمولی رو بیمه کاور میکنه ، فقط پول ویزیت اولیه رو خودت میدی
امیدوارم به دردت بخوره
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی پیام جان ؟(خیلی سخته آدم به یه دختر بگه پیام )
نداجان مطالب خوبی گفتی عزیزم
دینا جان K3 همون قدر زمان میبره که نامزدی زمان میبره. عین همن. تازه اداره مهاجرت ممکنه به نامزدی گیر بده و مدارک بیشتر بخواد ولی از k3 معمولا چنین چیزایی نمیخوان. به مدت زمانی هم که از ازدواج میگذره، نداره