کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
وااااای بچه ها با عباس سویل جرف زدم چه لهچه باحالی دارههههههههههه Smile)))))))))))))
بهم گفت اگه کار دولتی نداشتی من فکر میکنم شما ویزاتو یضرب میگیری Smile
کلی ذوق کردم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، Tomas ، payamkj ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، leila.e ، سانازی
(2013-01-23 ساعت 13:41)girl نوشته:  وااااای بچه ها با عباس سویل جرف زدم چه لهچه باحالی دارههههههههههه Smile)))))))))))))
بهم گفت اگه کار دولتی نداشتی من فکر میکنم شما ویزاتو یضرب میگیری Smile
کلی ذوق کردم Smile

جودی جوونم منم صدای عباسو شنیدم و عکساشو دیدیم خیلیییی خوشتیپو خوش هیکله خیلیییی مهربونه .دوستم میگه اگه عباس نبود من یه ضرب ویزا نمیگرفتم خیلی کمکش کرد. به همسرمیگم خوبه آنکارا رو انتخاب نکردیم وگرنه من عاشق عباس میشدم میخنده میگه چشمم روشن Big GrinBig Grin
و مدارک تا میتونی ببر. چت و کارت تلفن و عکس وفرم w2 جدید رو
هرچی به ذهنت رسید ببر خواهرم نبرد چک خورد .البته خواهرم عکسو مدارک واسه اثبات هیچیییی نبرده بود نمیدونست چیا بایدببره اما شما که میدونی چیا لازم داری واسه اثبات دیگه چک نمیخوری
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، leila.e ، Tomas ، سانازی
مرسی عزیزم Smileمن دارم همه چیز میبرم.. البته ببینم شوهرم چیارو میاره چون خیلی استرس داره.
فرم w2 چیه؟!!! این فرم رو تا حالا نشنیده بودم اسمشو!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، الهه سابق ، kamela ، Tomas
(2013-01-23 ساعت 15:59)girl نوشته:  مرسی عزیزم Smileمن دارم همه چیز میبرم.. البته ببینم شوهرم چیارو میاره چون خیلی استرس داره.
فرم w2 چیه؟!!! این فرم رو تا حالا نشنیده بودم اسمشو!!
دوست دارم یه ضرب ویزاتو بگیری جودی جونم. فرمش تو سایت یو اس سی آی اس هستش. اگه وکیل دارین از وکیل و عباس راهنمایی بگیر از کجا و چجوری پرش کنیSmile
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas
جودي خوشحالم برات كه خوشحالي .....
بدون ويزا برنميگرديا ... گفته باشم Big Grin

شوخي كردم ، هميشه احتمالات رو درنظر بگير تا شوك زده نشي، يك در هزار هم اف بي اي چك خوري فداي سرت ... فقط خوشحالم كه به اين مرحله مهم و اسون رسيدي
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، girl ، Tomas
محمد چه خبر؟ کیس نامبرتو گرفتی؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas
الاهه و جودی....یک ضررررب بیدار بودینا تا طلوع صبح...من زودتر خابیدم....مرسده جون فکر کنم الان اینا خابن...بیا بریم روشون اب بریزیم.......راستی فرم w2 چی؟درباره چی هست این فرم؟یعنی تاحالا پر نکردیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas
کاملا جون من یکضرب تا 9 صبح بیدار بودم. شوهر جونم که رفته دیگه ساعت خواب منم با اون تنظیمه. البته قبلا هم همیشه شبا بیدار بودم و روزا میخوابیدم. الانم تازه از بیرون برگشتم و خیلی خستم.
عزیزم ایمیل زدی؟ چکار میکنی بالاخره؟
فرم W-2 مال اسپانسره عزیزم و مثل اینکه برگه های مالیاتیشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، Tomas
الاهه جون الان دارم ایمیل رو میفرستم به ان وی سی....شما قبلش دعای مخصوصی چیزی خوندین که بهتون گفتن مدارک تکمیله؟؟؟خسیس نباشین دیگه به منم بگین......راستی جودی جونم اون متن ایمیلی رو که بهم دادی همونی هست که خودت هم به ان وی سی دادی و بعدش گفتن مدارکت کامل؟من دارم دقیقا همونو میزنم...مرسی جودی جونم

خسته نباشی عزیزم...بچه ها بیاین یک شب هم که شده زود بخابیم...من هر شبی که اینو به خودم میگم دیرتر از شب قبل میخابم..اصن ی وضی دارما

الاهه جون الان برات میفرتم به اینباکست که چی میخام بزنم..ببین خوبه ایا...ممنونم ازت ..ببخشید
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas
عزیزم چشم براهم که نامه تکمیل مدارکت بیاد Smile
دیگه خیالم راحت میشه، جودی که کارش درست شد فقط مونده تو.
الان بچه های دیگه میگن فقط جودی و کاملا؟ پس ما چی؟ باید بگم این دو عزیز محنت کشیده، بسی رنج برده اند در این ره Big Grin

بچه ها من برم چرت بعد از ظهر Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas
الاهه جون ممنونم از دعای خوب و قشنگت..انشاالاه که همین روزا توهم بیای بگی تاریخ مصاحبه گرفتی..الاهه جون بباور کن بعید میدونم بگن تکمیل...به خدا اگه ببینم باور نمیکنم..
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، Tomas
خوب همه تون تا صبح بیدار بودیناااااا. من که 3 خوابیدم. کاملا حداقل شب بخواب که این فسقلیت که صبح ها زود بیدار میشه یکم استراحت کنی Smile
دعا میکنم هرچه زودتر کار تو هم درست بشه و نامه مصاحبه رو بگیری عزیزم.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، الهه سابق ، Tomas
شبنم جووونم مرسی عزیزم از دعات..انشاالاه نوبت توهم میشه که خبرای خوب بشنویم...والا من چون از صبح تا شب یا اشپزی میکنم و به خونه میرسم..یا به بچه میرسم که هزااار تا کار داره..یک وقتایی دوست دارم برای خودم باشم و در سکوت مال خودم باشم و اون زمان وقتی هست که این فسقلی خوابه...نی نی ماهم دیر میخابه..1 شب میخابه..منم تازه 1 به بعد عشق میکنم که مال خودم شدم..ولی کاملا درست میگی..بی خابی ادمو میکشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas
آره درست میگی کار خونه همیشه هست. و بچه ها هم که ماشالا دیگه حرف گوش نمیدن تا مامان و خواب نکنن نمیخوابن Smile)

از خدا میخوام که حفظش کنه برات و شاهد موفقیت و خوشبختیش باشی عزیزم. راستی اسم این فرشته کوچولوت چیه؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، الهه سابق ، Tomas
فدات بشم عزیزم ممنونم ازت...اسمش رو توی پیام خصوصی میگم..میترسم اشنایی چیزی بیاد منو اینجا کشف کنه..

الاهه جونم...اون ایمیلی رو که بهت دادم ببینی رو فرستادم عینا..به امید خدااااااااااا...الاهه جون داری خااب میبینی ؟ینی در این حد خابی این وقت روز؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان