کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
واییییی بچه ها ما هم دیروز مدارکمونو ارسال کردیم از این به بعد هر روزی که میگذره یه روز به نامزدم نزدیکتر میشم.
کی معلوم میشه که پرونده مون تو کدوم سرویس سنتر رفته؟
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، girl ، kamela ، negi ، سانازی
به سلامتی لیلا جان. فکر کنم وقتی بگن که مدارک دریافت شده اون موقع متوجه میشی اگه اشتباه نکنم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، girl ، kamela ، leila.e
بدجور دلم گرفته ، چرا اینجوری شدم ؟ هرکار میکنم نمیتونم خودمو کنترل کنم بد جور به هم ریختم ، این حسم خیلی بده ، هم میخوام زودتر برم هم نمیخوام ، دلم تنگ میشه کاش اصلا از اول قبول نمیکردم ، خیلی حس بدیه ، نمیدونم چی میخوام Sad
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، leila.e ، سانازی
من خوب شدما
فرصت نشد بيام بگم حالم خوبه
از ظهر بهترم
بچه ها من يه كشفي كردم، از بس اطرافيانم مثل همكارا بهم ميگن خوش بحالت و نگاه حسرت بار بهم نگاه ميكنن حتي اون خانم مديره، از آيندم ميترسم و حالم بد ميشه
ولي وقتي كسي كاري به كارم نداشته باشه پرانرژي و خوب ميشم
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، leila.e
لیلا جان وقتی نامه رسید مدارک بیاد معلوم میشه کدوم سرویس سنتر افتادی
بچه ها واااقعا عجب غلطی کردم سفارتو تغییر دادم
امروز بعد از 17 روز جواب دادن که ما درخواست شما رو دریافت کردیم و بررسی میکنیم و بهتون جواب میدیم. به قول شوهرم بجای اینکه الان منتظر ایمیل مصاحبه باشیم باید منتظر جواب موافقت با درخواست تغییر سفارت باشیم. تاحالا 3 هفته از تکمیل مدارک گذشته و هرچی تاحالا گذشته سوخت میشه Sad از این به بعد تا جواب بدن هم هرچی بگذره سوخت میشه
اگه درخواست نداده بودم1.5 ماه دیگه نامه مصاحبم میومد حالا باید اول منتظر بمونم این تحفه ها جواب بدن بعد از اون 2 ماه صبر کنم واسه نامه مصاحبه. اه
شوهرمم خیلی عصبانیه

این جوابو دادن:
The correspondence submitted is currently under review. An appropriate action will be taken once this review is completed.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، omnia ، girl ، kamela ، leila.e ، سانازی
خودت و اذیت نکن عزیزم. شاید چون ارمنستان خلوت تره به همین زودیا بهت وقت مصاحبه بدن. دیگه کاریه که انجام شده. ایشالا نوبت مصاحبه
بعدی تو و کاملا هستین Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela ، Tomas ، سانازی
(2013-01-23 ساعت 21:41)الهه سابق نوشته:  لیلا جان وقتی نامه رسید مدارک بیاد معلوم میشه کدوم سرویس سنتر افتادی
امروز بعد از 17 روز جواب دادن که ما درخواست شما رو دریافت کردیم و بررسی میکنیم و بهتون جواب میدیم. به قول شوهرم بجای اینکه الان منتظر ایمیل مصاحبه باشیم باید منتظر جواب موافقت با درخواست تغییر سفارت باشیم. تاحالا 3 هفته از تکمیل مدارک گذشته و هرچی تاحالا گذشته سوخت میشه Sad از این به بعد تا جواب بدن هم هرچی بگذره سوخت میشه
اگه درخواست نداده بودم1.5 ماه دیگه نامه مصاحبم میومد حالا باید اول منتظر بمونم این تحفه ها جواب بدن بعد از اون 2 ماه صبر کنم واسه نامه مصاحبه. اه
شوهرمم خیلی عصبانیه

این جوابو دادن:
The correspondence submitted is currently under review. An appropriate action will be taken once this review is completed.

خب شاید زود جواب بدن و زود وقت مصاحبه رو بگن
اصلا شاید با هم اعلام کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، kamela ، Tomas
(2013-01-23 ساعت 21:41)الهه سابق نوشته:  لیلا جان وقتی نامه رسید مدارک بیاد معلوم میشه کدوم سرویس سنتر افتادی
شوهرمم خیلی عصبانیه

این جوابو دادن:

الهه به من مربوط نیست اما خیلی انگولک میکنی پرونده ات رو. اخه سفارت رو چرا عوض کردی؟ مگه نمیدونی اینا دنبال بهانه اند کارتو عقب بندازن.
بابا یه کم صبر داشته باش.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، سانازی
بابا همش تقصیر این سایته است. توش نوشته بود آنکارا توی ماه ژوئن وقت میده و هیچ توضیحی هم نداده بود. بعدا فهمیدیم منظورش از اون وقت برای ویزاهای غیر مهاجرتیه و ویزاهای مهاجرتی خیلی زودتر از اونچه که اونجا نوشته شده، مصاحبه میشن

وااای محمد کیس نامبرتم گرفتی؟ 3 روزه؟ بابا خوش بحالت واسه منو 57 روز بعد از اپروو دادن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mhy_1985 ، payamkj
I'm s̶a̶d̶,̶ ̶a̶l̶o̶n̶e̶,̶ d̶e̶p̶r̶e̶s̶s̶e̶d̶,̶ ̶a̶f̶r̶a̶i̶d̶,̶ ̶u̶n̶h̶a̶p̶p̶y̶,̶ ̶s̶i̶c̶k̶, ̶b̶r̶o̶k̶e̶n̶, fine Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، kamela ، negi ، Tomas
بسیار خوب عزیزم. امیدوام همیشه همینطور باشی
به حرف آدم های بیمار هم گوش نده و با روحیه خوب پیش برو Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas ، payamkj
امروز خیلی خسته شدم Sad
بچه ها نه من نه همسرم نمیدونیم فرم w2 چیه!! اگه نبریم ایراد میگیرن؟!! ما همه مدارکی که فرستادیم رو باز باید ببریم؟ این چه قانونیه اخه؟!!
خوب اگه اینجوریه ما هم مثل نامزدیا مدارک رو 1 ماه قبل پست کنیم که جدید باشن هی نخوایم این همه استرس رو تحمل کنیم.. خیلی زور میگن اینا. این همه بدبختی باید تحمل کنیم که بتونیم یه زندگی مععععمولی با همسرمون داشته باشیم!! اخه این چه وضعیه.. اگه خیلی بلدن و راست میگن حواسشونو جمع میکردن سرشون کلاه نره که الان نخوان به ماهایی که واقعا همسرامونو دوست داریم و ازدواجمون صوری نیست اینقدر سخت بگیرن!! ادم نمیدونه خوشحال باشه که کارش داره درست میشه یا خودشو اماده کنه برای اینکه ازش ایراد بگیرن و کارشو عقب بندازن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، leila.e ، Tomas ، سانازی
جوووووووووودی اینجوریا هم نیست ؛ خیلی سخت نگیر اون اصل کاریا مثل فرمها و ... رو کامل کن
اونقدر ها هم اونجا سخت نمیگیرن

من دیگه باطریم تموم شد.
فردا هزارتا کار دارم
خوش باشید
شماها هم برید زود بخوابید دیگه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، payamkj
جودی جون مگه همسرت تاحالا مالیات مداده؟ خوب فرم w-2 و 1040 فرمهای مالیاتین دیگه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، Tomas ، payamkj
چرا عزیزم مگه میشه نداده باشه! ولی میگه من نمیدونم چی میگی.. الان به IRS درخواست مدارک مالیاتی رو داده از 2009 تا هر موقعی که بدن.. اینارو میبرم نخواستنم باور نکنن.. کاری که از دستمون بر میاد همینه.. این خانم که خونه رو تمیز میکنه پروندرو انداخته دور و همسرم خیلی عصبیه! میگه نمیدونم چی میگی.. شماره فرمایی که فزستادم یادم نیست..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان