موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
با حرفای کاملا موافقم. همه چیز درست میشه فکر آینده باش الهه جون. برای ساختن یه زندگی بهتر به زودی نامه مصاحبه تو هم میاد و تا 4 ماه دیکه
فکر کنم پیش همسرت باشی شاید هم زودتر
آهای بچه ها وقتی همه تون دارین گله میکنید از انتظار یه لحظه یاد من بیفتین دیگه این کارو نمیکنید :d خدارو شکر همه اقدام کردین و منتظرین
تا یه مرحله جلوتر برین من و چی میگین که تازه 3 ماه دیگه اگه خدا بخواد اقدام میکنیم. کاملا و جودی. آرین و الهه دیگه آخر راه هستین.
آرین که همه ش میخوره و میخوابه تا جواب چک بیاد. پسر خوبی باش از اول اسفند شروع کن به دیوار شستن. یاد بگیر که رفتی آنا رو کمک کنی تو کارهای خونه
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-03 ساعت 21:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-03 ساعت 21:54 توسط sara mas.)
سلام دوستان خوب،
من یک مدتی نبودم. رفته بودم یه دیداری با آقای نامزد تازه کنم ولی دوباره برگشتمو روز از نو روزی از نو D:
فقط متوجه شدم که آرین مصاحبش به خوبی انجام شده. تبریک میگم آرین جان ایشالا زود تر کلیر بشی.
ولی از پیشرفت کار بقیه چیزی متوجه نشدم. امیدوارم کار همتون زود انجام بشه.
بچهها ما پرونده ما اوایل دسامبر ۲۰۱۲ اپرو شد و چند روز بعدش کیس نامبر گرفتیم. ولی از اون به بعد هیچ خبری نیست.
هر چی این سایت رو چک میکنم میگه پرونده شما در حال پردازش میباشد.
http://98.131.161.103/index.asp
مگه نمیگن پرونده نامزدی وقتی اپرو بشه زود وقت سفارت رو میدان؟
خیلی نگرانم انگار قفل شده همه چی
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-03 ساعت 23:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-03 ساعت 23:24 توسط sara mas.)
واقعا تقلبیه بچه ها؟!؟!
وقتی که تو سایت US embassy in Dubai میریم:
dubai.usconsulate.gov
بعد visas و بعدش visa case status رو میزنیم، وسط متن نوشته شده click here که به این آدرس لینک میشه.
البته من میدونم که کیسهای ما میره ابوظبی ولی اونجا که این شماره رو میزدم اشتباه میگرفت. اینجا این پیغام پردازش رو میده. گفتم شاید اول میره دوبی و از اونجا برای مصاحبه میره ابوظبی...
پس آدرس درست چیه؟؟ دوستانی که کیسشون ابوظبی بوده کجا status رو چک میکنن؟
آقای عباس کسی این آدرس رو به من نداده. خودمون پیداش کردیم D:
K1
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-03 ساعت 23:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-03 ساعت 23:31 توسط arian307.)
عجیبه که من لینکش رو تو سایتش پیدا نکردم اول... ... حالا که تو خود سایت لینک داده احتمالش خیلی کمه.. اما بازم میگم از امریکایی جماعت بعیده این کار بچه گانه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا...هر شمارهای که میزنم همین پیغام رو میده. فردا بهشون زنگ میزنیم ببینیم چی میگن!!
K1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-03 ساعت 23:34)arian307 نوشته: (2013-02-03 ساعت 23:32)sara mas نوشته: واقعا...هر شمارهای که میزنم همین پیغام رو میده. فردا بهشون زنگ میزنیم ببینیم چی میگن!!
من ایراداتش رو از لحاظ فنی گفتم... این شکلی لینک کردن اصلا تو کار ما نیست...
اما بهترین کار همینه که زنگ بزنی از خودشون بپرسی..
سارا جان میشه کلا یه خلاصه از پروست بگی؟ این جوری که سایت نوشته این برای کسایی که مصاحبه شدن و احتمالا اف بی ای چک خوردن و منتظر کلیر هستن نه شما که هنوز اصلا مصاحبه نشدین ...
If you have been given a yellow sheet of paper during your visa interview, you will find your visa case number written at the top of the paper. Please click here to check the status of your visa application and follow the instructions for your case.
والا آرین جان پرونده ما همش همینه که توی امضام نوشتم. ماه ژوئن اپلای کردیم، ماه سپتامبر ازمون مدارک بیشتر برای اثبات خواستن (عکس)، بعد از اون ماه دسامبر تو سایت دیدم که نوشته اپرو شدیم و پرونده میره NVC. چند روز بعد نامزدم زنگ زد NVC و کیس نامبر رو گرفت.
از اون به بعد ما اینجا چک میکردیم ببینیم کی وقت مصاحبه میدن. حالا نمیدونم کجای کارمون اشتباه هستش
K1
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
این سایت الکیه و آدرسش اصلا آدرس آی پی هست و با آدرس سایت فرق میکنه ..شما اطلاعاتتون رو به هکر دادید .این آدرس آدرسی نیست که بشه از سرچ گوگل پیدا کرد .لطفا دقیق بگید از کجا پیدا کردید تا بشه پیگیری کرد .
به سفارت هم زنگ بزنید و یا ایمیل بفرستید بهشون حتما بگید .هر ایمیلی هم براتون اومد که درخواست پول کرد رو حتما قبل از پرداخت وجه با سفارت هماهنگ کنید .هدف اینگونه هک کردنها اخاذی است و متاسفانه خیلی راحت به هدفشون میرسن .
من این شماره رو وارد کردم و باز همون پیغام در حال بررسی رو داد !!!! 2012345656
این خیلی مهمه که بگید این لینک رو از کجا به دست آوردید !
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-04 ساعت 00:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-04 ساعت 00:26 توسط girl.)
این 2 روز اخرین روزایی هستن که مرتب میام و بعدش دیگه نمیتونم بیام. لپ تاپ رو نمیتونم ببرم چون خیلی سنگینه و گوشیم فونت فارسی نداره ولی خبر ویزا گرفتن یا نگرفتن رو با هر فونتی که شد میام مینویسم
الهه جونم خیلی خوبه که میبینمت عزیزم..
سارا جان چشمت روشن عزیزم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
لیلی جان منظورت رو متوجه نشدم. منظورت اینه که بگم از کجا این لینک رو پیدا کردیم که کیس نامبر رو چک کنیم یا اینکه از چطوری میشه به این لینک دسترسی پیدا کرد!
پیدا کردنش اینجوری بود که نامزدم تو گوگل سایت سفارت آمریکا در دوبی رو سرچ کرد، تو سایت که میری به این لینک راهنمأیی میشی...
حالا چی میشه یعنی؟ کم استرس داشتم اینم اضافه شد حالا این وسط!!!!
دسترسی پیدا کردن بهشم که از تو سایت خود سفارت هست.
مرسی گرل جونم. مصاحبهٔ شما هم خیلی مبارک باشه دوستم. مطمئناً ۱ ضرب ویزاتو میگیری. پس وسایلتو جمع کن از حالا و آمادهی شروع زندگی جدید بشو دست راستت هم زیر سر ما که تازه فهمیدیم اطلاعاتمونو به هکرها دادیم )))
K1
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-04 ساعت 00:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-04 ساعت 00:55 توسط laili.)
سارا جان دسترسی پیدا کردن به این لینک از توی خود سایت سفارت نیست .دسترسی به سایت سفارت از توی این لینک هست !!! اینها با هم فرق میکنه
نامزد شما احتمالا توی سایتی رفته که این لینک بوده ..خب من میخوام بدونم اون سایت چی بوده ؟؟ چون این لینک کاملا مشخصه که فیکه و تقلبیه ..
استرس نداشته باش ..کلاهبرداری اینترنتی همه جا هست ..فقط شما خیلی راحت اطلاعات پرونده ات رو در اختیارشون قرار داری ..
تنها کاری که میتونی بکنی و باید بکنی اینه که به سفارت و یا NVC و یا هر جای دیگه ای که پرونده ات هست اطلاع بدی ..الان هر کی این اطلاعات شما رو داشته باشه میتونه به اونها ایمیل بزنه و تاریخ مصاحبه و پرونده ات رو جابه جا کنه ..البته احتمال میدم سفارت ها توی ایمیل ها و تلفنها اطلاعات دیگه ای هم از شماها بگیرن مثل تاریخ تولد و یه سری اطلاعات شخصی دیگه .که باز این میتونه خوب باشه .
هدف از این کارها اخاذی و گرفتن پوله ..شما فقط هیچ پولی رو تا مطمئن نشدین که واقعا سفارت میخواد یا نه به هیچ حسابی واریز نکنین .
برای همینه که ما اینجا فریاد میزنیم اطلاعات شخصی خودتون رو به هیچ کس و توی هیچ محیط اینترنتی وارد نکنید .سایتهای معتبر که توی آدرس لینکشون از شماره استفاده نمیکنن آخه ..
لطفا از نامزدت سوال کن که این لینک رو از چه سایتی آورده و به من بگو ..این خیلی مهمه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.