کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
با حرفای کاملا موافقم. همه چیز درست میشه فکر آینده باش الهه جون. برای ساختن یه زندگی بهتر Smile به زودی نامه مصاحبه تو هم میاد و تا 4 ماه دیکه
فکر کنم پیش همسرت باشی شاید هم زودتر

آهای بچه ها وقتی همه تون دارین گله میکنید از انتظار یه لحظه یاد من بیفتین دیگه این کارو نمیکنید :d خدارو شکر همه اقدام کردین و منتظرین
تا یه مرحله جلوتر برین من و چی میگین که تازه 3 ماه دیگه اگه خدا بخواد اقدام میکنیم. کاملا و جودی. آرین و الهه دیگه آخر راه هستین.
آرین که همه ش میخوره و میخوابه تا جواب چک بیاد. پسر خوبی باش از اول اسفند شروع کن به دیوار شستن. یاد بگیر که رفتی آنا رو کمک کنی تو کارهای خونه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، arian307 ، girl ، leila.e ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
سلام مخصوص به الهه جان
و بقیه بچه ها .چشمم روشن شد الهه جون وقتی دیدم امدی
خیلی miss ات کرده بودیما.جات خیلیییییییی خالی بود
اره بچه ها راس میگن اخرای کاری و ایشالله خیلی زود میری
و من از الان دلتنگ میشم واسه وقتی که رفتی و کم سر میزنی اینجا.ببین چه مثبت فکر میکنم که رفتی ولی به شرطی که بیای اینجا هااا
بابا جای من بودین چیکار میکردین کم مونده4سال بشه این اشنایی و انتظار!
ارین جان همیشه چند خط لطفا بنویسین خیلی باحال مینویسین .
ممنون از کاملا جان و بقیه بچه ها که با حرفای با تجربه شون ما رو راهنمایی میکنین در امور زندگی .
جودی جون اماده ایی؟ وای ایشالله به زودی ارین جان و الهه جان و مرسده جان رو هم راهی میکنیم و بقیه بچه هایی که وقتشونه .
زود باشین دیگه بریین ده هه!تو نوبت یماTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
سلام دوستان خوب،

من یک مدتی‌ نبودم. رفته بودم یه دیداری با آقای نامزد تازه کنم ولی‌ دوباره برگشتمو روز از نو روزی از نو D:

فقط متوجه شدم که آرین مصاحبش به خوبی‌ انجام شده. تبریک میگم آرین جان ایشالا زود تر کلیر بشی‌.

ولی‌ از پیشرفت کار بقیه چیزی متوجه نشدم. امیدوارم کار همتون زود انجام بشه.

بچه‌ها ما پرونده ما اوایل دسامبر ۲۰۱۲ اپرو شد و چند روز بعدش کیس نامبر گرفتیم. ولی‌ از اون به بعد هیچ خبری نیست.

هر چی‌ این سایت رو چک می‌کنم میگه پرونده شما در حال پردازش می‌باشد.

http://98.131.161.103/index.asp

مگه نمی‌گن پرونده نامزدی وقتی‌ اپرو بشه زود وقت سفارت رو میدان؟

خیلی‌ نگرانم انگار قفل شده همه چی‌
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
(2013-02-03 ساعت 18:34)الهه سابق نوشته:  بچه ها حال و روز خوبی ندارم. فعلا که شوهرم راضی شد بمونه. ولی از اونجایی که هزار بار تصمیمش عوض میشه هیچ اعتباری به حرفش نیست.
بهش خیلی گفتم که اگه برگردی همونطور که این چند سال بخاطر مشکلات مالی و صدتا مشکل دیگه نشد تشکیل زندگی بدیم و اینه هیچ کدومون قرونی هم پول نداریم که بابت پول پیش خونه بخواهیم بدیم و اینکه شغلی نداره اینجا و هزارتا حرف دیگه، و اینکه اونجا حداقل آپارتمان دانشگاه رو واسه زندگی داریم و وام دانشجویی هم کفاف زندگیمونو میده و هزارتا دلیل دیگه که واسش آوردم، فعلا فعلا قبول کرد بمونه. من بهش گفتم اگه برگردی ایران باهات حرف نمیزنم تا روزی که با کلید یه آپارتمان اجاره ای بیای دم خونه بابام
بعد از 10 سال اوللللللللللین بار بود که باهاش قهر کردم. اونم فرداش گفت واقعا برگرده ایران خونه ای در کار نیست.
ولی شوهر من یهو میزنه به سرش. اگه یه بار دیگه دچار اون حالت افسردگی بشه قطعااااا برمیگرده و دیگه هیچی واسش مهم نیست.
انصرافم داده بود. ولی انصرافشو کنسل کرد. خلاصه که تا من ویزا نگیرم و نرم اونجا هیچ امیدی ندارم. حتی اگرم برم باز هم ممکنه برگرده و باز دوباره مساله کار و خونه و این چیزا مطرح میشه
من همه حرفم این بود 5 سالو دندون رو جیگر بذاریم و اونجا پول پس انداز کنیم که بعد از 5 سال که برگشتیم ایران بتونیم به خونه اجاره کنیم و اونم با دکتراش یه شغل خوب بگیره. به همین امیدا بود که اینهمه انتظارو تحمل کردم و توی این مدت هرچی پس انداز از زمان کارمندیم داشتم یعنی حدود 5000 دلار، همه رو خرج این پرونده لعنتی کردم. پول واسه اسپانسر و وکیل و کوفت و درد و زهرمار
قبل از این هم که بره و من خیلی التماس میکردم نره، برنامم این بود بیاد خونه ما زندگی کنه (هرچند خودمون مستاجریم) بعد بره سر کار و منم کار کنمو بعد از یکی 2 سال بتونیم خونه کرایه کنیم که فبول نکرد و گفت باید برم آمریکا دکترامو بگیرم
بچه ها حوصله ندارم اصلا
ببخشید منو
بعضی وقتا میام و نوشته هاتونو میخونم ولی دلو دماغ ندارم.
ببخشید
الهه اول اینکه دلم تنگ شده بود نیستی بابا.بعدم ما هم از این مشکلا د اریم درست می شه ایشالله .درست اینه که تو ایران آینده ای نیست واقعاً حتی با پروفسورا داشتن...
همه موفق باشن....
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
(2013-02-03 ساعت 21:53)sara mas نوشته:  سلام دوستان خوب،

من یک مدتی‌ نبودم. رفته بودم یه دیداری با آقای نامزد تازه کنم ولی‌ دوباره برگشتمو روز از نو روزی از نو D:

فقط متوجه شدم که آرین مصاحبش به خوبی‌ انجام شده. تبریک میگم آرین جان ایشالا زود تر کلیر بشی‌.

بچه‌ها ما پرونده ما اوایل دسامبر ۲۰۱۲ اپرو شد و چند روز بعدش کیس نامبر گرفتیم. ولی‌ از اون به بعد هیچ خبری نیست.

سارا جان میشه لطفا بگی این ادرس رو از کجا اوردی و کی بت داده؟
من با دبی اشنا نیستم اما این ادرسی که دادی مشکوکه به نظرم.. شبیه سایت های فیشینگه..
اولا دامین نداره که از سفارت امریکا خیلی خیلی بعیده... دوما که این ای پی با ای پی اصلی سایت متفاوته( حالا این باز معموله ).. سوما هاستش فرق میکنه.. چهارما دیزاینش به نظر کپی شده میاد...
من یه مدت مرض داشتم و دوستام رو اذیت میکردم و با فیشینگ کردن مثلا اکانت فیس بوکشون رو در میاوردم .. این هم شبیه همینه... از تو خود سایت هم من هرچی گشتم لینک مستقیمی به این ادرس پیدا نکردم... شاید هم درست و من اشتباه میکنم ...

اصلاحیه:
گویا درسته و من اشتباه کردم.. اما بازم از امریکایی جماعت همچین چیزی بعیده Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، abas_kashan ، sara mas ، girl ، Saeedv13 ، dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، negi ، Tomas
(2013-02-03 ساعت 22:47)arian307 نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 21:53)sara mas نوشته:  سلام دوستان خوب،

سارا جان میشه لطفا بگی این ادرس رو از کجا اوردی و کی بت داده؟
من با دبی اشنا نیستم اما این ادرسی که دادی مشکوکه به نظرم.. شبیه سایت های فیشینگه..
اولا دامین نداره که از سفارت آمریکا خیلی خیلی بعیده... دوما که این ای پی با ای پی اصلی سایت متفاوته( حالا این باز معموله ).. سوما هاستش فرق میکنه.. چهارما دیزاینش به نظر کپی شده میاد...
من یه مدت مرض داشتم و دوستام رو اذیت میکردم و با فیشینگ کردن مثلا اکانت FBشون رو در میاوردم .. این هم شبیه همینه... از تو خود سایت هم من هرچی گشتم لینک مستقیمی به این ادرس پیدا نکردم... شاید هم درست و من اشتباه میکنم ...

اصلاحیه:
گویا درسته و من اشتباه کردم.. اما بازم از آمریکایی جماعت همچین چیزی بعیده Big Grin
تقلبیه برادر من ،اطلاعات مهمی که نمیگرفته؟
هر کد بزتی اون متنو میفرسته
Results for Case No.:20021615612
Your case is currently undergoing processing. If we need more information and when you're processing is complete this website will be updated. Please continue to check this website for updates on the status of your case.

ان طلب التاشيــرة مازال يخضع لاجراءات اداريـــة. المعلومات الجديـــدة المتعلقـــة بالطلب سوف تنشـــر عــلي موقعنا الاكرونــي. يرجي متابعـــة الموقـــع للتأكـــد مــن ظهــور رقــــم الملــف.

در حال حاضر ﭙرونده شما در حال بردازش ميباشد, هر اطلاع جديد به وب سايت ﭙست خواهد شد. لطفا براى دريافت اطلاعات جديد در رابطه با ﭙرونده خود به وب سايت مراجعه كنيد.

کی بهتون داده سریعا به مدیران بگید
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، sara mas ، girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas
واقعا تقلبیه بچه ها؟!؟!

وقتی‌ که تو سایت US embassy in Dubai میریم:

dubai.usconsulate.gov

بعد visas و بعدش visa case status رو می‌زنیم، وسط متن نوشته شده click here که به این آدرس لینک می‌شه.

البته من میدونم که کیس‌های ما میره ابوظبی ولی‌ اونجا که این شماره رو میزدم اشتباه می‌گرفت. اینجا این پیغام پردازش رو میده. گفتم شاید اول میره دوبی‌ و از اونجا برای مصاحبه میره ابوظبی...

پس آدرس درست چیه؟؟ دوستانی که کیسشون ابوظبی بوده کجا status رو چک می‌کنن؟

آقای عباس کسی‌ این آدرس رو به من نداده. خودمون پیداش کردیم D:
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas
عجیبه که من لینکش رو تو سایتش پیدا نکردم اول... ... حالا که تو خود سایت لینک داده احتمالش خیلی کمه.. اما بازم میگم از امریکایی جماعت بعیده این کار بچه گانه
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas
واقعا...هر شماره‌ای که میزنم همین پیغام رو میده. فردا بهشون زنگ می‌زنیم ببینیم چی‌ میگن!!
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، Tomas
(2013-02-03 ساعت 23:32)sara mas نوشته:  واقعا...هر شماره‌ای که میزنم همین پیغام رو میده. فردا بهشون زنگ می‌زنیم ببینیم چی‌ میگن!!

من ایراداتش رو از لحاظ فنی گفتم... این شکلی لینک کردن اصلا تو کار ما نیست...
اما بهترین کار همینه که زنگ بزنی از خودشون بپرسی..

سارا جان میشه کلا یه خلاصه از پروست بگی؟ این جوری که سایت نوشته این برای کسایی که مصاحبه شدن و احتمالا اف بی ای چک خوردن و منتظر کلیر هستن نه شما که هنوز اصلا مصاحبه نشدین ...
If you have been given a yellow sheet of paper during your visa interview, you will find your visa case number written at the top of the paper. Please click here to check the status of your visa application and follow the instructions for your case.

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، Tomas
(2013-02-03 ساعت 23:34)arian307 نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 23:32)sara mas نوشته:  واقعا...هر شماره‌ای که میزنم همین پیغام رو میده. فردا بهشون زنگ می‌زنیم ببینیم چی‌ میگن!!

من ایراداتش رو از لحاظ فنی گفتم... این شکلی لینک کردن اصلا تو کار ما نیست...
اما بهترین کار همینه که زنگ بزنی از خودشون بپرسی..

سارا جان میشه کلا یه خلاصه از پروست بگی؟ این جوری که سایت نوشته این برای کسایی که مصاحبه شدن و احتمالا اف بی ای چک خوردن و منتظر کلیر هستن نه شما که هنوز اصلا مصاحبه نشدین ...
If you have been given a yellow sheet of paper during your visa interview, you will find your visa case number written at the top of the paper. Please click here to check the status of your visa application and follow the instructions for your case.

والا آرین جان پرونده ما همش همینه که توی امضام نوشتم. ماه ژوئن اپلای کردیم، ماه سپتامبر ازمون مدارک بیشتر برای اثبات خواستن (عکس)، بعد از اون ماه دسامبر تو سایت دیدم که نوشته اپرو شدیم و پرونده میره NVC. چند روز بعد نامزدم زنگ زد NVC و کیس نامبر رو گرفت.

از اون به بعد ما اینجا چک میکردیم ببینیم کی‌ وقت مصاحبه میدن. حالا نمیدونم کجای کارمون اشتباه هستش
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، الهه سابق ، Tomas
این سایت الکیه و آدرسش اصلا آدرس آی پی هست و با آدرس سایت فرق میکنه ..شما اطلاعاتتون رو به هکر دادید .این آدرس آدرسی نیست که بشه از سرچ گوگل پیدا کرد .لطفا دقیق بگید از کجا پیدا کردید تا بشه پیگیری کرد .
به سفارت هم زنگ بزنید و یا ایمیل بفرستید بهشون حتما بگید .هر ایمیلی هم براتون اومد که درخواست پول کرد رو حتما قبل از پرداخت وجه با سفارت هماهنگ کنید .هدف اینگونه هک کردنها اخاذی است و متاسفانه خیلی راحت به هدفشون میرسن .
من این شماره رو وارد کردم و باز همون پیغام در حال بررسی رو داد !!!! 2012345656
این خیلی مهمه که بگید این لینک رو از کجا به دست آوردید !
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، sara mas ، dinadino228 ، arian307 ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، سانازی ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
این 2 روز اخرین روزایی هستن که مرتب میام و بعدش دیگه نمیتونم بیام. لپ تاپ رو نمیتونم ببرم چون خیلی سنگینه و گوشیم فونت فارسی نداره ولی خبر ویزا گرفتن یا نگرفتن رو با هر فونتی که شد میام مینویسم Smile
الهه جونم خیلی خوبه که میبینمت عزیزم..

سارا جان چشمت روشن عزیزم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، dinadino228 ، mnpnus ، shabnam.84 ، omnia ، arian307 ، kamela ، الهه سابق ، negi ، Tomas
لیلی جان منظورت رو متوجه نشدم. منظورت اینه که بگم از کجا این لینک رو پیدا کردیم که کیس نامبر رو چک کنیم یا اینکه از چطوری می‌شه به این لینک دسترسی‌ پیدا کرد!

پیدا کردنش اینجوری بود که نامزدم تو گوگل سایت سفارت آمریکا در دوبی‌ رو سرچ کرد، تو سایت که میری به این لینک راهنمأیی میشی‌...

حالا چی‌ می‌شه یعنی‌؟ Sad کم استرس داشتم اینم اضافه شد حالا این وسط!!!!

دسترسی‌ پیدا کردن بهشم که از تو سایت خود سفارت هست.

مرسی‌ گرل جونم. مصاحبهٔ شما هم خیلی‌ مبارک باشه دوستم. مطمئناً ۱ ضرب ویزاتو میگیری. پس وسایلتو جمع کن از حالا و آماده‌ی شروع زندگی‌ جدید بشو Smile دست راستت هم زیر سر ما که تازه فهمیدیم اطلاعات‌مونو به هکر‌ها دادیم Smile)))
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas
سارا جان دسترسی پیدا کردن به این لینک از توی خود سایت سفارت نیست .دسترسی به سایت سفارت از توی این لینک هست !!! اینها با هم فرق میکنه
نامزد شما احتمالا توی سایتی رفته که این لینک بوده ..خب من میخوام بدونم اون سایت چی بوده ؟؟ چون این لینک کاملا مشخصه که فیکه و تقلبیه ..
استرس نداشته باش ..کلاهبرداری اینترنتی همه جا هست ..فقط شما خیلی راحت اطلاعات پرونده ات رو در اختیارشون قرار داری ..
تنها کاری که میتونی بکنی و باید بکنی اینه که به سفارت و یا NVC و یا هر جای دیگه ای که پرونده ات هست اطلاع بدی ..الان هر کی این اطلاعات شما رو داشته باشه میتونه به اونها ایمیل بزنه و تاریخ مصاحبه و پرونده ات رو جابه جا کنه ..البته احتمال میدم سفارت ها توی ایمیل ها و تلفنها اطلاعات دیگه ای هم از شماها بگیرن مثل تاریخ تولد و یه سری اطلاعات شخصی دیگه .که باز این میتونه خوب باشه .
هدف از این کارها اخاذی و گرفتن پوله ..شما فقط هیچ پولی رو تا مطمئن نشدین که واقعا سفارت میخواد یا نه به هیچ حسابی واریز نکنین .
برای همینه که ما اینجا فریاد میزنیم اطلاعات شخصی خودتون رو به هیچ کس و توی هیچ محیط اینترنتی وارد نکنید .سایتهای معتبر که توی آدرس لینکشون از شماره استفاده نمیکنن آخه ..
لطفا از نامزدت سوال کن که این لینک رو از چه سایتی آورده و به من بگو ..این خیلی مهمه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، Saeedv13 ، girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان