موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-04 ساعت 01:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-04 ساعت 01:14 توسط sara mas.)
لیلی جان دسترسی به این لینک به این صورت هست:
۱: http://dubai.usconsulate.gov/
۲: اون بالا با موس روی visas وایمیسی
۳: بعد visa case status رو انتخاب میکنی
۴: توی این لینک، یه متن بلند نوشته شده. خط سوم لینک click here رو بزن
۵: وارد لینک مورد نظر میشی
الان که به این صفحه نگاه میکنم، میبینم که فرمتش با بقیهٔ صفحههای این سایت فرق داره. حتی شکل button ها!!!
وقتی که توی گوگل us embassy in dubai رو سرچ کنی، تو همون صفحهٔ search result که گوگل میر، چند تا آپشن زیر لینک اول نوشته. ۱کیش visa case status هست که میری اونجا و خط سوم click here رو میزنی
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-04 ساعت 01:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-04 ساعت 01:31 توسط shabnam.84.)
سارا جون تو همیشه باید اول وارد سایت رسمی سفارت امریکا تو هر کشوری که میخوای بشی بعد از همونجا پیگیری کنی
نباید هر چیزی که دیدی روش کلیک کنییییی دختر. اما امیدوارم اتفاق بدی نیفته و مدیرا رسیدگی میکنن
http://abudhabi.usembassy.gov/
http://dubai.usconsulate.gov/
من از این طریق همیشه پیدا میکردم آدرس سفارت رو تو کشورهای مختلف
http://www.usembassy.gov/
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
شبنم جون از همونجا رفتم دیگه. این چند تا مرحله که نوشتم از وب سایت آمریکا تو دوبی شروع میشه
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-04 ساعت 01:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-04 ساعت 02:07 توسط shabnam.84.)
نمیدونم چی بگم اما وب سایت که اصل ِ حالا چرا به اونجا وصل میشه رو نمیدونم. چون تو همون صفحه پایین تر که بیای
نوشته که اگه میخواهید چک کنید کیس و روی این لینک کلیک کنید که آدرس سایت هستش اما دوباره همون صفحه ای که توش هستی لود میشه.
احتمالا لینک خرابه کلا و اشتباه
پیدا کردم تو باید بری تو وب سایت خود ابوظبی من الان چک کردم برای چک کردن کیس یه صفحه باز میشه که آدرس درست حسابی داره و شاید چون پرونده به ابوظبی میره اونجا رو باید چک کنی
اینه آدرس ببین http://www.abudhabiivo.net/ این و چک کن که گذاشتم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی شبنم جونم مصاحبم این هفته نیست
ولی فقط تا 2 روز دیگه به اینجا دسترسی دارم..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
سارا جان شما درست رفتی و لینکی که دادی معتبره ..پس جای نگرانی نیست . فقط تعجبم که چطور وب سایت همچین ارگانی اینطوریه ..نه دکمه ی سرچش کار میکنه هر شماره ای هم بزنی همون پیغام پروسس شدن رو میده .من الان این شماره رو زدم باز همون پیغام رو داد .
Results for Case No.:20082323232323
همونطوری که یکی از دوستان هم گفت به این روش میگن فیشینگ و واقعا برای همچین وبسایتی عجیبه .
خدا رو شکر خطر رفع شد ولی من همچنان به پیغامی که این سایت میده بدبینم ..فکر میکنم اگه با ایمیل یا تلفن پرونده ات رو دنبال کنی زودتر به نتیجه برسی
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن این که سارا جان اصلا تو نباید اینجا سرچ کنی شماره پروندت رو که.. بابا اینجا واسه کساییه که رفتن مصاحبه و الان منتظر کلیرشون هستن...
به تو از طریق ایمیل خبر میدن اما اگر ندادن چرا تا الان خودت پیگیری نکردی؟
و یه پیشنهاد دوستانه... برای پیگیری اصلا تلفن نزن... خیلی بی در و پیکره و یهو دیدی نیم ساعت رو هلدی و آخر هم قطع میشی... راحت یه ایمیل بده بشون و بعد از معرفی کامل خودت هر چی سوال داری بپرس... دیگه انقدر هم نپرسی که یارو جواب نده//// تو کمتر از 3 روز هم جوابت رو میدن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
هورااااااااا سفارت بازه
دیوونه شدم این 2 روز
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جون به سلانتی....انشاالاه ویزاتو میگیری...ببینم اگه این هفته مصاحبه نیست پس چرا فقط تا 2روز دیگه میای اینجا؟؟راستی از انکارا یک راست میری امریکا یا بر میگردی ایران؟؟؟سعی کن برامون بنویسی چی به چی شد....
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-04 ساعت 16:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-04 ساعت 16:59 توسط الهه سابق.)
دوستای گلم از همتون بخاطر دلگرمی هاتون ممنونم
آره کاملا جون شوهرم خیلی وقتا میاد اینجا نوشته هامو میخونه. البته این تاپیک انقدر تند تند مطلب توش میاد که زیاد حوصله نمیکنه همشو بخونه
اصلا یه جوریم. نمیتونم توضیح بدم.
آرین غصه نخور، کلیرنس تو هم میاد و میری و از اونجا واسمون طنز مینویسی
جودی عزیییییییییزم خیییلییی خوشحالم که شوهرتو میبینی بوس عزیز دلم
بچه هایی که از آمریکا میخوان واسشون چیزی فرستاده بشه، از اونجایی که DHL نمیفرسته و پست اکسپرس دیگه ای هم در کار نیست، پستی هست به اسم گلوبکس که دفترش توی لوس آنجلسه و فقط میشه از اونجا به ایران چیزی فرستاد
اما الان با دفترشون توی ایران تماس گرفتم و گفتن از هر ایالتی میتونید به دفترمون توی ال ای پست کنید و بعد اونا میفرستن ایران البته باید حتما قبلش با دفترشون توی ایران هماهنگی بشه تا اونا به دفتر ال ای اطلاع بدن که مثلا آقای فلانی فردا یه مرسوله میفرسته، شما هم فروارد کنید به ایران. خلاصه خدا خیرشون بده کار ملتو راه میندازن. 4-5 روزه هم میرسه ایران
این پست خوبو Acaro بهم معرفی کرده بود
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-04 ساعت 17:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-04 ساعت 17:24 توسط الهه سابق.)
بچه ها راستی یه سوال
همسرم چون تازه 2 ماهه که اونجاست هیچ بیمه ای قبول نمیکنه که بیمش کنه میگن باید حداقل 6 ماه اینجا زندگی کنی تا ببینیم سالمی بعد بیمت میکنیم!!! نمیدونم قانون ایالت اینا اینجوریه یا همه جا اینطوره؟
حالا اگه منم برم واسه منم همینطور میشه؟ یا چون من مدیکال دادم و واکسن زدم از نظر شرکتهای بیمه سالم محسوب میشم؟
دانشگاه بیمش میکنه ولی خیلی گرونه. سالی 2500 در صورتی که بیمه های بیرون 950 دلار درمیومد واسش که بیمش نمیکنن
نکته مسخره اینه که دانشگاه، دانشجوهای خارجی رو با سالی 700 دلار بیمه میکنه ولی چون شوهر من سیتیزنه 3 برابر بیشتر ازش پول میگیرن بابت بیمه!!!
تازه الان سالی 2500 تا ازش میگیرن، من که برم و بخواد منو به بیمش اضافه کنه سالی 10000 تا میگیرن!!!!!!!!! یعنی تقریبا ماهی 900 دلار برای 2 نفر!!!! در حالیکه بیمه های بیرون واسه 2 نفر با ماهی 200 تا هم میشه بیمه کرد. مسخرست، نه؟
دانشجوی خارجی بودن بهتره انگار!!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی