کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
لیلی جان دسترسی‌ به این لینک به این صورت هست:

۱: http://dubai.usconsulate.gov/

۲: اون بالا با موس روی visas وای‌میسی

۳: بعد visa case status رو انتخاب میکنی‌

۴: توی این لینک، یه متن بلند نوشته شده. خط سوم لینک click here رو بزن

۵: وارد لینک مورد نظر میشی‌

الان که به این صفحه نگاه می‌کنم، میبینم که فرمتش با بقیهٔ‌ صفحه‌های این سایت فرق داره. حتی شکل button ها!!!

وقتی‌ که توی گوگل us embassy in dubai رو سرچ کنی‌، تو همون صفحهٔ search result که گوگل میر، چند تا آپشن زیر لینک اول نوشته. ۱کیش visa case status هست که میری اونجا و خط سوم click here رو میزنی‌
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Saeedv13 ، girl ، laili ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 00:25)girl نوشته:  این 2 روز اخرین روزایی هستن که مرتب میام و بعدش دیگه نمیتونم بیام. لپ تاپ رو نمیتونم ببرم چون خیلی سنگینه و گوشیم فونت فارسی نداره ولی خبر ویزا گرفتن یا نگرفتن رو با هر فونتی که شد میام مینویسم Smile
الهه جونم خیلی خوبه که میبینمت عزیزم..

سارا جان چشمت روشن عزیزم Smile

جودی جون 4 شنبه مصاحبه داری؟
همین که مصاحبه رفتی و خبر ویزای یه ضرب و ایشالا برای ما اینجا تو یه جمله کوتاه هم بنویسی کافیه
امیدوارم خیلی بهت اونجا در کنار همسرت خوش بگذره. الان دل تو دلت نیستااا Big Grin
منتظر هستیم تا برگردی و برامون تعریف کنی.Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، payamkj ، dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
سارا جون تو همیشه باید اول وارد سایت رسمی سفارت امریکا تو هر کشوری که میخوای بشی بعد از همونجا پیگیری کنی
نباید هر چیزی که دیدی روش کلیک کنییییی دختر. اما امیدوارم اتفاق بدی نیفته و مدیرا رسیدگی میکنن
http://abudhabi.usembassy.gov/
http://dubai.usconsulate.gov/

من از این طریق همیشه پیدا میکردم آدرس سفارت رو تو کشورهای مختلف

http://www.usembassy.gov/

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، laili ، girl ، dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
شبنم جون از همونجا رفتم دیگه. این چند تا مرحله که نوشتم از وب سایت آمریکا تو دوبی‌ شروع می‌شه
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، laili ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas
نمیدونم چی بگم اما وب سایت که اصل ِ حالا چرا به اونجا وصل میشه رو نمیدونم. چون تو همون صفحه پایین تر که بیای
نوشته که اگه میخواهید چک کنید کیس و روی این لینک کلیک کنید که آدرس سایت هستش اما دوباره همون صفحه ای که توش هستی لود میشه.
احتمالا لینک خرابه کلا و اشتباه

پیدا کردم تو باید بری تو وب سایت خود ابوظبی من الان چک کردم برای چک کردن کیس یه صفحه باز میشه که آدرس درست حسابی داره و شاید چون پرونده به ابوظبی میره اونجا رو باید چک کنی
اینه آدرس ببین http://www.abudhabiivo.net/ این و چک کن که گذاشتم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas
مرسی شبنم جونم مصاحبم این هفته نیست Smile
ولی فقط تا 2 روز دیگه به اینجا دسترسی دارم..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
سارا جان شما درست رفتی و لینکی که دادی معتبره ..پس جای نگرانی نیست . فقط تعجبم که چطور وب سایت همچین ارگانی اینطوریه ..نه دکمه ی سرچش کار میکنه هر شماره ای هم بزنی همون پیغام پروسس شدن رو میده .من الان این شماره رو زدم باز همون پیغام رو داد .
Results for Case No.:20082323232323
همونطوری که یکی از دوستان هم گفت به این روش میگن فیشینگ و واقعا برای همچین وبسایتی عجیبه .
خدا رو شکر خطر رفع شد ولی من همچنان به پیغامی که این سایت میده بدبینم ..فکر میکنم اگه با ایمیل یا تلفن پرونده ات رو دنبال کنی زودتر به نتیجه برسی
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Saeedv13 ، girl ، arian307 ، dinadino228 ، الهه سابق ، sara mas ، Tomas
ضمن این که سارا جان اصلا تو نباید اینجا سرچ کنی شماره پروندت رو که.. بابا اینجا واسه کساییه که رفتن مصاحبه و الان منتظر کلیرشون هستن...
به تو از طریق ایمیل خبر میدن اما اگر ندادن چرا تا الان خودت پیگیری نکردی؟
و یه پیشنهاد دوستانه... برای پیگیری اصلا تلفن نزن... خیلی بی در و پیکره و یهو دیدی نیم ساعت رو هلدی و آخر هم قطع میشی... راحت یه ایمیل بده بشون و بعد از معرفی کامل خودت هر چی سوال داری بپرس... دیگه انقدر هم نپرسی که یارو جواب نده//// تو کمتر از 3 روز هم جوابت رو میدن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Saeedv13 ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، sara mas ، Tomas
هورااااااااا سفارت بازه Smile
دیوونه شدم این 2 روز Tongue
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، simi ، arian307 ، omead ، kamela ، Saeedv13 ، الهه سابق ، leila.e ، dinadino228 ، shabnam.84 ، negi ، سانازی ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-04 ساعت 14:12)girl نوشته:  هورااااااااا سفارت بازه Smile

به به به به سلامتییییییی....
پس تو هم دیگه حوصلت سر رفت چیزی نداری که بش فکر کنییی Big Grin
ایشالا میری و بر عکس من که چک خوردم یه ضرب میگیری و میای اینجا و خوشحال خبر رفتنت رو میدی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-04 ساعت 14:12)girl نوشته:  هورااااااااا سفارت بازه Smile

با اینکه به دلم افتاده بود سفارت تعطیل نمیشه اما نگران بودم
خدارو شک....ررررررررBig GrinBig Grin

(2013-02-03 ساعت 18:34)الهه سابق نوشته:  بچه ها حال و روز خوبی ندارم. فعلا که شوهرم راضی شد بمونه. ولی از اونجایی که هزار بار تصمیمش عوض میشه هیچ اعتباری به حرفش نیست.
بهش خیلی گفتم که اگه برگردی همونطور که این چند سال بخاطر مشکلات مالی و صدتا مشکل دیگه نشد تشکیل زندگی بدیم و اینه هیچ کدومون قرونی هم پول نداریم که بابت پول پیش خونه بخواهیم بدیم و اینکه شغلی نداره اینجا و هزارتا حرف دیگه، و اینکه اونجا حداقل آپارتمان دانشگاه رو واسه زندگی داریم و وام دانشجویی هم کفاف زندگیمونو میده و هزارتا دلیل دیگه که واسش آوردم، فعلا فعلا قبول کرد بمونه. من بهش گفتم اگه برگردی ایران باهات حرف نمیزنم تا روزی که با کلید یه آپارتمان اجاره ای بیای دم خونه بابام
بعد از 10 سال اوللللللللللین بار بود که باهاش قهر کردم. اونم فرداش گفت واقعا برگرده ایران خونه ای در کار نیست.
ولی شوهر من یهو میزنه به سرش. اگه یه بار دیگه دچار اون حالت افسردگی بشه قطعااااا برمیگرده و دیگه هیچی واسش مهم نیست.
انصرافم داده بود. ولی انصرافشو کنسل کرد. خلاصه که تا من ویزا نگیرم و نرم اونجا هیچ امیدی ندارم. حتی اگرم برم باز هم ممکنه برگرده و باز دوباره مساله کار و خونه و این چیزا مطرح میشه
من همه حرفم این بود 5 سالو دندون رو جیگر بذاریم و اونجا پول پس انداز کنیم که بعد از 5 سال که برگشتیم ایران بتونیم به خونه اجاره کنیم و اونم با دکتراش یه شغل خوب بگیره. به همین امیدا بود که اینهمه انتظارو تحمل کردم و توی این مدت هرچی پس انداز از زمان کارمندیم داشتم یعنی حدود 5000 دلار، همه رو خرج این پرونده لعنتی کردم. پول واسه اسپانسر و وکیل و کوفت و درد و زهرمار
قبل از این هم که بره و من خیلی التماس میکردم نره، برنامم این بود بیاد خونه ما زندگی کنه (هرچند خودمون مستاجریم) بعد بره سر کار و منم کار کنمو بعد از یکی 2 سال بتونیم خونه کرایه کنیم که فبول نکرد و گفت باید برم آمریکا دکترامو بگیرم
بچه ها حوصله ندارم اصلا
ببخشید منو
بعضی وقتا میام و نوشته هاتونو میخونم ولی دلو دماغ ندارم.
ببخشید

الهه جون خودتم میونی اینجا نمیشه زندگی کرد وقتی شوهرت مدرکشو اونجا بگیره و کار کنه خیلیییییییی زود میتونید صاحب خونه و زندگی بشین سالی 1بارهم بیاین ایران تفریح کنین. اما اینجا همه داریم دوره خودمون میچرخیم خواهش میکنم باهاش صحبت کن بمونه تا توام بری پشش
و لطفا به روزای خوبتر فکر کن اینجا بدون تو صفایی نداره
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، kamela ، dinadino228 ، shabnam.84 ، Tomas
جودی جون به سلانتی....انشاالاه ویزاتو میگیری...ببینم اگه این هفته مصاحبه نیست پس چرا فقط تا 2روز دیگه میای اینجا؟؟راستی از انکارا یک راست میری امریکا یا بر میگردی ایران؟؟؟سعی کن برامون بنویسی چی به چی شد....
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، Tomas
میخوام یه دفتر ببرم با خودم که اونجا مو به مو بنویسم چی شد میخوام مثل ارین یه سفرنامه خوب بنویسم البته انشای من که افتضاحه ولی سعی میکنم خوب بنویسم.. هرچند هم که ممکنه تکراری باشه ولی به نطر من ایرادی نداره این مدت هرچی سفرنامه بود خوندم وقتی تکراری میشدن دلم قرص میشد به اینکه 100% همه چیزو میدونم.. عزیزم شوهرم قردا شب میرسه تهران منم فردا میرم که برم استقبالش Smile
کاملا جونم ما میایم ایران بعد میریم امریکا البته باید ببینیم مصاحبه چی میشه.. امشبم که عروسی دعوتم الان میرم کارامو کنم Smile
ارین من همیشهههه یه موضوعی واسه فکر کردن پیدا میکنم Tongue
simi جونم مرسییی عزیزم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، leila.e ، kamela ، dinadino228 ، shabnam.84 ، negi ، سانازی ، Tomas ، mercedeh2011
دوستای گلم از همتون بخاطر دلگرمی هاتون ممنونم Smile
آره کاملا جون شوهرم خیلی وقتا میاد اینجا نوشته هامو میخونه. البته این تاپیک انقدر تند تند مطلب توش میاد که زیاد حوصله نمیکنه همشو بخونه
اصلا یه جوریم. نمیتونم توضیح بدم.
آرین غصه نخور، کلیرنس تو هم میاد و میری و از اونجا واسمون طنز مینویسی Smile
جودی عزیییییییییزم خیییلییی خوشحالم که شوهرتو میبینی Smile بوس عزیز دلم
بچه هایی که از آمریکا میخوان واسشون چیزی فرستاده بشه، از اونجایی که DHL نمیفرسته و پست اکسپرس دیگه ای هم در کار نیست، پستی هست به اسم گلوبکس که دفترش توی لوس آنجلسه و فقط میشه از اونجا به ایران چیزی فرستاد
اما الان با دفترشون توی ایران تماس گرفتم و گفتن از هر ایالتی میتونید به دفترمون توی ال ای پست کنید و بعد اونا میفرستن ایران البته باید حتما قبلش با دفترشون توی ایران هماهنگی بشه تا اونا به دفتر ال ای اطلاع بدن که مثلا آقای فلانی فردا یه مرسوله میفرسته، شما هم فروارد کنید به ایران. خلاصه خدا خیرشون بده کار ملتو راه میندازن. 4-5 روزه هم میرسه ایران
این پست خوبو Acaro بهم معرفی کرده بود
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، kamela ، arian307 ، dinadino228 ، negi ، سانازی ، girl ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
بچه ها راستی یه سوال
همسرم چون تازه 2 ماهه که اونجاست هیچ بیمه ای قبول نمیکنه که بیمش کنه میگن باید حداقل 6 ماه اینجا زندگی کنی تا ببینیم سالمی بعد بیمت میکنیم!!! نمیدونم قانون ایالت اینا اینجوریه یا همه جا اینطوره؟
حالا اگه منم برم واسه منم همینطور میشه؟ یا چون من مدیکال دادم و واکسن زدم از نظر شرکتهای بیمه سالم محسوب میشم؟

دانشگاه بیمش میکنه ولی خیلی گرونه. سالی 2500 در صورتی که بیمه های بیرون 950 دلار درمیومد واسش که بیمش نمیکنن
نکته مسخره اینه که دانشگاه، دانشجوهای خارجی رو با سالی 700 دلار بیمه میکنه ولی چون شوهر من سیتیزنه 3 برابر بیشتر ازش پول میگیرن بابت بیمه!!!
تازه الان سالی 2500 تا ازش میگیرن، من که برم و بخواد منو به بیمش اضافه کنه سالی 10000 تا میگیرن!!!!!!!!! یعنی تقریبا ماهی 900 دلار برای 2 نفر!!!! در حالیکه بیمه های بیرون واسه 2 نفر با ماهی 200 تا هم میشه بیمه کرد. مسخرست، نه؟
دانشجوی خارجی بودن بهتره انگار!!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela ، girl ، leila.e ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان