کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-13 ساعت 18:28)girl نوشته:  bachehaaaaaaaaa gereftameeeeeesh yezaaaaaarrrrrrrrrb

آخی جودی جوننم تبریک میگم بسیاررررررررررررررر
خیلی برات خوشحالم ،خیلی زیاد
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، arian307 ، NedaE ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، kamela
(2013-02-13 ساعت 16:24)الهه سابق نوشته:  َشبنم جان ازدواجیا دیگه پولی نمیدن، همون اول ازمون گرفتن. وقت ازدواجیا هم NVC تعیین میکنه نه خودمون

مرسی الهه جون.خب پس من فکر میکردم این قانون برای همه یکیه و کاش میشد شما هم
خودتون وقت و مشخص کنید .اما ایرادی نداره دیگه تمومه برای شماها Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، dinadino228 ، ارکیده ، leila.e ، Tomas ، kamela
(2013-02-13 ساعت 13:14)anderanek نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 14:15)payamkj نوشته:  بچه ها من خیلی اعصابم به هم ریخته ، خیلی گیج شدم ،نمیدونم سایت همه جا اینجوریه یا فقط مال آنکارا !!!!!
هر 4 یا 5 روز یه باز آپدیت میشه ولی هیچ شماره ای بهش اضافه نمیشه ،من هر سری کپی میکنم تو یه صفحه ورد بعد که آپدیت میشه با لیست قبلی که کپی کرده بودم چک کردم دیدم هیچ شماره ای اضافه نشده ، نمیدونم پس این آپدیت شدنش به چه دردی میخوره ،میگم نکنه بعد 2 ماه هم خبری ازشون نشه Sad دارم از بلاتکلیفی دق میکنم

اين جاست كه بأيد گفت چون مي گذرد غمى نيست .من با شما هم دردم
ااااااا شما هم منتظرید ؟ چند وقت ؟شما هم آنکارا بودین؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
وای جودیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی تبریک میگمممم. دیدی همه گفتیم میگیری یه ضرب
خیلی خوشحال شدم عزیزممممممممممم. دیگه با خیال راحت بگرد و لذت ببر

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، arian307 ، NedaE ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، shadzad ، Tomas ، kamela
واااااااااااااااای جوووودی خداروشکرررررر
دیدی گفتم یکضرب میگیری Smile Smile الان از خواب پریدم، وحشت زده، داشتم خواب میدیدم از جودی مدارک اضافه خواستن، از وحشت از خواب پریدم و اومدم اینجا و دیدم بله، جودی جونم یکضرب گرفته Smile Smile
هورااااااااااااااااااااااااااااااا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، girl ، NedaE ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، shadzad ، Tomas ، kamela
(2013-02-13 ساعت 18:28)girl نوشته:  bachehaaaaaaaaa gereftameeeeeesh yezaaaaaarrrrrrrrrb

جودی الان منم که داره بت حسودیم میشه.... یادته 3 4 ماه پیش این و بم گفتی؟
مبارکه عزیزم ... ایشالا به سلامتی و دل خوش..... خیلی خوشحالممممم کردیییییییی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، NedaE ، dinadino228 ، payamkj ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، kamela
az hamatoon mamnoonaaam bavaretoon nemishe ke cheghadr too fekretoon boodam too salone entezar ye safarname topol minevisam.. hanooz bavaram nashode yezarb gereftam be afficere gir dade boodam kheyli khoshhalam kheyliiii oonam mikhandid Smile)))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
عزیزم همه اینجا بخاطر تو خوشحالن. تو خیلی صبوری کردی و خیلی عذاب کشیدی، حالا طعم شیرین میوه صبرتو میچشی
بووووووووووووووس
بچه ها اینترنت من داغونه یا همتون این مشکلو دارید که تاپیکها باز نمیشن؟ هر تاپیک واسه من 2-3 دقیقه طول میککشه تا باز بشه ولی صفحه اصلی و پیغام خصوصی زود باز میشه. فکر کنم امشب نتونم بیام تو تاپیک دیگه. منو خسته کرد این اینترنت
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، girl ، dinadino228 ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas
مبارک باشه. الان نمیدونم یه نفر که خیلی با اطمینان می‌گفت شما هیچ‌وقت کارتون درست نمیشه چه حالی داره. امیدوارم تو زندگی هم همینطور با پشتکار همیشه موفق باشید.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، simi ، Tomas ، kamela

واااای جووووودی مبارکتتتتتتتتتتتت باشه.خیلی خوشحال شدم واست.تبریک هم واسه ویزات هم واسه اینکه این همهههه تونستی صبور باااااشی.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas
جووووووددی....... آخی... عزیزمممم... خیلیی خوشحال شدم کلی جیغ و رقص و شادی... کیلی لی لی لی.......TongueTongue
مبارکهههههههه........... همیشه موفق و سربلند و پیروز باشیSmile
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، shadzad ، Tomas ، kamela
جودی جان خیلی‌ زیاد بهت تبریک میگم. ایشالا روز‌های خوبی‌ رو کنار همسرت پیش رو داشته باشی‌
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas

تبرییییییییییییییییییککککککککککککک دستت رو رو سر ما هم بکش...جودی جون توضیح بده چجوری بود چیا پرسیدن ازت؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، سانازی

سلام جـــــــــــــــــودی گلم
مـــــــــــــــــــبــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــــه
دیدی گفتم ویزات یه ضربه
شیرینت کو؟ Big Grin

بچه ها اینجا تو تمام مدتی که اینترنت قطع بود همش تو فکر شماها بودم ؛ داشتم دق می کردم ؛ خیلی خوشحالم که بلاخره به جمعتون برگشتم.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، leila.e ، shabnam.84 ، dinadino228 ، Tomas ، girl ، ارکیده ، kamela ، سانازی
تو این 2-3 روز چه خبرهای خوبی شده...
جودی جون خیلی بهت تبریک میگم و به این صبرت آفرین میگم
دینا جون تبریک. ایشالا به زودی خبر دریافت ویزای یه ضرب شما
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، girl ، ارکیده ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان