کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسده جون چطوری؟ همه چیز رو به راهه؟ ما هم دلمون برای تو تنگ شده بود عزیزم.

چه خبرا؟ وقت کردی تعریف کن برامون Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، Tomas ، girl ، ارکیده ، سانازی ، leila.e
بالاخره از دست جودی راحت شدیم

جودی عزیز تبریک میگم انشالا هرچه سریعتر بری.

چقدر خوشحال کننده ست ادم خبر موفقیت یه نفر دیگه رو میشنوه.

ایشالا همگی بریم.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، Tomas ، girl ، ارکیده ، سانازی ، leila.e
بچه‌ها من ۱۰ روز دیگه اینترویو دارم همین الان فهمیدم

وای استرس گرفتممممممم

الان باید چی‌ کار کنم؟ نه نامه دادن نه چیزی وکیل هم نمیدونه الان زنگ زادیم nvc گفت
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، ارکیده ، kamela ، mhy_1985 ، leila.e
راست میگی؟ خوش بحالت Smile
سریعا برو کارت واکسنتو بگیر و فرمها رو درجا پر کن و ترجمه ها رو آماده کن. اگه میبینی نمیرسی، وقتو بنداز عقب
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، sara mas ، dinadino228 ، Tomas ، girl ، ارکیده ، leila.e
منم خوشحالم بچه ها ... خیلی زیاد از اینکه دوباره برگشتم ؛ باورتون نمیشه
فعلا هیچ خبر خاصی نیست. هوا هی سرد و گرم میشه Sad
آخی همه خوابید Smile الان داره شب میشه اینجا
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، ارکیده ، سانازی ، leila.e
(2013-02-13 ساعت 18:44)payamkj نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 13:14)anderanek نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 14:15)payamkj نوشته:  بچه ها من خیلی اعصابم به هم ریخته ، خیلی گیج شدم ،نمیدونم سایت همه جا اینجوریه یا فقط مال آنکارا !!!!!
هر 4 یا 5 روز یه باز آپدیت میشه ولی هیچ شماره ای بهش اضافه نمیشه ،من هر سری کپی میکنم تو یه صفحه ورد بعد که آپدیت میشه با لیست قبلی که کپی کرده بودم چک کردم دیدم هیچ شماره ای اضافه نشده ، نمیدونم پس این آپدیت شدنش به چه دردی میخوره ،میگم نکنه بعد 2 ماه هم خبری ازشون نشه Sad دارم از بلاتکلیفی دق میکنم

اين جاست كه بأيد گفت چون مي گذرد غمى نيست .من با شما هم دردم
ااااااا شما هم منتظرید ؟ چند وقت ؟شما هم آنکارا بودین؟

بله من هم انكارا بودم شما كه سفر نامه من و خوندى.٧ هفته گذشت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، ارکیده
(2013-02-14 ساعت 04:08)الهه سابق نوشته:  راست میگی؟ خوش بحالت Smile
سریعا برو کارت واکسنتو بگیر و فرمها رو درجا پر کن و ترجمه ها رو آماده کن. اگه میبینی نمیرسی، وقتو بنداز عقب

مرسی‌ الهه جون. اگه بشه نمی‌خوام عقب بندازم. امیدوارم برسم کارهارو انجام بدم فقط.

وکسان هارو می‌تونم همرو با هم بزنم؟ فکر کنم بعضی‌ هاش رو نتونم اینجا بزنم چون کمتر از ۱ ماه مونده
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، ارکیده ، leila.e
(2013-02-14 ساعت 09:39)sara mas نوشته:  
مرسی‌ الهه جون. اگه بشه نمی‌خوام عقب بندازم. امیدوارم برسم کارهارو انجام بدم فقط.
وکسان هارو می‌تونم همرو با هم بزنم؟ فکر کنم بعضی‌ هاش رو نتونم اینجا بزنم چون کمتر از ۱ ماه مونده
منم موافقم که عقب نندازی؛ تو این پروسه به اندازه کافی همه چی عقب میفته؛ واکسنها رو هم وقتی بری انستیتو (که من رفتم تجریش) خانم دکتره خودش همه چیز رو توضیح میده و اون کاری که درسته انجام میده ؛ نگران نباش
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، dinadino228 ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، ارکیده ، leila.e
(2013-02-13 ساعت 18:28)girl نوشته:  bachehaaaaaaaaa gereftameeeeeesh yezaaaaaarrrrrrrrrb

عاشقتم دختررررررررررررررررر الان داشتم میومدم از بچه ها سراغتو بگیرمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin خیلیییییییی خوشحالم جودی مهربون
بریم لباس بخریم که همگی عروسی افتادیم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ

(2013-02-12 ساعت 11:36)simi نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 20:42)dinadino228 نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 00:10)mhy_1985 نوشته:  [quote='ارکیده' pid='275864' dateline='1360605509']
[quote='dinadino228' pid='275775' dateline='1360599134']
محمد کجای همدونی؟ من سالی چندبار میرم همدان داییم اونجا زندگی میکنه فک میکنم واسه تنها جایی که تو ایران دلم تنگ میشه همدونه مخصوصا گنجنامه و بستنی دایی اول مهدیه

کنار داشنگاه بوعلی. اومدی خبر بده بریم بخندیم. البته من آدم لیبرالی هستم از پیشنهادم ناراحت نشی. اما میتونیم با داییت و بقیه بریم عکس یادگاری بگیریم قبل از اینکه از همدان بریم واسه همیشه. میریم همگی بستنی هم میخوریم. خونه ما هم میتونین تشریف بیارین با خانواده. از همین الان همه دعوتن. ما تو اسن شهر تنهاییم و فامیل نداریم. تشریف بیارین خوشحال میشیم.
حتما بعد عید میام بهت خبر میدم بریم بستنی دایی Wink مرسی اما حتما به صرف بستنی دایی میبینمت اما باید عکس دخمل خوشگلتم بیاری من ببینمWink
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، ارکیده ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، leila.e
جودی خانم یه دونه باشه .تبریییییییییییییییییییییییییییییک دختر .خیلی خوشحال شدم :X
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، ارکیده ، shabnam.84 ، leila.e
(2013-02-14 ساعت 09:51)mercedeh2011 نوشته:  
منم موافقم که عقب نندازی؛ تو این پروسه به اندازه کافی همه چی عقب میفته؛ واکسنها رو هم وقتی بری انستیتو (که من رفتم تجریش) خانم دکتره خودش همه چیز رو توضیح میده و اون کاری که درسته انجام میده ؛ نگران نباش

آره واقعاً...ایشالا که ردیف بشه. زنگ زدم به پاستور تجریش گفتم همهٔ واکسن هارو دارین؟ گفتن که نه!! حالا باید بیای ببینیم چی‌ می‌شه.

شما چیا زدی مرسده جون؟

اونوقت اون برگه مالیات و فرم هارو رو نامزدم باید بفرسته چی‌ کار کنم؟ وقت نیست دیگه بفرسته
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، ارکیده ، shabnam.84 ، leila.e

سارا جون یعنی ۲۴ فوریه هست مصاحبه؟؟!؟! منم ۲۴ هستم. بیا با هم هماهنگ شیم برای مدیکال و روز مصاحبه. البته اگر مایلی.
در کل تبریک میگم صمیمانه. انشالله هر دو یک ضرب میگیریم ویزامونو.
پاسخ
بسلامتي، خب خوبه با هم افتادين، اينجوري دلگرمي داريد، من واكسن هپاتيت رو اينجا زدم، الان دقيق يادم نيست هرچي كه رفتم انكارا انفلانزا و ام ام ار زدم، اگه تونستي از يه دكتر سريع بگو تو نسخه برات بنويسه انفلانزا پيداكن و تو تهران بزن وگرنه انكارا به دلار پول ميگيرن، من ٢ تا واكسن ١٥٠ دلار گرفت
فرم هم ما چون وكيل داشتيم نميدونم دقيق چه فرمهايي امضا كردم، هرچي كه ازينجا وكيل و اقاي نامزد براي من فرستادن، من امضا كردم با عكس و ترجمه اصل مدارك براشون فرستادم
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، sara mas ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84 ، leila.e
سلام خدمت اهالی محترم و دوستان عزیز....
بچه ها من چند تا سؤال فوری دارم ، کمک لطفا، مرسی،
۱، اول اینکه حقوق اسپانسر باید چقدر باشه؟ دقیقا چه مبلغی باشه دیگه مشکلی نیست!؟ یه جا خوندم ۱۵۰۰۰ دلار به بالا؟ درسته؟ خواستم مطمئن تر شم. نوع شغل و کارش هم مهمه؟
۲، اگه مادر نامزدم اسپانسر ما باشه، نامزد من میشه کواسپانسر؟ منم لازمه کواسپانسر کنه؟ یا فقط اون مدارکو کافیه به من بده؟؟؟!(به اسم من باشه یا نه؟)
۳،امکانش هست همهء مدارکی رو که از من خواستن با اسم و امضای خودم هم باشه فقط نامزدم از اونجا واسشون پست کنه؟
چون من همه چیز رو آماده کردم و فقط اسپانسر مونده که اونجاست، اگه من مدارک رو به اون برسونم دیگه از اونجا و سریعتر به دستشون رسیده میشه. برای اونا فرق میکنه از کجا پست شده یا فقط توی پاکت رو میخان؟
۴، ما یه اسپانسر دیگه هم داریم(بجز مادر همسر) ، ولی چون مدارک اون ۲هفتهء دیگه حاضر میشه و ما عقب میافتیم ، میشه اونم وقتی حاضر شد
روز مصاحبه با خودم ببرم یا قبلش فکس کنم واسشون ؟؟!!! واسه محکم کاری گفتیم ۲نفر اسپانسر باشن.
۵، کارت واکسن که نباید پست شه؟ همون روز مصاحبه ببرم؟
۶، تمام مدارکی رو که قبلا نامزدم واسشون فرستاده الانم دوباره میخوان(عکس، اسکایپ،ایمیل،....) من همهء اینا رو آماده کردم واسه پست،
میخوام بدونم روز مصاحبه هم بازم میخوام همرو؟ از همش کپپی بگیرم ببرم دوباره؟
مرسی و ببخشید، لطفا هر کی میدونه بهم جواب بده ، ضروریه.... ممنون.

واااای،،، بازم من اشتباهی و طبق عادت اینجا نوشتم....Sad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان