موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-14 ساعت 12:19)dinadino228 نوشته: سلام خدمت اهالی محترم و دوستان عزیز....
بچه ها من چند تا سؤال فوری دارم ، کمک لطفا، مرسی،
۱، اول اینکه حقوق اسپانسر باید چقدر باشه؟ دقیقا چه مبلغی باشه دیگه مشکلی نیست!؟ یه جا خوندم ۱۵۰۰۰ دلار به بالا؟ درسته؟ خواستم مطمئن تر شم. نوع شغل و کارش هم مهمه؟
۲، اگه مادر نامزدم اسپانسر ما باشه، نامزد من میشه کواسپانسر؟ منم لازمه کواسپانسر کنه؟ یا فقط اون مدارکو کافیه به من بده؟؟؟!(به اسم من باشه یا نه؟)
۳،امکانش هست همهء مدارکی رو که از من خواستن با اسم و امضای خودم هم باشه فقط نامزدم از اونجا واسشون پست کنه؟
چون من همه چیز رو آماده کردم و فقط اسپانسر مونده که اونجاست، اگه من مدارک رو به اون برسونم دیگه از اونجا و سریعتر به دستشون رسیده میشه. برای اونا فرق میکنه از کجا پست شده یا فقط توی پاکت رو میخان؟
۴، ما یه اسپانسر دیگه هم داریم(بجز مادر همسر) ، ولی چون مدارک اون ۲هفتهء دیگه حاضر میشه و ما عقب میافتیم ، میشه اونم وقتی حاضر شد
روز مصاحبه با خودم ببرم یا قبلش فکس کنم واسشون ؟؟!!! واسه محکم کاری گفتیم ۲نفر اسپانسر باشن.
۵، کارت واکسن که نباید پست شه؟ همون روز مصاحبه ببرم؟
۶، تمام مدارکی رو که قبلا نامزدم واسشون فرستاده الانم دوباره میخوان(عکس، اسکایپ،ایمیل،....) من همهء اینا رو آماده کردم واسه پست،
میخوام بدونم روز مصاحبه هم بازم میخوام همرو؟ از همش کپپی بگیرم ببرم دوباره؟
مرسی و ببخشید، لطفا هر کی میدونه بهم جواب بده ، ضروریه.... ممنون.
واااای،،، بازم من اشتباهی و طبق عادت اینجا نوشتم....
۱. انگار ۱۵۰۰۰ واسه نامزدی کافیه، من اینجوری خوندم یه جا ولی مطمئن نیستم، بازم بپرس.
۲. اگه کسی غیر نامزدت لازم باشه اون فرد میشه کواسپانسر و نامزدت اسپانسره در هر حالت، یعنی غیر نامزدت فقط یه نفر دیگه که درآمدش کافیه رو می خوای.
۳. میشه از آمریکا هم بفرستی، جاش مهم نیست ولی تو یه پاکت باشه، به هر حال تو باید به آمریکا بفرستی و بعد از آمریکا به ترکیه، بیشتر طول می کشه قطعا، من پیشنهاد می کنم اونا برات بفرستن و تو خودت پست کنی، ۴ ۵ روزه می رسه از ایران و با شماره ردیابی پست می تونی راحت ببینی بستت کی می رسه.
۴. نه فقط یه نفر کواسپانسر لازمه.
۵. کارت واکسن برای مدیکاله، می بری با خودت پیش دکتر روز مدیکال
۶.تمام مدارکی که نامزدت فرستاده به علاوه چیزای جدید مثلا عکس و ایمیل های جدید که قبلن نفرستاده رو بفرست و روز مصاحبه فقط چیز جدیدتری تا اون روز اگه داشتی ببر وگرنه هیچ چیز اضافه روز مصاحبه لازم نیست غیر از اصل مدارک شناسایی.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم عزیزم، مرسی...
پس فقط مدارک مالی به اسم خودش و مادرش باشه؟ دیگه لازم نیست چیزی رو به اسم من پر کنن(در مورد مالی)؟
یعنی مادرش میشه کواسپانسر و خودش میشه اسپانسر؟ درسته؟ و دیگه چیزی به اسم من نیست؟
حقوق رو از کجا میشه مطمئن شد؟
آخه طبق ایمیلی که واسه نامزدم اومده ، نامه تا ۳\۴ روز دیگه دستش میرسه و مدارک مالی هم اون موقع حاضر میشه، منم گفتم این چند روز رو که باید منتظر بمونیم ، من همهء چیزارو که لازمه و آماده کردم، بفرستم اونجا، نامزدم هم همش میگه بده که من از اینجا پست کنم ، مطمئن تره....
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر 7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
و یه چیز دیگه، من بین ۲ تا پست الان موندم که با کدوم پست کنم؟؟؟
آرامیکس ، DHL ?
هر دو میگن : ۳ تا ۵ روز نهایتا میرسه.!
چی کار کنم؟
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر 7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-14 ساعت 13:37)dinadino228 نوشته: ممنونم عزیزم، مرسی...
پس فقط مدارک مالی به اسم خودش و مادرش باشه؟ دیگه لازم نیست چیزی رو به اسم من پر کنن(در مورد مالی)؟
یعنی مادرش میشه کواسپانسر و خودش میشه اسپانسر؟ درسته؟ و دیگه چیزی به اسم من نیست؟
حقوق رو از کجا میشه مطمئن شد؟
آخه طبق ایمیلی که واسه نامزدم اومده ، نامه تا ۳\۴ روز دیگه دستش میرسه و مدارک مالی هم اون موقع حاضر میشه، منم گفتم این چند روز رو که باید منتظر بمونیم ، من همهء چیزارو که لازمه و آماده کردم، بفرستم اونجا، نامزدم هم همش میگه بده که من از اینجا پست کنم ، مطمئن تره....
آره عزیزم درسته، نه چه چیزی به اسم شما باشه؟ این افراد دارن شما رو ضمانت می کنن دیگه، داخل فرم ها هم همینو اعلام می کنن.
یه سرچ بزن در مورد درآمد ولی فک کنم الهه جون اطلاعات دقیقی راجع به این مسئله داره. اگه درآمد بالای ۱۹ هزاره که شک نکن کافیه، فقط این بینو مطمئن نیستم.
ببین اصلن دیر نمیشه اگه نامزدت همون ۳ ۴ روز دیگه هم بفرسته، شما که تازه نامه اپروو گرفتید حتی ایمیل درخواست مدارکم نیومده درسته؟ اصلن نگران نباش که دیر شه، اینکه پست اینجا مطمئنه یا نه هم خیالت صد در صد راحت، من با دی اچ ال نفرستادم، به من گفتن نمیشه، فک کنم اون یکی بوده ولی خیالمو راحت کردن که خیلی مطمئنه و واقعا هم ۴ روزه رسید، تو سایت پست می بینی خودت کی می رسه خیالتم راحت می شه همون موقع.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-14 ساعت 14:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-14 ساعت 14:42 توسط sara mas.)
(2013-02-14 ساعت 11:02)mnpnus نوشته: (2013-02-14 ساعت 09:39)sara mas نوشته: (2013-02-14 ساعت 04:08)الهه سابق نوشته: راست میگی؟ خوش بحالت
سریعا برو کارت واکسنتو بگیر و فرمها رو درجا پر کن و ترجمه ها رو آماده کن. اگه میبینی نمیرسی، وقتو بنداز عقب
مرسی الهه جون. اگه بشه نمیخوام عقب بندازم. امیدوارم برسم کارهارو انجام بدم فقط.
وکسان هارو میتونم همرو با هم بزنم؟ فکر کنم بعضی هاش رو نتونم اینجا بزنم چون کمتر از ۱ ماه مونده
سارا جون یعنی ۲۴ فوریه هست مصاحبه؟؟!؟! منم ۲۴ هستم. بیا با هم هماهنگ شیم برای مدیکال و روز مصاحبه. البته اگر مایلی.
در کل تبریک میگم صمیمانه. انشالله هر دو یک ضرب میگیریم ویزامونو.
دوستم اینترویو من ۲۵ فوریه هست. شما کی میری دوبی؟
این مدارک رو چی کار کردی؟ میرسم آماده کنم؟
برگههای مالیاتی...چند تا فرم...کلا خیلی گیج شدم چون فکر نمیکردم به این زودی بشه!!
و در آخر اینکه ایشلااااااا خدا از دهنت بشنوه D:
(2013-02-14 ساعت 11:36)mercedeh2011 نوشته: بسلامتي، خب خوبه با هم افتادين، اينجوري دلگرمي داريد، من واكسن هپاتيت رو اينجا زدم، الان دقيق يادم نيست هرچي كه رفتم انكارا انفلانزا و ام ام ار زدم، اگه تونستي از يه دكتر سريع بگو تو نسخه برات بنويسه انفلانزا پيداكن و تو تهران بزن وگرنه انكارا به دلار پول ميگيرن، من ٢ تا واكسن ١٥٠ دلار گرفت
فرم هم ما چون وكيل داشتيم نميدونم دقيق چه فرمهايي امضا كردم، هرچي كه ازينجا وكيل و اقاي نامزد براي من فرستادن، من امضا كردم با عكس و ترجمه اصل مدارك براشون فرستادم
مرسی مرسده جون. آره اینجوری خوب شد
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-14 ساعت 15:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-14 ساعت 15:21 توسط kamela.)
جووووودی جونم تبررریک میگم...خیلی خوشحال شدم عزیزم...انشاالاه از این به بعد همش خبرای خوب داشته باشی..من مطمین بودم یک ضرب میگیری و زیاد شوک نشدم....حالا کی میری؟؟؟؟برای ما هم دعا کن توروخداااااااااااااااا
سارا جان مگه میشه که وقت مصاحبت معلوم باشه اونوقت نه وکیلت بدونه نه به خودت خبر بدن؟؟؟یعنی زنگ نمیزدی وقت رو از دست میدادی؟؟؟یعنی اینقدر اینا بی فکرن؟؟؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-14 ساعت 15:20)kamela نوشته: جووووودی جونم تبررریک میگم...خیلی خوشحال شدم عزیزم...انشاالاه از این به بعد همش خبرای خوب داشته باشی..من مطمین بودم یک ضرب میگیری و زیاد شوک نشدم....حالا کی میری؟؟؟؟برای ما هم دعا کن توروخداااااااااااااااا
سارا جان مگه میشه که وقت مصاحبت معلوم باشه اونوقت نه وکیلت بدونه نه به خودت خبر بدن؟؟؟یعنی زنگ نمیزدی وقت رو از دست میدادی؟؟؟یعنی اینقدر اینا بی فکرن؟؟؟
موضوع همینه دیگه کاملا جون. واقعاً وکیلم به درد لای جرز هم نخورد. همه چیز رو خودم اول فهمیدم.
حتی زمان اپرو شدن من خودم بهش گفتم. رفت نگاه کرد گفت آره اپرو شودی.
الان هم گفته بود که پرونده هنوز NVC هست و چون خیلی کارشون زیاده از برنامه عقب هستن. دارن کارمند جدید میگیرن که کار هارو جلو بندازن.
ولی من احساس کردم الکی میگه. چون اینجا بچهها گفت بودن که پرونده نامزدی اصلا نمیمونه تو NVC.
خلاصه زنگ زدیم گفتن وقتتون اومده ولی مثل اینکه خودشون هم نامه رو دیر زدن، چون گفته بودن که نامه هنوز به دستتون نرسیده تا چند روز دیگه میرسه.
الان هم زنگ میزنم سفارت ابوظبی که باهاشون confirm کنم ولی جواب نمیدن.
کسی شماره خاصی از اونجا داره به من بده؟
میخوام مطمئن شم چون دارم ویزا و هتل و بلیط میگیرم
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دینا شوهرت که نمیتونه از اونجا واست چیزی پست کنه، یعنی میتونه ها ولی چون پست های اکسپرس از آمریکا چیزی به ایران نمیفرستن، 2 ماه طول میکشه که چیزی از آمریکا به ایران برسه. خودت با دی اچ ال بفرست واسش که 4-6 روزه میرسه دستش و بعد نامزدت مدارک مالیش رو هم بذاره روش و با دی اچ ال بفرسته ترکیه که 3 روزه میرسه دستشون
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-14 ساعت 15:51)الهه سابق نوشته: دینا شوهرت که نمیتونه از اونجا واست چیزی پست کنه، یعنی میتونه ها ولی چون پست های اکسپرس از آمریکا چیزی به ایران نمیفرستن، 2 ماه طول میکشه که چیزی از آمریکا به ایران برسه. خودت با دی اچ ال بفرست واسش که 4-6 روزه میرسه دستش و بعد نامزدت مدارک مالیش رو هم بذاره روش و با دی اچ ال بفرسته ترکیه که 3 روزه میرسه دستشون
الهه جون چرا نمی تونه؟ جدیدا این طوری شده؟ من که نامزدم و خواهرم خیلی بسته از اونجا واسمون می فرستن. نهایت ۲ هفته یا یکم بیشتر رسیده همیشه. آخرین بارم یه هفته و نیم پیش یه بسته گرفتم. نمی دونم کی فرستاده بود ولی این گلوبکس هم هست که سریعه، با اون که زودتر از اینا می رسه