کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-14 ساعت 15:38)shadzad نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 14:33)dinadino228 نوشته:  مرررررسی... از ۱۹۰۰۰ دلار در ماه که خیلی بالاتره،،،، پس خیالم راحت شد، ممنون،،،،
ببین همین منو گیج کرده، یعنی : مادر ، پسرش رو ضمانت میکنه و پسر ، نامزدش(من) رو !!! همینه دیگه؟ توی فرمها حتما مشخصه که کجاش باید
مشخصات من بیاد حتما دیگه؟!!
نه، نامه نیومده... فقط گفتن که ۱۱ feb ، براتون پست کردیم ، و نهایتا ۴روز دیگه نامه میرسه به همسرShy
مگه چند روز بعدش ایمیل درخواست مدارک میاد؟
نمیدونم حالا دیگه از کجا پست کنم، از بس که طولانی شد همه چیزززز فقط الان دنبال هر راهی هستم که کارامون زودتر پیش بره....
فکر کنم اگه نامزدم از اونجا پست کنه خیال خودش راحتتره....
فقط اینو مطمئنی که برای اونا فرقی نمیکنه که مدارک من از کجا پست شه دیگه!!!؟!؟Rolleyes
مرسی عزیزم... درک میکنی خودت دیگه که چه حالی دارم.... ببخشیدااااا....Sad

درآمد خود نامزدت بالای ۱۹۰۰۰ تاست منظورته؟ اگه هست کواسپانسر نمی خوای. نه عزیزم اگه نیاز به کواسپانسر هست کواسپانسر شما رو ضمانت می کنه، یعنی در اسپانسر شدن با نامزدت همکاری می کنه، روال کار خیلی سادست خودشون می دونن نگران نباش، شما مدارک دیگه که باید بفرستی رو سعی کن کامل تهیه کنی، شواهد مالی و بحث های اسپانسر رو نامزدت قطعا مسلطه. از هر جا هم که بخوای می تونی بفرستی، اگه اونجوری خیالش راحتتره از اونجا بفرستید، من چون فقط فک کردم عجله داری گفتم این طوری سریعتره.
آره دینا جون درکت می کنم، منم تازه این مرحله رو رد کردمSmile بازم سوالی داشتی بپرسیا حتما، می دونم آدم دقیقی هستی و این خیلی خوبه.

نه، منظورم درآمد مادر نامزدم هست، ولی فکر کنم اونجوری سریعتره،چون ما الان تا ۵ روزی باید منتظر باشیم که نامه ها برسه و فرمهای اسپانسر کامل شه... اگه من شنبه پست کنم تا بهش برسه اونای دیگه هم کامل میشه و از همونجا پست میکنه دیگه به جای اینکه دوباره ۱هفته هم من منتظر شم که به من برسه(مالی)....من تو مایه های وسواسم دیگه از دقیقی گذشتمTongue
راستی چند روز بعد از نامه واستون ایمیل درخواست مدارک رسید؟؟
مرررسی بازم عزیزم خیلی لطف میکنی ....Smile
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، leila.e
دینا جان داستان منو نخوندی؟ اصن مشکل من همین بود که این ایمیل درخواست مدارکمون رو به آدرس ایمیل اشتباه می فرستادن(یه اسپل اشتباه)، واسه همین ما دیر گرفتیم، یعنی خودمون پیگیری کردیم تا فهمیدن اشتباه کردن و دوباره به آدرس درست فرستادن. واسه همین نمیدونم اولش کی فرستادن. بقیه نامزدیها بگن بهتره، من فقط خونده بودم یکی ۲ هفته تو یه جا ولی بقیه باید بگن تجربشونو.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas ، leila.e
آها... چرا خوندم، یادم اومد.
منم یه مدل دیگه بدشانسی آوردم...
امیدوارررم همون به زووودی کارامون درست شه....
بهرحال ممنونم از همهء راهنماییهات.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، mercedeh2011 ، سانازی ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، leila.e
(2013-02-14 ساعت 16:23)dinadino228 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 15:20)kamela نوشته:  جووووودی جونم تبررریک میگم...خیلی خوشحال شدم عزیزم...انشاالاه از این به بعد همش خبرای خوب داشته باشی..من مطمین بودم یک ضرب میگیری و زیاد شوک نشدم....حالا کی میری؟؟؟؟برای ما هم دعا کن توروخداااااااااااااااا

سارا جان مگه میشه که وقت مصاحبت معلوم باشه اونوقت نه وکیلت بدونه نه به خودت خبر بدن؟؟؟یعنی زنگ نمیزدی وقت رو از دست میدادی؟؟؟یعنی اینقدر اینا بی فکرن؟؟؟

آره مگه میشه وقت مصاحبه معلوم شه بدون دادن برگه های مالیاتی؟!!!
مگه شما قبلن واسشون پست نکردین این فرمهارو؟!!!!

من اصلا نمیدونم این وکیل محترم چه کرده، فعلا هم که پیداش نیست تلفن جواب نمید!!

امکان داره فرستاده باشه؟ ولی‌ برگه‌های مالیاتی رو میدونم نفرستاده چون از نامزدم نگرفته
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، leila.e
سلام به همگی
وای جودی مبارکههههههههههههههههه
نمی دونی الان اشک جلو چشمامو گرفته.خیلی بهت تبریک می گم خیلی خوشحال شدم روزای سخت منو تجربه نکردی.عزیزم من مسافرتم .دیشب میخوابیدم یه لحظه یادم افتادی استرس گرفتم که ویزا گرفتی یا نه بعد دستامو بردم بالا به خدا گفتم خدا ویزاشو بگیره هاااا
میگفتم همه چیت کامله میگیری دیگه دیدییییییی.
خیلی خوشحال شدمBig Grin
ترکیه ها میگن داریسه بیزیم باشیمیزا(قسمت ما هم بشه)جودی واسم جدا جواب بدیا درسته خیلی وقت نیست میشناسیم ولی بدون دلم صاف و دوست دارم.
البته همه رو هاWinkرفتنی بگین دعاتون کنمTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، shadzad ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas ، ارکیده ، leila.e
جودی کی برمیگرده؟ سفرنامه نوشته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، HAZARA ، ارکیده ، leila.e
آره با گلوبکس میشه ولی گلوبکس فقط توی کالیفرنیا شعبه داره و اول باید بسته رو واسشون بفرستن بعد اونا بفرستن ایران که یکم طول میکشه ولی اگه دینا با دی اچ ال بفرسته واسه نامزدش، کارا سریعتر پیش میره

جودی فکر کنم یا جمعه یا 2 شنبه ویزاش آماده باشه و بعدش برمیگرده. سفرنامه ننوشته. گفت توی سالن انتظار فرودگاه مینویسه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، girl ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، shadzad ، HAZARA ، leila.e
لطفا منو نکشید..... بخدا وسواسی که هستم الانم بدتر شدم... دست خودم نیستSad
من میخوام شنبه صبح مدارک رو پست کنم آمریکا واسه آقای همسر، حتما مشکلی نیست دیگه؟!
تا حالا کسی این کارو کرده؟
نکنه نامزدم مدارکو از آمریکا پست کنه بعدش بگن ، قبول نمیکنیم و باید از ایران پست شه ؟!؟!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، HAZARA ، leila.e
نه بابا دینا اصلا این حرفا نیست. از مریخ هم که پست کنی کاری ندارن.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، Tomas ، shadzad ، HAZARA ، ارکیده ، leila.e
جودی عزیز از صمیم قلبم بهت تبریک می گم و برات خوشحالم و از ته دلم برای بقیه بچه های منتظر آرزوی رسیدن به این روز رو می کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، arian307 ، Tomas ، girl ، shadzad ، HAZARA ، shabnam.84 ، ارکیده ، leila.e
آخی ... حالا که من بیدارم شماها همه خوابید ... یادش بخیر Sad .... Big Grin
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، negi ، dinadino228 ، arian307 ، Tomas ، shadzad ، payamkj ، HAZARA ، shabnam.84 ، ارکیده ، leila.e
منم بیدارم مرسده جون.... ساعت ۳:۳۱ صبح..
آخه خواهرم الان رفت.....
کلی دلم گرفت...SadSad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، payamkj ، HAZARA ، arian307 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، leila.e
ساعت 4:11 دقیقست... نبووووودددد؟؟؟؟Big Grin
حالا فردا بعضیااا میان میگن ما کلا هر روز ساعت 4:11 دقیقه میریم سر کار.... مدییونین اگر فکر کنین منظورم شبنم بوده..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، payamkj ، HAZARA ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، leila.e
منم بیدارم مرسده جان، این انتظار بدجوری آدمو بدخواب میکنه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، shadzad ، payamkj ، HAZARA ، mercedeh2011 ، ارکیده ، leila.e
(2013-02-14 ساعت 21:35)الهه سابق نوشته:  آره با گلوبکس میشه ولی گلوبکس فقط توی کالیفرنیا شعبه داره و اول باید بسته رو واسشون بفرستن بعد اونا بفرستن ایران که یکم طول میکشه ولی اگه دینا با دی اچ ال بفرسته واسه نامزدش، کارا سریعتر پیش میره

نه این ۲ هفته که گفتم واسه گلوبکس نیست، گلوبکس که نهایت یه هفته ای می رسه ولی اگه از ایران به اونجا اینقدر سریعتره پس راس می گین بهتره همین کارو کنن.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، HAZARA ، Tomas ، mercedeh2011 ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان