2013-02-14 ساعت 16:50
(2013-02-14 ساعت 15:38)shadzad نوشته:(2013-02-14 ساعت 14:33)dinadino228 نوشته: مرررررسی... از ۱۹۰۰۰ دلار در ماه که خیلی بالاتره،،،، پس خیالم راحت شد، ممنون،،،،
ببین همین منو گیج کرده، یعنی : مادر ، پسرش رو ضمانت میکنه و پسر ، نامزدش(من) رو !!! همینه دیگه؟ توی فرمها حتما مشخصه که کجاش باید
مشخصات من بیاد حتما دیگه؟!!
نه، نامه نیومده... فقط گفتن که ۱۱ feb ، براتون پست کردیم ، و نهایتا ۴روز دیگه نامه میرسه به همسر
مگه چند روز بعدش ایمیل درخواست مدارک میاد؟
نمیدونم حالا دیگه از کجا پست کنم، از بس که طولانی شد همه چیزززز فقط الان دنبال هر راهی هستم که کارامون زودتر پیش بره....
فکر کنم اگه نامزدم از اونجا پست کنه خیال خودش راحتتره....
فقط اینو مطمئنی که برای اونا فرقی نمیکنه که مدارک من از کجا پست شه دیگه!!!؟!؟
مرسی عزیزم... درک میکنی خودت دیگه که چه حالی دارم.... ببخشیدااااا....
درآمد خود نامزدت بالای ۱۹۰۰۰ تاست منظورته؟ اگه هست کواسپانسر نمی خوای. نه عزیزم اگه نیاز به کواسپانسر هست کواسپانسر شما رو ضمانت می کنه، یعنی در اسپانسر شدن با نامزدت همکاری می کنه، روال کار خیلی سادست خودشون می دونن نگران نباش، شما مدارک دیگه که باید بفرستی رو سعی کن کامل تهیه کنی، شواهد مالی و بحث های اسپانسر رو نامزدت قطعا مسلطه. از هر جا هم که بخوای می تونی بفرستی، اگه اونجوری خیالش راحتتره از اونجا بفرستید، من چون فقط فک کردم عجله داری گفتم این طوری سریعتره.
آره دینا جون درکت می کنم، منم تازه این مرحله رو رد کردم بازم سوالی داشتی بپرسیا حتما، می دونم آدم دقیقی هستی و این خیلی خوبه.
نه، منظورم درآمد مادر نامزدم هست، ولی فکر کنم اونجوری سریعتره،چون ما الان تا ۵ روزی باید منتظر باشیم که نامه ها برسه و فرمهای اسپانسر کامل شه... اگه من شنبه پست کنم تا بهش برسه اونای دیگه هم کامل میشه و از همونجا پست میکنه دیگه به جای اینکه دوباره ۱هفته هم من منتظر شم که به من برسه(مالی)....من تو مایه های وسواسم دیگه از دقیقی گذشتم
راستی چند روز بعد از نامه واستون ایمیل درخواست مدارک رسید؟؟
مرررسی بازم عزیزم خیلی لطف میکنی ....
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر 7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر 7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب