کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
من در این قسمت (مدارک و فرمهای ارسالی به سفارت برای ویزای نامزدی) سؤال نوشتم،SadTongue
میشه لطفا اگه کسی میدونه بهم جواب بده؟ ممنون.Wink
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، HAZARA ، shadzad ، Tomas ، mercedeh2011 ، ارکیده ، leila.e
اهالی محترمCool
من فردا میخوام برم پاستور برای سری دوم واکسنهام، اگر کسی هر سؤالی از اونجا داره یا کاری داره که من بتونم انجام بدم، لطفا بهم بگه.Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، HAZARA ، shadzad ، sara mas ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، kamela ، leila.e
مرسی دینا جان Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، HAZARA ، Tomas ، mercedeh2011 ، ارکیده ، leila.e
(2013-02-15 ساعت 15:28)dinadino228 نوشته:  اهالی محترمCool
من فردا میخوام برم پاستور برای سری دوم واکسنهام، اگر کسی هر سؤالی از اونجا داره یا کاری داره که من بتونم انجام بدم، لطفا بهم بگه.Smile

دینا جون نمی‌شه همه رو تو ۱ مرحله زد؟
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، mercedeh2011 ، ارکیده ، الهه سابق ، leila.e
من توی تاپیک (***واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي متقاضيان ویزای نامزدی و ازدواج***)
مراحل واکسنهای خودمو نوشتم، اونجا رو ببین، اگه بازم چیزی بود بپرس عزیزم.
و مثلا هپاتیت کلا ۳ مرحله داره، پس ۱ بار نمیشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، sara mas ، mercedeh2011 ، ارکیده ، الهه سابق ، leila.e
salam bacheha. man hanooz ankaram va montazere visa va behnevis ham javab nemide be gooshie man vali ino migam behetoon ke alaki negaran nabashid man karte vaksanam kamel bood joz anfolanza be man ye vaksan zadan ye khanomi ba man bood ke aslan nemidoonest bayad kart biyare va azash porsidan zadi? goft are oonam 3 ta vaksan khord va kollan 20$ bishtar az man pool dad.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، leila.e
کاش اپدیت شدن این سایت کذایی به برنامه ی مشخص داشت....امروز دقیقا شد 3 هفته... دختره هم گفت 3 تا 4 هفته دیگه.... امیدوارم این سری که اپدیت مشه منم جزوش باشم... با این که من تقریبا استعداد هیچ ایمانی رو ندارم اما چند شب خواب میبینم که کلیر شدم....دیشب که خواب عجیب و غریبی دیدم.. اصلا یه خزئبلی بود که خودم خندم گرفت.. خواب دیدم موبایل حیاتی این مجری اخبار گو از طبقه 4 افتاد جلو پای من منم برش داشتم که بدم بش یهو به سرباز امریکایی اومد گفت دستت درد نکنه تو چه پسر خوبی هستی Big Grin ! بعد من بش گفتم سفارت امریکا تو یروان اشنا نداری ؟ گفت اون دختر بداخلاقه خواهرمه Smile) خلاصه رفت یه زنگ زد اومد گفت کلیر شدی تا شنبه هم اسمت میاد تو سایت Smile)
خرافاتی شدم رفت. Smile)
نوشی جان به تو گفته بود 2 ماه درسته؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، payamkj ، mercedeh2011 ، ارکیده ، kamela ، simi ، الهه سابق ، Saeedv13 ، Tomas ، leila.e
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin وااااااای آرین.......
عالی بود خوابت...... Smile
خوبی؟ دوست مشترک چطوره؟Cool

امیدواررررررم تو این هفته دیگه خبر خوش رو بخونی....

بچه ها؟ نکنه آنکارا ۳ ماه دیگه بما وقت بده؟؟؟
نکنه که باید سفارتو عوض میکردیم؟!؟!؟!؟!!؟!؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، leila.e
(2013-02-15 ساعت 17:43)dinadino228 نوشته:  Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin وااااااای آرین.......
عالی بود خوابت...... Smile
خوبی؟ دوست مشترک چطوره؟Cool

امیدواررررررم تو این هفته دیگه خبر خوش رو بخونی....

بچه ها؟ نکنه آنکارا ۳ ماه دیگه بما وقت بده؟؟؟
نکنه که باید سفارتو عوض میکردیم؟!؟!؟!؟!!؟!؟Sad
دینا جان دوست مشترک هم خوبه.. مسیج کن ببینم چطور پیش میره...
نترس 3 ماه دیگه نمیده... آقا من اصلا راجب عوض کردن سفارت هیچی نمیگم به خدا... بزار همین شکلی بمونه... کیس نامبر گرفتی یا نه؟ یه چند روز دیگه کیس نامبر میگیری 4 5 روز بعدش هم دعوت نامه میاد دیگه باید بری تو سایت ببینی واسه کی وقت هست... نگران نباش بعد از اپروو دیگه همه چی سریع پیش میره
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، payamkj ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، leila.e
نه هنوز نگرفتیم. فقط همون ایمیل اپروو اومده.
خداکنه که سریع پیش بره ،امیدوارم تا ۲ ماه دیگه یه وقت بدن Tongue،
هرچند که بعید.....
امضاء بعضی ها رو میبینم که از اپروو تا روز مصاحبه ۴ ماه هم گذشته...Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، leila.e
خانومها و آقایون عزیز در مهاجرسرا... من میخواستم بگم که اینجا واقعا باعث دلگرمی و آرامش هست برای من و فکر میکنم برای همهء ما که این شرایط رو داریم، میخواستم از صمیم قلبم از کسایی که اینجا رو درست کردن که به ما کمک کنن تشکر کنم و همهء دوستایی که خالصانه هر چیزی مفید و درستی رو که میدونن بهم دیگه گزارش میدن....
هزاررررر بار سپاس و درود فراوان از همگی....Smile
و حرف آخرTongue
من برداشتم از این رتبه دادن ها یه چیزیه شبیه تشکر، اگه اشتباه نکنم، که چون نتونستم میخواستم از همه یه عالمه تشکر کنم،
جودی، الهه، مرسده، آرین ، شبنم، کاملا ،شادزاد، عموسعید، نگی، ندا، نوشی، محمد،و............... همه و همه......Smile
((( و یه خواهش داشتم لطفا یه نفر به آرین یه رتبه بده فقط واسه اینکه از عدد ۱۳ خارج شه و امیدواریم بزودیه زود خبرای خوب بده))) Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، payamkj ، shabnam.84 ، shadzad ، mercedeh2011 ، negi ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، leila.e
دینا جان اصلا دلیل معطلی من رو تو گفتی.... این 13 نحسه....Wink.. منم امیدوارم تا فردا این سایته اقلا آپدیت بشه...
من هم به سهم خودم از سوال پرسیدن های تو و دوستان دیگه تشکر میکنم... اینجوری ممکنه سوال تو سوال خیلی ها باشه که توسط بچه ها جواب داده میشه و اون بنده خدا ها هم جوابشون رو میگیرن...
نگران این که 4 ماه طول کشیده هم نباش... واسه نامزدی ها خیلی کم پیش میاد.. واسه ازدواجی ها هست که تو nvc مدارک رو میگن ناقصه و طولش میدن... تو ایشالا تا یکی 2 ماه دیگه مصاحبته و میری و یه ضرب هم ویزا میگییری

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، negi ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، leila.e
(2013-02-15 ساعت 17:29)arian307 نوشته:  کاش اپدیت شدن این سایت کذایی به برنامه ی مشخص داشت....امروز دقیقا شد 3 هفته... دختره هم گفت 3 تا 4 هفته دیگه.... امیدوارم این سری که اپدیت مشه منم جزوش باشم... با این که من تقریبا استعداد هیچ ایمانی رو ندارم اما چند شب خواب میبینم که کلیر شدم....دیشب که خواب عجیب و غریبی دیدم.. اصلا یه خزئبلی بود که خودم خندم گرفت.. خواب دیدم موبایل حیاتی این مجری اخبار گو از طبقه 4 افتاد جلو پای من منم برش داشتم که بدم بش یهو به سرباز آمریکایی اومد گفت دستت درد نکنه تو چه پسر خوبی هستی Big Grin ! بعد من بش گفتم سفارت آمریکا تو یروان اشنا نداری ؟ گفت اون دختر بداخلاقه خواهرمه Smile) خلاصه رفت یه زنگ زد اومد گفت کلیر شدی تا شنبه هم اسمت میاد تو سایت Smile)
خرافاتی شدم رفت. Smile)

آره به من گفته بود 1 تا 2 ماه ، ازش پرسیدم ممکنه بیشتر از 2 ماه بشه ،گفت نه ،الان 3 روز مریض شدم ، سرما خوردگی بدی گرفتم ، حالم اصلا خوب نیست ، از این بلاتکلیفی خسته شدم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، leila.e
(2013-02-15 ساعت 19:01)payamkj نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 17:29)arian307 نوشته:  کاش اپدیت شدن این سایت کذایی به برنامه ی مشخص داشت....امروز دقیقا شد 3 هفته... دختره هم گفت 3 تا 4 هفته دیگه.... امیدوارم این سری که اپدیت مشه منم جزوش باشم... با این که من تقریبا استعداد هیچ ایمانی رو ندارم اما چند شب خواب میبینم که کلیر شدم....دیشب که خواب عجیب و غریبی دیدم.. اصلا یه خزئبلی بود که خودم خندم گرفت.. خواب دیدم موبایل حیاتی این مجری اخبار گو از طبقه 4 افتاد جلو پای من منم برش داشتم که بدم بش یهو به سرباز آمریکایی اومد گفت دستت درد نکنه تو چه پسر خوبی هستی Big Grin ! بعد من بش گفتم سفارت آمریکا تو یروان اشنا نداری ؟ گفت اون دختر بداخلاقه خواهرمه Smile) خلاصه رفت یه زنگ زد اومد گفت کلیر شدی تا شنبه هم اسمت میاد تو سایت Smile)
خرافاتی شدم رفت. Smile)

آره به من گفته بود 1 تا 2 ماه ، ازش پرسیدم ممکنه بیشتر از 2 ماه بشه ،گفت نه ،الان 3 روز مریض شدم ، سرما خوردگی بدی گرفتم ، حالم اصلا خوب نیست ، از این بلاتکلیفی خسته شدم
حالا چیزی که باعث میشه من زیاد خودم و دیوونه نکنم اینه که هنوز 4 هفته ای که خودش گفته نشده... واسه تو هم هنوز 2 ماه نشده... اما میدونم یک روز از 4 هفته بگذره از اون روز به بعد هر روز واسه خودش 1 سالی میشه... امیدوارم جفتمون سر همون زمانی که افیسر گفته کلیر شیم

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، payamkj ، mercedeh2011 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، leila.e
[
ساعت 4:11 دقیقست... نبووووودددد؟؟؟؟Big Grin
حالا فردا بعضیااا میان میگن ما کلا هر روز ساعت 4:11 دقیقه میریم سر کار.... مدییونین اگر فکر کنین منظورم شبنم بوده..
[/quote]

Smile)) از دست تو آرین. من کی گفتم هر روز اون موقع میرم سرکار. خدا اون روز و نیاره Big Grin ساعت 4 صبح میخوابی بعد از اونور 4 عصر بیدار میشی؟ Big Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، arian307 ، mercedeh2011 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان