کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-15 ساعت 18:38)dinadino228 نوشته:  خانومها و آقایون عزیز در مهاجرسرا... من میخواستم بگم که اینجا واقعا باعث دلگرمی و آرامش هست برای من و فکر میکنم برای همهء ما که این شرایط رو داریم، میخواستم از صمیم قلبم از کسایی که اینجا رو درست کردن که به ما کمک کنن تشکر کنم و همهء دوستایی که خالصانه هر چیزی مفید و درستی رو که میدونن بهم دیگه گزارش میدن....
هزاررررر بار سپاس و درود فراوان از همگی....Smile
و حرف آخرTongue
من برداشتم از این رتبه دادن ها یه چیزیه شبیه تشکر، اگه اشتباه نکنم، که چون نتونستم میخواستم از همه یه عالمه تشکر کنم،
جودی، الهه، مرسده، آرین ، شبنم، کاملا ،شادزاد، عموسعید، نگی، ندا، نوشی، محمد،و............... همه و همه......Smile
((( و یه خواهش داشتم لطفا یه نفر به آرین یه رتبه بده فقط واسه اینکه از عدد ۱۳ خارج شه و امیدواریم بزودیه زود خبرای خوب بده))) Wink
دینا جون، عزیزم خواهش می کنم، امیدوارم زود زود وقتتم بگیری، از این امضا ها هم وحشت نکن، مال من که همونطوری که قبلا گفتم دلیل داشت، هم اشتباه سفارت هم درگیری ها و سفرای خودم تو اون مدت که نهایتا مدارکو دیر فرستادیم. البته در مورد من بدم نشد، من بهر حال یه چند ماهی تو ایران کار داشتم قبل رفتنم Big Grin تو که مدارکت آمادست زود می فرستی از اینجا به بعدم سریعه Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، payamkj ، الهه سابق ، Tomas ، leila.e
دینا جون مرسی بابت رتبهههههههه... ممنوننننننننن....دیگه این هفته جوابم میادددددد.... مطمئنممممممم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، payamkj ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، leila.e
بچه ها قضیه رتبه چیه؟ همه نمی تونن بدن؟ :-)
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، Tomas ، leila.e
عزیزم باید رتبه خودت به 5 برسه که بتونی به بقیه هم رتبه بدی Smile خودم الان یه رتبه بهت میدم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، leila.e
(2013-02-15 ساعت 19:40)shabnam.84 نوشته:  عزیزم باید رتبه خودت به 5 برسه که بتونی به بقیه هم رتبه بدی Smile خودم الان یه رتبه بهت میدم Smile

آهان، مرسی شبنم جونم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، leila.e
دینا جون ممنون از رتبه ای که دادی :* Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، leila.e
(2013-02-15 ساعت 19:07)arian307 نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 19:01)payamkj نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 17:29)arian307 نوشته:  کاش اپدیت شدن این سایت کذایی به برنامه ی مشخص داشت....امروز دقیقا شد 3 هفته... دختره هم گفت 3 تا 4 هفته دیگه.... امیدوارم این سری که اپدیت مشه منم جزوش باشم... با این که من تقریبا استعداد هیچ ایمانی رو ندارم اما چند شب خواب میبینم که کلیر شدم....دیشب که خواب عجیب و غریبی دیدم.. اصلا یه خزئبلی بود که خودم خندم گرفت.. خواب دیدم موبایل حیاتی این مجری اخبار گو از طبقه 4 افتاد جلو پای من منم برش داشتم که بدم بش یهو به سرباز آمریکایی اومد گفت دستت درد نکنه تو چه پسر خوبی هستی Big Grin ! بعد من بش گفتم سفارت آمریکا تو یروان اشنا نداری ؟ گفت اون دختر بداخلاقه خواهرمه Smile) خلاصه رفت یه زنگ زد اومد گفت کلیر شدی تا شنبه هم اسمت میاد تو سایت Smile)
خرافاتی شدم رفت. Smile)
نوشی جان به تو گفته بود 2 ماه درسته؟

آره به من گفته بود 1 تا 2 ماه ، ازش پرسیدم ممکنه بیشتر از 2 ماه بشه ،گفت نه ،الان 3 روز مریض شدم ، سرما خوردگی بدی گرفتم ، حالم اصلا خوب نیست ، از این بلاتکلیفی خسته شدم
حالا چیزی که باعث میشه من زیاد خودم و دیوونه نکنم اینه که هنوز 4 هفته ای که خودش گفته نشده... واسه تو هم هنوز 2 ماه نشده... اما میدونم یک روز از 4 هفته بگذره از اون روز به بعد هر روز واسه خودش 1 سالی میشه... امیدوارم جفتمون سر همون زمانی که افیسر گفته کلیر شیم
خوش به حالت حداقل مدت تو كم تره ,نميدونم جرا انقدر نااميد شدم تا ٢ماهم كامل بشه ٣ هفته مونده
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، leila.e
مرسی دینا جون و شبنم مهربون و پیام عزیز از رتبه هاتون، منم براتون آرزوی موفقیت دارم.
شبنم جون ستاره ها به همین رتبه ربط داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، leila.e
(2013-02-15 ساعت 19:51)shadzad نوشته:  مرسی دینا جون و شبنم مهربون و پیام عزیز از رتبه هاتون، منم براتون آرزوی موفقیت دارم.

خواهش ميكنم عزيزم، ميتوني منو نوشي صدا كني Shy
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، shadzad ، kamela ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، leila.e
(2013-02-15 ساعت 19:51)shadzad نوشته:  مرسی دینا جون و شبنم مهربون و پیام عزیز از رتبه هاتون، منم براتون آرزوی موفقیت دارم.

عزیزم به تعداد پست هایی که میگذاری و رتبه اگه اشتباه نکنم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shadzad ، payamkj ، kamela ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، leila.e
آقا این جمعه هم گذشت و نیامدی !!!!
کلیرینس و میگما !!
فردا و پس فردا و پسون فرداش هم که تعطیله... 2 شنبه گویا پرزیدنت دیه و من 3 روز طولانی مزخرف و پر از شکلات و سریال و جوش و کمر درد در پیش دارم....
تورو خدا بچه هایی که مصاحبه شون انجام نشده خوشحال باشن... اصلا از خودتون پرسیدین نگران چی هستین؟همتون که خدا رو شکر اپروو شدین و نهایت تا 2 ماه دیگه مصاحبتونه.... این انتظاری که الان دارین خیلی خوب و شیرینه... اگه چک بخورین میفهمین... که امیدوارم هیچ کدومتون نخورین..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
خواهش ميكنم عزيزم، ميتوني منو نوشي صدا كني Shy
[/quote]

حتما نوشی جون، ببخشید Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، arian307 ، kamela ، الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، Tomas
(2013-02-15 ساعت 21:09)arian307 نوشته:  آقا این جمعه هم گذشت و نیامدی !!!!
کلیرینس و میگما !!
فردا و پس فردا و پسون فرداش هم که تعطیله... 2 شنبه گویا پرزیدنت دیه و من 3 روز طولانی مزخرف و پر از شکلات و سریال و جوش و کمر درد در پیش دارم....
تورو خدا بچه هایی که مصاحبه شون انجام نشده خوشحال باشن... اصلا از خودتون پرسیدین نگران چی هستین؟همتون که خدا رو شکر اپروو شدین و نهایت تا 2 ماه دیگه مصاحبتونه.... این انتظاری که الان دارین خیلی خوب و شیرینه... اگه چک بخورین میفهمین... که امیدوارم هیچ کدومتون نخورین..

دقيقا همين طوره ,انتظار قبل ازمصاحبه خيلي راحت تره بعدش ديونه كنندست، حاضر بودم مصاحبم ديرتر بشه ولي ...... اين انتظارو نكشم ، منم اميدوارم دوستاي خوبمون بروز ما نيوفتن
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، kamela ، الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، Tomas
(2013-02-15 ساعت 17:29)arian307 نوشته:  کاش اپدیت شدن این سایت کذایی به برنامه ی مشخص داشت....امروز دقیقا شد 3 هفته... دختره هم گفت 3 تا 4 هفته دیگه.... امیدوارم این سری که اپدیت مشه منم جزوش باشم... با این که من تقریبا استعداد هیچ ایمانی رو ندارم اما چند شب خواب میبینم که کلیر شدم....دیشب که خواب عجیب و غریبی دیدم.. اصلا یه خزئبلی بود که خودم خندم گرفت.. خواب دیدم موبایل حیاتی این مجری اخبار گو از طبقه 4 افتاد جلو پای من منم برش داشتم که بدم بش یهو به سرباز آمریکایی اومد گفت دستت درد نکنه تو چه پسر خوبی هستی Big Grin ! بعد من بش گفتم سفارت آمریکا تو یروان اشنا نداری ؟ گفت اون دختر بداخلاقه خواهرمه Smile) خلاصه رفت یه زنگ زد اومد گفت کلیر شدی تا شنبه هم اسمت میاد تو سایت Smile)
خرافاتی شدم رفت. Smile)
نوشی جان به تو گفته بود 2 ماه درسته؟

وااااااااااااااااااااااااااااااایییییی یعنی 1 ساعت داشتم می خندیدم امیدوارم زودتر کارت درست بشه قبل از اینکه از دست بری...البته شاید تا الانم......Big Grin
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، arian307 ، kamela ، shabnam.84 ، الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، Tomas
ارکیده جان آرین دیگه کارش از این حرفا گذشته. اینا اثرات مخرب ِ شکلات هاست که همه رو تنهایی خورده Smile))

باید هم خواب حیاتی رو ببینه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان