کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بهش گفتن این پرونده خیلی طول کشیده باید 1 سال پیش ویزارو میگرفت از کم کاریه خودشونه!! این حرفا واسه من در حد فاجعه هستن.. خیلی ناراحت شدم.. حالا میدونم چیکارش کنم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، اردوان
بیخود جنگ اعصاب داری. یعنی چی؟ تو حق طبیعیته که از پروندت آگاه باشی. اتفاقا این تویی که باید طلبکار باشی. حرصم میگیره که اخلاقت عین خودمه. آی حرصم میگیره. منم هروقت گلایه ای از شوهرم دارم طوری رفتار میکنه که آخرش بدهکار میشمو تازه باید عذرخواهی هم بکنم.
عزیزم لنگه خودمی. واسه همین دارم حرصصصصصصصصصصصصصصصصصص میخورما
میخوام جیییییییییغغغغغغ بزنم

من میرم بخوابم. اعصاب ندارم دیگه. خبرشو بهم بده girl طفلکی من
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011
چی؟ چی داری میگی؟ دیوونه شدی؟ من از فکر تو خوابم نبرد. اومدم ببینم چه خبره؟ یعنی چی که تموم کردیم؟ چی گفت؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
(2012-09-05 ساعت 03:54)girl نوشته:  الان تموم کردیم Smile))))))))) به همین راحتی!!! 2 سال انتظار منو امشب مثل اب خوردن گذاشت کنار!!!

يعنى چى تموم كردين، چى گفت اخه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
گرل جان کار خوبی کردی زنگ زدی. الان دیگه تکلیفت معلومه.ضعف اعصاب نگیر.من اگر جای تو بودم ازین به بعد می سپردم به خانوادم که اون ها با قضیه طرف بشن.همسرت شاید بتونه به تو ایراد بگیره ولی مجبور برای خونوادت توضیح بده که چرا کار ها این جوری پیش رفته و ازین به بعد چه جوری پیش میره.
ای کاش ای میل خودت رو هم می دادی بهشون تا هرچیزی که خواستن خودت هم در جریان باشی.بعضی از آقایون اینجوری هستن دیگه باید با سیخونک کارهارو پیش ببرن.باید همون موقع که الهه اصرار می کرد،زنگ میزدی اون وقت جلوتر بودی.به خاطر جنگ اعصاب نداشتن خودت رو از ماجراهای زندگی کنار نکش اون وقت همه به این حالت تو عادت میکنن و وقتی هم که به حق ،اعتراض کنی واسه همه عجیب و این حق رو بهت نمیدن.
امیدوارم ازین به بعد بیشتر در جریان کارهات باشی و کارت خیییییلی زود به سرانجام برسه عزیز دلم.

(2012-09-05 ساعت 03:54)girl نوشته:  الان تموم کردیم Smile))))))))) به همین راحتی!!! 2 سال انتظار منو امشب مثل اب خوردن گذاشت کنار!!!

بدون هیچ توضیحی یهو گفت تموم؟
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011
(2012-09-05 ساعت 12:18)girl نوشته:  وااای بچه ها دیوونم کرده.. میگه الان کیسمون کنسل میشه. کیگه تو به من خیانت کردی با این کارت! تو به چه حقی اطلاعات محرمانه مارو دادی به یه غریبه.. تو ارم ضعیفی هستی که تحت تاثیر مردم قرار میگیری!!! الان گوشم از این حرفا پره!! میگه شماره اینکه زنگ زدو بده وگرنه زنگ میزنم کنسل میکنم!!!! منم گفتم هر کاری دوست داری کن

مثل اينكه اينم فقط نشسته تو يه كارى بكنى بهم لونه.بگو اگه تو مثل بقيه رفته بودى دنبال كار زنت و ويزا گرفتنو جدى گرفته بودى من دليلى واسه زنگ زدن نميداشتم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
خیلی جالبه. چقدر اخلاقش شییه شوهر منه. دقییییییقا میفهمم چی میگی. به حرف بابات گوش کن گلم. من آدم ضعیف و ترسو و احمقی هستم. تو مثل من نباش توروخدا. به حرف بابات گوووووووووووووووووووش کن
شب میام سر میزنم ببینم چه خبر شده؟ اه، از فردا تا 2 شنبه شب هم به اینترنت دسترسی ندارم که ببینم چه خبر شده
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011
تجربه من در مورد اینجور آدما اینه که به چیزی که خودشون میگن ذره ای هم اعتقاد ندارن. منظورم حرفیه که میزنه و میگه ای وای بیچاره شدیم حالا کیسمون کنسل میشه و شماره فلانیو بده. شوهر من دقیقا همینطوره. همین این سروصدا راه انداختنا فقطططططططططط واسه اینه که اعصاب آدمو داغون کنن تا دیگه جرات نکنی کاری که گفته انجام ندی، انجام بدی. وگرنه عمرا عقیده داشته باشه که کارتون با زنگ زدن خراب میشه.
از اینجور چیزا زیاد واسه من پیش اومده گلم. وقتی اولین بار بهش گفتم زنگ زدم NVC شوهرم شروع کرد ننه من غریبم بازی درآورن که آی ایهاالناس زنم زنگ زده NVC بدبخت شدیم، بیچاره شدیم، کیسمون کنسل شد (عییین شوهر تو). بعدش من نه تنها اصل موضوعو (گلایه به شوهرم) فراموش میکنم تازه باید هی دلداریشم بدم که نه عزیزم، فدات شم غلط کردم زنگ زدم NVC به خدا هیچی نمیشه، هیچی خراب نمیشه و نگران نباش و ....
تو مثل من نباش گرل جان
پاسخ
تشکر کنندگان: manoun ، girl
(2012-09-05 ساعت 12:50)girl نوشته:  به بابام گفتم همه چیزو.. گفت خاموش کن هر حرفی داره به من بگه.. همه چیز خراب شد.

گرل عزیز ؛ عیب نداره ...؛ بلاخره تکلیف روشن میشه
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، فردا ، girl
فقط بهت بگم اگه این بارو کوتاه بیای عین من باید دیگه همیشه کوتاه بیای. اینو بفهم عزیزم. بفهم
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl
حالا خداییش این همه ناراحتی برای نرسیدن به یار هست، یا نرفتن به آنسوی آب؟
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-05 ساعت 13:41)Shezem نوشته:  حالا خداییش این همه ناراحتی برای نرسیدن به یار هست، یا نرفتن به آنسوی آب؟

دوست عزيز اين خانم كيسشون ازدواجيه.اگر ازدواجشون بهم بخوره مهر مطلقه تا اخر عمرشون رو پيشونيشونه.حالا از زخم زبونا و تحقيرايى كه ميشن بگذريم.به نظر شما اين نرسيدن به ياره يا نرفتن به "انسوى اب"؟

(2012-09-05 ساعت 13:03)girl نوشته:  انقدر از دیشب تا الان بد و بیراه شنیدم که یکی اروم حرف میزنه تعجب میکنم... همش اس ام اس میده تهدید میکنه که چنین میکنم و چنان میکنم.. باور میکنید من تنها چیزی که میکم فقط باشه باشه!!! این امر داره بهم مشتبه میشه که کار خیلی بدی کردم!!! 2 سال از بهترین روزای عمرم و بهترین سنم رفت Sad((( دارم از نگرانی از حال میرم Sad((( دعا کنید واسم دوستای خوبم .

خدا رو شكر كن پدرت پشتته.از اول هم بايد ميذاشتى ايشون باهاش صحبت كنه و بگه.حالام دير نشده،بذار بابات ته توى قضيه رو دراره
پاسخ
تشکر کنندگان: manoun ، saba.m ، فردا ، الهه سابق ، negi ، girl
(2012-09-05 ساعت 02:19)girl نوشته:  ارههههههه. خیلی.. الان زنگ زد گفت داره میزنه.. دستام یخ کردن.. اصلا چیز مهمی نیستا ولی من نمیدونم چرا اینقدر هیجان دارم!!!! چند مین دیگه میگم چی شد

ایشالا با خبر خیلی خوب میای girlعزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: manoun ، فردا ، girl
چه وضعی شده اینجا یه نضفه روز نیومدم. girl جون یعنی چی که زنگ میزنم کنسل میکنم؟ مگه طلاق و این کار را کشکه؟! وای اینا چرا مثل همن رفتاراشون! والا من که نمیدونم بگم چی کار کن چی کار نکن. خوب به هر حال این فقط خودتی که از تمام جیک و پیک زندگیت خبر داری و فقط تویی که رفتارای شوهرتو میشناسی.
منم دیشب بعد از کلی بی خبری به بابای دوستم پیغام دادم تو فیس بوک که این پسرت مرده یا زندس؟ یه روز بعد جواب داد و کلی معذرت خواهی که هم اینترنتشون قطع بوده و هم خط تلفنشون مشکل داشته. بعد الان صبح آقا ایمیل داده عصبانی که چرا با بابای من حرف زدی و چه و چه! به قول تو انگار که دیگه چی شده. منم عصبانی که میخواستی این سه روزه از زیر سنگم که شده میتونستی بهم اطلاع بدی من پس نسفتم از نگرانی. نمیدونم چرا باهاش بد که حرف میزنم مثل بچه ای که کار بد کرده عقب نشینی میکنه اما همین که کوتاه میام بازم شروع میکنه!
برات دعا میکنم عزیزم. فعلا کاری از دستم بر نمیاد و دعل میکنم شوهرت از ... شیطون پیاده بشه ایشاالله.
گریه نکن. طلاق بچه بازی نیس که بگی نمیخوام بعدشم نخواد. این کارش اما دل میشکنه که اونم بعدا ها یادت میره. بسپر به بابات.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl
کسی از رویا خبر داره؟ پیغام دادم جواب نداده. دو باز زنگ زدم بر نداشته. از آخرین باری که اومده اینجا چندین روز میگذره. نگران شدم. (این روزا کار دیگه ای بلد نیستم! )
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان