کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
دوستان من دیووووونه شدم انقد این مهاجر سرا رو زیرو رو کردم ما تازه می خوایم مدارکمونو بفرستیم واسه uscis می شه ینفر بگه غیر از فرم i129f چه فرم های و باید واسشون بفرستیم ویزا k1 جان من نگید فلان جا نوشته اگه کسی میدونه بگه لطفاً
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas
مراحل تشکیل پرونده برای ویزای نامزدی

1- فرم I-129F را نامزد آمریکایی پرکرده و امضا میکند
2- فرم G-325A را هم هر دو نفر جداگانه پر کرده و امضا میکنند
3- ترجمه شناسنامه های هر دو نفر (یا کپی گواهی تولد نامزد آمریکایی)
4- ترجمه طلاقنامه (اگر یکی از طرفین ازدواج قبلی داشته)
5- کپی پاسپورت های هر دو نفر
6- کپی سوشیال سکیوریتی نامزد
7- 2 تا عکس 5 در 5 برای هر دو نفر
8- یک چک به مبلغ 240دلار که از یک حساب بانکی توی آمریکا باید باشه
9- چند تا عکس که دو نفر رو با هم نشون بده
10- همه اینارو باید به آدرس اداره مهاجرت پست کنید.
11- همه فرمها و آدرس ها را میتونید از توی سایت http://www.uscis.gov پیدا کنید

توضیح کل مراحل لازم از سایت وزارت کشور (Department of State)
- توضیح مرحله اول از سایت اداره مهاجرت (USCIS)

با تشکر از الهه عزیزم که قبلا زحمت نوشتنش و کشیده بود. اگر چیزی تغییر کرده بچه ها بگین که این دوستمون کارش راه بیفتهSmile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، tondar ، shadzad ، arian307 ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، payamkj ، Tomas ، kamela
وای شبنم جان این بهترین پست مهاجر سرا بوددددددددددددد خیلی لزت ممنونم
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، payamkj ، Tomas ، kamela
دوستان واسه سوشال سکیوریتی carre citizenship بفرستی فرقی می کنه؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، mercedeh2011 ، Tomas
(2013-02-16 ساعت 00:24)tondar نوشته:  دوستان واسه سوشال سکیوریتی carre citizenship بفرستی فرقی می کنه؟

نمیشه که رفیق... مگه میخوای اف بی ای رزومه بدی؟ به همون uscis بفرست بسته به این که نامزدت کدوم ایاات باشه به یکی از شعبشون میفرستن... که هر کدومشون یه زمانی طول میکشه که اپروت کنن... نامزدت کدوم ایالته؟

(2013-02-15 ساعت 23:23)shabnam.84 نوشته:  ارکیده جان آرین دیگه کارش از این حرفا گذشته. اینا اثرات مخرب ِ شکلات هاست که همه رو تنهایی خورده Smile))

باید هم خواب حیاتی رو ببینه

جای من نسیتین به خدا... حال روزم خیلی درام تر از اونیه که تو کلامم هست...
بحث صبر کردن نیست.. بحثه اینه که من با همه ی 246 نفر دوستام قطع رابطه کردم و بیرون نمیرم و سر کار هم نمیرم و موبایلم هم آف .... 1 روزتون رو اگر مثل من بگذرونین میبینی که هر تیک ثانیه شمار تا تیک بعدیش یک ساعتی طول میکشه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، ارکیده ، mercedeh2011 ، Tomas ، kamela
خب تو بیجا کردی انقدر خودت و حبس کردی. چه معنی داره؟ چند هفته ش گذشت بقیه ش هم میگذره بابا.
میدونم سخته. انتظار و بلاتکلیفی بده. همه یه جورایی تو زندگیشون با همچین موقعیتی رو به رو شدن.
یک کاری بکن که روزا سریع برات بگذره یه سرگرمی پیدا کن. نگو نمیشه که کتک میخوری Big Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، Saeedv13 ، payamkj ، Tomas ، kamela
من از وقتی خودم و شناختم کرم کافه رفتن داشتم... تا قبل سفرم به ارمنستون هم همینشکلی بودم... از قلیون و جاهایی که قلیون میدن بی نهایت متنفرم... بنابر این هر وقت میخواستم برم بیرون میرفتم کافه.. حالا تنها یا با دوستام.... سیگار چی میچسبید لامصب... الان اما نمیرم چون برم قطعا سیگار میکشم... به قول پدر مادر ها الان جای پرخطر محسوب میشه... تفریح دیگه هم نداریم کلا.. نیمچه تفریحاتی هم که هست بولینگ و پینت بال و ایناست که باز باید با جمع باشه که من الان تارک دنیام.....
باقی تفریحات هم که میشه سوار ماشینت شی بری پیتزا بخوری برگردی خونه... در این حد خوش میگذره اینجا...
سینما هم که پر شده از س ل ح ش و ر و باقی هم فکراش...
جای دیگه میمونه که برم شبنم؟ Big Grin
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، ارکیده ، mercedeh2011 ، payamkj ، Tomas
منم الان تقریبا ۱ساله که اینجوری دارم زندگی میکنم...
فقط با ۲ تا دوست در ارتباطم ، اونم خیلی کم...
همش توی خونه هستم ، آخه از بیرون و ترافیک و ..... همه چیز متنفرم...
خیلی راحتترم که توی خونه باشم.
دق میکنم وقتی ۲هفته ایی ۱بار اگه مجبور شم برم بیرونSad
ولی.... آرین میفهمیم که این دقایق وقت اضافه از کل ماجرا سختتره....
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، payamkj ، Tomas
(2013-02-16 ساعت 00:57)arian307 نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 00:24)tondar نوشته:  دوستان واسه سوشال سکیوریتی carre citizenship بفرستی فرقی می کنه؟

نمیشه که رفیق... مگه میخوای اف بی ای رزومه بدی؟ به همون uscis بفرست بسته به این که نامزدت کدوم ایاات باشه به یکی از شعبشون میفرستن... که هر کدومشون یه زمانی طول میکشه که اپروت کنن... نامزدت کدوم ایالته؟

(2013-02-15 ساعت 23:23)shabnam.84 نوشته:  ارکیده جان آرین دیگه کارش از این حرفا گذشته. اینا اثرات مخرب ِ شکلات هاست که همه رو تنهایی خورده Smile))

باید هم خواب حیاتی رو ببینه

جای من نسیتین به خدا... حال روزم خیلی درام تر از اونیه که تو کلامم هست...
بحث صبر کردن نیست.. بحثه اینه که من با همه ی 246 نفر دوستام قطع رابطه کردم و بیرون نمیرم و سر کار هم نمیرم و موبایلم هم آف .... 1 روزتون رو اگر مثل من بگذرونین میبینی که هر تیک ثانیه شمار تا تیک بعدیش یک ساعتی طول میکشه
خب چرا قطع رابطه کردی؟آخه آدم عاقل با دوستاش قطع رابطه می کنه؟البته شاید دوستات از اون دوستایی بودن که همش ازت می پرسیدن چی شد نرفتی آمریکا؟
آخه منم از این دوستا زیاد دارم...ولی من باهاشون مشکلی ندارم مشکل اوناست که فکر رفتن ما مهمترین مشغله ذهنشون شده..Big Grin

(2013-02-15 ساعت 21:09)arian307 نوشته:  آقا این جمعه هم گذشت و نیامدی !!!!
کلیرینس و میگما !!
فردا و پس فردا و پسون فرداش هم که تعطیله... 2 شنبه گویا پرزیدنت دیه و من 3 روز طولانی مزخرف و پر از شکلات و سریال و جوش و کمر درد در پیش دارم....
تورو خدا بچه هایی که مصاحبه شون انجام نشده خوشحال باشن... اصلا از خودتون پرسیدین نگران چی هستین؟همتون که خدا رو شکر اپروو شدین و نهایت تا 2 ماه دیگه مصاحبتونه.... این انتظاری که الان دارین خیلی خوب و شیرینه... اگه چک بخورین میفهمین... که امیدوارم هیچ کدومتون نخورین..
بعدشم اپروو شدیم ولی من الان 1 ماهه اپروو شدم پروندم هنوز نرفته nvc رو چه حسابی 2 ماه دیگه مصاحبمونه؟هممون شرایطمون مثل همه توام انقدر مثل زنای پا به ماه نشین خونه همش غر بزن اه دارم دیگه قاطی میکنم از دستت.. اون شکلاتای مزخرفم بریز دور....من تو کار تو موندم که چجوری اون همه شکلات با خودت آوردی که این همه می خوری و تموم نمی شه اضافه بار نخوردی؟Big Grin پاشو برو بیرون از خونه..............
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Saeedv13 ، الهه سابق ، arian307 ، negi ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84
اوه اوه اوه.... تو مامان شی کابوس بچت میشی ارکیده Big Grin هیچی نشده هم از خونه انداختمون بیرون هم شکلاتام و ریخت دور....Big Grin ولی خداییش من کی غر زدم تا حالا؟
اما خوب از شکلات ها چیزی نمونده واقعا... 2 بسته اسنیکرز مونده که زیاد دوست ندارم....کم کم میرم سراغ بیسکوییت ها

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق
واااای آرین همونقدر که پسر مهربون و با احساس و صدالبته شوخ طبع و باحالیه و قابلیت انرژی پراکنی بالایی داره،همونقدر هم لجبازه و حرص خور و کمی هم حرص بده

دینا جونم بابت رتبه ممنونم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، payamkj ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84
(2013-02-16 ساعت 03:08)الهه سابق نوشته:  واااای آرین همونقدر که پسر مهربون و با احساس و صدالبته شوخ طبع و باحالیه و قابلیت انرژی پراکنی بالایی داره،همونقدر هم لجبازه و حرص خور و کمی هم حرص بده
مرسی الاهه جون تو همیشه به من لطف داشتی RolleyesRolleyes
:X

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، negi ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84
بابا نصفه شبه ها ... شماها مگه خواب ندارین ... آرین همه شکلاتها رو خوردی ؟
منم الان 2 هفته است کیت کت نخوردم ... اینجوری نمیشه ... باید برم بگردم پیدا کنم.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، kamela ، shabnam.84
(2013-02-16 ساعت 03:31)mercedeh2011 نوشته:  بابا نصفه شبه ها ... شماها مگه خواب ندارین ... آرین همه شکلاتها رو خوردی ؟
منم الان 2 هفته است کیت کت نخوردم ... اینجوری نمیشه ... باید برم بگردم پیدا کنم.

آرهههه... تقریبا همشون رو... به جای کیت کت ritter sport بیسکوییتی رو بخورررر... عالیهههههه
مرسده ایفونت رو 5 کردی یا نه؟ من اولین باره که یه مدل از گوشی جدید اپل عقب موندم... از ورایزون یه سیم کارت بگیری گوشی در میاد 199 دلار فکر کنم

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84
وا! مایه دارهای بی درد. بگم مدل گوشی من چیه؟ بگم؟ بگم؟ نوکیا 1800!!!!! یعنی یه ورژن بالاتر از نوکیا 1100 که اونم یه ورژن بالاتر از 3310 بود!!!!!!!! تنها مزیتش نسبت به دو ورژن قبلی صفحه رنگیشه و تازه رادیو هم دارههههههههه Big Grin
کلا از تکنولوژی خوشم نمیاد. تازه از ماشین و لپتاپ هم خوشم نمیاد. از گوشی و تبلتو آیپد و این چیز میزا هم خوشم نمیاد.
گوشیم جون میده واسه گردو شکستن Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، simi ، NedaE ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان