کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آرین امکانش هست از خونه ای که تو ارمنستان اجاره کرده بودی یه عکسی بذاری ببینیم چطوری بوده.اگه خوب باشi منم همونو بگیرم Tongue

آِ الهه تو هم بیداری Big Grin
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84
مرسده جان حال و احوالت چطوره؟ ایشالا کی عروس میشی پس ننه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، arian307
(2013-02-16 ساعت 04:34)الهه سابق نوشته:  وا! مایه دارهای بی درد. بگم مدل گوشی من چیه؟ بگم؟ بگم؟ نوکیا 1800!!!!! یعنی یه ورژن بالاتر از نوکیا 1100 که اونم یه ورژن بالاتر از 3310 بود!!!!!!!! تنها مزیتش نسبت به دو ورژن قبلی صفحه رنگیشه و تازه رادیو هم دارههههههههه Big Grin
کلا از تکنولوژی خوشم نمیاد. تازه از ماشین و لپتاپ هم خوشم نمیاد. از گوشی و تبلتو آیپد و این چیز میزا هم خوشم نمیاد.
گوشیم جون میده واسه گردو شکستن Big Grin

آی گفتی الهه. انقدر از گوشی بازی و لپ تاپ بازی بدم میاد که نگو.

گوشیم 6600 بهش میگفتن 66 کتلت.

لپ تاپم هم inspiron 1520 DELL عهدعتیق.

این چیزا دل خوش میخواد و سن پایین. مال ماپیرا نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84
کی بیداره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228
(2013-02-16 ساعت 03:47)arian307 نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 03:31)mercedeh2011 نوشته:  بابا نصفه شبه ها ... شماها مگه خواب ندارین ... آرین همه شکلاتها رو خوردی ؟
منم الان 2 هفته است کیت کت نخوردم ... اینجوری نمیشه ... باید برم بگردم پیدا کنم.
آرهههه... تقریبا همشون رو... به جای کیت کت ritter sport بیسکوییتی رو بخورررر... عالیهههههه
مرسده ایفونت رو 5 کردی یا نه؟ من اولین باره که یه مدل از گوشی جدید اپل عقب موندم... از ورایزون یه سیم کارت بگیری گوشی در میاد 199 دلار فکر کنم
من چیکار کنم از بچگی عاشق کیت کت بودم
یه اعتراف بکنم ؛ وقتی داشتم میرفتم ترکیه برای گرفتن ویزا از فرودگاه یه بسته کیت کت دارک خریدم تا زمانی که میخواستم بیام اینجا هر روز یکیش رو می خوردم Big GrinBig GrinBig Grin
نه آیفونم رو فعلا دست نزدم؛ دوستش دارم ... ازش خاطره دارم Big Grin
من وقتی یه چیزی رو به دست میارم مگه به این راحتی ازش دست میکشم Wink
رفتم براش خط بگیرم میگه ماهی 70 دلار هم جدا گانه باید برای اینترنتش پول بدی؛ خب خیلی مسخره است؛ من تا زمانی که تو خونه هستم که اینترنت هست؛ بیرون هم نیاز ندارم ... ولی همه شون میگن اجباریه ؛ تازه قرارداد سالیانه هم باید ببندی ...

(2013-02-16 ساعت 04:38)الهه سابق نوشته:  مرسده جان حال و احوالت چطوره؟ ایشالا کی عروس میشی پس ننه؟
بــــــــــــــــــــه زودی Wink
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، payamkj ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84
(2013-02-16 ساعت 05:42)mhy_1985 نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 04:34)الهه سابق نوشته:  وا! مایه دارهای بی درد. بگم مدل گوشی من چیه؟ بگم؟ بگم؟ نوکیا 1800!!!!! یعنی یه ورژن بالاتر از نوکیا 1100 که اونم یه ورژن بالاتر از 3310 بود!!!!!!!! تنها مزیتش نسبت به دو ورژن قبلی صفحه رنگیشه و تازه رادیو هم دارههههههههه Big Grin
کلا از تکنولوژی خوشم نمیاد. تازه از ماشین و لپتاپ هم خوشم نمیاد. از گوشی و تبلتو آیپد و این چیز میزا هم خوشم نمیاد.

واللللللا!!!
مرسده جونم بی خبر عروس نشیا، خوشبخت بشی گلم. بوووووووووووووووووس
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، payamkj ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84
مرسی الهه جونم ...
حتما حتما شیرینیش رو اینجا میارم براتون ...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، payamkj ، ارکیده ، Tomas ، NedaE ، dinadino228 ، shabnam.84
امروز به خاطر مریضی مرخصی گرفتم خونه موندم ، تازه ساعت نزدیک 8 ولی حوصلم سر رفته ، چی میکشه آرین تو خونه ، یا بچه های دیگه ، خدایی سر کار تحملش راحت تره ، انقدر رئیس و همکارا حرص میدن آدم رو و کار رو سرت میریزن که نمیفهمی زمان چجوری میگذره ، خدایا به همه ما صبر زیاد عطا به فرما
آمیننننننننننننن
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، shadzad ، NedaE ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، الهه سابق
(2013-02-16 ساعت 07:33)mercedeh2011 نوشته:  مرسی الهه جونم ...
حتما حتما شیرینیش رو اینجا میارم براتون ...

مرسده جون خوبی ، خوش میگذره ؟ خوشت اومده از اونجا ، من که نرفته داره بدم میاد آخه 2 ماهه داریم دنبال خونه میگردیم ،البته من از تو اینترنت ، آقای نامزد از اونجا ، ولی سخت تر و بد تر ازایرانه ، دارم دلسرد میشم میگم کاش ایران میموندیم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، arian307 ، shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق
الهی ... نوشی جان ایشا ... که زود خوب بشی ؛ برای کسی که شاغله تو خونه موندن مثل دق می مونه ... ولی چاره ای نیست Smile

چه جالب با هم نوشتیم نوشی عزیزم
راستش میگفتن که تازه یه مدت که میای اینجا میمونی و بعد از تموم شدن خوشیها ؛ مشکلات کم کم خودش رو نشون میده همینه دیگه

فعلا تصمیم گرفتم فقط و فقط ببینم و خوش بگذرونم ؛ فقط به عنوان یه بیننده اینجا رو در نظر بگیرم تا بعد ببینم چجوری می تونم با کمک همسرم خودمو باهاش تطبیق بدم.
شاید درست نباشه بگم ولی عین یه آدم خسته از این دنیا هستم ... فقط میخوام همین لحظه ای رو که الان توش هستم خوش بگذرونم تا بعد ...
میگن در عرض این چند ماهه همه چیز قیمتش دو برابر شده
مواد غذایی در حد مفته (البته مفت اینجا 1 دلار و زیر یک دلاره) ولی به تومان اگه یک دلار رو بخوای حساب کنی نه جالب نیست.
مخارج دیگه ولی اصلا این مدلی نیست ... گفتم که مثلا رفتیم برای گوشیم خط بگیرم تازه با خط همسرم به صورت فامیلی ماهی 40 دلار برای خط و بین 60 تا 70 دلار هم برای اینترنت (که اجباریه و باید به صورت قرارداد سالیانه بسته بشه) اینجور مخارج که خیلی ساده است به نظرمون و در عین حال اجباریه
پاسخ
(2013-02-16 ساعت 09:08)mercedeh2011 نوشته:  الهی ... نوشی جان ایشا ... که زود خوب بشی ؛ برای کسی که شاغله تو خونه موندن مثل دق می مونه ... ولی چاره ای نیست Smile

چه جالب با هم نوشتیم نوشی عزیزم
راستش میگفتن که تازه یه مدت که میای اینجا میمونی و بعد از تموم شدن خوشیها ؛ مشکلات کم کم خودش رو نشون میده همینه دیگه

فعلا تصمیم گرفتم فقط و فقط ببینم و خوش بگذرونم ؛ فقط به عنوان یه بیننده اینجا رو در نظر بگیرم تا بعد ببینم چجوری می تونم با کمک همسرم خودمو باهاش تطبیق بدم.
شاید درست نباشه بگم ولی عین یه آدم خسته از این دنیا هستم ... فقط میخوام همین لحظه ای رو که الان توش هستم خوش بگذرونم تا بعد ...
میگن در عرض این چند ماهه همه چیز قیمتش دو برابر شده
مواد غذایی در حد مفته (البته مفت اینجا 1 دلار و زیر یک دلاره) ولی به تومان اگه یک دلار رو بخوای حساب کنی نه جالب نیست.
مخارج دیگه ولی اصلا این مدلی نیست ... گفتم که مثلا رفتیم برای گوشیم خط بگیرم تازه با خط همسرم به صورت فامیلی ماهی 40 دلار برای خط و بین 60 تا 70 دلار هم برای اینترنت (که اجباریه و باید به صورت قرارداد سالیانه بسته بشه) اینجور مخارج که خیلی ساده است به نظرمون و در عین حال اجباریه
امیدوارم تو آینده هم خوش باشی و راحت بتونی از پس زندگی اونجا بر بیای ، متاسفانه مشکل ما از وقتی دلار تو ایران رفت بالا شروع شد شاید اگه اینجوری نمیشد شرایط بهتر بود ولی خوب به قول شما باید از لحظه لذت برد ، تو اونجا خوش باش و از خوشی هاش واسه ما هم بگو ، هر کی رفته امریکا از هزینه های بالای اونجا میگه که واسه هر خدماتی باید کلی پول داد ولی ظاهرا همه از پسش برمیان ، چون هر کی رفته دیگه قصد برگشت نداره ، من خیلی ها رو دیدم که دائم از مخارج بالای اونجا میگن ولی وقتی بهشون میگیم خوب برگردین مملکت خودتون زندگی کنین میگن دیگه نمیتونن یا نمیخوان یا هزار تا بهونه میارن ، پس وقتی اونا میتونن ما هم میتونیم ، تو هم خیلی زود اونجا جا میفتی و شرایط برات مساعد میشه
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
من فکر می کنیم اولین و آخرین دلیل هر کسی (البته شاید هزار دلیل دیگه هم باشه) آرامشی باشه که اینجا هست.
اینجا زندگی مثل یک جاده صاف میمونه ؛ حالا در حین این حرکت توی این جاده پستی و بلندی هم هست و شاید هم یه چیزایی به دست بیاری یا همه رو از دست بدی ولی همه در آرامش صورت میگیره ... برای همینه که وقتی یه کاری اینجا طول می کشه خیلی کسی حرص نمی خوره

ولی زندگی در ایران مثل صخره نوردی شده که هرچی هم بالاتر میری یا سنت بیشتر میشه اوضاع سخت تر میشه
پاسخ
(2013-02-16 ساعت 01:31)arian307 نوشته:  من از وقتی خودم و شناختم کرم کافه رفتن داشتم... تا قبل سفرم به ارمنستون هم همینشکلی بودم... از قلیون و جاهایی که قلیون میدن بی نهایت متنفرم... بنابر این هر وقت میخواستم برم بیرون میرفتم کافه.. حالا تنها یا با دوستام.... سیگار چی میچسبید لامصب... الان اما نمیرم چون برم قطعا سیگار میکشم... به قول پدر مادر ها الان جای پرخطر محسوب میشه... تفریح دیگه هم نداریم کلا.. نیمچه تفریحاتی هم که هست بولینگ و پینت بال و ایناست که باز باید با جمع باشه که من الان تارک دنیام.....
باقی تفریحات هم که میشه سوار ماشینت شی بری پیتزا بخوری برگردی خونه... در این حد خوش میگذره اینجا...
سینما هم که پر شده از س ل ح ش و ر و باقی هم فکراش...
جای دیگه میمونه که برم شبنم؟ Big Grin

منم از قلیونی رفتن متنفرررررررم نمیفهمم چه لذتی داره !!!!!!!
امروز برو استخر فردا برو اسکی شب باز پاشو برو استخر بعد باشگاه اسم بنویس یکم ورزش کن اون همه شکلاتی که خوردی بسوزه هیکلتم بهتر میشه Big GrinBig Grin
بخدا اگه وقت داشتم همشونو انجام میدادم Sad
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
مرسده جون..منم که امریکا بودم اینقدر از قیمتای پایین مواد غذایی شگفت زده شده بودم که نگو..تازه دولت به خاطر اینکه شوهرم نبود به خودم و دخترم ماهی 400 دلار میدادکه خیلی حال میداد..ولی اول ورود من هم که رفتم دنبال مبایل و خونه گرفتن خیلی از اومدنم به امریکا پشیمون شدم..خونه های هپلی کثیف و کوچیک با اونهمه اجاره واقعا حرسم رو در میاورد...ولی وقتی برگشتم ایران به این نتیجه رسیدم که حرس خوردنم بی مورد بوده.ببین من کلا در ایران دست به مبایلم نمیزنم..یعنی شاید در ماه 10 تا اس ام اس میدم و در حد خیلی خیلی کم یک زنگ کوچولو میزنم..دیروز نزدیک 50 هزار تومان پول قبض دادم....من در امریکا یک گوشی گرفتم و ماهی 40 دلار میدادم.ولی با این ماهی 40 دلار میتونستم هرچقدر که میخام صحبت کنم...صحبت میکردم یا نمیکردم 40 تا رو میدادم...ولی من خیلی بیشتر از 40 تارو حرف میزدم...خانه ها در ایران خوب خیلی به نظر من تر تمیز تر و داخلش خوشگلتره ولی اونم الان اجاره هاش سر به فلک میکشه...ولی در امریکا ادم خونه که میگیره باید بهش برسه..مثلا اگه موکت داره سریع بکنه و تر تمیزش رو بندازه...و کلا دستی به سر و روش بکشه..ولی در عوض همشون 1طبقه و سرسبز و با صفاست..در خونه که باز میشه انگار ادم توی پارک خونه داره...ولی کلا بچه ها ایران یک چیز دیگست..من برای زندگی برم امریکا مطمینم سالی 2 بار رو شاخشه که میام ایران.
پاسخ
(2013-02-16 ساعت 05:42)mhy_1985 نوشته:  

ولی من بر عکس شما جنون تکنولوژی دارم.. کار خودم هم که با تکنولوژی سر و کار داره.. نیمزارم وسایلم قدیمی بشه.. لپ تاپ و گوشی نهایتا 1 سال دستم میمونه بعدش مدل جدیدش رو میگیرم....دل خوش که ندارم و سن پایین هم که فکر کنم تو مملکتی که عمر مفیدش 50 ساله ما همه میان سالی رو رد کردیم Wink... عوض نکردن وسایل و در نهایت اپدیت نشدنش در وحله ی اول بسته به استفاده ی خودتونه... اگر از گوشی فقط واسه تماس استفاده میکننی هر چی که دارین بهتریه واستون.. همچنین اگر از کامپبوترتون واسه دیدن فیلم و گوش کردن موزیک و اینترنت برازینگ و تایپ استفاده میکنین هر نوع لپ تاپی که دارین و هر سیستم عاملی که روشه میخواد nc باشه یا mac os همون بهترین کار رو براتون انجام میده... اما اگر بخواین کار تخصصی بکنین ماجرا فرق میکنه...
مثلا این آرایشگری که من میرم پیشش یه قیچی داره 800 هزار تومن!!.. در حالی که اگر با من باشه میرم از این فیچی های ارزون میگیرم جاش.. یا مثلا محمد ممکنه واسه کارش یه فشار سنج بگیره 2 میلیون تومن اما من بخوام بگیرم شاید 200 هزار تومنیش رو بگیرم..
راستی محمد اگه دیدمت کتلتت رو بیار جای شام بخوریم Big Grin

==================================
الاهه همون مدلیه که چراغ قوه هم داره؟ فکر کنم مامانم از اون داشت یه مدتSmile
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان