کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-16 ساعت 04:34)NedaE نوشته:  آرین امکانش هست از خونه ای که تو ارمنستان اجاره کرده بودی یه عکسی بذاری ببینیم چطوری بوده.اگه خوب باشi منم همونو بگیرم Tongue

آِ الهه تو هم بیداری Big Grin

اره ندا جان
اینا عکساشه منتها انقدر بهم ریخته بود خونه که تو سفرنامه نزاشتمش.. همه چیش خوب بود 2 تا هم اتاق خواب داشت که من عکس یکیش رو دارم ... لامصب با این رنگ سبزی که داشت میخواستم به درش دخیل ببندم Big Grin

[عکس: x6e6xo3rvc62ob614zje.jpg]

[عکس: 8k2nnox82xbojq7a1lh.jpg]

[عکس: 1nerzpvz972puc1o2g19.jpg]

[عکس: pyorv4wfmuv8z2btxpv3.jpg]

[عکس: jn8s3r5d8djwqq07z22.jpg]

[عکس: 28sy3ldhmy86p669yr2h.jpg]

ضمنا اون زیر سیگاری هم by default رو میز بود و من نزاشتم... هر چند میدونم این وصله ها به ما نمیچسبه... حالا وسله یا وثله Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
آرین جان پسرم یکم مرتب میکردی بعد عکس مینداختی حالا ایرادی نداره هااا اینجا همه خودمونی هستیم. خوبه تاپیک دیگه ای نگذاشتی Smile)

بچه ها یکی از من سوالی کرده من گفتم اینجا از شما بپرسم بعد جواب بدم یه وقت اشتباه نگم جلوی مردم ضایع بشم Big Grin
اگر کسی بخواد نامزدی اقدام کنه اما نامزدش اینجا باشه میتونه؟ نامزدش سالی یکبار میره آمریکا و تازه پاسپورت گرفته گویا.درضمن اونجا تاحالا کار نکرده و هیچ تکسی پرداخت نکرده.
با این اوضاع میتونه نامزدی اقدام کنه و زودتر ببره نامزدش رو؟ نمیخوان اینجا فعلا ازدواج کنن و یا مراسمی بگیرن.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم Big Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
اینجا امامزاده ست؟ چه سبز و باحال. Smile آدم حس میکنه اومده امامزاده.
پاسخ
(2013-02-16 ساعت 21:47)mhy_1985 نوشته:  اینجا امامزاده ست؟ چه سبز و باحال. Smile آدم حس میکنه اومده امامزاده.

میگم که خودم هر وقت میخواستم برم تو اتاق دخیل میبستم...Big Grin اصلا فقط بوی پا با توناژی از گلاب کم بود توش که اون معنویت و بم بده Big GrinBig Grin

(2013-02-16 ساعت 21:41)shabnam.84 نوشته:  آرین جان پسرم یکم مرتب میکردی بعد عکس مینداختی حالا ایرادی نداره هااا اینجا همه خودمونی هستیم. خوبه تاپیک دیگه ای نگذاشتی Smile)

بچه ها یکی از من سوالی کرده من گفتم اینجا از شما بپرسم بعد جواب بدم یه وقت اشتباه نگم جلوی مردم ضایع بشم Big Grin
اگر کسی بخواد نامزدی اقدام کنه اما نامزدش اینجا باشه میتونه؟ نامزدش سالی یکبار میره آمریکا و تازه پاسپورت گرفته گویا.درضمن اونجا تاحالا کار نکرده و هیچ تکسی پرداخت نکرده.
با این اوضاع میتونه نامزدی اقدام کنه و زودتر ببره نامزدش رو؟ نمیخوان اینجا فعلا ازدواج کنن و یا مراسمی بگیرن.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم Big Grin

خوب اقدام کنن دردسرش بیشتر مییشه دیگه فقط... باید بره یه خونه ای چیزی اجاره کنه و یه اسپانسر پیدا کنه... بعد هم اگر میخواد بمونه ایران که هیچی اگر میخوان برن امریکا خوب بالاخره باید بره دیگه... یهتره الان بره یه خونه اجاره کنه و خودش زندگی کنه 6 7 ماه بعدش هم نامزدش با کمک یه اسپانسر میره پیشش.. خودش هم تو این زمان میره سر کار.... الته این نظر من بود شاید هم اشتباه گفته باشمBig Grin

ضمن این که این عکسا واسه قبل وقتیه که آنا بیاد .. من خودم کیش که رفته بودم با دوستام روز دهم که میخواستم برگردم ظرف غذای روز اول هنوز رو میز بود Smile... کلا ادم بیخیال و شلخته ای م
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، dinadino228 ، shabnam.84 ، ارکیده ، mhy_1985 ، الهه سابق ، Tomas ، kamela
مرسی پسرم Big Grin میخواد وقتی که کارای نامزدش درست شد باهم برن. قبل اون نمیخواد بره. اسپانسر رو میتونه جور کنه چون خیلی از فامیل هاشون اونجا هستن. اما حتما باید خونه اجاره کنه؟ بچه ها غیر از آرین کسی نظر دیگه ای داره بهم بگه لطفا Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، arian307 ، الهه سابق ، Tomas
1-آرین مردم از خنده بابت دخیل بستن.
2-عکس آخر خدا بودا. به عمرم شفاژ به اون کوچیکی ندیده بودم =))
مرسییی فکر کنم همینو بگیریم ما هم،در مقایسه با بقیه خونه هایی که آمارشونو گرفتم این یکی از همه تمیز تر به نظر میاد!
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، kamela ، ارکیده
عجب شب کسل کننده ای.

اه! Sad

(2013-02-16 ساعت 14:49)kamela نوشته:  مرسده جون..منم که آمریکا بودم اینقدر از قیمتای پایین مواد غذایی شگفت زده شده بودم که نگو..تازه دولت به خاطر اینکه شوهرم نبود به خودم و دخترم ماهی 400 دلار میدادکه خیلی حال میداد..ولی اول ورود من هم که رفتم دنبال مبایل و خونه گرفتن خیلی از اومدنم به آمریکا پشیمون شدم..خونه های هپلی کثیف و کوچیک با اونهمه اجاره واقعا حرسم رو در میاورد...ولی وقتی برگشتم ایران به این نتیجه رسیدم که حرس خوردنم بی مورد بوده.ببین من کلا در ایران دست به مبایلم نمیزنم..یعنی شاید در ماه 10 تا اس ام اس میدم و در حد خیلی خیلی کم یک زنگ کوچولو میزنم..دیروز نزدیک 50 هزار تومان پول قبض دادم....من در آمریکا یک گوشی گرفتم و ماهی 40 دلار میدادم.ولی با این ماهی 40 دلار میتونستم هرچقدر که میخام صحبت کنم...صحبت میکردم یا نمیکردم 40 تا رو میدادم...ولی من خیلی بیشتر از 40 تارو حرف میزدم...خانه ها در ایران خوب خیلی به نظر من تر تمیز تر و داخلش خوشگلتره ولی اونم الان اجاره هاش سر به فلک میکشه...ولی در آمریکا ادم خونه که میگیره باید بهش برسه..مثلا اگه موکت داره سریع بکنه و تر تمیزش رو بندازه...و کلا دستی به سر و روش بکشه..ولی در عوض همشون 1طبقه و سرسبز و با صفاست..در خونه که باز میشه انگار ادم توی پارک خونه داره...ولی کلا بچه ها ایران یک چیز دیگست..من برای زندگی برم آمریکا مطمینم سالی 2 بار رو شاخشه که میام ایران.

من برم 3 -4 سالی میخوام برنگردم. هر کی پایه ی برنگشتنه بسم الله.Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، simi ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، kamela ، ارکیده
شوفاژش رو اونجوری نگاه نکن... لامصب همچین گرم میکرد که من نیم ساعت 1 بار پنجره رو باز میکردم تو اون سرما... تخم مرغ خریدیم یادمون رفت بزاریم تو یخچال رفتیم بیرون اومدیم دیدم جوجه شده.. در این حد ینی Wink
اگر تو فصل گرما هم رفتی کولر گازی هم داشت... در کل من واقعا راضی بودم به خصوص این که واقعا 1 دلار هم برای خرید مایحتاجم پول تاکسی ندادم... تو بهترین منطقه هست خونه

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela ، ارکیده
باهات موافقم محمد. دلگیر بود امشب. کلا برای من که چند روزه اینجوریه. امیلی کوچولو چطوره؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، mhy_1985 ، الهه سابق ، Tomas ، kamela ، dinadino228 ، payamkj ، ارکیده
(2013-02-17 ساعت 01:50)shabnam.84 نوشته:  باهات موافقم محمد. دلگیر بود امشب. کلا برای من که چند روزه اینجوریه. امیلی کوچولو چطوره؟

امیلی هم خوبه.

برای من همه روزا دارن کم کم دلگیر میشن
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، kamela ، dinadino228 ، shabnam.84 ، payamkj ، ارکیده
ارین مُردم از خنده از دستت
خدای من با این عکسات
الان اینا رفتن خواب نیمروزی بلندبلند دارم میخندم Big Grin
کاملیا جونم دقیقا همینطوره این پولی که میگی به دو صورته نامحدود و محدود
نامحدود ماهیانه 75 دلار ولی به صورت فامیلی 55 دلار
محدود ماهیانه هم بستگی به میزان صحبت و کارت داره ...
بچه ها یه چیز دیگه که هست اینه که اینا همشون خیلی هپلی هستن ... اصلا انگار نه انگار که شما چی میپوشی ؛ چی میخوری ؛ چیکار می کنی ...
خب یعنی چی ... این چه زندگیه ... فکرشو بکن ... البته که من نمیگم که خیلی اهل ارایش و ... هستم ولی اینکه مرتب باشم مهمه
من همه این چیزا رو وقتی تو ایران بودم بهم گفته بودن ولی وقتی اینجا از نزدیک دیدم که چه خبره هاج و واج موندم
تازه کلی هم به چیزای عتیقه علاقه دارن ...
من هم دوست دارم ولی مثل موزه که دوست دارم از بیرون ببینم ؛ حاضر نیستم براشون پول بدم
فکر می کنم اگر خرج خودم کنم برم مسافرت یا به خودم و همسرم برسم مهمتر از اینه که هی وسایل بوفه ای خونه جمع کنم.
بچه ها صبح شده دیگه بیدار بشین Smile
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، arian307 ، kamela ، dinadino228 ، shabnam.84 ، ارکیده
وای بچه ها یه رتبه جدید
دینا جونم مرسی قربونت برم بابت رتبه؛ تو لطف داری ...

برای تک تک شما دوستای عزیزم بهترین آرزوها رو دارم
منم در لحظه لحظه زندگیم دعای خیرتون رو میخوام ... ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، arian307 ، kamela ، dinadino228 ، payamkj ، shabnam.84 ، ارکیده
آرین آره از هموناس که چراغ قوه داره Big Grin
شبنم جان فکر نکنم سیتیزنی که ساکن ایرانه بتونه واسه نامزد ایرانیش اقدام کنه. خوب فلسفه ویزای نامزدی اینه که چون دونفر پیش هم نیستن و خیلی کم همو ملاقات میکنن، ویزا میگیرن که برن اونجا و اگه توافق حاصل شد عقد کنن. اگه ایشون ایرانن که آفیسر میگه خوب عقد کنید دیگه، ویزای نامزدی به چه دردتون میخوره. مطمئن مطمئن نیستما ولی اینطور فکر میکنم
محمد منم که رو شاخشه 6 ماه یه بار برگردم. تازه بعد از اتمام درس شوهرم که حتما برمیگردیم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، shadzad ، arian307 ، kamela ، dinadino228 ، shabnam.84 ، ارکیده
بچه ها همه اینایی که شماها میگید قبول دارم؛ شاید منم برگردم
ولی روز آخری که دیگه میخواستم بیام اینجا صبح زودش تجریش کار داشتم ساعت 8 کارم تموم شد و خواستم برگردم مسیر خونه ما تا تجریش همیشه نیم ساعته ... انقدر ترافیک بود؛ انقدر این مسیر بزرگراه صدر رو بسته بودن و من گیر کردم که ساعت 11 صبح با سردرد و حالت تهواع رسیدم خونه
و متاسفانه بعدازظهرش هم باید می رفتم دوباره بیرون که بازم 3 ساعت تو ترافیک بودم.

یعنی هرموقع که میگم برگردم تهران یاد شلوغی؛ دود؛ ترافیک و تمام این اعصاب خردیها میفتم که روزی که راه افتادم و اومدم احساس کردم که دارم فرار می کنم هرچند که همین الانشم دلم برای خونوادم یه ذره شده ولی هروقت به برگشتن فکر می کنم یاد اون روز میفتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shadzad ، arian307 ، kamela ، الهه سابق ، dinadino228 ، payamkj ، shabnam.84 ، ارکیده ، sima s
(2013-02-17 ساعت 09:16)mercedeh2011 نوشته:  بچه ها همه اینایی که شماها میگید قبول دارم؛ شاید منم برگردم
ولی روز آخری که دیگه میخواستم بیام اینجا صبح زودش تجریش کار داشتم ساعت 8 کارم تموم شد و خواستم برگردم مسیر خونه ما تا تجریش همیشه نیم ساعته ... انقدر ترافیک بود؛ انقدر این مسیر بزرگراه صدر رو بسته بودن و من گیر کردم که ساعت 11 صبح با سردرد و حالت تهواع رسیدم خونه
و متاسفانه بعدازظهرش هم باید می رفتم دوباره بیرون که بازم 3 ساعت تو ترافیک بودم.

یعنی هرموقع که میگم برگردم تهران یاد شلوغی؛ دود؛ ترافیک و تمام این اعصاب خردیها میفتم که روزی که راه افتادم و اومدم احساس کردم که دارم فرار می کنم هرچند که همین الانشم دلم برای خونوادم یه ذره شده ولی هروقت به برگشتن فکر می کنم یاد اون روز میفتم.

بچه ها هیچ کدومتون بر نخواهید گشت، به خاطر خانواده سر می زنید ولی دلتون برای هیچ چیز ایران جز خانواده تنگ نمی شه، یعنی یاد هر چیز زندگی تو این جا بیفتین، همونطوری که مرسده جون گفت مثلا ترافیک و رانندگی و هوای آلوده تهران، فرهنگ غالب، ما ها که خانمیم ۱۰۰ دلیل اضافه بر آقایون هم داریم تازه، مصمم تر می شید که بر نگردید، همه هوم سیک می شن ولی دورش که بگذره آروم آروم میشید. اگه میگین اونور گرونیه کار کنید، معلومه پول اینجا اونور ارزش نداره، ولی اگه اونجا کار کنید و خرج کنید رفاهتون اونجا چندین برابره، و از همه مهم تر آرامشه که مرسده اشاره کرد.  و همینطور آرامش زندگی رو به عنوان یه زن تو غرب حس می کنید، وقتی حس کنید چه شکلیه وقتی باهاتون مثل یه انسان یه ایندیویجوال تو جامعه برخورد می شه، نمی خواید و نمی تونید دیگه اینجا زندگی کنید. حسیه که تا تجربه نکنید درک نمی کنید، چون تو ایران فرصت تجربش رو نداشتیم هیچ وقت.  
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان