کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سارا جان پیام خصوصی ات رو چک کن امیدوارم به دردت بخوره.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mercedeh2011 ، HAZARA ، payamkj ، dinadino228
(2013-02-17 ساعت 21:32)NedaE نوشته:  سارا جان پیام خصوصی ات رو چک کن امیدوارم به دردت بخوره.

دریافت شد همراه با تشکر Smile
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mercedeh2011 ، HAZARA ، payamkj ، dinadino228
کاملیا دقیقا همینه دیگه ؛ با لباس خواب میان تو خیابون ... ببین این حرفیه که وقتی منم تو ایران بودم خیلی شنیده بودم و تو فیلمها دیده بودم و خانواده شوهرم بهم میگفتن که اماده باشم ولی از نزدیک دیدن یه چیز دیگه اس
تازه من خانواده شوهرم تقریبا ایرانی هستن و به نسبت تمیزتر ... مادرشوهرم که خیلی تمیزه ... ولی بازم خلق و خوی اینا رو میگیرن دیگه ... یعنی منم اینجوری میشم ... خدا به دور ... کل و کثیف Big Grin

ارین از الهه بپرس که من قبل از اینکه بیام اونقدر حس ایران دوستیم زیاد بود که خدا میدونه ... شب و روزم گریه بود که من هیچ چیز ایران رو نمی تونم از دست بدم ؛ حتی اون مقنعه کذایی رو ... یعنی فکر می کردم که دلم برای اونم تنگ میشه ؛ اصلا همه چیز رو به یه چشم متفاوت میدیدم
شماها که شاهدین من خودمو کشتم که از اداره ام مرخصی بگیرم که من زود برمیگردم ولی الان یه نظر دیگه ای دارم ...

شاید باز شش ماه دیگه نظرم عوض بشه ... نمی دونم از دست از این روزگار
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، shabnam.84 ، HAZARA ، payamkj ، dinadino228 ، arian307 ، kamela ، Tomas
وایییییییی بچه ها بیخیال تورو خدا استرس گرفتم....عاشق شوهرمم که همش میگه اینجا همه چیز خوبه هیچ مشکلی نیست . هر غلطی میکنن بکنن دیگه لب سگ و گربه بوس کردن داره ؟ وایییییییییشششش حرصم دراومد....برم اونجا واسه همشون قاطی میکنم....Big Grin
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، HAZARA ، shabnam.84 ، shadzad ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، payamkj
ارکیده جون اینجا خوبه ... یعنی زندگی ایرانیت رو باید حفظ کنی ... جو گیر نشی به نظرم در عین حال اینکه اینجا ارامش هم داری و هیچکس کاری به کاری دیگری نداره
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: HAZARA ، shabnam.84 ، الهه سابق ، shadzad ، dinadino228 ، ارکیده ، سانازی ، kamela ، Tomas
من حس ایران دوستیم خیلی زیاده ولی هرجای دنیا حاضرم زندگی کنم به شرطی که خانوادمم باهام باشن. یعنی حسی که از دوری و نگرانی واسه خانوادم دارم از حس ایران دوستیم خیلی بیشتره
از یکی از چیزای دبی که خوشم میاد (برعکس نگی که از دبی خوشش نمیاد) یکی اینه که آدم اصلا حس خارجی بودن بهش دست نمیده چون همه خارجین و اصلا آدم عرب نمیبینه اونجا.
یه چیز دیگش که خیلی دوستش دارم اینه که اونجا ایرانیارو دوست دارن، به محض اینکه میبیننت میفهمن ایرانی هستی و باهات خیلی خوب برخورد میکنن و از همه مهمتر اینکه وقتی باهاشون انگلیسی حرف میزنی، خیلی اصرار دارن که فارسی جوابتو بدن. من خیلی خوشم میاد از این برخورد. البته توی فرودگاه که آفیسرهاش عربن، برخوردشون با ایرانیا تحقیر آمیزه ولی توی خود شهر که همه خارجین، خیلی ایرانیارو دوست دارن.
من واقعا دوست داشتم دبی زندگی کنم، از همه چیش خوشم میاد. امنیتش، تمیزیش، اینکه معتاد و بی خانمان نمیبینی اونجا و آدمی که اونجا بچه داشته باشه خیالش راحته که بچش معتاد و فاسد نمیشه. بعدشم چون چسبیده به خلیج فارس آدم احساس نمیکنه خارج از ایرانه، آدم حس میکنه توی یه جزیره ای مثل کیش داره زندگی میکنه و توی ایرانه. رفت و آمدش به ایران هم که خیلی راحته و هروقت خانواده آدم بخوان بیان، راحت میتونن بیان.
خلاصه جای ایداه آل واسه من دبی هستش و بعدش هم کشورهای اسکاندیناوی، البته بعد از ایران
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، arian307 ، kamela ، Tomas ، sima s ، NedaE
مرسده چطوری عزیزم؟ بچه ها همه چیز اولش سخته بعد با اون محیط آشنا میشی و همه چیز برای آدم جا میفته.هرسال هم به دیدار خانواده میایم.
آدم هرطور که بخواد میتونه زندگی کنه. ما همه ایرانی هستیم و این تمیز بودن تو وجودمون هست پس اونجا هم باشیم کار خودمون رو انجام میدیم
تاره میتونیم تو اون جمعی که هستیم اونا رو هم تحت تاثیر رفتار و کارهامون قرار بدیم.
اما خودمونیمااا یه سری از مردم خودمون هم بدجور شلخته و کثیف هستن Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، arian307 ، الهه سابق ، Tomas
من هرجا همسرم باشه اونجا برام بهشته
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، shadzad ، ارکیده ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela ، negi ، Tomas ، payamkj ، NedaE
(2013-02-17 ساعت 20:20)payamkj نوشته:  هنوز رفتنی نشدم ، ولی نمیدونم چرا انقدر دلم گرفته ، میگم نکنه دوری از مامانم رو تحمل نکنم ،یا اون طاقت دوریم رو نداشته باشه ، آخه مامانم تنهاست ، بچه ها میگم نکنه انتخابم یا تصمیمم اشتباه بوده باشه
عین بچه ننه ها شدم ، ببخشید Sad

نوشی جون این چه حرفیه؟ بیخودی نگرانی عزیزم، واسه همیشه که نمی ری، میای سر می زنی خانواده بهت سر می زنن. تغییر همیشه سخته و ما آدما به طور اتومات نسبت بهش مقاومت نشون می دیم ولی اگه ازش نترسیم بهترین اتفاقا تو همین تغییر واسمون میفته.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، payamkj ، dinadino228
سارا خوب یه خونه دربست بگیر... نمیدونم دبی هم اینجوریه یا نه... اما من که تو خونه راحت ترم تا هتل... روم سرویس هم میاد آبروم نمیره..
بیا تو این سایت میتونی پیدا کنی http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-...Dubai.html
شک نمیخواست که

(2013-02-17 ساعت 22:34)ارکیده نوشته:  وایییییییی بچه ها بیخیال تورو خدا استرس گرفتم....عاشق شوهرمم که همش میگه اینجا همه چیز خوبه هیچ مشکلی نیست . هر غلطی میکنن بکنن دیگه لب سگ و گربه بوس کردن داره ؟ وایییییییییشششش حرصم دراومد....برم اونجا واسه همشون قاطی میکنم....Big Grin

اوه اوه اوه بوی خون میاددددد
رخصت پهلوووونننن Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، sara mas ، dinadino228 ، shabnam.84
چه حرف قشنگی زد محمد. راستش من هرجایی که خانوادم باشن، اونجا واسم بهشته. چیکار کنم خوب؟ اینجوریم دیگه
همسرم هم همینطوره. خیلی بیشتر به خانوادش وابستس تا من. هر روز هر روز بدون استثنا 2 تا 2.5 ساعت با اسکایپ باهاشون حرف میزنه حتی اگه از آسمون سنگ بباره. خوب راستش با من کمتر از اونا حرف میزنه. خودشم همیشه میگه دلش واسه اونا بیشتر تنگ میشه تا واسه من.
خوبیش اینه که هر دومون مثل همیم وگرنه خیلی بد میشد Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shadzad ، amir2640 ، سانازی ، kamela ، Tomas ، ارکیده ، payamkj ، dinadino228 ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، NedaE
سلام بچه ها
امیدوارم حال همگی خوب باشه درسته من کم می نویسم ولی همیشه می خونم نوشته هاتونو.اتفاقا ممنونم از این که همیشه چیزایی مینویسین راستش چند روز پیش از ارومیه برمیگشتم تبریز واقعا وقتی دریای رو به خشک شدنو دیدم دلم گرفت و واقعا متاسف شدم که بچه گی چقدر تو این دریا شنا کردیم هییییی.Sad
ولی وقتی اینجا رو چک کردم و نوشته ها رو خوندم حالم خوب شد و اصلا متوجه نشدم که کی رسیدم.بعضی وقتام میخندیدم به حرفای اقا ارین و بچه ها.
از جودی جوون خبری نیست؟
بچه ها منم نمیدونم چقدر وابستم یعنی وقتی 1 هفته دور باشم از خانواده زود دلم تنگ میشه و میگیره افتضاح البته اونایی که اونجان میگن بیای اینجا اونجا یادت میره!
من وقتی خارج از کشور میرم یا همین ایران جایی که خواهرم نباشه یا مامان اول از همه همش میگم وای جاش خالی این و واسش بخرم .
نه ه ه انگار خیلی وابستماااااShyخبر ندارم
یه چیز بگم من ترکیه که نزدیک 16 روز اینا موندم انقدر دلم واسه خانواده تنگ شده بود که خدا هم گفت بچه بیا برو خونت (سن نن گدن چیخماز!)یعنی تو نمیتونی بری و اینجوری شد قسمتم.
خدا کنه اونجا انقدر کنار همسرامون خوب و خوش باشیم که خیلی کم احساس دل تنگی کنیم. امییییییین
پاسخ
راستی بچه ها شما حمتون زبانتون قوی هست؟
من میرم کلاس ولی احساس میکنم مفید نیست میگم خودم خونه بخونم اون موقع هم تنبلی میکنم میدونم باید فیلم ببینم تمرین کنم ولی تنبلی میکنم.وای منو دعوا کنید!

راستی مرسده جون چه چیزای با خودت بردی یا چه چیزای رو میگی کاش می بردم؟یا کاش این کارو میکردم قبل رفتن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، dinadino228 ، shadzad
بچه ها اینجا همه وکیل دارن؟ دارم فکر میکنم شاید لازمه وکیل بگیریم
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، simi
omiad جان با تمام حرفات به صورت صد در صد موافقم به جز قسمت سگش..اخه چطور میگین سگ 1سال هم اب به تنش نزنه بو نمیده...سگ رو اگه هر روز هم ادم بشوره بوی خیلی بدی میده...من هم درسته که سگ توی خونه راه نمیدم ولی از وقتی چشم به دنیا باز کردم همیشه سگهای nezhad دار توی باغمون داشتیم..همین الان هم برادرم در خانه مادرم دوبر من داره دوتای من....هر هفته هم میشورتش با شامپوهای خارجی که بوی خوبی داره..به خدا به محض اینکه خشک میشه چنان بویی بدنش میده که حالم بد میشه...ما تاحالا خیلی زیاد سگ داشتیم و همشون بوی بد میدادن.
ارکیده جووون والا به خدا لب سگ و گربشون رو بوس میکنن....خیلی کارای دیگه هم میکنن که نمیگم تا بری ببینی
محمد جان افرییین..دقیقا گذشته از هر چیزی باهات موافقم که هر جا همسر ادم باشه اونجا بهشته..من الان امادگی کامل دارم که با همسرم برم جهنم..چون مطمینم اونجارو برام بهشت میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان